mekanı cannet olsun babacığının canım keşeke demeyelim çok şükür öbür dünyada kavuşacağız hep yanımızdalar zatenoff güzelim offf seni o kadar iyi anlıyorum ki.... özlemleri çok büyük insanın yarı tarafı hep eksik...12 yaşımdayken aramızdan ayrıldı babacığım.... keşke diyorum en azından evlendiğimi görebilseydi...
netten masaüstüne kopyaladım eklenti ekle dedim,dosya aç seç,upload deyip alta resimler geliyo zaten cevapla kısmına basıyon sonrada
kızlar bunu sormuştum ama kimse ilglenmemiş, tülaycım görmüş oncağızımda tam anlatmak istediğimi tam anlamamış ,tülay hani hastane çantasına bebek için kıyafet koyuyoruz ya ,ama ben sadece zıbın takımı,hastane çıkışı olarak kaç tane aldınız yanınıza diye sormuştum canım ,bazılarır 2 tane hastane çıkışı 3 zıbın takımı falan diyo çok mu az mı diye bakıcam ,ondan sordum .
hıııı hatırlamıyom ama ben bi tane 5 li takım koydum battaniyesi falan var çorap falan ilave ettim 11 li takım gibi oldu he bi de iç zıbın aldım annem almıştı da bu 5li yi bende ilaveleri yaptım 11 li takımlardan yok bende ister bunu giydirsinler isterlerse de alt üst takım koydum çok ii bişey değil o takım işte:) bi de sevibebeden kalın bi tulum koydum onun içinede badisini koydum uzun kollu bence yeter bu kadar zaten bi de kalın battaniye koysam eder sana bi çanta kendi eşyalarımı da napcam bilmiyom heheheh
Canım Allah rahmet eglesın emınım bız mutlu oldukca onlarda mutlu olacaklardır onun ıcın bol bol dua edelım onlar ıcın elımızden baska bırsey gelmıyor cunku
off güzelim offf seni o kadar iyi anlıyorum ki.... özlemleri çok büyük insanın yarı tarafı hep eksik...12 yaşımdayken aramızdan ayrıldı babacığım.... keşke diyorum en azından evlendiğimi görebilseydi...
kızlar bende sizi çok iyi anlıyorum, benim babacığım ben 4 yaşındayken ölmüş, benim keşkelerim sizlerinkinden biraz daha farklı, mesela keşke babamın ses tonunu bilseydim nasıl bişey acaba, baba demek, yada onun sana kızım demesi,hiç canlı halini hatırlamıyorum, bir düğün videosu olmasa nasıl yürür, hareket eder, birkaç resmi olmasa nasıl biri onu bile bilemeyeceğim. 10 yaşında falandım sürekli kendime kızıyordum ben neden hatırlamıyorum diye, ablam anılarını anlatırdı, ben o küçük aklımca yeterince değer vermemişim demekki bak hatırlamıyorum diye kendimi yerdim. Küçükken sürekli bari rüyamda göreyim diye dua ederdim ama hiçbir zaman görmedim rüyamdada taki hamileliğimin 3. ayına kadar, ilk defa uzun uzun rüyamda gördüm babamı, resimlerdeki adamın ta kendisiydi, konuşup gülüyordu. Herşey zamanla külleniyor tabiki ama hep bir tarafın eksik kalıyor, anneciğim saolsun hiçbir zaman eksikliğini yaşatmamaya çalıştı hakkı nasıl ödenir bilmiyorum, allah kimseye daha büyük acılar yaşatmasın kızlar
kızlar bunu sormuştum ama kimse ilglenmemiş, tülaycım görmüş oncağızımda tam anlatmak istediğimi tam anlamamış ,tülay hani hastane çantasına bebek için kıyafet koyuyoruz ya ,ama ben sadece zıbın takımı,hastane çıkışı olarak kaç tane aldınız yanınıza diye sormuştum canım ,bazılarır 2 tane hastane çıkışı 3 zıbın takımı falan diyo çok mu az mı diye bakıcam ,ondan sordum .
canım ben gördüm unutyum sanırım yazmayı.ya aslında yetmemesinden fazla gelmesi daha iyi sezeryan olurdaa 2-3 gün hastanede kalırsak ben eşime evden gelirken gtr desem meydanda olsa bulamaz o yüzden fazla fazla koymaa çalışıyorum. kustuğunu yada ishal yaptığını düşün bebeğin dışına filan çıkar çantama 2 hastane çıkışı( 2 iç zıbın iki dış zıbın takımı var) 2çıtçıtlı badi 2 patikli alt 2 tulum 2 battaniye kıyafetlerine uygun çoraplar ve şapkalar vs. aklıma geldikçe atıyorum çantaya sağolsun burada annelerin yazdığını okuyunca aaa ben onu unutmuşum aklımdayken çantaya koyayım dyrm :) çok basit bişey gb çanta hazırlamak ama bazen unuttuğum şeye şaşıp kalıyorum.
