22 mart benim son adetim 9 gün sürüyo tatlım. yani nisan başına kadar adettim. sonra ilişkinin ilk yaşandığı günden hamile kalmış olsam diyorum daha şuan 5 haftalık oluyo.. ben doktora gideli 1 hafta oldu yani yaklaşık 4 haftalıktı ozaman..
aramızda ocak aylarıda var sanırsam dımı
cunku tıckerlera bakıyorum ee bız 1o haftalıgız bazıları 5 haftalık
ee 5 hafta bır aydan fazla eder :26:
doğrudur :) ben sat 25 mart olarak.. 30 aralıkta görünüyor doğum hesaplayıcıda.. en geç 26 mart - 31 aralık :) geri kalanlar düşünsün..
ama şahsen ben ocakta doğurmak isterim inşallah dururuz 2-3 gün daha :)
yıl sonu çocuğu olmak hep zor gelmiştir.. ben 28kasımda doğmuşum.. hep sınıfta küçüktüm :) bazıları ocak doğumluydular gücüme gidiyodu :)
Mrblar,
Bende bu foruma yeni uye oldum.
Aralik 11'de bebegimi bekliyorum. Aslinda hala saka gibi geliyor, daha tekmelerini hissetmedigim icin hala gercekligine inanabilmis degilim. Cin Astrolojisi erkek olarak gosteriyor, bende aslinda birazcik erkek olarak hissediyorum ama tam olarak emin olamayiz dimi arkadaslar? 7. haftasinda kalp atislarini izledim ama 12inci aya kadar tetikte olacagim gibi. Doktorum bana kiziyor pozitif dusunmuyorum diye. Ne biliyim bazen boyle iyi seyleri icime rahat sindiremiyorum.
Benim kuzenimin bir kac ogluda aralik dogumlu. Acikcasi birazcik moralimde bozuk bu konuda cunku oglan yay burclarini fazla sevmem. Cok havai oluyorlar.Belkide herkesin deneyimi boyle degildir, iyi deneyimleriniz varsa lutfen paylasinda umitleniyim. Kusura bakmayin boyle fuzuli seyleri cok okurum. Neyse bu ayi yakindan takip edicem. Gorusuruz arkadaslar.
-Efsane
canım bu hesaplar adet kanamanın başladığı günden yapılır :)
o gün eski yumurta için hazırlanmış rahim temizliğini yaparken (kanaman olurken) bir yandan da yeni yumurta gelişiyor yumurtalıklarda..
sen internetteki hesaplayıcılara baksan 6+3 falansın.. yani doktora 1 hafta önce gittiğinde 5 haftalıkmıi.. :) doktor doğru demiş.. hı bazen geç döllenme olur adet tarihine göre örneğin 6 haftalıktır ama gelişmeye göre 4+5 haftalık olabilir kuzum..
ilişkiyi yaşadığın güne göre hesaplanmaz yani fıstık .. :) çünkü o gelişen yumurta o dönemin yumurtası.. benim SAT 25 mart :) 3 gün var aramızda :)
sez. üstünden 5 sene geçince normal doğ. yaptırabliyormuş dr.lar
hoşgeldin canım , nasılsın , bugün de payladın mı sabileridün okudum da cevap yazamadım sana , normal canım sinirli gergin olman , istemeden kırıcı olman .. normalşeyler yaşamıyorsun ki .. Allah yardımcın olsun çok
Oooo benim epey oldu 9 haftalığım nerdeyse 7 haftadır felan.Ama sağolsun eşimde bişey demiyor.Bebiş iyi olsunda, aman bebişe bişey olur diye benden çok korkuyor.
Bende cep telle çok konuşuyorum. günde 1,5-2 saat konuşuyorum ceple.Azcık daha dikkat etsem iyi olacak.
Çok geçmiş olsun cnm. İyi bir doktor bak ne kadar önemli. Allah yavrularımızı korusun.
Bende sezeryandan korkuyorum. Karnımı boydan boya kesmelerini istemiyorum.
kızlar tan tahlili betahcg hastaneden hastaneye değişiklik gösterir mi? doktorum özelde orda 1091 çıkmıştı geçtiğimiz çarşamba, bugün devlet hastanesinde yaptırdım 1200 çıktı:26: değerin daha fazla katlanması gerekmez mi? kaç gün oldu.. keseyede baktı doktor çok küçük daha dedi.. kalp atışı falan yok tabi.. bi duysam rahatlicam ama büyük bi korku sardı şimdi içimi.. neden böyle olur? bir fikri olan var mı???
