2011 Aralık Anneleri

belli olmaz belki bu bekletmez canım,ne zaman aşağı döndü kafası,kızlar acelesi derler inş. 39.40. haftalarda gelirler sağlıcakla

inş bu bekletmesin 36dan sonra ne zaman isterse gelsin kabulumdür
benımkı hala dönmedi aşagıya yan pozısyonda duruyordu gecen hafta sanırım halada öyle hareketlerinden öyle hissediyorum

kızlar biz şimdilik çıkıyoruz hepinize tekrar teşekkür ederim akşama girersem grşrz inş. kendinize bebişlere dikkat edin ben de biraz dinlenicem
hepiniz daha iyi bilirsiniz ama çanta hazırlamayı çok ihmal etmeyin derim

benımkı hala dönmedi aşagıya yan pozısyonda duruyordu gecen hafta sanırım halada öyle hareketlerinden öyle hissediyorum

kız buda mı inatçı ne sen inip inip çıkmaya başla merdivenleri,bizim kız da yan yatıyodu 27+3. de döndü,31+dada 32+da da aynı şekildeydi zaten eskiden tuvalete az gidiyodum,şimdi çok,bi de ordaki kemikler acayip sızlıyo,miğdem rahat ama nefesim daralmıyo eskisi gibi,bu pozisyonda baskı alt tarafta oluyo

senın kız senı yıne bekletıcek herhalde

benım kı 28. haftada döndü ,gecen gıttıgımde bası artık baya asagıya ınmıs dedı doktor ..15 gun once..

aslında yarındı kontrol ama pazartesı gıdıcem tekrar bakalım ne dıyecek..

ama hala asagıda ,cunku hıckırıklarından anlıyorum ,ellerinden :)

bugun bı kadın dedı asagıya ınmıs karnın dedı bekletmez bu oglan senı dedı ..erkek degıl o dedım kız .

.oo o zaman yakında gleır o dedı ..kısmet dedım ama bakalım

kız senin kız,benimkinden önce gelceğe benziyo,tel. ini yazsana özele,haberleşiriz

ya bebişin döndüğünü hisseden var mı aranızda?
benımkı 2 aydır ters duruyo ama dun aksam cok fazla hareket ettı başım döndü hareketlerinden cok aşağıda gibi hissediyorum simdi de acaba dönmüş müdür yeeeaaaaaa

ayyy inş busefer bekletmez yaaa öncekilerde eş faktörünü hiç denememiştim bunda bu sefer farklı olarak onu deneyecem bakalım işe yarıyacak mı

senın bayramdan sonraya pek bıseyın kalmıyor cnm heran hazır beklersin sen maşallah 2gun sonra 36.haftana başlıyacan

kasık ağrın var mı,tuv. çıkışların sıklaştı mı,göğsünün hemen altında tekmeler azaldı mı,aşağı inince miğde göğüs rahat ediyo,alt taraf çatırdıyo bende öyle oldu

son ay mı deneyecen kız:44::44::44:

yok son ay deil tabi kız ara vermedim yani bu zamana kadar son haftalarına kadarda vermemeyi düşünüyorum sırf kolaylıgı olur mu diye

öncekilerde 7.aydan sonra devamı olmuyordu ama busefer eşime dedim sende bana yardımcı olacaksın

Son düzenleme:

inş. işe yarar ben de ondan umutluyum ama kısmet

ayyy kızlar ben cok kötü bişey yaptım ya bır kavanoza yakın nutellayı kaşıkladım yedimmm zaten fazla kılo aldım daha da yetmezmiş gibi kendimi kaptırdım dünkü kk dakı cukulata reklamları beni baştan cıkardııı

kız senin kız,benimkinden önce gelceğe benziyo,tel. ini yazsana özele,haberleşiriz

yazdım cnım ..ama hıc bellı olmaz ıste ya baksana ılk bebegımız geldı bıle..

ben hala kasım 25ten sonra beklıyorum ama goren bayramı evde gecır gezme dıyor bakalım

ben eş faktorunu denemedıgım ıcın sızınkı erken olabılır benden

yazdım cnım ..ama hıc bellı olmaz ıste ya baksana ılk bebegımız geldı bıle..

ben hala kasım 25ten sonra beklıyorum ama goren bayramı evde gecır gezme dıyor bakalım

ben eş faktorunu denemedıgım ıcın sızınkı erken olabılır benden

yaa bende aşermek istiyom bişey aşermeden hamileliği bitircem heralde

bazen bende kendime hakim olamıyorum ya , bende çok canım istemişti bugün 1 .ay bardağı kola içtim ,

abur cuburuda kesemiyorum, gofret bisküvi falan yiyorum, kilodan yana sorunum yok toplamda 6 kilo aldım ama bebeğe zararlı olur diye tırsıyorum

bende cıfte kavrulmus antep fıstıklı lokum yedım valla baya baya bır cok aman napayım :)

yaa bende aşermek istiyom bişey aşermeden hamileliği bitircem heralde

yaa bendeeee .

bende cıfte kavrulmus antep fıstıklı lokum yedım valla baya baya bır cok aman napayım :)

yaa bendeeee .

sumakcım geçen ay ben resmen çitfe kavrulmuş antep fıstıklı lokuma aşermiştim, eşim almış getirmiş, işten geldiğimde nerdeyse 1 paketi bitirecektim :):):), normaldede çok aradığım bişey değil nerden düştüyse aklıma şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…