ben de merak ediyordum şimdi her hafta giriyorum
karnına iki tane alet bağlıyorlar biri bebeğin kalp atışlarını diğeri sancıları ölçüyor bir de eline bişey veriyorlar bebişin hareketini her hissettiğinde ona basıyorsun bebeğin hareketleri sana sancı veriyor mu onu anlıyorlarmış
ayyy hiç merak etmesem iyiymiş :))))))) ama olsun onun kalp atışını duymak iyi gelir son haftalardayız artık Allah hayır getire
28.haftasında dönmüştü benimki sonra 30da gıdınce bıbaktım yıne yukarlarda geziyor cok hareketli sabit durmuyor kı ama hala başaşagıda deil cunku nefes almakta zorlanıyorum gögsümün altına batıyor oturuncadoktor 34-35 kadar bellı olmaz pozisyonu dedi
slm kızlar dün gece dayanamadım oğluma yine ciciler aldım yarın elime ulaşır herhalde
bununla harika resimler çekicem duşdan hemen sonra
Carter's Bornoz 0/9 Ay, HAVLU & BORNOZ, Carter's
buda pantolonları bebeğimin
Nicholas Kadife Pantolon, Pantolon, Bluekey
Pep Friend Pantolon, Pantolon, Bluekey
çok şekerler ya inşallah bunları giydirdiğim günleride görürüm
Aynen . Bide çok korkuyorum erken gelmesin diye .Ablamın çocuğu erken oldu ne kadar zorlandık oradan biliyorum .
Ya bu günlerde başka bir korku sarıyor beni tövbe ya sizleride korkutmayayım şimdi bizim buralar rampa ya bebeği gezmeye çıkardığımda araba elimden kaçarsa Allah korusun . Ya da sahilde benzeri bişey olursa Allah korusun sürekli aklıma böyle şeyler geliyor incitirsem, canını yakarsam falan diye bide .
A bir şey daha dicem kızlar bebiş ilk doğduğu zamanlar göbeği henüz düşmemişken iç zıbın çok rahat oluyormuş çıtçıtlı badilerde biraz zorlanabilir diye düşünüyorum gerçi tecrübeli annişler daha doğrusunu bilirler ????
ya benim de kafam karıştı şimdi... benim bebişin kafası sol alt tarfta. göbeğimin altında genelde. ayakları da sağ üstte. kafasının aşağıda olduğunu hıçkırıklarından anlıyorum :)) bi de sağ kaburgamı hissetmiyorum artık. darbeler hep ordan geliyor. bir de 28. haftada, 30. haftada ve 33.haftalarda hiç dönmemişti fıstığım... döner mi ki acaba??? bugünlerde kendimi normal doğuma hazırlamaya çalışıyorum da... :))
güle güle giysin cnm inşallah bebişin...
valla cnm ben de günlerdir iç zıbın arıyorum tekli olarak ama bulamıyorum. hastane setlerinden çıktı sadece. tek satılmıyor diyip beni takım almaya zorluyor satıcılar...
ya ccnm hemserim :) halimemm biz pc ye format attik msn yok konusamdk bayadirr sanirim face i acicam :))) tanem ve demettubayla denk gelemiorm
iyi akşamlar kızlarr biz geldikk
PAMUK58 aldıkların çok ciciymiş bebişin güzel günlerde giyisin hayırlı olsun
aç tabii ya... 2 de fotoğraf ekle... tamamdır :))))
slm kızlarrrr..bugun oda takımımız geldı kurdular yerleştırdık çok guzel oldu :) resım nasıl koyuluyo buraya sızlerde fıkırlerınızı soylersınız bana..çok yoruldum bugun yaaaa...annemlere dıyorumkı bugun doğurmazsam daha doğurmam dıye :)))
slm kızlarrrr..bugun oda takımımız geldı kurdular yerleştırdık çok guzel oldu :) resım nasıl koyuluyo buraya sızlerde fıkırlerınızı soylersınız bana..çok yoruldum bugun yaaaa...annemlere dıyorumkı bugun doğurmazsam daha doğurmam dıye :)))
cnmm ins iyi gunlerde giydirirsin dogru soyluyosuun insanin icinde kalinca akli hep orda kalio ins bi foto cekmekle kalmazz banyodaan sonra rahatca kullanirsin bide bise dikkatimi cekti seninki 9 aaylik baya buyuk olur ben standart almistim demekki kucukmus benimki :)tşk ederim canım
ee iyiymiş :)) benim 17 oldu :))) 20 yi rahat geçerim heraldeeee
cnmm ins iyi gunlerde giydirirsin dogru soyluyosuun insanin icinde kalinca akli hep orda kalio ins bi foto cekmekle kalmazz banyodaan sonra rahatca kullanirsin bide bise dikkatimi cekti seninki 9 aaylik baya buyuk olur ben standart almistim demekki kucukmus benimki :)
Gerçi istediğimiz kadar pırıl pırıl gidelim ben kızımda doğuma gittiğimde hiç bişey yoktu ama sezeryan olacağı için hemşire sonda takmaya geldiğinde bakmıstı göbeğimin altına kıl deil tüy bile olmaması lazımmıs dikiş atılacağı için o yüzden sezaryan bölgesini kendiisi tekrar jiletlemişti.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?