kizlar hepinize cok tesekkur ederim gecmis olsun dilekleriniz icin
gercekden cokama cok kotu agrisi bbununyani sirada sidik torbamda intihap kapmisss hergun gidicem hastaneye isde antibiyotk agri kesici kas gevsetici ve hamilelikde kullanan ilaclarida iciyorum yani resmen ilac kutusuna dondum 2 gundurrrrrryaaaaaa bende boyle bir sorun yokdu bulabula hamileligimi buldu ve bakmam gereken bir cocugum var kimsede yardim etmiyor sadece aksamlari babasi yardim ediyorr
nasilsiniz kizlar ben dun geceden beri hastanedeydim yeni cikdim eve gelir gelmez sizlere baqkiyim dedim cok kotuyum kizlarrrr su halimle birde bobrek tasi dusuruyormusum normaldde
hastanede kalmami istediler bende oglumdan olayi eve geldim hergun hastaneye gidicem 4saat kalip gelicem felaket adrilarim var bobrek agrisi dogum agrisindan beterrrr
nasilsiniz kizlar ben dun geceden beri hastanedeydim yeni cikdim eve gelir gelmez sizlere baqkiyim dedim cok kotuyum kizlarrrr su halimle birde bobrek tasi dusuruyormusum normaldde
hastanede kalmami istediler bende oglumdan olayi eve geldim hergun hastaneye gidicem 4saat kalip gelicem felaket adrilarim var bobrek agrisi dogum agrisindan beterrrr
gercekden cokama cok kotu agrisi bbununyani sirada sidik torbamda intihap kapmisss hergun gidicem hastaneye isde antibiyotk agri kesici kas gevsetici ve hamilelikde kullanan ilaclarida iciyorum yani resmen ilac kutusuna dondum 2 gundurrrrrryaaaaaa bende boyle bir sorun yokdu bulabula hamileligimi buldu ve bakmam gereken bir cocugum var kimsede yardim etmiyor sadece aksamlari babasi yardim ediyorr
cnm çok geçmiş olsun yainş ilerlemez cnm valla hiç çekilmiyo bikaç ilaç alsam geçer diyorum nezleyim çünkü henüz çok ağar değil yani ama ilaç almakta istemiyorum dikkat etsin herkes((( akşamda beşiktaşın maçı varmış kocam maça gitcek evde de tek olcam ağlar ağlar uyurum artık kocamda çok düşüncesiz yaaaaa gerçi 2 gündür bakıyo bana ama yine de gitmeseydi ii di (((
bizim evimizdede öyleydi babam hiç maçtan anlamazdı damadı böle fanatik olunca arada fikir beyan ediyo bazen yanlış şeyler söylüyo ben bile anlıyom yanlış söylediğini:))) bişey demiyorus dinleyoruz :)))) ama kocamın ailesi babası fenerli yenilsin bikaç saat eve gelmiyo geçen yıldı sanırım görümcem kayınpederim bize geldiler fener yenildi görümcem ağladı yaaa ben gülmekten ölüyorum bana bi bakışları var görsen heheheh şaka gibiler yaaaa kocama bazen ben mi beşiktaşmı diyom ölece bakıyo sen diyemiyo ikimizinde yeri ayrıymış böle işte :)))) inanılır şeyler değil ama o hasta olunca bende maça gitcem
kızlar kasım annelerine bakıyorumda 16 kişi şimdiden doğum yapmış, bebişler erken erken gelmişler galiba
ama çoğuda sezeryan sadece 2 tane normal gördüm:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/477921-2011-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
kızlar kasım annelerine bakıyorumda 16 kişi şimdiden doğum yapmış, bebişler erken erken gelmişler galiba
ama çoğuda sezeryan sadece 2 tane normal gördüm:26:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/477921-2011-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri.html
gunaydin kizlarr..
tulaycim gecmis olsun coookk. bi macci da biz de var. ama allahtan bursasporlu da maca gitme olayi olamiyor. digiturkle cebellesiyorum sadece :)))
mislincim yeni haftaniz hayirli olsun canim
5848BL canim cok gecmis olsun. bobrek sancisi icin dogum sancisina es derler, allah yardimcin olsun.
bu arada ben sanirim dun ilk yalanci sancimi yasadim. sizi gibi bisiler oldu bi sure. sonra bi batma falan canimi baya yakti. dinlendim gecti neyseki.. provalar basladigina gore sonlara mi geliyoruz acaba yaww..
