Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun 3yıl bitti Babamı kaybedeli bugünde rüyamda gördüm aynen ben hamileymişim oda beni tembihliyormuş oğlunu mutlaka okut diye erkek çocuğunun okuması daha önemli fln diyorOnunda en büyük isteğiydi benim üniversiteden mezun olduğumu görmek ama mezuniyetime 1hafta kala kaybettik onu Allahım mekanını cennet eğlesin çok özledim onu şimdi hayatta olsaydı torununu yerlere göklere koyamazdı ama kader işte önüne geçilmiyor
Allah rahmet etsin canım
ben babamı 2001 de kaybettim 10 yıl oldu ama acısı hala dün gibi, hiç unutulmuyor
bu aralar ben de görüyorum rüyamda sık sık, sanırım hamileliğin etkisiyle
Rabbim hepsini nur içinde yatırsın
suyu 2 lt içiyorum.dünden beri 1 kiloda armut yedim.suyum eskisi gibi gelmiyo.biraz daha azaldı.wc ye gittiğimde arada geliyo.
toplam 3 lt sıvı tüket mutlaka,2 lt suyun yanısıra,zaten armutun çoğu su,tabi yumuşak sarı olanlarındansa,süt,çay,ayran,meyve vs. toplam da 3 ü bulmalı yani kaba hesap
üzme kendini canım senin üzüldüğünü gördüğünde babanında üzüleceğini düşün hem baban sık sık gelip sizi ziyaret ediyordur senin mutlu torununun mutlu olduğunu gördükçe o da huzurlu olacak aklına yanında olduğunu gtr ve beni böyle üzgün görmesin de ve dua gndr
Allah rahmet etsin canım
ben babamı 2001 de kaybettim 10 yıl oldu ama acısı hala dün gibi, hiç unutulmuyor
mardincim;cnm babanın mekanı cennet olsun inş rabbim geride kalanlara saglık sıhhat hayırlı ömür versin
beşiktaş tulumu önlüğüde fena durmamış Allahım ne sevimli bebekler maşallah :)bakın da görün fanatikleri
ben babamı 2001 de kaybettim 10 yıl oldu ama acısı hala dün gibi .!.:mekanı cennet olsun canım allahım sizlere uzun ömür versin inşllh.
Allah rahmet etsin canım
toplam 3 lt sıvı tüket mutlaka,2 lt suyun yanısıra,zaten armutun çoğu su,tabi yumuşak sarı olanlarındansa,süt,çay,ayran,meyve vs. toplam da 3 ü bulmalı yani kaba hesap
deryacım senden duydum bende 2 gündür armut yiyip duruyorum :) böyle pek hazıra konmaya alıştım bende ya derya araştırıp öğrensin ben ondan kopya çekeyim :) hakkını helal et arkadaşım
Cok sagolun kızlar elden dua etmekten baska bırsey gelmıyor malesef Allahım mekanlarını cennet etsin nur içinde yatsınlar acıları belki azalıyor ama özlemleri gün geçtikçe daha çok artıyor sizlerde iyiki varsınızz bebişimin teyzelerii
sizde iyiki varsınız canımm :13:
deryacım senden duydum bende 2 gündür armut yiyip duruyorum :) böyle pek hazıra konmaya alıştım bende ya derya araştırıp öğrensin ben ondan kopya çekeyim :) hakkını helal et arkadaşım
helal olsun canım,inş. bi faydam dokunur
beşiktaş tulumu önlüğüde fena durmamış Allahım ne sevimli bebekler maşallah :)
mekanı cennet olsun canım allahım sizlere uzun ömür versin inşllh.
Allah rahmet eylesin canım
sağolun kızlar aminnn
Allah rahmet etsin canım
özgecim ;cnm seninde babanın mekanı cennet olsun rabbim geride kalanlara saglık hayırlı ömür versin..
çok tşk ederim canımmm
Allah razı olsun
Allah rahmet etsin canım
Cok sagol canım aminnn haklısın insan bazen hala hayattalarmıs gibi düşünüyor geçen kayınbabam görümcemden olan torununu seviyordu bende dedimki babam Allah bilir nasıl sevecek torununu dedim içimden tabii sonra aklıma geldi babamın hayatta olmadığı hemen gözlerim doldu attım kendimi banyoya onlar bizimle elbette iyi kötü her anımızı hissediyorlar ama özlemleri çok büyük gün geçtikçede dinmek yerine artıyorHeleki böyle zamanlarda daha cok arıyorsun onları yanında
off güzelim offf seni o kadar iyi anlıyorum ki.... özlemleri çok büyük insanın yarı tarafı hep eksik...12 yaşımdayken aramızdan ayrıldı babacığım.... keşke diyorum en azından evlendiğimi görebilseydi...
DERYACIM ben resim ekleyemiyorum sen nasıl ekledin hata veriyor devamlı
kızlar bunu sormuştum ama kimse ilglenmemiş, tülaycım görmüş oncağızımda tam anlatmak istediğimi tam anlamamış ,tülay hani hastane çantasına bebek için kıyafet koyuyoruz ya ,ama ben sadece zıbın takımı,hastane çıkışı olarak kaç tane aldınız yanınıza diye sormuştum canım ,bazılarır 2 tane hastane çıkışı 3 zıbın takımı falan diyo çok mu az mı diye bakıcam ,ondan sordum .günaydın annişler ,ne güzel luveyla taburcu oluyor ,şimdi dursaydı 34+3 mü olucaktı maşallah onlara, ben hala çanta hazırlamadım ,kızlar zıbın takımı ve hastane çıkışı için ne aldınız ,kaç tane yani ,ben bir tane hastane çıkışı,bir zıbın takımı ,bir de yenidoğan için badisiyle kadife tulumu aldım.
canım geçmiş olsun ,bir daha yaşatmasın allahım ,böbrek agrısı zor diye duydum benim ablamda da vardı aciş sifalar diliyorum.nasilsiniz kizlar ben dun geceden beri hastanedeydim yeni cikdim eve gelir gelmez sizlere baqkiyim dedim cok kotuyum kizlarrrr su halimle birde bobrek tasi dusuruyormusum normaldde
hastanede kalmami istediler bende oglumdan olayi eve geldim hergun hastaneye gidicem 4saat kalip gelicem felaket adrilarim var bobrek agrisi dogum agrisindan beterrrr
ya ne tatlı bebekler Allahım hepsini kıtır kıtır yicennnn Ben bebeğimi çok merak ediyorum oğlum kime benziyor acaba elleri sürekli yumuk ymuk suratında gülüyor omuzunu büküyor elini emiyor sürekli videolarını izliyorum O nu çokkkkkkkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum salıcakla gelir inşallah annesinin kuzucuğu
off güzelim offf seni o kadar iyi anlıyorum ki.... özlemleri çok büyük insanın yarı tarafı hep eksik...12 yaşımdayken aramızdan ayrıldı babacığım.... keşke diyorum en azından evlendiğimi görebilseydi...
netten masaüstüne kopyaladım eklenti ekle dedim,dosya aç seç,upload deyip alta resimler geliyo zaten cevapla kısmına basıyon sonrada
ay cnm sen baya kucukken kaybetmişsin babacıgınısenin babacıgının mekanıda cennet olsun cnm..rabbim geride kalanlara saglık sıhhat hayırlı ömür nasip etsin
cnm ya bende öyle yapıyorum ama yuklemıyor error veriyor eskıden yukleyebılıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?