2011 Aralık Anneleri

herkes gitmiş:26:

ben de gideyim o zaman hepinize iyi akşamlar

Cnm resmin büyüklüğüyle alakalı... Ben de geçen yükleyemedim terlik resimlerimi, masaüstüne kopyaladım, sağ tıklayıp düzenle diyerek paintte açtım, silgi karacıyla resmin köşesine minik bi tık yaptım, farklı kaydet dedim, böylece resmin boyutu çooook küçüldü. Hmn ekledi, sorunsuz. O kadar minik bi yeri siliyorsun ki iğne ucu kadar, hiç anlaşılmıyo...genelde kendi çektiğin fotoların boyutu büyük olur, internetten kaydettiklerin küçük olur.

cnm ben sadece 12 parçalı hastane çıkışından 2 takım aldım o kadar, ayrıca zıbın takımı almadım...Bence yeter, ztn Allah ın izniyle en fazla 2 gün dracağız.

canım zıbın değilde çıtçıtlı badi çok gerekiyormuş öyle diyolar bende dün miniçoya gittim çıt çıtlı badi alayım diye 0-3 ay erkek yoktu içime de sinmedi anneme aldırıcam istanbulda ilk 3 ay uzun kollu olması daha iyi hemde
bende hastane çıkışı 2 tane aldım diğerleri 5li takım olarak 10 tane falan almışımdır şimdilik yeterli ama çıt çıtlıyıda anneme söylicem o güzel almıştı

bana neden gelmedi hala ne zmn üye olmuştun cnm?

Cnm zuzuzu şimdilik bir kere muayene olmaya gidecek sanırım, doğumu düşünmüyo. Kendi doktoru sezaryen deyip kestirip atmış şimdiden, başka bir doktor da aynı şeyi dicek mi diye bakacak..

Teşekkür ederim cnm..

cnm cok sekerler ins guzelce giydirirsin morelini bozmak istemem ama ayni bornozdan (patili olanini) ogluma aldim heves edip hic giydiremeddim ins giydirebilirsin seen daha cok havluya srdikk

bebek şekerlerini kendiniz nasıl yapıyorsunuz kızlar yaaa, ben de yapmak istiyorum, ankarada oturuyorum, malzemeleri nerden alabilirim acep?

onceliklee arkadasinin allah yardimcisi olsun cnm bahsettigin agri bendede var saanki biri vurmusda curumus gibii bendeki :26:

onceliklee arkadasinin allah yardimcisi olsun cnm bahsettigin agri bendede var saanki biri vurmusda curumus gibii bendeki :26:

ya en basit sancılar bile doğum sancısı çıkyo..arkadaş hissetmediği halde nst de sancı şiddeti 70 çıkmış....tırstım iyice..ama bizim ağrımız çatı ağrısı sanırım..

cnm cok sekerler ins guzelce giydirirsin morelini bozmak istemem ama ayni bornozdan (patili olanini) ogluma aldim heves edip hic giydiremeddim ins giydirebilirsin seen daha cok havluya srdikk

canım arkadaşımda senin gibi dedi bende heves edip aldım ama hiç giydiremedim alma diye ama içimde kalmasın diye aldım 2 tane havlusu bir tane ayrıyeten bornozunuda kardeşim almış bende bunu çok beğendim bunuda ben alayım dedim amacım resim çekmek hatıra olarak kalsın diye senide anlıyorum iyi dileklerin içinde çok tşk ederim

ya en basit sancılar bile doğum sancısı çıkyo..arkadaş hissetmediği halde nst de sancı şiddeti 70 çıkmış....tırstım iyice..ama bizim ağrımız çatı ağrısı sanırım..

nst ye nezaman başlıyorlar acaba canım kaçıncı haftada önümüzdeki hafta yine randevum var

Çok geçmiş olsun canm Canabı Allah dayanma gücü versin ferahlık versin inşallah . Amin hayırlısıyla günü gününe bebişlerimizi hepimiz alırız kucağımıza .
ben de bugün 30+3te gördüm. 1557 gr. ama hep 1-2 hafta ileri çıkardı ölçümler. şimdi tedirgin oldum...normal değil mi?
Maşallah maşallah bence gayet güzel :))
Oy oy maşallah :))
Hayırlısıyla kucağına alır inşallah .
Ay ben bunun kulaklarını yerim :)) Pantolanlarıda çok güzelmiş . Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle anneciği :))
bebek şekerlerini kendiniz nasıl yapıyorsunuz kızlar yaaa, ben de yapmak istiyorum, ankarada oturuyorum, malzemeleri nerden alabilirim acep?
Bende kendim yapmak istiyorum malzemeleri bir max sitesinde gördüm fikirlerede açığım oraya bir bak istersen tatlı annecik .
Babası ve yakınları vefat eden arkadaşlar Allah rahmet eylesin
İyi akşamlar kızlar kocişle yemekten geldik yerken tıkanacağım diye korkuyorum bazen Efeciğim hu huu naber kız ?

kızlar akşam 6 da yürüyüşe çıkayım dedim çıktım yarım saat dayanabildim ancak yüzüm ve kulaklarım dondu ya hala kendime gelemedim

çok güzeller..güle güle giysin minnoş.....özellikle bornoza bayıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…