belli olmaz belki bu bekletmez canım,ne zaman aşağı döndü kafası,kızlar acelesi derler inş. 39.40. haftalarda gelirler sağlıcakla
y
akıntıyla hormonların alakası varmıymıs ..hıc bılmıyordum bak ..kısmet..
ultrasyona gırmeden yumurtlama seylerını bılmısler ..
inş bu bekletmesin 36dan sonra ne zaman isterse gelsin kabulumdür
benımkı hala dönmedi aşagıya yan pozısyonda duruyordu gecen hafta sanırım halada öyle hareketlerinden öyle hissediyorum
inş bu bekletmesin 36dan sonra ne zaman isterse gelsin kabulumdür
benımkı hala dönmedi aşagıya yan pozısyonda duruyordu gecen hafta sanırım halada öyle hareketlerinden öyle hissediyorum
senın kız senı yıne bekletıcek herhalde
benım kı 28. haftada döndü ,gecen gıttıgımde bası artık baya asagıya ınmıs dedı doktor ..15 gun once..
aslında yarındı kontrol ama pazartesı gıdıcem tekrar bakalım ne dıyecek..
ama hala asagıda ,cunku hıckırıklarından anlıyorum ,ellerinden :)
bugun bı kadın dedı asagıya ınmıs karnın dedı bekletmez bu oglan senı dedı ..erkek degıl o dedım kız .
.oo o zaman yakında gleır o dedı ..kısmet dedım ama bakalım
senın kız senı yıne bekletıcek herhalde
benım kı 28. haftada döndü ,gecen gıttıgımde bası artık baya asagıya ınmıs dedı doktor ..15 gun once..
aslında yarındı kontrol ama pazartesı gıdıcem tekrar bakalım ne dıyecek..
ama hala asagıda ,cunku hıckırıklarından anlıyorum ,ellerinden :)
bugun bı kadın dedı asagıya ınmıs karnın dedı bekletmez bu oglan senı dedı ..erkek degıl o dedım kız .
.oo o zaman yakında gleır o dedı ..kısmet dedım ama bakalım
ayyy inş busefer bekletmez yaaaöncekilerde eş faktörünü hiç denememiştim bunda bu sefer farklı olarak onu deneyecem bakalım işe yarıyacak mı
son ay mı deneyecen kız:44::44::44:
ya bebişin döndüğünü hisseden var mı aranızda?
benımkı 2 aydır ters duruyo ama dun aksam cok fazla hareket ettı başım döndü hareketlerinden cok aşağıda gibi hissediyorum simdi de acaba dönmüş müdür yeeeaaaaaa
son ay mı deneyecen kız:44::44::44:
yok son ay deil tabi kız ara vermedim yani bu zamana kadar son haftalarına kadarda vermemeyi düşünüyorum sırf kolaylıgı olur mu diye
öncekilerde 7.aydan sonra devamı olmuyordu ama busefer eşime dedim sende bana yardımcı olacaksın
kız senin kız,benimkinden önce gelceğe benziyo,tel. ini yazsana özele,haberleşiriz
ayyy inş busefer bekletmez yaaaöncekilerde eş faktörünü hiç denememiştim bunda bu sefer farklı olarak onu deneyecem bakalım işe yarıyacak mı
senın bayramdan sonraya pek bıseyın kalmıyor cnm heran hazır beklersin sen maşallah 2gun sonra 36.haftana başlıyacan
kız senin kız,benimkinden önce gelceğe benziyo,tel. ini yazsana özele,haberleşiriz
senın bayramdan sonraya pek bıseyın kalmıyor cnm heran hazır beklersin sen maşallah 2gun sonra 36.haftana başlıyacan
ayyy kızlar ben cok kötü bişey yaptım yabır kavanoza yakın nutellayı kaşıkladım yedimmm zaten fazla kılo aldım daha da yetmezmiş gibi kendimi kaptırdım dünkü kk dakı cukulata reklamları beni baştan cıkardııı
ayyy kızlar ben cok kötü bişey yaptım yabır kavanoza yakın nutellayı kaşıkladım yedimmm zaten fazla kılo aldım daha da yetmezmiş gibi kendimi kaptırdım dünkü kk dakı cukulata reklamları beni baştan cıkardııı
yaa bende aşermek istiyom bişey aşermeden hamileliği bitircem heralde
bende cıfte kavrulmus antep fıstıklı lokum yedım valla baya baya bır cok aman napayım :)
yaa bendeeee .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?