kızlar bende sizi çok iyi anlıyorum, benim babacığım ben 4 yaşındayken ölmüş, benim keşkelerim sizlerinkinden biraz daha farklı, mesela keşke babamın ses tonunu bilseydim nasıl bişey acaba, baba demek, yada onun sana kızım demesi,hiç canlı halini hatırlamıyorum, bir düğün videosu olmasa nasıl yürür, hareket eder, birkaç resmi olmasa nasıl biri onu bile bilemeyeceğim. 10 yaşında falandım sürekli kendime kızıyordum ben neden hatırlamıyorum diye, ablam anılarını anlatırdı, ben o küçük aklımca yeterince değer vermemişim demekki bak hatırlamıyorum diye kendimi yerdim. Küçükken sürekli bari rüyamda göreyim diye dua ederdim ama hiçbir zaman görmedim rüyamdada taki hamileliğimin 3. ayına kadar, ilk defa uzun uzun rüyamda gördüm babamı, resimlerdeki adamın ta kendisiydi, konuşup gülüyordu. Herşey zamanla külleniyor tabiki ama hep bir tarafın eksik kalıyor, anneciğim saolsun hiçbir zaman eksikliğini yaşatmamaya çalıştı hakkı nasıl ödenir bilmiyorum, allah kimseye daha büyük acılar yaşatmasın kızlar
oyy cnm kıyamam ama napacaksın takdırı ilahı işte bişey diyemiyoruz mekanı cennet olsun babanın..rabbim geride kalanlara saglık sıhhat hayırlı ömür versin
.
,inş. cümleten,ya kızlar benim göğüsler 2-3 ay öncesinde daha sert uçları belirginleşmişti,şimdi daha yumuşak,uçları çok yumuşak,95 numara penye sütyen aldım,şimdiden 90 lar olmuyosa sütlü de olcak bu anca gelir dedim ama şimdi geniş geliyo,anca 85 penye gelir şuan,süt de çok içiyom,geçen gün sıktım ucunu çok çok az iğne ucu kadar sapsarı bişey geldi başkada bişey gelmedi,şimdi korku sardı beni ya böyle sönük ve uçları yumuşak kalırsa
Ayy kusura bakma eşim öteki pc de oyun oynuyo, o da interneti kasıyo, yavaşlatıyo, yazamadım bi türlü... Akşam bi arkadaşımla görüştüm kendine hastane arıyodu, Fatih hastanesi var, özel duymuşsundur, dün eşiyle oraya gitmiş. Muayene 20 lira, normal doğum 1100, sezaryen 1600 müş. Önceden daha pahalıydı fiyatları düşmüş sanırım. Aklında bulunsun cnm...
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun 3yıl bitti Babamı kaybedeli bugünde rüyamda gördüm aynen ben hamileymişim oda beni tembihliyormuş oğlunu mutlaka okut diye erkek çocuğunun okuması daha önemli fln diyorOnunda en büyük isteğiydi benim üniversiteden mezun olduğumu görmek ama mezuniyetime 1hafta kala kaybettik onu Allahım mekanını cennet eğlesin çok özledim onu şimdi hayatta olsaydı torununu yerlere göklere koyamazdı ama kader işte önüne geçilmiyor
Saol canımm...
Allah rahmet etsin canım
ben babamı 2001 de kaybettim 10 yıl oldu ama acısı hala dün gibi, hiç unutulmuyor
bu aralar ben de görüyorum rüyamda sık sık, sanırım hamileliğin etkisiyle
Rabbim hepsini nur içinde yatırsın
bakın da görün fanatikleri
herkese merabalar biz geldik
2 gündür giremedim umarım herkes iyidir 2 gün önce acile gittim iç çamaşırım sırılsıklamdı biraz suyum gelmiş nst ye girdim alttan muayene ettiler çok şükür korkulacak bişey yokmuş kızlar kendimize bebişlere çok iyi bakalım çantalarınız hazır olsun neyin ne zaman olcağı hiç belli olmuyo günlerimiz azaldıkça sıkıntılar çıkmaya başlıyo...
bu arada kasım annelerinden en geç doğuran 38+5 te doğurmuş... Aman Allah'ımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün milupa paketim geldi :)) çok şirin küçük küçük promosyonlar ama ben bayılırım hediyelere!huggies yenidoğandan 8 adet bez gelmiş.memnun kalanı duymuş muydunuz?bi de emzirme ile ilgili cd var.milupa still tee yollamışlar ,hamileleler içemiyo mu onu???keşke hamileyken sütümüzün doğumda yeterli bi şekilde gelebilmesive de zamanında gelmesi için yapmamız gereken bikaç şey olsa...
Canım panik yapma bebişler emmeye başladıktan sonra bile göğüs ucları dikleşip sertleşebiliyormus hatta gögüs ucu olmayanları gögüs ucu bile emdikten sonra cıkıyormus yeterki bebişlerimizi emzirmeye istekli olalım
inş. canım ya,sütümüz bol olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?