evet bende bakıyorum bakıyorum dıyorum ben mı yanlıs yerdeyım onlar mı
benım sat 25 subat aralık 1 gorunuyor ama sanmıyorum aralık 1 de dogsun erken gelır herhalde
EN gec doktor 1 aralık dedı ama kasım sonu da olabılır dedı :)
benım de kafamı karıstırıyor okul sorunu ama cocuktan cocuga degısen bı durum
benım esım kasım dogumlu ama masallahı var butun sınıfı o yonetırmıs
ben mayıs dogumluyum ama sessız sakındım
o yzden bebegıme bakarak ya bı sene gec gonderecegım ya da tam zamanında o zamana cok var
ben ıstemezdım 2012 ye kalsın hamıle kaldıgım yıl dogsun
kızlarrr selammm benim gibi olan var mı.çok kötüyüm.mide bulantısı açlık bişey yiymiyorum.2 gündür böyle.başlarda bulanmazdı başladı
aramızda ocak aylarıda var sanırsam dımı
cunku tıckerlera bakıyorum ee bız 1o haftalıgız bazıları 5 haftalık
ee 5 hafta bır aydan fazla eder :26:
liste ;
nanan
ilkerözge
blagodevoyce
rudi
seldayavuzguray
emsalsiz
umran2034
ve bilgilerini güncelleyen arkadaşlar için yeniden ilk sayfada düzenlendi
ben tokatlıyım canım sen?
canım yazını okudumda sanırım bende seninle aynı duyguları yaşamaktayım doktorum ilişki doğuma kdr serbest deyince şöyle bi şok geçirdim desem yeridirneden isteksizlik başladı çünkü bebişlerimize birşey olacak korkusundan kendmizi konuya adapte edemiyoruz şahsen benim aklımda hep bebişim oluyor ya birşey olursa die aslında yanlış yapıyoruz yawww
selam kızlar epeydir giremiyom,kanamam olunca acile kaldırdılar,2 gün acilde kaldım,serum,iğne vs..kanda mikrop çıkmış,sağolsun pis doktora özel dedik,ilgilenir dedik,1 aydır akıntı kaşıntı problemimi dinlemedi,yeşile döndü dedim,kırmızıya dönmedikten sonra bişey olmaz dedi ve sayesinde döndü,neyse şu an kanamam yok,1 hafta izin aldım,evde dinleniyom,ilaçların etkisiyle kese tekrar yukaru çıktı,çok şükr bebekte sorun yok
Bana da kayısı iyi gelir. Komposto yapıp taneli yemek iyi ya da blendırdan geçirince içmek o zaman hazır meyve suyu gibi oluyor.
Koşoyolu Medipol'e ben geçen yaz erken doğumdan sonra kanamam 45 gün kesilmediği için gitmiştim kist oluşmuş Şule'ydi sanırım en az sıra olana randevu istemiştim onu vermişlerdi ama memnun kaldım sorunumu çözdü kistim geçmişti sonunda.
Canım benim durumum sana çok benziyor. SAT'IM 12 mART VE 28 günde bir adet oluyorum. 12 Nisan'da 158 çıktı, 19 Nisan'da 1600, 3 Mayıs'ta 3000 çıktı. Benim yolk kesesi görünmedi sata göre 7+3 ken keseye göre 4+3. 10 gün bekleyelim bazen böyle olabiliyor geç döllenme olabilir dedi. Benim de pek ümidim yok çünkü geç döllenme olsa ben 9 nisanda evde idrarda test yapmıştım çıkmıştı o zaman çıkmazdı. Dua ediyorum ve bekliyorum. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız senin 18. binli değerin güzel. Belki daha iyi bir ultrasonla mı baktırsan acaba? Bir de ilk ve son tahlilin aynı hastanede mi?
Uzaklık çok abartılı değilse çok dert etmeyin doğum olayı beş dakikada olan bir şey değil. Doktor iyiyse ve fiyatı da size uygunsa bence sorun olmamalı. Doğum olmadan saatlerce önce bir belirti oluyor nişan, su gibi...
SANIRIM hepimiz bu dönemi 10 kg ile bitirsek süper olcak ama şöle de bişey duydum ben anne çok zayıfsa vucut ilk hamilelik ayında önce olması gereken normal kiloyu alıyomuş bu 5-10 kg neyse çok zayıflar bundan sonra yani normal kilolarına döndükten sonra bebek için almaya devam ediyolar haliyle çok zayıfların hamileliği 20-25 kilo arasında bitiyo
ama biiiizzz tabi ki çok zayıf olmadığımızdan şişko patates olamız işe yarıcak gibime geliyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?