2011 Aralık Anneleri

bende 14 kılo aldım ve daha ne kadar eklenecek merak ediyom ve bu kılolar kalırmı dıye de cok korkuyorummmm:18::18::18:

demekki senle ben aynıyız, :13: sen bi kavanoz nutella ye, ben de durup durup evde tatlı yoksa reçel bal helva allah ne verdiyse yiyorum. e bizim halimiz normal o zaman

merhaba kızlar,
ancak girdim foruma..bugün güneşe aldanıp yürüyüş yapıyım dedim..ama bayaa soğukmuş hava dondum resmen..
göbeğim de kapanmıyo zaten ..1-2 ay için de hususi kaban almak istemiyorum ne giycem ben yaaa..

bacak aralarım çok ağrıyo..yatakta dönerken acı çekiyorum resmen..çatı ağrısı mı bu şimdi ..benim gibi ağrı çeken varmı aranızda..
:18::18:

evet canım henüz altı kilo aldım ama bundan sonra çok fazla alıcam gibi geliyor, bu 2 haftadır bişeyler oluyor bana ağzım hiç boş dursun istemiyorum, sürekli bişeyler yiyorum, gerçi ben çalışıyorum ya öğle yemeği falan herşey saatli belki ondan az almışımdır:26:

benimde kabanımın önü kapanmıyor artık, şalla falan idare ediyorum, 2 ay daha dayanıcaz napalım

kızlar hepinize selamlar hasta arkadaşlar kendilerine dikkat etsinler çok çok geçmiş olsun
montlarınızın içine polar hırka falan giyin kızlar son haftalarımız üşütmeyin
babasını kaybeden arkadaşlar, çok çok zor ve üzücü bir durum, Allah rahmet etsin inşallah
kızlar ben yine hatırlatayım bol bol uzanarak dinlenin suyu çok için ve hastane çantanızı bir an önce hazırlayın gerisi bi şekilde halledilir
ve dualar edin, çok şükredin..

canım senin şuanki durumun nasıl? iyisin dimi?

demekki senle ben aynıyız, :13: sen bi kavanoz nutella ye, ben de durup durup evde tatlı yoksa reçel bal helva allah ne verdiyse yiyorum. e bizim halimiz normal o zaman
Bende çok aldım :)) ilk hamile olduktan sonra 5 kiloya yakın zayıfladım sonrasında 13 kilo falan aldım dahada nasıl zayıflıcam bilmiyorum Her akşam kocişe tatlı siparişi veriyordum dün akşamda haliyle ana zil çaldı dürbünden baktım elinde karton Koliyle almış artık böyle diyor Sütlere falanda koliye başlıycakmış
Bendede oluyor o ağrılar yürürken canm .

Selam tatlı annecikler :)) Keyifler nasıl? Bebiş çantasını hazırlamaya başladım bugün tek tek küçük şeffaf poşetlere notlar aldım : Ebeye verilecek, ilk gün yedek kıyafetler, fazla çorap+iç zıbın+mendil gibi

benimde kapanmıyor göbüş dışarda kalıyor napim artık öyle idare edicem
bende geceleri dönerken aynı ağrıları yaşıyorum cnm bugunde belim nedense cok agrıyor:44::44:

slm tatlım hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsın?? ne güzel fikir cnm o öyle seffaf poşetlere koymak ve notlar yazmak mantıklı

slm tatlım hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsın?? ne güzel fikir cnm o öyle seffaf poşetlere koymak ve notlar yazmak mantıklı

Sağ ol tatlım İyiyim, sizlerde iyiyken daha iyi oluyorum hamdolsun . A sahiden mi sevindimşimdi hatta utanmasam etiket yapıştıracağım:)))
Şimdi benim bebiş odası yok yatak odasına park yatak alacağız sadece ama odada büyük değil şifonyer falan koysak tıklım tıkış duracak her taraf bende kenara bebişin battaniyelerini koymak için beyaz büyük hasır sepet aldım hemde ferah durdu . Şimdide aynanın önüne çoraplarını, mendillerini, alt giysilerini falan koymak için hani böyle ufak ufak ekmek tepsisi gibi hasırdan parçalar mı alsam diyorum elimin altında olsun hemen diye :S

Sağ ol tatlım İyiyim, sizlerde iyiyken daha iyi oluyorum hamdolsun . A sahiden mi sevindimşimdi hatta utanmasam etiket yapıştıracağım:)))
Şimdi benim bebiş odası yok yatak odasına park yatak alacağız sadece ama odada büyük değil şifonyer falan koysak tıklım tıkış duracak her taraf bende kenara bebişin battaniyelerini koymak için beyaz büyük hasır sepet aldım hemde ferah durdu . Şimdide aynanın önüne çoraplarını, mendillerini, alt giysilerini falan koymak için hani böyle ufak ufak ekmek tepsisi gibi hasırdan parçalar mı alsam diyorum elimin altında olsun hemen diye :S

şimdi bi arkadaşımla konuştum..benimle aynı haftada gebe..31+6 yani nst'de sancı çıkmış..yatırmış dr...bi daha sancı çıkarsa alıcaklar..akciğer geliştirici iğne yapmış dr....duyunca çok heycanlandım yaa..
aralık bebekleri ekimde gelmeye başladı anlayacağınız..bi de o da benim gibi daha çantasını hazırlamayanlardandı...:26::26:

burdayım canım geçmişe bakıyordum iyiyim uzanıyorum dinleniyorum
sen nasılsın şimdi riskli bir durumun var mı bebişin nasıl

canım teşekkür ederim şimdilik riskli bişey yok. evde bol bol dinleniyorum zaten ama bugun nedense bacaklarım çok ağrıyo. bebişim iyi, bayağı hareketli, en son 30+1de gördüm 1550 gramdı. insallah büyüyodur:) sen nasılsın şimdi? senin de insallah riskli bi durumun kalmamıştır. bebiş nasıl annesinin minnağı?

ben de bugün 30+3te gördüm. 1557 gr. ama hep 1-2 hafta ileri çıkardı ölçümler. şimdi tedirgin oldum...normal değil mi?

canım senin şuanki durumun nasıl? iyisin dimi?

sağolun kızlar

yürürken bile zorlanıyorum bebişim çok aşağıda zaten bir parmak açılmam vardı
şimdi hala sancım oluyor hissediyorum özellikle geceleri yatağımdan kalkamıyorum o derece ağrım oluyor

bu hafta kontrole gitmedim ne de olsa gidince hastaneye yatıracaklar diye
doğum anına kadar hastaneye gitmek istemiyorum
bayramdan sonra doktoruma kontrole gidicem inşallah o beni yönlendirir zaten
şimdi hastaneden bıktım ama biraz olsun uzak olmak istiyorum

neslihancım bebişinin kilosu iyi görünüyor doktoruna da sorarsın için rahatlasın . üşütmüş de olabilirsin canım çorap ya da patik giyiyor musun? çok dikkat et..

İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişlerimiz..

cnm ben sadece 12 parçalı hastane çıkışından 2 takım aldım o kadar, ayrıca zıbın takımı almadım...Bence yeter, ztn Allah ın izniyle en fazla 2 gün dracağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…