cnm ya alırsınız bırgun cıktınımız mı alış verişe tamamdıraslına bakarsan ben kendımde pek bısey almadım kızkardeşim kızım falan aldılar ben bır kac şeyini aldım görüp hoşuma gittikçe ama bebek şekerlerini bırde karyolasına uyku setini nevresimini falan kendim dikip hazırlayacam gecen hafta kardeşimin bebeğine diktim uyku seti çok hoş oldu seviyorum böyle şeylerle ilgilenmeyi
bana hala yollamadılar
cnm cok geçmiş olsun sana da bir daha yaşama inş böyle tatsız şeyler
canım doktor 1 cm kadar açılma var dedi bunun içn olabilir dedi bi de günler yaklaştıkça olabilirmiş
abbooo doktorun erkekmi :18:
benim istanbul daki doktorum nasıl olur bilemem ama bayan doktor tercih edicem utanırım sumakcım ben ya
bende istanbul a bir gideyim tanığım kuaförüme giderim o kızdan hiç çekinmiyorum
kremin adı neydi peki cnm???
ben de 2 kere değiştiriyom ama gelen şey sümüksü beyaz bi akıntı epeydir var,tahlillerde önemli bişey çıkması 2-3 lökosit bilmem ne,iaç içecek kadar bişey yok,ee artık 35. haftama girdim bebek gittikçe aşağı iniyo hissediyom bunu,bunların olması doğal olmalı
nasilsiniz kizlar ben dun geceden beri hastanedeydim yeni cikdim eve gelir gelmez sizlere baqkiyim dedim cok kotuyum kizlarrrr su halimle birde bobrek tasi dusuruyormusum normaldde
hastanede kalmami istediler bende oglumdan olayi eve geldim hergun hastaneye gidicem 4saat kalip gelicem felaket adrilarim var bobrek agrisi dogum agrisindan beterrrr
kızlar bende sizi çok iyi anlıyorum, benim babacığım ben 4 yaşındayken ölmüş, benim keşkelerim sizlerinkinden biraz daha farklı, mesela keşke babamın ses tonunu bilseydim nasıl bişey acaba, baba demek, yada onun sana kızım demesi,hiç canlı halini hatırlamıyorum, bir düğün videosu olmasa nasıl yürür, hareket eder, birkaç resmi olmasa nasıl biri onu bile bilemeyeceğim. 10 yaşında falandım sürekli kendime kızıyordum ben neden hatırlamıyorum diye, ablam anılarını anlatırdı, ben o küçük aklımca yeterince değer vermemişim demekki bak hatırlamıyorum diye kendimi yerdim. Küçükken sürekli bari rüyamda göreyim diye dua ederdim ama hiçbir zaman görmedim rüyamdada taki hamileliğimin 3. ayına kadar, ilk defa uzun uzun rüyamda gördüm babamı, resimlerdeki adamın ta kendisiydi, konuşup gülüyordu. Herşey zamanla külleniyor tabiki ama hep bir tarafın eksik kalıyor, anneciğim saolsun hiçbir zaman eksikliğini yaşatmamaya çalıştı hakkı nasıl ödenir bilmiyorum, allah kimseye daha büyük acılar yaşatmasın kızlar
hepinizin başı sağolsun kızlar... Allah evlatlarınıza, size, sevdiklerinize uzun ömürler versin inşallah...
sağol canım, Allah razı olsun
nanancım çok zor günler yaşamışsın ama maşallah çok olgun bir insansın, herşeyin üstesinden gelmişsin
Allah seni yavrularının başından eksik etmesin
bebek aşağı inmiş o zamn iyice,peki dinlen düzelir mi dediler,rahimde incelme vs. yok di mi,yani açılma başlayınca doğum ihtimali artmıyo di mi,bunu önleyemiyolar mı peki:44::44::44:amma soru sordum haaa
sağolasın canım inşallahcnm cok geçmiş olsun sana da bir daha yaşama inş böyle tatsız şeyler
geçmiş olsun canım dikket et yinede çok yorma kendini
canım benim yaaa ağlattın beni walla
Allah babalarımızın mekanını cennet etsin, nur içinde yatırsın
hepinizin başı sağolsun kızlar... Allah evlatlarınıza, size, sevdiklerinize uzun ömürler versin inşallah...
