2011 Aralık Anneleri

cnm geçmiş olsun atlatamadın sanırım dünden beri inş fazla sürmez gecer hastalıgın

bır fanatıkte benım erkek kardeşim fenerli kendisi ve benim cocuklarımı bıle zorla fenerli yaptı bayramda para vermezdi en buyuk fener demezlersekendi kızı oldu haziranda bebeğin hastane cıkışı fenerbahce tulumuydu kendıde öyle gıyındı ogun hastaneden fener formalarıyla cıkış yaptılar o derece fanatık yani düşün..cocuk butun yaz fener badileri fener önlükleriyle geçirdi yavrum erkek cocugu gibi dolaşıyordu eşide sagolsun tek tutkusu fener diye anlayış gösterip ses cıkarmıyor ama annem kızıyor kızım herşeyide kabul etme bu kadar ne bu böyle herşey fenerli diye hatta haziranda sampiyonluk maçı vardı gelınde dogum yapacak bız dıyorduk aynı güne gelirse önce maça gider sonra hastaneye gelir senin yanına alahtan denk gelmedi

ya bu kadarı da fazla ama fanatiklik hastalığa dönüşmüş ayol,yazık kıza pembe mor yerine hep sarı lacivertle büyümüş
geçen ay antep te yolda giderken yanımızda bi araba vardı,lacivert şahin,koltuklar sarı lacivert,direksiyon öyle,aksesuarlar öyle,adamın üstündeki gömlek mavi,kupa bardak vs. herşey sarı lacivert,çok komikti ya herkes adama bakıyodu

Son düzenleme:
ahhhhhhhhhh kizlar annem yanimda olsa 1dk biakmazdi
ben isvicrede yasiyorum ailemden kimse yok
sadece esimin ailesi onlarinda hepsi calisiyo
walla ailenizin degerini ilin ben suan surunerek bakiom oglumaaaaaaaa

canım ya kıyamam Rabbim en acilinden şifa versin, geldimide arka arkaya gelir zaten hayırlısıyla az zamanımız kaldı bu ağrısız sancısız iyileşirsin ve bidaha hiç tekrrlmaz inşllh çocuğunda bebeğinde sende allaha emanet olun yanlız olmak gurbette zor.

tülaycım allah şifa versin canım sanada ya grip zaten zor birde çalışan ve hamile olupta her ilacı alamayan biri için daha zor en kısa sürede atlatırsın canım inşllh.

arkadaşlar geçmişi okudum alıntı yaptım tam yazacakken pc kapandı aklımda kaldığı kdryla yazıyorum kusuruma bakmayın.
türkmengelini rabbim zamanı su gb akıtsın eşine tez zamanda kavuşun inşllh
bu arada bizim evde digiturk vardı yeni kapattık tv 1.5 yıldır açmıyoruz çocukların gereksiz şeyler görmemesi için bizde bu arada tek iletişim pc ve gazete en sonunda bizde digiturku kapattırdık :) gerçi bizim ailenin futbolla sporla uzaktan yakından ilgisi yok bazen dışarda korna sesi filan duyyoruz heralde maç vardı da taraftarlar sevindi diyoruz :) yanlız benim eşiminde takıntısı okumak 1 dk durmaz gazete yoksa dergi hatta dışarda evde farketmez yemeğe bile oturunca okucak bişey bulur hiç bulamadı çikolata baharat yada paketle kutuyla masaya ne konsa kutusundan içeriğini okur :)
ve bebeği içinde dört dönene arkadaşlar benim ufaklıkta aynı hiç uyumuyor napcaz huyu değişmezse diye düşünürken ultrasonda gördükki dudağını eme eme uyuyor ve kolu bacağı uyurkende durmuyor.:) sanırım bana çekmiş bende hiç sakin uyumam döner döner dururum. ve benim şu sık wc ye gitme faslımı abarttım sabah 7 de uyandım 8 de çocuklarla evden çıktık çıkana kdr 3 kere gttm. gecede aynı yatana kadar ttkrr tkrr gdyr. bugun idrr kültürü sonucu çıkcaktı bakalım ne çıkck gene bu arada dün gece tüm eklem yerlerim kemiklerim belim ağrıdı
dün bende yok dedim hemen nazarladım kendimi yada olması iyi belkide

