bugün milupa paketim geldi :)) çok şirin küçük küçük promosyonlar ama ben bayılırım hediyelere!huggies yenidoğandan 8 adet bez gelmiş.memnun kalanı duymuş muydunuz?bi de emzirme ile ilgili cd var.milupa still tee yollamışlar ,hamileleler içemiyo mu onu???keşke hamileyken sütümüzün doğumda yeterli bi şekilde gelebilmesive de zamanında gelmesi için yapmamız gereken bikaç şey olsa...
doğurmayanı da vardır canım ya daha hepsi netleşmemiştir mutlaka 40-41. haftada doğanlarda oluyo
şeker şeyler yaa... ama ben de garip bi anneyim sanırım. kızıma galatasaraylı tulum aldım, ama babamız üzüldü diye fenerbahçelisini de aldım :))) bakalım hangisini sevecek kızım :))
herkese merabalar biz geldik
2 gündür giremedim umarım herkes iyidir 2 gün önce acile gittim iç çamaşırım sırılsıklamdı biraz suyum gelmiş nst ye girdim alttan muayene ettiler çok şükür korkulacak bişey yokmuş kızlar kendimize bebişlere çok iyi bakalım çantalarınız hazır olsun neyin ne zaman olcağı hiç belli olmuyo günlerimiz azaldıkça sıkıntılar çıkmaya başlıyo...
sağolasın canım walla bende çok panikledimçok çok geçmiş olsun cnm... valla panik oldum haaaa
bugün milupa paketim geldi :)) çok şirin küçük küçük promosyonlar ama ben bayılırım hediyelere!huggies yenidoğandan 8 adet bez gelmiş.memnun kalanı duymuş muydunuz?bi de emzirme ile ilgili cd var.milupa still tee yollamışlar ,hamileleler içemiyo mu onu???keşke hamileyken sütümüzün doğumda yeterli bi şekilde gelebilmesive de zamanında gelmesi için yapmamız gereken bikaç şey olsa...
ben daha hazırlamadım hastane cantamı ama sanırım hazırlarken aziz bebeden aldıgım 11 parcalı hastane cıkısını koyarım ıcınde bır ayaklı tulum bırde alt üst takım var cıtcıtlı badisi battanıyesi şapkası eldiveni corabı var ayrıyetten bırde iç zıbın takımı koyarım alt üst seklınde..birde dısarı cıkarken gıydırmeye babannemızın ördüğü hırkasını ve trıko kalın battanıyesini koyarım..ben bebek bezi hasta bezi falan koymayacam hastaneden tedarık edıyorlar bunları gerek olmuyor..
Canım bende bir takım 11li hastane çıkışından bir takımda 5liler oluyor ya onlardan koymayı düşünüyorum onun yanına ıc zıbın flnda ılave edecegım ne olur ne olmaz belki sık degiştirmek zorunda kalırız
,
Canım panik yapma bebişler emmeye başladıktan sonra bile göğüs ucları dikleşip sertleşebiliyormus hatta gögüs ucu olmayanları gögüs ucu bile emdikten sonra cıkıyormus yeterki bebişlerimizi emzirmeye istekli olalım
Canım benimm yaa zaten bugün hüzünlüyüm şimdi senin yazını okuyunca daha da bir duygulandım haklısın biz sana göre biraz daha şanslıyız en azından onları tanıma fırsatımız oldu ama sende kendini öbür dünyada inşallah sonsuza dek birlikte olacağız diye teselli et benim annemde hiçbir zaman babamın eksikliğini hissettirmedi hem maddi hem manevi açıdan Allah onları başımızdan eksik etmesinn
canım seninde başın sağolsun. benim oğlum 6 aylıktı babayı hatırlayamak şöyle dursun kokusunu tam içine çekemeden baba kelimesini öğrenemeden büyüdü yavrum birde annenin açısından bakınca herkes bebeği hasta olunca hastaneye okul müsamerelerine diploma heyecanlarına ve sünnet şöleninde eşiyleyken ben çok şükür babam amcam vardı ama eş gb olurmu kendimi hep yarım hissettim oğluma hiçbir şeyin eksikliğini hissettirmeyeceğim belli etmeyeceğim diye sabahlara kadar uyumayıp gelecek planları yaptım 3 yaşında kreşe başlattım etraftan birilerinden babasıyla ilgili sorular duymasın diye canım benim beterin beteri var ve ben çok şükrediyorum ki rabbim bana imkanlar verdi oğlumu en iyi yerlerde okutmak için yada babası sağ olupta 1 kere yanında olmayan yada babasından yada evladından nefret edenler var yada bak daha anne karnındayken babası şehit olan bebeler var ne bileyim rabbim bu günümüzü aratmasın inşllh çok şükür ki dua ile anabilecek kadar iyi bir babaydı ve allah yerinde dinlendirsin mekanları cennet olsun. allah benim anne babamdan kardeşimdende razı olsun hep destek olmuşlardı.
