2011 Aralık Anneleri

mardincim;cnm babanın mekanı cennet olsun inş rabbim geride kalanlara saglık sıhhat hayırlı ömür versin

Yasmincim;cnm sana da tekrar cok geçmiş olsun inş bebişin bıraz daha bekler zamanını sende yat bol bol dinlen nekadar dursa okadar kar..

mardincim;cnm babanın mekanı cennet olsun inş rabbim geride kalanlara saglık sıhhat hayırlı ömür versin

Cok sagolun kızlar elden dua etmekten baska bırsey gelmıyor malesef Allahım mekanlarını cennet etsin nur içinde yatsınlar acıları belki azalıyor ama özlemleri gün geçtikçe daha çok artıyor sizlerde iyiki varsınızz bebişimin teyzelerii

özgecim ;cnm seninde babanın mekanı cennet olsun rabbim geride kalanlara saglık hayırlı ömür versin..

DERYACIM ben resim ekleyemiyorum sen nasıl ekledin hata veriyor devamlı

Canım Allah rahmet eglesın emınım bız mutlu oldukca onlarda mutlu olacaklardır onun ıcın bol bol dua edelım onlar ıcın elımızden baska bırsey gelmıyor cunku

ya ne tatlı bebekler Allahım hepsini kıtır kıtır yicennnn Ben bebeğimi çok merak ediyorum oğlum kime benziyor acaba elleri sürekli yumuk ymuk suratında gülüyor omuzunu büküyor elini emiyor sürekli videolarını izliyorum O nu çokkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum salıcakla gelir inşallah annesinin kuzucuğu

off güzelim offf seni o kadar iyi anlıyorum ki.... özlemleri çok büyük insanın yarı tarafı hep eksik...12 yaşımdayken aramızdan ayrıldı babacığım.... keşke diyorum en azından evlendiğimi görebilseydi...

Evet canım ne yaparsan yap hep bir tarafın eksik kalıyor bir yerinde onun boşluğu oluyor kimsenin dolduramadığı bir boşluk keşke mezuniyetimi evlendiğimi bari görseydi diyorsun sonra torununuda görseydi ne güzel olurdu diyorsun işte kader sadece keşke demek geliyor elden onu geri getiremiyorsun çok zor yaa

kızlar bunu sormuştum ama kimse ilglenmemiş, tülaycım görmüş oncağızımda tam anlatmak istediğimi tam anlamamış ,tülay hani hastane çantasına bebek için kıyafet koyuyoruz ya ,ama ben sadece zıbın takımı,hastane çıkışı olarak kaç tane aldınız yanınıza diye sormuştum canım ,bazılarır 2 tane hastane çıkışı 3 zıbın takımı falan diyo çok mu az mı diye bakıcam ,ondan sordum .

canım geçmiş olsun ,bir daha yaşatmasın allahım ,böbrek agrısı zor diye duydum benim ablamda da vardı aciş sifalar diliyorum.

inş. cümleten,ya kızlar benim göğüsler 2-3 ay öncesinde daha sert uçları belirginleşmişti,şimdi daha yumuşak,uçları çok yumuşak,95 numara penye sütyen aldım,şimdiden 90 lar olmuyosa sütlü de olcak bu anca gelir dedim ama şimdi geniş geliyo,anca 85 penye gelir şuan,süt de çok içiyom,geçen gün sıktım ucunu çok çok az iğne ucu kadar sapsarı bişey geldi başkada bişey gelmedi,şimdi korku sardı beni ya böyle sönük ve uçları yumuşak kalırsa

ay cnm sen baya kucukken kaybetmişsin babacıgınısenin babacıgının mekanıda cennet olsun cnm..rabbim geride kalanlara saglık sıhhat hayırlı ömür nasip etsin

netten masaüstüne kopyaladım eklenti ekle dedim,dosya aç seç,upload deyip alta resimler geliyo zaten cevapla kısmına basıyon sonrada

cnm ya bende öyle yapıyorum ama yuklemıyor error veriyor eskıden yukleyebılıyordum

resmin büyüklüğüyle alakalı olabilir,yada çözünürlüğüyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…