2011 Aralık Anneleri

canım bu hesaplar adet kanamanın başladığı günden yapılır :)
o gün eski yumurta için hazırlanmış rahim temizliğini yaparken (kanaman olurken) bir yandan da yeni yumurta gelişiyor yumurtalıklarda..
sen internetteki hesaplayıcılara baksan 6+3 falansın.. yani doktora 1 hafta önce gittiğinde 5 haftalıkmıi.. :) doktor doğru demiş.. hı bazen geç döllenme olur adet tarihine göre örneğin 6 haftalıktır ama gelişmeye göre 4+5 haftalık olabilir kuzum..
ilişkiyi yaşadığın güne göre hesaplanmaz yani fıstık .. :) çünkü o gelişen yumurta o dönemin yumurtası.. benim SAT 25 mart :) 3 gün var aramızda :)

aramızda ocak aylarıda var sanırsam dımı

cunku tıckerlera bakıyorum ee bız 1o haftalıgız bazıları 5 haftalık

ee 5 hafta bır aydan fazla eder :26:

doğrudur :) ben sat 25 mart olarak.. 30 aralıkta görünüyor doğum hesaplayıcıda.. en geç 26 mart - 31 aralık :) geri kalanlar düşünsün..

ama şahsen ben ocakta doğurmak isterim inşallah dururuz 2-3 gün daha :)
yıl sonu çocuğu olmak hep zor gelmiştir.. ben 28kasımda doğmuşum.. hep sınıfta küçüktüm :) bazıları ocak doğumluydular gücüme gidiyodu :)

Dis gebelik icin ultrasound kese falan cikmazki.. Kucuk olmasinin bazen bir nedenide kadinlarin gecmis adet gunlerini yanlis hesaplamalaridir, tabi bazende buyuk olur bu yuzden. Dis gebelikte asiri agri ve kanama gorulur, ayrica hcg kanda cok azdir. Bence bekle ve gor. Beklemek cok zor bisi biliyorum ama gebelikde ozellikle anladimki hayati akisina birakmak cok daha rahatlatiyor cunku elimizden fazla bisi gelmiyor :92:

evet bende bakıyorum bakıyorum dıyorum ben mı yanlıs yerdeyım onlar mı

benım sat 25 subat aralık 1 gorunuyor ama sanmıyorum aralık 1 de dogsun erken gelır herhalde

EN gec doktor 1 aralık dedı ama kasım sonu da olabılır dedı :)

benım de kafamı karıstırıyor okul sorunu ama cocuktan cocuga degısen bı durum

benım esım kasım dogumlu ama masallahı var butun sınıfı o yonetırmıs

ben mayıs dogumluyum ama sessız sakındım

o yzden bebegıme bakarak ya bı sene gec gonderecegım ya da tam zamanında o zamana cok var

ben ıstemezdım 2012 ye kalsın hamıle kaldıgım yıl dogsun

Son düzenleme:

:)) benim eşim yay burcu. çok yakın iki arkadaşım da yay. evet haklısın biraz deli dolu bazen de yay kadar gerginlerdir. ama üçünde de gördüğüm şu ki ergenliği atlattıktan sonra karakterleri tamamen oturuyor ve şu anda hepsi iş güç coluk çocuk sahibi gayet tatlı insanlar :)))

kızlarrr selammm benim gibi olan var mı.çok kötüyüm.mide bulantısı açlık bişey yiymiyorum.2 gündür böyle.başlarda bulanmazdı başladı

ayyy ne cahil bi annesi var benim kuzumunn bak oturur buna da ağlarım şimdi ben kaybettim kendimi artık herşeye ağlayabilme özelliği gösteriyorum son günlerde.. aydınlattığın için saol canım yaa, iyi oldu valla.. senin nasıl gidiyo?? okuyamadım geçmişi pek.. moralimi boşa bozuyomuşum demek haaa bak buna ağlanırr

kızlar merhaba. ya ben bugün çok kötüydüm. öğlen 1e 2ye kadar resmen kafamı kaldıramadım yataktan.çok fena mide bulanması oldu.inş. çok sürmez bu süreç çok zor yaaa

Sağ ol canım. Benimkiler lise çocukları. Dün ortak sınav yaptık. Sınav bitmiş sonraki derslerde ilk sınava girmeyen öğrenciyi sınav yaptım ön sırada. Sınavı bitmiş öğrencinin biri de gelmiş yanıma hocam bakabilir miyim arkadaşa ne sormuşsunuz diye dedi. Zaten tüm gün sınav yapmışım bir de test yaptık arada okudum girdiğim sınıflara söyledim itiraz ediyorlar benim şu kadar doğrum var diye kendi soru kağıdına işaretlemişler(biz öğrencilere sınav kağıdını veriyoruz optiğe işaretliyorlar) bir sorunun hesabını yapıyorlar. 5 6 öğrencinin baktım tek tek ve optiğe işaretlememişler. Bir de bunun üzerine öğrenci öyle sorunca seni ilgilendirmeyen şeyleri merak etme dedim biraz sertçe. Alındı tenefüste yanıma çağırdım kusura bakma tüm gün sınavla uğraştık dedim. Bugün daha iyiydim daha sonra da okuldan 2 zümre arkadaşım geldi moral olsun diye. İşte böyle. Senin nasıl geçiyor? Ufaklık nasıl? Yoruyor mu seni?