inşllh hayırlısıyla şu ergenlik dönemlerinide sorun yaşamadan bir atlatsak diyorum inşllh her dönemi korkutuyor oğlumun ya baba eksikliğinden yanlış yola sapma yaşar diye.
ya üzülmeyin canım benim rabbim evlatlarımıza uzun uzun bir ömür versin biz anne babalarada onların iyi ve zor günlerinde yanında olup desteğimizi verecek ömür ve güç versin.
cnm aynen öyle ya bu akşam nasıl geçicek bilmiyorum mesela benm eşiminde kitap kurtluğu dışında kötü bi alışkanlığı yok sizinkiler gibiay cnm seninkide mi öyle desene senin kızda yandı artık sarı lacivert takılır hep:))) ya bizim gelin şöyle diyor abla başka bıalışkanlıgı falan yokya ondan bişey demiyorum bu kadar fanatıklıgıne napim oda olsun varsın dıyo allahtan cok anlayışlı eşi..kardeşimin bekarken evleneceği kızdan tek beklentisi vardı fenerli olsun gerisi önemli deil derdi aralarını ben yaptım ve ben ozaman gelınımızın fenerli oldugunu sanıyordum bunları görüştürdüm kız demez mi ben galatasaraylıyım:)))
görüşmeden sonra bana bi kızdı hani fenerliydi abla diye ama allahtan elektırık almış sorun etmedi ama hemen onu fenerli yaptı kimseyede bişey demiyor eskiden galatasaraylıdı falan dıye:)))
inş aynı güne maç falan denk gelmez cnm amma arada kalır hee napsam acaba diye
ne kadar sorumlu baba örnekleri demiinş tahlıl sonucun temiz cıkar cnm
benim eşimde cok kıtap okur öyle herşeyi okumaz ama düzenli kıtap alır ve devamlı okur ev kıtap dolu bende severim okumayı şikayetci deilim ama bazen cok daraldıgımda oluyor yani olur olmaz zamanlarda elınde kıtap okurken görünce kızıyorum cokmesela akşam cocukları yatırma faslı var artık eskisi kadar ugraşamıyorum onlarla nolur kalkta bak şunlara yatsınlar dıyorum adamın umrunda deil elinde kitap oturdugu yerden sesleniyor cocuklar hadi yatın onlarda onu beklıyorya hemen yatarlar ne zaman ben cıyaklamaya başlıyorum ozaman benim sesimden rahatsız olup kalkıp mudahale ediyor şu ananızı bağırtmayın diye
bakın da görün fanatikleri
inş. canım ya,sütümüz bol olur inş.
ben istemiyorum ya giydirmem böylee
canım seninde başın sağolsun. benim oğlum 6 aylıktı babayı hatırlayamak şöyle dursun kokusunu tam içine çekemeden baba kelimesini öğrenemeden büyüdü yavrum birde annenin açısından bakınca herkes bebeği hasta olunca hastaneye okul müsamerelerine diploma heyecanlarına ve sünnet şöleninde eşiyleyken ben çok şükür babam amcam vardı ama eş gb olurmu kendimi hep yarım hissettim oğluma hiçbir şeyin eksikliğini hissettirmeyeceğim belli etmeyeceğim diye sabahlara kadar uyumayıp gelecek planları yaptım 3 yaşında kreşe başlattım etraftan birilerinden babasıyla ilgili sorular duymasın diye canım benim beterin beteri var ve ben çok şükrediyorum ki rabbim bana imkanlar verdi oğlumu en iyi yerlerde okutmak için yada babası sağ olupta 1 kere yanında olmayan yada babasından yada evladından nefret edenler var yada bak daha anne karnındayken babası şehit olan bebeler var ne bileyim rabbim bu günümüzü aratmasın inşllh çok şükür ki dua ile anabilecek kadar iyi bir babaydı ve allah yerinde dinlendirsin mekanları cennet olsun. allah benim anne babamdan kardeşimdende razı olsun hep destek olmuşlardı.
