2011 Aralık Anneleri

artık bir günde halledeceğiz inş. bebek şekerlerini bende kendim yapacağım, eminönüne gideceğiz ordan malzemeleri alıp kuzenlerimle yapacağız, yeğeniminkinide biz yapmıştık, eğlenceli oluyor gerçekten, benim oğluşunda pike takımını annem gitti elinden geliyor öyle şeyler, çok özeniyorum valla size marifetli hatunlarsınız

canım doktor 1 cm kadar açılma var dedi bunun içn olabilir dedi bi de günler yaklaştıkça olabilirmiş

geçmiş olsun canım dikket et yinede çok yorma kendini

erkek :)

bende utanıyorum ama doktorumu cok sevıyorum ,bayan doktora da gıdıyorum ama bu doktoruma guvenıyorum ..
bu doktorum daha nazık ..muayenede bıle 10 dk konusuyor rahatlatıyor dıgerı oyle degıl..

kremin adı neydi peki cnm???

hıc hatırlamıyorum kı baktım ama cope atmısım kutusunu da..mavı bır kremdı..

benım de tahlılerımde sorun cıkmadı derya ,1-2 tane cıktı ..

ama varmıs sorun sımdı o kadar rahatım kı ..

sanırım normal dıyıp ertelememk lazım.

cok gecmıs olsun cnaım..

canım benim yaaa ağlattın beni walla
Allah babalarımızın mekanını cennet etsin, nur içinde yatırsın

bebek aşağı inmiş o zamn iyice,peki dinlen düzelir mi dediler,rahimde incelme vs. yok di mi,yani açılma başlayınca doğum ihtimali artmıyo di mi,bunu önleyemiyolar mı peki:44::44::44:amma soru sordum haaa

canım bi yandan kızıma yemeğini verdiğim için bende kısa kısa eksik yazıyorum kusura bakma bebek şu an doğum pozisyonunu almış ve baskı yapıyomuş doktorda dinlenmek ve sıvı tüketmekten başka bi tavsiye de bulunmadı ama aynısı nı kızım da da yaşamıştım hastanede falan da yatmıştım

çok geçmiş olsun canım

deryammm

lansinoh kullanıyo musun
ondan olabilir göğüs uçlarında yumuşaklık

kızlar... biberon aldınız mı??? aldıysanız kaç tane ve ne marka aldınız??? bi de biberonların aylık kullanım süreleri var mı??? yenidoğan, 3 aylık gibi...

sende de ii sabır varmış valla. 42 de çok fazla yaaaaaaaaaaa:))))))

cnm ya benim bebişler benim içimde cok rahat ediyorlar heralde hiç cıkasıları gelmiyor ama bunu son haftalarında rahat ettirmiyecem sıkılıp cıkmak istesinn

tesekkur ederim cnm bende öyle cok değişik rüyalar görüyom uyanıncada bır muddet etkısı sürüyor

cnm ya ben neler yapmadım o son haftalarda karda buzda yürümeler mi dersin sıcak sularmı dersin merdıven ınıp cıkmalarmı ama yok işte ne sancı ne nişan hiçbir belirti olmadı son bekleme anına kadarda bekletti doktorum bebegın bır sıkıntısı olmayınca ve normal dogum düşününce artık son gununde sunı sancıyla başlattı dogumu neden öyle oldugunu bilemıyorum ama kendi sancımın gelmesini çok istemiştim oglumda ve hatta bu duyguyu yaşayamadım diyede cok üzülmüştüm bir daha cocukta düşünmüyordum ama nasip kısmet işte bu kızcıgım oldu inş busefer yaşarım..böyle kendi sancım gelsin kızım bızım bılmedıgımız bıranda süpriz yapsın ıstıyorum ben öyle planlı programlı dogum yapmak istemiyorum herşey doğaçlama gelişsin istiyorum bakalım bu nasıl olacak:18::18::18:

kızlar... biberon aldınız mı??? aldıysanız kaç tane ve ne marka aldınız??? bi de biberonların aylık kullanım süreleri var mı??? yenidoğan, 3 aylık gibi...

dr browns aldım bende ..gaz yapmayan bır aletı varmıs ucunda..

yenı dogan aldım ..uclar degısıyor sonra..tek delık ve orta akıs aldım..

bır tane de nuk aldım ..

sağolun kızlar... allah bizi sevdiklerimizden mahrum etmesin... onları bize bizleri ona bağışlasın..
lune cım kıyamam sana yaaa.. küçücükmüşün....
halimecim.. ben chicco nun biberonunu aldım... ucu anne göğüsü gibi olandan... daha sonrada dr brown almayı düşünüyorum...

cnm ben phılıps avent in biberonlarının iyi olduğunu duymuştum

ben de öyle biliyorum ama uçmuşlar resmen... ben hep avent tercih ettim. emziği, süt pompası falan ama biberonları bayaa pahalı. ama bakıcaz artık. bebiş için biraz daha fedakarlık:))))))))))))

dr browns aldım bende ..gaz yapmayan bır aletı varmıs ucunda..

yenı dogan aldım ..uclar degısıyor sonra..tek delık ve orta akıs aldım..

bır tane de nuk aldım ..

dr browns hiç düşünmemiştim. tek biberona iki ayrı uç mu aldın yani???

belli olmaz belki bu bekletmez canım,ne zaman aşağı döndü kafası,kızlar acelesi derler inş. 39.40. haftalarda gelirler sağlıcakla

anladım cnm. çok tşk ederim...

yok tek uc aldım ama uclar sonra degıstırılıyor dıye ıblıyorum yedek uc fılan alıyorsun 3.ayda 6.aydafılan ama sen yıne de arastır belkı yanlıs bılıyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…