2011 Aralık Anneleri

bende cıfte kavrulmus antep fıstıklı lokum yedım valla baya baya bır cok aman napayım :)

yaa bendeeee .

cukulatadan başka birşey aşermiyom ben yaaa varsa yoksa cukulata olsunnn napcam böyleee

o çifte kavrulmuş antep fıstıklı lokumu bende cok severimm ama cukulata kadar çekici deill

ya kasık agrım varr hep alttan vuruyo son zamanlarda anaaaaaaam kesin döndüü o zaman

yogurt yiyeyim baride kan şekerimi yukseltmesin birden koca kavanoz az deil ki sanki hipnoz olmuşum gibi bitmeden bırakamadım

canım benimki düzdü geçenlerde öyle bi sancı olduki sanki çıkacakmış gibi hissettim anladım döndüğünü.. 1 hafta sonra dr gittim bebeğin ters olduğunu söyledi.. yani o gün dönmüş... şiddetli bir hareketle dönmüştü tuhaftı... şimdiye kadar yeni dönüşü hissetmedim... hala ters....

ya kasık agrım varr hep alttan vuruyo son zamanlarda anaaaaaaam kesin döndüü o zaman

cnm bıara benımde öyleydi yuruyemıyecek kadar agrı olmaya başlamıştı alt taraftan enfeksiyondan kaynaklandıgı cıktı sonra ortaya akıntın falan varsa oda sebep olabılır ben antıbıyotık ve fıtıl falan kullandım sonra bıraz normale döndü

ohh aşerin bakalım...
şimdi benim canım söylediklerinizden isterse ne olacak işteyim ben yaaa
destina bir kavanoz az da değil hani ama süt olsun inşallahh

ben galiba biraz kazmayım ya, zaten topicte de en geç ben hissetmiştim tepikleri, 26 da doktora gittiğimizde dönmemişti, bu hafta sonu gittik doktora ben bi değişiklik yok, aynı yerde hissediyorum dedim doktora, doktor amcamız güldü, oğluşum dönmüş doğum pozisyonunu almış, ayak diye hissettiklerim sırtıymış

ohh maaşallah senin oğluşuna ne güzel.. inş hep o pozisyonda kalır...

hayırlı olsun hediye paketin :))) üye olduktan kaç gün sonra geldi acaba, bende dün üye oldum bakalım banada gelecek miiiiiiii:44:

al bii kazmada benim ne dönüşünü anladım ne bişey neyseki 2 ay önce gittiğim bayram tatilinde yüzüyodumda yatarken hissediyodum ilk hareketlerini bi daha da öle hareket görmedim görüp görcem oymuş demek :))) ama çalışınca da insan kendini fazla dinleyemiyo ki bence bu da önemli faktör

kızlar bana dr geçen hafta 3 hafta sonra gel dedi dayanamadım bugün haftaya için başka drdan randevu aldım e bayram güsel geçsin dimi ama görelim oğlumuzu şöle paşa paşa bi bakalım kaç GRAMIZ artık dimi ama bayramda soranlar olur doru düzgün bilgi verelim

28.haftasında dönmüştü benimki sonra 30da gıdınce bıbaktım yıne yukarlarda geziyor cok hareketli sabit durmuyor kı ama hala başaşagıda deil cunku nefes almakta zorlanıyorum gögsümün altına batıyor oturunca doktor 34-35 kadar bellı olmaz pozisyonu dedi

bende asermedım ama esımın ıs arkadasının esı dogum yapmıstı ıste arda bebegın de lokumunu yedık fılan dedı..

sonra carsıya gdıp bana da almıs lokum anlattım o kadar belkı canı ceker dıye

düşüncelı kocam benım

esım tatıle gıdelım dıyor ,ama sakıncalı olur mu ya ..hatta sımdı atlaylaım gıdelım dıyor kocam aksama orada oluruz ..

ucak almaz benı sımdı dımı ..

cok ıstıyorum gıtmeyı ama korkuyorum da..

uzakmı gıdecegıniz ye cnm?? cok uzun bır yolculuk olmassa olabılır bence de ama uzun yolculuk cok yorar senı bu dönemde

ohh maaşallah senin oğluşuna ne güzel.. inş hep o pozisyonda kalır...

inş. bakalım üzmüyor annesini şimdilik, ama biraz fazla hareketli bu aralar, bazen işe konsantre olamıyorum kıpırtılarından

benimkiside dönebilir o zaman, zaten doktor 36, 37 de belli olur dedi.

öyle valla canım en geç biz hissettik zaten, şimdide hareketlerini rahat hissediyorum orda bişey var biliyoruz artık ama hıçkırıkmış, dönmeymiş, ağlamaymış, hiç anlamıyorum

uzakmı gıdecegıniz ye cnm?? cok uzun bır yolculuk olmassa olabılır bence de ama uzun yolculuk cok yorar senı bu dönemde

uzak sayılır .

doktora da sormak lazım ..neyse artık vazgecıreyım kocmaı ben en ıyısı..gercı yaza kadar bır daha zor gıderız ama napalım..

sen sadece 6 kilo mu aldın ben tam 14 kilo aldım. acaba daha ne kadar alacağım? offf.
cukulatadan başka birşey aşermiyom ben yaaa varsa yoksa cukulata olsunnn napcam böyleee

o çifte kavrulmuş antep fıstıklı lokumu bende cok severimm ama cukulata kadar çekici deill
ben de yemeğin üstüne illaki tatlı bişey istiyorum. hayret bişey tatlı yemediğim günü gün saymam eh boşuna 14 kilo almadım. insallah sonrasında verebilirim. veremeyeceğim de böyle kalacağım diye çok korkuyorum.
canım güldürdün beni. bende de var biraz kazmalık. ben karnımın her noktasında kıpırtı hissediyorum ama henüz elimi ayağımı hıçkırığı mı kesinlikle anlayamıyorumbenim doktorum da hiç dönmüş dönmemiş bişey demiyo, ben de anlamıyorum zaten. böle kazma kazma geçiyo günlerim

benim doktor da öle dedi. 34ten sonra dönüp dönmemesi önemli dedi. ben de takmamaya çalışıyorum canım.

bende 14 kılo aldım ve daha ne kadar eklenecek merak ediyom ve bu kılolar kalırmı dıye de cok korkuyorummmm:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…