inşllh hayırlısıyla şu ergenlik dönemlerinide sorun yaşamadan bir atlatsak diyorum inşllh her dönemi korkutuyor oğlumun ya baba eksikliğinden yanlış yola sapma yaşar diye.
ya üzülmeyin canım benim rabbim evlatlarımıza uzun uzun bir ömür versin biz anne babalarada onların iyi ve zor günlerinde yanında olup desteğimizi verecek ömür ve güç versin.
bu arada kasım annelerinden en geç doğuran 38+5 te doğurmuş... Aman Allah'ımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım panik yapma bebişler emmeye başladıktan sonra bile göğüs ucları dikleşip sertleşebiliyormus hatta gögüs ucu olmayanları gögüs ucu bile emdikten sonra cıkıyormus yeterki bebişlerimizi emzirmeye istekli olalım
inş. canım ya,sütümüz bol olur inş.
ben süt konusunda ççoookkkk olumlu olmaya çalışıyorum. hatta süt pompamı bile aldım. inşallah bol bol gelir. çalışıyorum ama sütüm olursa en az 1 yıl (ki geçen gün yaşar nuri öztürk, Kur'an da emzirme süresinin 2 yıl olduğunu söylemişti) emzirmeyi düşünüyorum... ayrıca bende prolaktin hormonu yüksekliği vardı. yani süt kanallarının hızlı çalışması. ama ben yavaşlasın die 9 ay tedavi oldum. sırf bu yüzden beyinde(hipofizde) mikroadenom denilen bi kitle oldu. çok şükür bayaa küçüldü. zaten eğer o hormon düşmeseydi bebişin olma ihtimali de pek olmazmış. çok şükür ki keşfettiğimde bekardım ve tedavisini oldum. şimdi korktuğum şey şu ki, umarım kullandığım ilaç yüzünden sütüm az olmazzz((
geçmiş olsun canım ya neden gelmiş peki:44::44::44:
nanancım rabbim sana güç kuvvet saglık sıhhat versin inş
bende bu sefer en gec 38ımde dogurmak istiyorummmmdiğerlerini hep 42.haftamda dogurdum son günlerde beklemek cok sıkıcı
bende bu sefer en gec 38ımde dogurmak istiyorummmmdiğerlerini hep 42.haftamda dogurdum son günlerde beklemek cok sıkıcı
canım doktor 1 cm kadar açılma var dedi bunun içn olabilir dedi bi de günler yaklaştıkça olabilirmiş
ben daha hiçbirşeyini almadım desem, bir tane 5 li zıbın takımı, 3 tulum , birkaç tane iç zıbın aldım , annem bir sürü şey aldı, ama asıl doğum çantası hazırlanacak şeylerim yok, hastane çıkışalarını falan almadık daha, annemle gidip topluca alamk sitiyorum, ben belki bişeyleri eksik alırım anneminde evinde tadilat var haftasonları sakaryaya gidiyor bir aydır, bayramdan sonra alacağız inş.
allah annelerimizden razı olsun onları başımızdan eksik etmesin gerçekten, annem, babamı kaybettiğinde 26 yaşındaymış, hiç evlenmedi hayatını bize adadı diyebilirim. hala bile evlendik, çalışıyoruz bizim için çırpınıyor hakkı nasıl ödenir bilmiyorum
haklısın canım sende anne gözüyle bakıyorsun olaya, ben annem içinde çok üzülüyorum, 26 yaşındaymış babamı kaybettiğinde, hiç evelenmedi, hala bayramda, düğünde,dernekte, gözleri dolar, onun için dahada zor oluyordur, bir ömür tek başına
herkese merabalar biz geldik
2 gündür giremedim umarım herkes iyidir 2 gün önce acile gittim iç çamaşırım sırılsıklamdı biraz suyum gelmiş nst ye girdim alttan muayene ettiler çok şükür korkulacak bişey yokmuş kızlar kendimize bebişlere çok iyi bakalım çantalarınız hazır olsun neyin ne zaman olcağı hiç belli olmuyo günlerimiz azaldıkça sıkıntılar çıkmaya başlıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?