- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
bende 14 kılo aldım ve daha ne kadar eklenecek merak ediyomve bu kılolar kalırmı dıye de cok korkuyorummmm:18::18::18:
sen sadece 6 kilo mu aldınben tam 14 kilo aldım. acaba daha ne kadar alacağım? offf.
ben de yemeğin üstüne illaki tatlı bişey istiyorum. hayret bişey tatlı yemediğim günü gün saymameh boşuna 14 kilo almadım. insallah sonrasında verebilirim. veremeyeceğim de böyle kalacağım diye çok korkuyorum.
canım güldürdün beni. bende de var biraz kazmalık. ben karnımın her noktasında kıpırtı hissediyorum ama henüz elimi ayağımı hıçkırığı mı kesinlikle anlayamıyorumbenim doktorum da hiç dönmüş dönmemiş bişey demiyo, ben de anlamıyorum zaten. böle kazma kazma geçiyo günlerim
benim doktor da öle dedi. 34ten sonra dönüp dönmemesi önemli dedi. ben de takmamaya çalışıyorum canım.
neredesinfiruze nasılsın nerelerdesin?
merhaba kızlar,
ancak girdim foruma..bugün güneşe aldanıp yürüyüş yapıyım dedim..ama bayaa soğukmuş hava dondum resmen..
göbeğim de kapanmıyo zaten ..1-2 ay için de hususi kaban almak istemiyorum ne giycem ben yaaa..
bacak aralarım çok ağrıyo..yatakta dönerken acı çekiyorum resmen..çatı ağrısı mı bu şimdi ..benim gibi ağrı çeken varmı aranızda..:18::18:
kızlar hepinize selamlar hasta arkadaşlar kendilerine dikkat etsinler çok çok geçmiş olsun
montlarınızın içine polar hırka falan giyin kızlar son haftalarımız üşütmeyin
babasını kaybeden arkadaşlar, çok çok zor ve üzücü bir durum, Allah rahmet etsin inşallah
kızlar ben yine hatırlatayım bol bol uzanarak dinlenin suyu çok için ve hastane çantanızı bir an önce hazırlayın gerisi bi şekilde halledilir
ve dualar edin, çok şükredin..
Bende çok aldım :)) ilk hamile olduktan sonra 5 kiloya yakın zayıfladım sonrasında 13 kilo falan aldım dahada nasıl zayıflıcam bilmiyorumdemekki senle ben aynıyız, :13: sen bi kavanoz nutella ye, ben de durup durup evde tatlı yoksa reçel bal helva allah ne verdiyse yiyorum. e bizim halimiz normal o zaman
Bendede oluyor o ağrılar yürürken canm .merhaba kızlar,
ancak girdim foruma..bugün güneşe aldanıp yürüyüş yapıyım dedim..ama bayaa soğukmuş hava dondum resmen..
göbeğim de kapanmıyo zaten ..1-2 ay için de hususi kaban almak istemiyorum ne giycem ben yaaa..
bacak aralarım çok ağrıyo..yatakta dönerken acı çekiyorum resmen..çatı ağrısı mı bu şimdi ..benim gibi ağrı çeken varmı aranızda..:18::18:
demekki senle ben aynıyız, :13: sen bi kavanoz nutella ye, ben de durup durup evde tatlı yoksa reçel bal helva allah ne verdiyse yiyorum. e bizim halimiz normal o zaman
merhaba kızlar,
Bende çok aldım :)) ilk hamile olduktan sonra 5 kiloya yakın zayıfladım sonrasında 13 kilo falan aldım dahada nasıl zayıflıcam bilmiyorumHer akşam kocişe tatlı siparişi veriyordum dün akşamda haliyle ana zil çaldı dürbünden baktım elinde karton Koliyle almış artık böyle diyor Sütlere falanda koliye başlıycakmış
Bendede oluyor o ağrılar yürürken canm .
Selam tatlı annecikler :)) Keyifler nasıl? Bebiş çantasını hazırlamaya başladım bugün tek tek küçük şeffaf poşetlere notlar aldım : Ebeye verilecek, ilk gün yedek kıyafetler, fazla çorap+iç zıbın+mendil gibi
slm tatlım hoşgeldinbizler iyiyiz sen nasılsın?? ne güzel fikir cnm o öyle seffaf poşetlere koymak ve notlar yazmak mantıklı
slm tatlım hoşgeldinbizler iyiyiz sen nasılsın?? ne güzel fikir cnm o öyle seffaf poşetlere koymak ve notlar yazmak mantıklı
Kolay gelsin hamarat annecik :))kızlar mutfaga girme vakti gelmiş yemek hazırlıklarını tamamlayayım görüşürüz yine öpüldünüzzz
burdayım canım geçmişe bakıyordum iyiyim uzanıyorum dinleniyorum
sen nasılsın şimdi riskli bir durumun var mı bebişin nasıl
canım teşekkür ederim şimdilik riskli bişey yok. evde bol bol dinleniyorum zaten ama bugun nedense bacaklarım çok ağrıyo. bebişim iyi, bayağı hareketli, en son 30+1de gördüm 1550 gramdı. insallah büyüyodur:) sen nasılsın şimdi? senin de insallah riskli bi durumun kalmamıştır. bebiş nasıl annesinin minnağı?
canım senin şuanki durumun nasıl? iyisin dimi?
canım teşekkür ederim şimdilik riskli bişey yok. evde bol bol dinleniyorum zaten ama bugun nedense bacaklarım çok ağrıyo. bebişim iyi, bayağı hareketli, en son 30+1de gördüm 1550 gramdı. insallah büyüyodur:) sen nasılsın şimdi? senin de insallah riskli bi durumun kalmamıştır. bebiş nasıl annesinin minnağı?
kızlar bunu sormuştum ama kimse ilglenmemiş, tülaycım görmüş oncağızımda tam anlatmak istediğimi tam anlamamış ,tülay hani hastane çantasına bebek için kıyafet koyuyoruz ya ,ama ben sadece zıbın takımı,hastane çıkışı olarak kaç tane aldınız yanınıza diye sormuştum canım ,bazılarır 2 tane hastane çıkışı 3 zıbın takımı falan diyo çok mu az mı diye bakıcam ,ondan sordum .
canım geçmiş olsun ,bir daha yaşatmasın allahım ,böbrek agrısı zor diye duydum benim ablamda da vardı aciş sifalar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?