- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
ay cnm sen baya kucukken kaybetmişsin babacıgınısenin babacıgının mekanıda cennet olsun cnm..rabbim geride kalanlara saglık sıhhat hayırlı ömür nasip etsin
cnm ya bende öyle yapıyorum ama yuklemıyor error veriyor eskıden yukleyebılıyordum
cnm ben sadece 12 parçalı hastane çıkışından 2 takım aldım o kadar, ayrıca zıbın takımı almadım...Bence yeter, ztn Allah ın izniyle en fazla 2 gün dracağız.
bugün milupa paketim geldi :)) çok şirin küçük küçük promosyonlar ama ben bayılırım hediyelere!huggies yenidoğandan 8 adet bez gelmiş.memnun kalanı duymuş muydunuz?bi de emzirme ile ilgili cd var.milupa still tee yollamışlar ,hamileleler içemiyo mu onu???keşke hamileyken sütümüzün doğumda yeterli bi şekilde gelebilmesive de zamanında gelmesi için yapmamız gereken bikaç şey olsa...
Fatih ünv hast hakkında hiç iyi şeyler duymadım.
Bi kere doğuma doktorun girmiyo.Doktoun girmedikten sonra özel hastanenin de bi anlamı yok bana göre. Zekai Tahir'de doğum yapmak çok daha mantıklı...
Yanlış teşhisler ve uygulamalar yapıldığını da duydum..
bana neden gelmedi halane zmn üye olmuştun cnm?
kızlar iki gün gelemedim, biriken sayfa sayısı valla 50 olmuş, oku oku hala 30 sayfam kaldı ama artık dayanamadım. bacaklarım çook ağrıyo, uzanacağım. onun için kimseyi üzmeden kırmadan aklımda kalanlara cevap yazayım.
destinacığım koltuklarını güle güle kullan canım.
alp-se elbisen güzelmiş, güle güle giyin canım.
tülay geçmiş olsun kendine dikkat et, ıhlamur iç iyi gelir.
yarenhande özelden bilgilerimi gönderdim canım.
çehregül geçmiş olsun canım, benim de oluyor kasılmalarım ama hiçbiri ağrılı değil, sadece karnım taş gibi oluyor sonra da yumuşuyor ve geçiyor. benimkiler sancı değil sanırsam sadece kasılma.
akıntı olayı ben de başından beri var alıştım artık.(kim sölemişti hatırlamıyorum)
bugun 37 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım ama evdeyim allah affetsin
rüyamda çocuğum emmiyormuş, yanımdakiler diyoki buna kaşıkla verin sütü. ama bakıyoruz kaşık yok. normal kaşık olmaz silikon olmalı diyolar (onlar kim bilmiyorum, çocuğumun yüzünü de göremedim zaten). eşime dedim ki hemen koş bebek kaşığı al silikon olsun. o da almış gelmiş, ama kaşığın gövdesi silikon, ucu metalmiş. görünce bi kızıyorum eşime, bunu mu aldın diye. sonra ağlamaya başlıyorum ya iki tane silikon kaşık alıp da koyamamışım çantaya diye. nolcak neyle yiyecek şimdi diye.rüya işte ama üzüldüm ne yalan söyliyim.
nanancığım o halsizlik ve yorgunluk bende de var. hep aklımda bazı şeyler ama öyle üşeniyorumki çarşıya gidip de dolaşmaya. onun için internetten sipariş vermek daha pratik, kargo parası da var tabi ama burada kargo fiyatından da pahalıya satıyolar herşeyi malesef, onun için her şekilde internet daha ucuz.
cnm cok sekerler ins guzelce giydirirsin morelini bozmak istemem ama ayni bornozdan (patili olanini) ogluma aldim heves edip hic giydiremeddim ins giydirebilirsin seen daha cok havluya srdikkslm kızlar dün gece dayanamadım oğluma yine ciciler aldım yarın elime ulaşır herhalde
bununla harika resimler çekicem duşdan hemen sonra
Carter's Bornoz 0/9 Ay, HAVLU & BORNOZ, Carter's
buda pantolonları bebeğimin
Nicholas Kadife Pantolon, Pantolon, Bluekey
Pep Friend Pantolon, Pantolon, Bluekey
çok şekerler ya inşallah bunları giydirdiğim günleride görürüm
cnm ya alırsınız bırgun cıktınımız mı alış verişe tamamdıraslına bakarsan ben kendımde pek bısey almadım kızkardeşim kızım falan aldılar ben bır kac şeyini aldım görüp hoşuma gittikçe ama bebek şekerlerini bırde karyolasına uyku setini nevresimini falan kendim dikip hazırlayacam gecen hafta kardeşimin bebeğine diktim uyku seti çok hoş oldu seviyorum böyle şeylerle ilgilenmeyi
bana hala yollamadılar
cnm cok geçmiş olsun sana da bir daha yaşama inş böyle tatsız şeyler
şimdi bi arkadaşımla konuştum..benimle aynı haftada gebe..31+6 yani nst'de sancı çıkmış..yatırmış dr...bi daha sancı çıkarsa alıcaklar..akciğer geliştirici iğne yapmış dr....duyunca çok heycanlandım yaa..