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce düzelirsin, böbrek ağrısı çok kötü gerçekten
Tülaycım sanada çok geçmiş olsun, bende 10 gün çektim resmen yeni yeni kendime geliyorum
tülaycım geçmiş olsun canım, dahada kötü olmadan sıcak bişeyler iç hep, keşke izin alıp dinlenebilseydin,
canım çok geçmiş olsun inşallah biranönce ağrıların geçer çok zordur eminim
herkse günaydın kızlar,mutlu sağlıklı bir gün diliyorum.
çok geçmiş olsun canım.çok zor durumun biliyorum.
tülaycım sanada çok geçmiş olsun canım.dikkat et.
cnm çok geçmiş olsun yaben atlattım inş kimseye bişey olmaz dedim hamileyken çok zor çok dikkat et kendine.
ayy benm eşim fenerbahçeli ben beşiktaşlıyım sabah dedimki akşam biz kazanıcazses çıkarmadı sonra aradı beni anlamadığın işler için neden yorum yapıyosun dedi şimdiden yediremedi bide diyoki akşam olmazda ama yenilirsek eve gelince çene yaparsan karışmam artık sana kalmış dedi yaaa
hepinize çok teşekkür ederim siz çok dikkat edin
bende bekarken fenerbahçeliydim şimdi bilenler sen fenerlisin dimi tülay diyolar kocam yooo o önceden takım tutmazdı şimdi de beşiktaşlı diyo heheheh ama fenerli olduğumu bi söyliyim günlerce surat asar bırak oğlumada kayınvalidemler bakıcak onlar fenerbahçeli hemde fanatik çocuk istermisin fenerli olsun diyorum sinirden napcanı bilmiyo heheheh alem yaaaaa bu kadar fanatiklik olmaz
valla ben beşiktaşlı olarak fener yensin istiyorum yoksa eşim benle 1 hafta konuşmazbu haldede onun tafralarını hiç çekemem
bizim evimizdede öyleydi babam hiç maçtan anlamazdı damadı böle fanatik olunca arada fikir beyan ediyo bazen yanlış şeyler söylüyo ben bile anlıyom yanlış söylediğini:))) bişey demiyorus dinleyoruz :)))) ama kocamın ailesi babası fenerli yenilsin bikaç saat eve gelmiyo geçen yıldı sanırım görümcem kayınpederim bize geldiler fener yenildi görümcem ağladı yaaa ben gülmekten ölüyorum bana bi bakışları var görsen heheheh şaka gibiler yaaaa kocama bazen ben mi beşiktaşmı diyom ölece bakıyo sen diyemiyo ikimizinde yeri ayrıymış böle işte :)))) inanılır şeyler değil ama o hasta olunca bende maça gitcem
ben eski bi fenerli yeni bi beşiktaşlı olarak(ne kadar döneğim yaaaaa:)))) beşiktaşın yenmesini istiyom ne kadar kocam beni hasta hasta bırakıp gitsede mutlu dönsün garip
Canım geçmiş olsun sana dikkat et bol bol dinlenmeye calış dicem ama çalısıosun fazla yorulma deyim o zaman valla görümceni anlayabiliyorum bir ara bende onun durumundaydım bizde sülalece fanatik fenerliyiz Babamla evi inletirdik Fenerbahçenin maçlarında ama babamı kaybettikten sonra hiçbir şekilde hevesim kalmadı her maç izlediğimde o gelio aklımabende artık koptum sadece yenmiş mi yenilmiş mi ona bakıyorum o kadar
oooo üzüldüm bak şimdi başın sağ olsun cnm ((
Herkese tünaydın kızlarrrr 34.haftamıza girmişizzzzz bebekimleeeeHeyecan artıyoooorrrr :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?