bazen bende kendime hakim olamıyorum ya, bende çok canım istemişti bugün 1 .ay bardağı kola içtim ,
abur cuburuda kesemiyorum, gofret bisküvi falan yiyorum, kilodan yana sorunum yok toplamda 6 kilo aldım ama bebeğe zararlı olur diye tırsıyorum
bende cıfte kavrulmus antep fıstıklı lokum yedım valla baya baya bır cok aman napayım :)
yaa bendeeee .
kasık ağrın var mı,tuv. çıkışların sıklaştı mı,göğsünün hemen altında tekmeler azaldı mı,aşağı inince miğde göğüs rahat ediyo,alt taraf çatırdıyo bende öyle oldu
ya bebişin döndüğünü hisseden var mı aranızda?
benımkı 2 aydır ters duruyo ama dun aksam cok fazla hareket ettı başım döndü hareketlerinden cok aşağıda gibi hissediyorum simdi de acaba dönmüş müdür yeeeaaaaaa
ya kasık agrım varr hep alttan vuruyo son zamanlarda anaaaaaaam kesin döndüü o zaman
canım benimki düzdü geçenlerde öyle bi sancı olduki sanki çıkacakmış gibi hissettim anladım döndüğünü.. 1 hafta sonra dr gittim bebeğin ters olduğunu söyledi.. yani o gün dönmüş... şiddetli bir hareketle dönmüştü tuhaftı... şimdiye kadar yeni dönüşü hissetmedim... hala ters....
ben galiba biraz kazmayım ya, zaten topicte de en geç ben hissetmiştim tepikleri, 26 da doktora gittiğimizde dönmemişti, bu hafta sonu gittik doktora ben bi değişiklik yok, aynı yerde hissediyorum dedim doktora, doktor amcamız güldü, oğluşum dönmüş doğum pozisyonunu almış, ayak diye hissettiklerim sırtıymış
bugün milupa paketim geldi :)) çok şirin küçük küçük promosyonlar ama ben bayılırım hediyelere!huggies yenidoğandan 8 adet bez gelmiş.memnun kalanı duymuş muydunuz?bi de emzirme ile ilgili cd var.milupa still tee yollamışlar ,hamileleler içemiyo mu onu???keşke hamileyken sütümüzün doğumda yeterli bi şekilde gelebilmesive de zamanında gelmesi için yapmamız gereken bikaç şey olsa...
ben galiba biraz kazmayım ya, zaten topicte de en geç ben hissetmiştim tepikleri, 26 da doktora gittiğimizde dönmemişti, bu hafta sonu gittik doktora ben bi değişiklik yok, aynı yerde hissediyorum dedim doktora, doktor amcamız güldü, oğluşum dönmüş doğum pozisyonunu almış, ayak diye hissettiklerim sırtıymış
sumakcım geçen ay ben resmen çitfe kavrulmuş antep fıstıklı lokuma aşermiştim, eşim almış getirmiş, işten geldiğimde nerdeyse 1 paketi bitirecektim :):):), normaldede çok aradığım bişey değil nerden düştüyse aklıma şaşırdım
esım tatıle gıdelım dıyor ,ama sakıncalı olur mu ya ..hatta sımdı atlaylaım gıdelım dıyor kocam aksama orada oluruz ..
ucak almaz benı sımdı dımı ..
cok ıstıyorum gıtmeyı ama korkuyorum da..
ohh maaşallah senin oğluşuna ne güzel.. inş hep o pozisyonda kalır...
28.haftasında dönmüştü benimki sonra 30da gıdınce bıbaktım yıne yukarlarda geziyor cok hareketli sabit durmuyor kı ama hala başaşagıda deil cunku nefes almakta zorlanıyorum gögsümün altına batıyor oturuncadoktor 34-35 kadar bellı olmaz pozisyonu dedi
al bii kazmada benim ne dönüşünü anladım ne bişey neyseki 2 ay önce gittiğim bayram tatilinde yüzüyodumda yatarken hissediyodum ilk hareketlerini bi daha da öle hareket görmedim görüp görcem oymuş demek :))) ama çalışınca da insan kendini fazla dinleyemiyo ki bence bu da önemli faktör
kızlar bana dr geçen hafta 3 hafta sonra gel dedi dayanamadım bugün haftaya için başka drdan randevu aldım e bayram güsel geçsin dimi ama görelim oğlumuzu şöle paşa paşa bi bakalım kaç GRAMIZ artık dimi ama bayramda soranlar olur doru düzgün bilgi verelim
uzakmı gıdecegıniz ye cnm?? cok uzun bır yolculuk olmassa olabılır bence de ama uzun yolculuk cok yorar senı bu dönemde
sen sadece 6 kilo mu aldınsumakcım geçen ay ben resmen çitfe kavrulmuş antep fıstıklı lokuma aşermiştim, eşim almış getirmiş, işten geldiğimde nerdeyse 1 paketi bitirecektim :):):), normaldede çok aradığım bişey değil nerden düştüyse aklıma şaşırdım
ben de yemeğin üstüne illaki tatlı bişey istiyorum. hayret bişey tatlı yemediğim günü gün saymamcukulatadan başka birşey aşermiyom ben yaaavarsa yoksa cukulata olsunnn napcam böyleee
o çifte kavrulmuş antep fıstıklı lokumu bende cok severimm ama cukulata kadar çekici deill
canım güldürdün beni. bende de var biraz kazmalık. ben karnımın her noktasında kıpırtı hissediyorum ama henüz elimi ayağımı hıçkırığı mı kesinlikle anlayamıyorumben galiba biraz kazmayım ya, zaten topicte de en geç ben hissetmiştim tepikleri, 26 da doktora gittiğimizde dönmemişti, bu hafta sonu gittik doktora ben bi değişiklik yok, aynı yerde hissediyorum dedim doktora, doktor amcamız güldü, oğluşum dönmüş doğum pozisyonunu almış, ayak diye hissettiklerim sırtıymış
28.haftasında dönmüştü benimki sonra 30da gıdınce bıbaktım yıne yukarlarda geziyor cok hareketli sabit durmuyor kı ama hala başaşagıda deil cunku nefes almakta zorlanıyorum gögsümün altına batıyor oturuncadoktor 34-35 kadar bellı olmaz pozisyonu dedi
sen sadece 6 kilo mu aldınben tam 14 kilo aldım. acaba daha ne kadar alacağım? offf.
ben de yemeğin üstüne illaki tatlı bişey istiyorum. hayret bişey tatlı yemediğim günü gün saymameh boşuna 14 kilo almadım. insallah sonrasında verebilirim. veremeyeceğim de böyle kalacağım diye çok korkuyorum.
canım güldürdün beni. bende de var biraz kazmalık. ben karnımın her noktasında kıpırtı hissediyorum ama henüz elimi ayağımı hıçkırığı mı kesinlikle anlayamıyorumbenim doktorum da hiç dönmüş dönmemiş bişey demiyo, ben de anlamıyorum zaten. böle kazma kazma geçiyo günlerim
benim doktor da öle dedi. 34ten sonra dönüp dönmemesi önemli dedi. ben de takmamaya çalışıyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?