2011 Aralık Anneleri

ay inşallah yaa...ödüm kopuyo akciğerleri gelişmeden doğuma gidicem diye..

aynen bende düşünüyorum sonra hemen dua ediyorum Allah ım zamanında gelsin diye bazen doğsan sevsem seni diyorum sonra yok yok zamanında gel diyorum herşey zamanında güzel inşallah bizde zamanımızda kucağımıza alırız şu annelik duygusunu aşırı merak ediyorum ya

Allah herşeyin hayırlısını versin..sayılı gün çabuk geçer diyolar ama bu sefer geçmiyo..

Aynen . Bide çok korkuyorum erken gelmesin diye .Ablamın çocuğu erken oldu ne kadar zorlandık oradan biliyorum .
Ya bu günlerde başka bir korku sarıyor beni tövbe ya sizleride korkutmayayım şimdi bizim buralar rampa ya bebeği gezmeye çıkardığımda araba elimden kaçarsa Allah korusun . Ya da sahilde benzeri bişey olursa Allah korusun sürekli aklıma böyle şeyler geliyor incitirsem, canını yakarsam falan diye bide .
A bir şey daha dicem kızlar bebiş ilk doğduğu zamanlar göbeği henüz düşmemişken iç zıbın çok rahat oluyormuş çıtçıtlı badilerde biraz zorlanabilir diye düşünüyorum gerçi tecrübeli annişler daha doğrusunu bilirler ????

canım sende rampalardan götürme dicem bebeği Allah korusun şimdiden kötü şeyler düşünme bebeğin göbeği en fazla 1 haftada düşüyor zaten hayatım 2 tane zıbını var valla almak istemedim açıkcası hastane çıkışı 2 tane var 5li takımıda 10 tane falan almışımdır yeter herhalde şimdiden 3-6 aylık almaya başladım baksana Allah kolaylık versin hepimize inşallah

cnm o sırada neler hissettin biraz bahseder misin, benim de 2 gün önce gece saat 4 te kanter içinde uyandım göğüs altında yanma ve aşırı sancı 10 dakika hiç azalmadı, on dakika sonra bitti, eşim yanımdaydı çok şükür, derin nefes al falan filan diye yardımcı oldu... acaba bnm ki de o sırada döndü mü ki?

Cnm ben panço alcam, hem sonra da giyerim.

merhaba kızlar herkese iyi akşamlar
geçmişi anca okudum ama aklımda hiçbirşey kalmadı yaaa
valla beyin hücrelerimi de alıyor bebişim

on tane çok diil mi cnm, 1 ayda büyüyüverirler.

Gecenin bu saatinde nerden bulacağız şimdi, olan var olmayan var

bende 32 haftalığım şuanda şu nst yide merak etmiyor değilim aslında :)))

ben de merak ediyordum şimdi her hafta giriyorum
karnına iki tane alet bağlıyorlar biri bebeğin kalp atışlarını diğeri sancıları ölçüyor bir de eline bişey veriyorlar bebişin hareketini her hissettiğinde ona basıyorsun bebeğin hareketleri sana sancı veriyor mu onu anlıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…