Son düzenleme:

cnm sorma ya bizimkide aşırı fanatik işte normal giyimide hep sarı lacivert maç günleri özellikle sabah erkenden cadde ye iner gezmeye filan ve bizim bebeğimizde kız olmasına rağmen bir sürü fener tulumu ve zıbını var napıcaz nasıl anlaşıcaz bilmiyorum bide dediğin gibi ben doğururken maça filan denk gelirse gelmez önce maç sonra biz ömründe bi kere bile maç kaçırmamış offfff düşünemiyorum o güne denk gelirde gelmezse bende bebek kucağımda doğru adliyeye boşa bizi hakim bey diye

oooo üzüldüm bak şimdi başın sağ olsun cnm ((

başın sağolsun mardinciğim

Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun 3yıl bitti Babamı kaybedeli bugünde rüyamda gördüm aynen ben hamileymişim oda beni tembihliyormuş oğlunu mutlaka okut diye erkek çocuğunun okuması daha önemli fln diyor Onunda en büyük isteğiydi benim üniversiteden mezun olduğumu görmek ama mezuniyetime 1hafta kala kaybettik onu Allahım mekanını cennet eğlesin çok özledim onu şimdi hayatta olsaydı torununu yerlere göklere koyamazdı ama kader işte önüne geçilmiyor

maşallah damadıma

Saol canımm...

Herkese tünaydın kızlarrrr 34.haftamıza girmişizzzzz bebekimleeee Heyecan artıyoooorrrr :18::18:

maşallah maşallah cnm size bizde arkanızdan geliyoruz

evet ya bızde de kasımda patır patır başlar dogumlar ama genel tabloya bakınca normal dogumun bu kadar az olması üzücü aslında

ahhhhhhhhhh kizlar annem yanimda olsa 1dk biakmazdi
ben isvicrede yasiyorum ailemden kimse yok
sadece esimin ailesi onlarinda hepsi calisiyo
walla ailenizin degerini ilin ben suan surunerek bakiom oglumaaaaaaaa

DEMETCİM;noldu sana cnm cok geçmiş olsun ya cok üzüldüm bırde gurbettesin allah yardımcın olsun acil şifalar versin inş biran önce toparla..hastayken evde bırde cocuk olması cok zor ve kımsen yoksa cok kötü oluyor bılırım bu durumları allah yardımcın olsun ve inş sen hastayken oglun uslu olur bari bu dönemde

merhaba ben aranıza yeni katıldım biraz geç kalmışım galiba benim kızımın doğum tarihi de 25 aralık. umarım herkes bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alır

hoşgeldin cnm sende seninde hayırlı olsun

slm kızlar nasılsınız.biz şimdilik iyiiz çok şükür.yatarak geçiriyoruz zamanı.geçmişe şöyle bi baktım da hasta arkadaşlar varmış.çok geçmiş olsun aman dikkat edin.ortalıkta grip salgını var.ilk bebğimiz sağlıklı olarak doğmuş.abimiz gelmiş.hayırlı bi evlat olur inş.

deryacım sözünü dinleyerek dünden beri bol armut yemeye başladım.inş.bebğimin suyunda biraz artış sağlar.