sağol canım, Allah razı olsun
nanancım çok zor günler yaşamışsın ama maşallah çok olgun bir insansın, herşeyin üstesinden gelmişsin
Allah seni yavrularının başından eksik etmesin
amin canım, mekanları cennet olsun
herkese merabalar biz geldik
2 gündür giremedim umarım herkes iyidir 2 gün önce acile gittim iç çamaşırım sırılsıklamdı biraz suyum gelmiş nst ye girdim alttan muayene ettiler çok şükür korkulacak bişey yokmuş kızlar kendimize bebişlere çok iyi bakalım çantalarınız hazır olsun neyin ne zaman olcağı hiç belli olmuyo günlerimiz azaldıkça sıkıntılar çıkmaya başlıyo...
çok geçmiş olsun canım
canım çok sağol
kızlar... biberon aldınız mı??? aldıysanız kaç tane ve ne marka aldınız??? bi de biberonların aylık kullanım süreleri var mı??? yenidoğan, 3 aylık gibi...
sende de ii sabır varmış valla. 42 de çok fazla yaaaaaaaaaaa:))))))
kızlar iki gün gelemedim, biriken sayfa sayısı valla 50 olmuş, oku oku hala 30 sayfam kaldı ama artık dayanamadım. bacaklarım çook ağrıyo, uzanacağım. onun için kimseyi üzmeden kırmadan aklımda kalanlara cevap yazayım.
destinacığım koltuklarını güle güle kullan canım.
alp-se elbisen güzelmiş, güle güle giyin canım.
tülay geçmiş olsun kendine dikkat et, ıhlamur iç iyi gelir.
yarenhande özelden bilgilerimi gönderdim canım.
çehregül geçmiş olsun canım, benim de oluyor kasılmalarım ama hiçbiri ağrılı değil, sadece karnım taş gibi oluyor sonra da yumuşuyor ve geçiyor. benimkiler sancı değil sanırsam sadece kasılma.
akıntı olayı ben de başından beri var alıştım artık.(kim sölemişti hatırlamıyorum)
bugun 37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım ama evdeyim allah affetsin
rüyamda çocuğum emmiyormuş, yanımdakiler diyoki buna kaşıkla verin sütü. ama bakıyoruz kaşık yok. normal kaşık olmaz silikon olmalı diyolar (onlar kim bilmiyorum, çocuğumun yüzünü de göremedim zaten). eşime dedim ki hemen koş bebek kaşığı al silikon olsun. o da almış gelmiş, ama kaşığın gövdesi silikon, ucu metalmiş. görünce bi kızıyorum eşime, bunu mu aldın diye. sonra ağlamaya başlıyorum ya iki tane silikon kaşık alıp da koyamamışım çantaya diye. nolcak neyle yiyecek şimdi diye.rüya işte ama üzüldüm ne yalan söyliyim.
nanancığım o halsizlik ve yorgunluk bende de var. hep aklımda bazı şeyler ama öyle üşeniyorumki çarşıya gidip de dolaşmaya. onun için internetten sipariş vermek daha pratik, kargo parası da var tabi ama burada kargo fiyatından da pahalıya satıyolar herşeyi malesef, onun için her şekilde internet daha ucuz.
eğer doğum gecikiyosa küveti sıcak suyla doldurup içine girin diyolar,kasları gevşetiyomuş,öyle bişey olursa 40 .haftada deneyecem ben,o süreci hızlandırıyomuş,yada merdiven inip çıkın diyolar,ben zaten ine çıka cart diye ayrılcam nerdeyse öyle bişey olursa yine merdiven çıkarım,ama annemler 7. katta,hepsini çıkamam 4. katta doğurrum
kızlar... biberon aldınız mı??? aldıysanız kaç tane ve ne marka aldınız??? bi de biberonların aylık kullanım süreleri var mı??? yenidoğan, 3 aylık gibi...
erkek :)
benım de tahlılerımde sorun cıkmadı derya ,1-2 tane cıktı ..
