2011 Aralık Anneleri

mekanı cannet olsun babacığının canım keşeke demeyelim çok şükür öbür dünyada kavuşacağız hep yanımızdalar zaten

netten masaüstüne kopyaladım eklenti ekle dedim,dosya aç seç,upload deyip alta resimler geliyo zaten cevapla kısmına basıyon sonrada

çok güzel anlatmışın ama bir ben ekleyemiyorum ya zaten çizelgeyide yapana kadar deli etmiştim herkesi sora sora :)

herkese merabalar biz geldik
2 gündür giremedim umarım herkes iyidir 2 gün önce acile gittim iç çamaşırım sırılsıklamdı biraz suyum gelmiş nst ye girdim alttan muayene ettiler çok şükür korkulacak bişey yokmuş kızlar kendimize bebişlere çok iyi bakalım çantalarınız hazır olsun neyin ne zaman olcağı hiç belli olmuyo günlerimiz azaldıkça sıkıntılar çıkmaya başlıyo...

Canım Allah rahmet eglesın emınım bız mutlu oldukca onlarda mutlu olacaklardır onun ıcın bol bol dua edelım onlar ıcın elımızden baska bırsey gelmıyor cunku

oyy cnm kıyamam ama napacaksın takdırı ilahı işte bişey diyemiyoruz mekanı cennet olsun babanın..rabbim geride kalanlara saglık sıhhat hayırlı ömür versin

ben daha hazırlamadım hastane cantamı ama sanırım hazırlarken aziz bebeden aldıgım 11 parcalı hastane cıkısını koyarım ıcınde bır ayaklı tulum bırde alt üst takım var cıtcıtlı badisi battanıyesi şapkası eldiveni corabı var ayrıyetten bırde iç zıbın takımı koyarım alt üst seklınde..birde dısarı cıkarken gıydırmeye babannemızın ördüğü hırkasını ve trıko kalın battanıyesini koyarım..ben bebek bezi hasta bezi falan koymayacam hastaneden tedarık edıyorlar bunları gerek olmuyor..

bugün milupa paketim geldi :)) çok şirin küçük küçük promosyonlar ama ben bayılırım hediyelere!huggies yenidoğandan 8 adet bez gelmiş.memnun kalanı duymuş muydunuz?bi de emzirme ile ilgili cd var.milupa still tee yollamışlar ,hamileleler içemiyo mu onu???keşke hamileyken sütümüzün doğumda yeterli bi şekilde gelebilmesive de zamanında gelmesi için yapmamız gereken bikaç şey olsa...

Canım bende bir takım 11li hastane çıkışından bir takımda 5liler oluyor ya onlardan koymayı düşünüyorum onun yanına ıc zıbın flnda ılave edecegım ne olur ne olmaz belki sık degiştirmek zorunda kalırız

,

Canım panik yapma bebişler emmeye başladıktan sonra bile göğüs ucları dikleşip sertleşebiliyormus hatta gögüs ucu olmayanları gögüs ucu bile emdikten sonra cıkıyormus yeterki bebişlerimizi emzirmeye istekli olalım

Canım benimm yaa zaten bugün hüzünlüyüm şimdi senin yazını okuyunca daha da bir duygulandım haklısın biz sana göre biraz daha şanslıyız en azından onları tanıma fırsatımız oldu ama sende kendini öbür dünyada inşallah sonsuza dek birlikte olacağız diye teselli et benim annemde hiçbir zaman babamın eksikliğini hissettirmedi hem maddi hem manevi açıdan Allah onları başımızdan eksik etmesinn

Fatih ünv hast hakkında hiç iyi şeyler duymadım.
Bi kere doğuma doktorun girmiyo.Doktoun girmedikten sonra özel hastanenin de bi anlamı yok bana göre. Zekai Tahir'de doğum yapmak çok daha mantıklı...
Yanlış teşhisler ve uygulamalar yapıldığını da duydum..

hepinizin başı sağolsun kızlar... Allah evlatlarınıza, size, sevdiklerinize uzun ömürler versin inşallah...

bakın da görün fanatikleri

şeker şeyler yaa... ama ben de garip bi anneyim sanırım. kızıma galatasaraylı tulum aldım, ama babamız üzüldü diye fenerbahçelisini de aldım :))) bakalım hangisini sevecek kızım :))

çok çok geçmiş olsun cnm... valla panik oldum haaaa

iyi günlerde kullansın bebişin :) ben o bezleri koydum çantamıza içindeki kuponlar var indirim kuponları onlarlada bebe şampuanı kremi ıslak havlusu bezini filan aldım bebeğin cildine nivea iyi gelmezse sorun değil diye düşündüm benim 3 yaşındaki kızııma kullanırız bizde o yüzden rahatlıla aldım indirimde bayağı iyi bez mesela migrosta 21 tl iken 14.5 filan geldi sanırım

NİHALLA MARDİN4747 LUNE canlarım Allah geride kalanlara hayırlı ömürler versin hepinizin başısağolsun üzülmeyin
kızlar bu arada geçmişi okuyamadım inşallah sıkıntısı olan yoktur

Hastane cantasi icin bana bi kac tavsiye vermislerdi sizlerlepaylasayim.
Anne icin atlet almak lazimmis lohusayken cok terliyormus insan
Normalde giydigin ic camasiri bedeninden bi beden buyuk al hastabeziyle zor oluyor dediler
Bunlarin yaninda ben takim almadim bebek icin chiccodan tulum almistim on giymesini istiyorum icine zibin aldim uzun kollu citcitli badi aldim altina sirinler pantolonlarindan aldim ustunede tulum giydirticem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…