Topiğimizin ilk bebişide gelmişş aramızaaa hoşgelmişş Allahımm uzun saglıklı hayırlı omurler nasıp etsın Annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallahhh

ay cnm seninkide mi öyle desene senin kızda yandı artık sarı lacivert takılır hep:))) ya bizim gelin şöyle diyor abla başka bıalışkanlıgı falan yokya ondan bişey demiyorum bu kadar fanatıklıgıne napim oda olsun varsın dıyo allahtan cok anlayışlı eşi..kardeşimin bekarken evleneceği kızdan tek beklentisi vardı fenerli olsun gerisi önemli deil derdi aralarını ben yaptım ve ben ozaman gelınımızın fenerli oldugunu sanıyordum bunları görüştürdüm kız demez mi ben galatasaraylıyım:)))
görüşmeden sonra bana bi kızdı hani fenerliydi abla diye ama allahtan elektırık almış sorun etmedi ama hemen onu fenerli yaptı kimseyede bişey demiyor eskiden galatasaraylıdı falan dıye:)))

inş aynı güne maç falan denk gelmez cnm amma arada kalır hee napsam acaba diye

aynen cnm ben olsam gıydıremezdim sanırımşimdi banada diyor abla fener tulumlarıyla çıkış yapalım hastaneden aman kalsın dedim ben pembiş pembiş giydirecem kızımı

Son düzenleme:
aynen cnm ben olsam gıydıremezdim sanırımşimdi banada diyor abla fener tulumlarıyla çıkış yapalım hastaneden aman kalsın dedim ben pembiş pembiş giydirecem kızımı

ben turunculu bi hast. çıkışı koydum çok şeker,prenses bizim kızlarımız ne o öyle erkek işi sarı lacivertama kız işini de yapmaları lazım en azından fırfırlı mırfırlı di mi

Son düzenleme:

Cok sagol canım aminnn haklısın insan bazen hala hayattalarmıs gibi düşünüyor geçen kayınbabam görümcemden olan torununu seviyordu bende dedimki babam Allah bilir nasıl sevecek torununu dedim içimden tabii sonra aklıma geldi babamın hayatta olmadığı hemen gözlerim doldu attım kendimi banyoya onlar bizimle elbette iyi kötü her anımızı hissediyorlar ama özlemleri çok büyük gün geçtikçede dinmek yerine artıyor Heleki böyle zamanlarda daha cok arıyorsun onları yanında

inş tahlıl sonucun temiz cıkar cnm
benim eşimde cok kıtap okur öyle herşeyi okumaz ama düzenli kıtap alır ve devamlı okur ev kıtap dolu bende severim okumayı şikayetci deilim ama bazen cok daraldıgımda oluyor yani olur olmaz zamanlarda elınde kıtap okurken görünce kızıyorum cok mesela akşam cocukları yatırma faslı var artık eskisi kadar ugraşamıyorum onlarla nolur kalkta bak şunlara yatsınlar dıyorum adamın umrunda deil elinde kitap oturdugu yerden sesleniyor cocuklar hadi yatınonlarda onu beklıyorya hemen yatarlarne zaman ben cıyaklamaya başlıyorum ozaman benim sesimden rahatsız olup kalkıp mudahale ediyor şu ananızı bağırtmayın diye

:) sormayın benim oğlumda beşiktaşlı ama işte öylesine fanatik değil ben mutlu olsun diye terliği uyku seti atkısı beresi vs hediye almıştım dayısı orjinal forma filan almış her ne kadar maçı izlemesede arkadaşlarına karşı hava olsun diye fanatik gb davranıyor şimdide kardeşine beşiktaşlı tulum filan bakıyor :) ben sevinsin diye bir tane alayım diyorum badi tulum bebiye artık 1- 2 kere giydiriirim

üzme kendini canım senin üzüldüğünü gördüğünde babanında üzüleceğini düşün hem baban sık sık gelip sizi ziyaret ediyordur senin mutlu torununun mutlu olduğunu gördükçe o da huzurlu olacak aklına yanında olduğunu gtr ve beni böyle üzgün görmesin de ve dua gndr

Son düzenleme:
bakın da görün fanatikleri

Eklentiler

• $271734golho8.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $m_03ebddf6-c390-41a9-ba8e-350b3411d33f.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $yavru_kartal_kuzey_k.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…