ama benim oldu bitti akıntım boldu,günlük pet kullanırım sürekli,haftada 10 da iç çamaşırı değişirdim hamileliğe has bişey değil bu,başka arkadaşlarım 2-3 gün de bir değişirlerdi ya bitek bende mi akıntı var derdim,benim kadınlık hormonlarımın fazla çalışmasıyla alakalı bişey sanırımhamilelik öncesi eşim idrar örneğini askeriyeye götürmüştü adetim daha geçmemişti belki hamileyimdir diye,cihaza koyuyolarmış herşeyi ortaya koyuyomuş,dr. demiş bu kadının kadınlık ve annelik hormonları yumurta hücreleri vs. full %99.9 verimle çalışıyo hemde bu ay çift yumurta üretmiş sana 1 değil 4üz bile verebilir demiş idrarda bile akıntıya rastladım demiş,meğerse tsh dan olmuyomuş,dediği gibi dr.un çift yumurta ikiziydi ama biri tutunamadı,acele ettiniz dedi dr. daha yeni düzemişti troit,bekleseydiniz 2 si de kalabilirdi diye kısmet tabi bunlar bahane
cnm ben phılıps avent in biberonlarının iyi olduğunu duymuştum
dr browns aldım bende ..gaz yapmayan bır aletı varmıs ucunda..
yenı dogan aldım ..uclar degısıyor sonra..tek delık ve orta akıs aldım..
bır tane de nuk aldım ..
cnm ya ben neler yapmadım o son haftalarda karda buzda yürümeler mi dersin sıcak sularmı dersin merdıven ınıp cıkmalarmı ama yok işte ne sancı ne nişan hiçbir belirti olmadı son bekleme anına kadarda bekletti doktorum bebegın bır sıkıntısı olmayınca ve normal dogum düşününce artık son gununde sunı sancıyla başlattı dogumuneden öyle oldugunu bilemıyorum ama kendi sancımın gelmesini çok istemiştim oglumda ve hatta bu duyguyu yaşayamadım diyede cok üzülmüştüm bir daha cocukta düşünmüyordum ama nasip kısmet işte bu kızcıgım oldu inş busefer yaşarım..böyle kendi sancım gelsin kızım bızım bılmedıgımız bıranda süpriz yapsın ıstıyorum ben öyle planlı programlı dogum yapmak istemiyorum herşey doğaçlama gelişsin istiyorum bakalım bu nasıl olacak:18::18::18:
sağolun kızlar... allah bizi sevdiklerimizden mahrum etmesin... onları bize bizleri ona bağışlasın..
lune cım kıyamam sana yaaa.. küçücükmüşün....
halimecim.. ben chicco nun biberonunu aldım... ucu anne göğüsü gibi olandan... daha sonrada dr brown almayı düşünüyorum...
ben de öyle biliyorum ama uçmuşlar resmen... ben hep avent tercih ettim. emziği, süt pompası falan ama biberonları bayaa pahalı. ama bakıcaz artık. bebiş için biraz daha fedakarlık:))))))))))))
evet cnm haklısın ikili emziği bile 30 tlcik
ben de öyle biliyorum ama uçmuşlar resmen... ben hep avent tercih ettim. emziği, süt pompası falan ama biberonları bayaa pahalı. ama bakıcaz artık. bebiş için biraz daha fedakarlık:))))))))))))
dr browns hiç düşünmemiştim. tek biberona iki ayrı uç mu aldın yani???
benım de tahlılerımde sorun cıkmadı derya ,1-2 tane cıktı ..
ama benim oldu bitti akıntım boldu,günlük pet kullanırım sürekli,haftada 10 da iç çamaşırı değişirdim hamileliğe has bişey değil bu,başka arkadaşlarım 2-3 gün de bir değişirlerdi ya bitek bende mi akıntı var derdim,benim kadınlık hormonlarımın fazla çalışmasıyla alakalı bişey sanırımhamilelik öncesi eşim idrar örneğini askeriyeye götürmüştü adetim daha geçmemişti belki hamileyimdir diye,cihaza koyuyolarmış herşeyi ortaya koyuyomuş,dr. demiş bu kadının kadınlık ve annelik hormonları yumurta hücreleri vs. full %99.9 verimle çalışıyo hemde bu ay çift yumurta üretmiş sana 1 değil 4üz bile verebilir demiş idrarda bile akıntıya rastladım demiş,meğerse tsh dan olmuyomuş,dediği gibi dr.un çift yumurta ikiziydi ama biri tutunamadı,acele ettiniz dedi dr. daha yeni düzemişti troit,bekleseydiniz 2 si de kalabilirdi diye kısmet tabi bunlar bahane
akıntıyla hormonların alakası varmıymıs ..hıc bılmıyordum bak ..kısmet..
ultrasyona gırmeden yumurtlama seylerını bılmısler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?