2011 Aralık Anneleri

bana gelmedi halen,bende antebi annemin adresini verdim,annem sürekli evde o olmazsa babam,bi de bura küçük şehir diye sona attılar galiba

geçmiş olsun canım ya neden gelmiş peki:44::44::44:

çok çok geçmiş olsun cnm... valla panik oldum haaaa
sağolasın canım walla bende çok panikledim

canım bugün benimki de geldi

ben daha hiçbirşeyini almadım desem, bir tane 5 li zıbın takımı, 3 tulum , birkaç tane iç zıbın aldım , annem bir sürü şey aldı, ama asıl doğum çantası hazırlanacak şeylerim yok, hastane çıkışalarını falan almadık daha, annemle gidip topluca alamk sitiyorum, ben belki bişeyleri eksik alırım anneminde evinde tadilat var haftasonları sakaryaya gidiyor bir aydır, bayramdan sonra alacağız inş.

allah annelerimizden razı olsun onları başımızdan eksik etmesin gerçekten, annem, babamı kaybettiğinde 26 yaşındaymış, hiç evlenmedi hayatını bize adadı diyebilirim. hala bile evlendik, çalışıyoruz bizim için çırpınıyor hakkı nasıl ödenir bilmiyorum

haklısın canım sende anne gözüyle bakıyorsun olaya, ben annem içinde çok üzülüyorum, 26 yaşındaymış babamı kaybettiğinde, hiç evelenmedi, hala bayramda, düğünde,dernekte, gözleri dolar, onun için dahada zor oluyordur, bir ömür tek başına

cnm aynen öyle ya bu akşam nasıl geçicek bilmiyorum mesela benm eşiminde kitap kurtluğu dışında kötü bi alışkanlığı yok sizinkiler gibi ama gel görki nereye kadar anlayış göstereceksin asla tv izlenmez bizim evde ama maç günleri o tekrarlar programlar patlatıyo beni ve her yenildiklerinde bi sinir bi asabiyet ve günlerce telini kapatır ne yapcammm böylee bilmiyorum
ne kadar sorumlu baba örnekleri demi
bakın da görün fanatikleri

ben istemiyorum ya giydirmem böylee

nanancım rabbim sana güç kuvvet saglık sıhhat versin inş

bu arada kasım annelerinden en geç doğuran 38+5 te doğurmuş... Aman Allah'ımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende bu sefer en gec 38ımde dogurmak istiyorummmmdiğerlerini hep 42.haftamda dogurdum son günlerde beklemek cok sıkıcı

bugün ne giysem'de kadınlar süzülüyorlar incecik incecik..biz ne zaman süzülcez kızlaaaar

benimde 5. ayımından beri göğüslerimden süt/ sarı sıvı geliyor, doktor normal dedi, yani doğumdan sonrada bu sütümün olacağına işaret mi yoksa orası hiçbelli olmaz mı?

kızlar iki gün gelemedim, biriken sayfa sayısı valla 50 olmuş, oku oku hala 30 sayfam kaldı ama artık dayanamadım. bacaklarım çook ağrıyo, uzanacağım. onun için kimseyi üzmeden kırmadan aklımda kalanlara cevap yazayım.

destinacığım koltuklarını güle güle kullan canım.
alp-se elbisen güzelmiş, güle güle giyin canım.
tülay geçmiş olsun kendine dikkat et, ıhlamur iç iyi gelir.
yarenhande özelden bilgilerimi gönderdim canım.
çehregül geçmiş olsun canım, benim de oluyor kasılmalarım ama hiçbiri ağrılı değil, sadece karnım taş gibi oluyor sonra da yumuşuyor ve geçiyor. benimkiler sancı değil sanırsam sadece kasılma.

akıntı olayı ben de başından beri var alıştım artık.(kim sölemişti hatırlamıyorum)

bugun 37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım ama evdeyim allah affetsin

rüyamda çocuğum emmiyormuş, yanımdakiler diyoki buna kaşıkla verin sütü. ama bakıyoruz kaşık yok. normal kaşık olmaz silikon olmalı diyolar (onlar kim bilmiyorum, çocuğumun yüzünü de göremedim zaten). eşime dedim ki hemen koş bebek kaşığı al silikon olsun. o da almış gelmiş, ama kaşığın gövdesi silikon, ucu metalmiş. görünce bi kızıyorum eşime, bunu mu aldın diye. sonra ağlamaya başlıyorum ya iki tane silikon kaşık alıp da koyamamışım çantaya diye. nolcak neyle yiyecek şimdi diye. rüya işte ama üzüldüm ne yalan söyliyim.

nanancığım o halsizlik ve yorgunluk bende de var. hep aklımda bazı şeyler ama öyle üşeniyorumki çarşıya gidip de dolaşmaya. onun için internetten sipariş vermek daha pratik, kargo parası da var tabi ama burada kargo fiyatından da pahalıya satıyolar herşeyi malesef, onun için her şekilde internet daha ucuz.

bende bu sefer en gec 38ımde dogurmak istiyorummmmdiğerlerini hep 42.haftamda dogurdum son günlerde beklemek cok sıkıcı

eğer doğum gecikiyosa küveti sıcak suyla doldurup içine girin diyolar,kasları gevşetiyomuş,öyle bişey olursa 40 .haftada deneyecem ben,o süreci hızlandırıyomuş,yada merdiven inip çıkın diyolar,ben zaten ine çıka cart diye ayrılcam nerdeyse öyle bişey olursa yine merdiven çıkarım,ama annemler 7. katta,hepsini çıkamam 4. katta doğurrum

canım doktor 1 cm kadar açılma var dedi bunun içn olabilir dedi bi de günler yaklaştıkça olabilirmiş

bebek aşağı inmiş o zamn iyice,peki dinlen düzelir mi dediler,rahimde incelme vs. yok di mi,yani açılma başlayınca doğum ihtimali artmıyo di mi,bunu önleyemiyolar mı peki:44::44::44:amma soru sordum haaa

cnm ya alırsınız bırgun cıktınımız mı alış verişe tamamdıraslına bakarsan ben kendımde pek bısey almadım kızkardeşim kızım falan aldılar ben bır kac şeyini aldım görüp hoşuma gittikçe ama bebek şekerlerini bırde karyolasına uyku setini nevresimini falan kendim dikip hazırlayacam gecen hafta kardeşimin bebeğine diktim uyku seti çok hoş oldu seviyorum böyle şeylerle ilgilenmeyi

bana hala yollamadılar

cnm cok geçmiş olsun sana da bir daha yaşama inş böyle tatsız şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…