Yok canım küçük bir kesit ama normal olabiliyorsa normal olsun...

Canım benim de benzer şekilde bekleyip dua ediyorum yalnızca... İnşallah güzel haberler verebiliriz...

Canım benim oğlum 23 ekim 2004 doğumlu bu yıldakiler 1 e başladı ben göndermedim bir sene geç göndeririz sağlıklı olsunlarda sorun değil...

kızlarrr selammm benim gibi olan var mı.çok kötüyüm.mide bulantısı açlık bişey yiymiyorum.2 gündür böyle.başlarda bulanmazdı başladı

Ah canım seninle başlardan beri yazışıyoruz. Belirtim yok diye üzülüyordun ben de 8. haftadan sonra genelde başlar demiştim. Ama geçecek hem sağlıkla ilerlediğinin de göstergesiymiş bulantı. Benim de hamileleiklerimde çok olurdu bu haftalarda başlardı ve bunda tık yok ve ben endişeliyim keşke 9 ay bulantım olsa da olumsuz bir şey olmasa diyorum şu anda. Halbuki ne ağlardım öncekilerde bulantım var hiç bir şey yapamıyorum, mutfağın kapını dahi açamıyorum diye...Geçecek inşallah...

canlarım selammmm.benimde son adet tarihim 22 mart geçen cuma gittiğimde öğrendim bebişimi 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor.birşey soracağım şuanda adete göre 6+3 görünüyor bebiş haftaya hangi gün gitsem kalp atışlarını duyarım canlarım.sırf ikisinide aradan çıkarayım diye bu hafta gitmedim doktora ama meraktan çatlıyorum.nolur bişey söyleyinnn.

canim ocak ayi gec dogarsa olabilir tabiki ama bence ocak ayi yoktur benimde sat 25 mart 30 aralik gorunuyor dogum bence en fazla 31 araliktir:)

slmmmmmmmmmm guzel anneler nasilsiniz bugun kizlar ben bugun hoc nise yiyeemdim kahvalti filan ((( offf midem cook fena bulanio gerci burda saat oglen 2 ama :)

liste ;

nanan
ilkerözge
blagodevoyce
rudi
seldayavuzguray
emsalsiz
umran2034

ve bilgilerini güncelleyen arkadaşlar için yeniden ilk sayfada düzenlendi

sanırım benim bilgilerim arada kaynıyor :) sat ve doğum tarihi var zaten. kilo 42 tokatta yaşıyorum bebeğimin kalp atışları duyuldu. şimdiden tşklerrr

ya az önce ton balığı yedim ben gebelik.org a bakıyodum ton balığı yenmemeli falan diyo böle bişey duydunuzmu drunuzdan bana karışık şeyler yeme demişti sadece sucuk salam lahmacun vb. bunu da ilk kez duydum yaaa keşke yemeseydim çok üzüldüm şimdi yarın arasammı ki dru
yoksa kusmaya mı çalışsam parmaklayıp(((

yahuuu dayanamayıp yazıcam. benim bebiş 5 haftalıkken doktorum ilişki yasak dedi. bu hafta 7+5 olduk ve doktor yasağı kaldırdı. bunu duyan kocacım da durmadı tabiii :))) şu bi gerçek ki hormonlar gerçekten bi garipp olmuşş ama ben 2 gündür hiç rahat diilim. kendi zevkimizden bebeğe bişey olacak diye ama sanırım hepimiz kuruntu yapıyoruz. inşallah hiçç bişe olmazzz...

cnm ya kaç gündür girmiyordun bende merak etmiştim seni. çoook çoook geçmiş olsun dikkat et kendine, güzelce dinlen. ya biz hangi doktora güvenicez:44:

Düşük değerim başka bir hastanede idi o gün makinalarda arıza olduğunu söylemişlerdi (özel bir hastanedeydi orası) , özel hastaneler ne kadar iyi deselerde ben devlette yapılan sonucun doğruluğuna inanıyorum, şunu da söylemeliyim adetim geçeli 10 gün olmuştu test yaptım negatif çıktı yirmi gün geçince yani 22 sinde tekrar yaptım pozitif çıktı. O yüzden geç döllenme olması ihtimaline daha da inanmaya başladım ama benim iki boş gebeliğim var bu da bütün ümiterimi yerle bir ediyor tabii. Neyse her şay Allaha kalmış ne desek boş bekleyip göreceğim.

ben 41 kolaylahamile kaldım:) 60 kilo ile bitirirsem 38 beden anca olurum heralde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…