2011 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun canım ya keşke bi yere bırakabilsen oğlunu biraz,annen ,k. validen uzakta mı

cok gecmıs olsun canım ablamdan biliyorum ağrısı baya kötü oluyor...Umarım en kısa zamnda gecer ...

canım çokkkkk ama çokkkk geçmiş olsun bilirim o ağrıyı gerçekten çok zor bir durum

keşke bi akraba falan gelebilse canım yanına

ahhhhhhhhhh kizlar annem yanimda olsa 1dk biakmazdi
ben isvicrede yasiyorum ailemden kimse yok
sadece esimin ailesi onlarinda hepsi calisiyo
walla ailenizin degerini ilin ben suan surunerek bakiom oglumaaaaaaaa

cnm çok geçmiş olsun ya ben atlattım inş kimseye bişey olmaz dedim hamileyken çok zor çok dikkat et kendine.

ayy benm eşim fenerbahçeli ben beşiktaşlıyım sabah dedimki akşam biz kazanıcaz ses çıkarmadı sonra aradı beni anlamadığın işler için neden yorum yapıyosun dedi şimdiden yediremedi bide diyoki akşam olmazda ama yenilirsek eve gelince çene yaparsan karışmam artık sana kalmış dedi yaaa

cnm çok çok geçmiş olsun keşke elimizden bişey gelse

Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce düzelirsin, böbrek ağrısı çok kötü gerçekten

Tülaycım sanada çok geçmiş olsun, bende 10 gün çektim resmen yeni yeni kendime geliyorum

herkse günaydın kızlar,mutlu sağlıklı bir gün diliyorum.

çok geçmiş olsun canım.çok zor durumun biliyorum.

tülaycım sanada çok geçmiş olsun canım.dikkat et.

hepinize çok teşekkür ederim siz çok dikkat edin

bende bekarken fenerbahçeliydim şimdi bilenler sen fenerlisin dimi tülay diyolar kocam yooo o önceden takım tutmazdı şimdi de beşiktaşlı diyo heheheh ama fenerli olduğumu bi söyliyim günlerce surat asar bırak oğlumada kayınvalidemler bakıcak onlar fenerbahçeli hemde fanatik çocuk istermisin fenerli olsun diyorum sinirden napcanı bilmiyo heheheh alem yaaaaa bu kadar fanatiklik olmaz

valla ben beşiktaşlı olarak fener yensin istiyorum yoksa eşim benle 1 hafta konuşmaz bu haldede onun tafralarını hiç çekemem

valla ben beşiktaşlı olarak fener yensin istiyorum yoksa eşim benle 1 hafta konuşmaz bu haldede onun tafralarını hiç çekemem

ben eski bi fenerli yeni bi beşiktaşlı olarak(ne kadar döneğim yaaaaa:)))) beşiktaşın yenmesini istiyom ne kadar kocam beni hasta hasta bırakıp gitsede mutlu dönsün garip

Canım geçmiş olsun sana dikkat et bol bol dinlenmeye calış dicem ama çalısıosun fazla yorulma deyim o zaman valla görümceni anlayabiliyorum bir ara bende onun durumundaydım bizde sülalece fanatik fenerliyiz Babamla evi inletirdik Fenerbahçenin maçlarında ama babamı kaybettikten sonra hiçbir şekilde hevesim kalmadı her maç izlediğimde o gelio aklıma bende artık koptum sadece yenmiş mi yenilmiş mi ona bakıyorum o kadar

Canım cok gecmıs olsun yaa Allah yardımcın olsun cok zor helekı yanında bırısı olmayınca Allah sıfanı verır ınsallah en kısa zamanda

ben eski bi fenerli yeni bi beşiktaşlı olarak(ne kadar döneğim yaaaaa:)))) beşiktaşın yenmesini istiyom ne kadar kocam beni hasta hasta bırakıp gitsede mutlu dönsün garip

ya ben maçı yada yenilmelerini ev ortamına taşıyo diye yada mal ediyo diye çok kızıyorum ona o yüzden hep ohh olsun diyorum yoksa bi beşiktaşlı olarak pek umursamıyorum yendimi yenildimi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…