aralık bebekleri ekimde gelmeye başladı anlayacağınız..bi de o da benim gibi daha çantasını hazırlamayanlardandı...:26::26:
onceliklee arkadasinin allah yardimcisi olsun cnm bahsettigin agri bendede var saanki biri vurmusda curumus gibii bendeki :26:
cnm cok sekerler ins guzelce giydirirsin morelini bozmak istemem ama ayni bornozdan (patili olanini) ogluma aldim heves edip hic giydiremeddim ins giydirebilirsin seen daha cok havluya srdikk
ya en basit sancılar bile doğum sancısı çıkyo..arkadaş hissetmediği halde nst de sancı şiddeti 70 çıkmış....tırstım iyice..ama bizim ağrımız çatı ağrısı sanırım..
Çok geçmiş olsun canm Canabı Allah dayanma gücü versin ferahlık versin inşallah . Amin hayırlısıyla günü gününe bebişlerimizi hepimiz alırız kucağımıza .sağolun kızlar
yürürken bile zorlanıyorum bebişim çok aşağıda zaten bir parmak açılmam vardı
şimdi hala sancım oluyor hissediyorum özellikle geceleri yatağımdan kalkamıyorum o derece ağrım oluyor
bu hafta kontrole gitmedim ne de olsa gidince hastaneye yatıracaklar diye
doğum anına kadar hastaneye gitmek istemiyorum
bayramdan sonra doktoruma kontrole gidicem inşallah o beni yönlendirir zaten
şimdi hastaneden bıktım ama biraz olsun uzak olmak istiyorum
neslihancım bebişinin kilosu iyi görünüyor doktoruna da sorarsın için rahatlasın . üşütmüş de olabilirsin canım çorap ya da patik giyiyor musun? çok dikkat et..
İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişlerimiz..
ben de bugün 30+3te gördüm. 1557 gr. ama hep 1-2 hafta ileri çıkardı ölçümler. şimdi tedirgin oldum...normal değil mi?
canım teşekkür ederim şimdilik riskli bişey yok. evde bol bol dinleniyorum zaten ama bugun nedense bacaklarım çok ağrıyo. bebişim iyi, bayağı hareketli, en son 30+1de gördüm 1550 gramdı. insallah büyüyodur:) sen nasılsın şimdi? senin de insallah riskli bi durumun kalmamıştır. bebiş nasıl annesinin minnağı?
şimdi bi arkadaşımla konuştum..benimle aynı haftada gebe..31+6 yani nst'de sancı çıkmış..yatırmış dr...bi daha sancı çıkarsa alıcaklar..akciğer geliştirici iğne yapmış dr....duyunca çok heycanlandım yaa..
aralık bebekleri ekimde gelmeye başladı anlayacağınız..bi de o da benim gibi daha çantasını hazırlamayanlardandı...:26::26:
Ay ben bunun kulaklarını yerim :)) Pantolanlarıda çok güzelmiş . Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle anneciği :))slm kızlar dün gece dayanamadım oğluma yine ciciler aldım yarın elime ulaşır herhalde
Bende kendim yapmak istiyorum malzemeleri bir max sitesinde gördüm fikirlerede açığım oraya bir bak istersen tatlı annecik .bebek şekerlerini kendiniz nasıl yapıyorsunuz kızlar yaaa, ben de yapmak istiyorum, ankarada oturuyorum, malzemeleri nerden alabilirim acep?
çok güzeller..güle güle giysin minnoş...slm kızlar dün gece dayanamadım oğluma yine ciciler aldım yarın elime ulaşır herhalde
nst ye nezaman başlıyorlar acaba canım kaçıncı haftada önümüzdeki hafta yine randevum var
çok güzeller..güle güle giysin minnoş.....özellikle bornoza bayıldım..
benim haftaya..yani 34te başlanıyp..ama o arkadaşımın tüp bebek olduğu için erken doğum tehlikesi olur diye 32de başladılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?