2011 Aralık Anneleri

ayyy hiç merak etmesem iyiymiş :))))))) ama olsun onun kalp atışını duymak iyi gelir son haftalardayız artık Allah hayır getire

ayyy hiç merak etmesem iyiymiş :))))))) ama olsun onun kalp atışını duymak iyi gelir son haftalardayız artık Allah hayır getire

benim oğlan aceleci olduğundan biz 27. haftadan beri giriyoruz. bugün de girdik. sesini duymak iyi geliyor. bende biraz sancı çıktı ama düzenli değildi. önemli olan düzenli olmasıymış. düzensizler yalancı doğum sancısıymış.

bakın bunda doğum sancıları başlamış. üstteki veriler bebeğin kalp atışı. altta da dalgalanma varsa, kasılma var demek. bu şekilde düzenli aralıktaysa doğuma işaret.

ya benim de kafam karıştı şimdi... benim bebişin kafası sol alt tarfta. göbeğimin altında genelde. ayakları da sağ üstte. kafasının aşağıda olduğunu hıçkırıklarından anlıyorum :)) bi de sağ kaburgamı hissetmiyorum artık. darbeler hep ordan geliyor. bir de 28. haftada, 30. haftada ve 33.haftalarda hiç dönmemişti fıstığım... döner mi ki acaba??? bugünlerde kendimi normal doğuma hazırlamaya çalışıyorum da... :))

güle güle giysin cnm inşallah bebişin...

valla cnm ben de günlerdir iç zıbın arıyorum tekli olarak ama bulamıyorum. hastane setlerinden çıktı sadece. tek satılmıyor diyip beni takım almaya zorluyor satıcılar...

tşk ederim canım

ya ccnm hemserim :) halimemm biz pc ye format attik msn yok konusamdk bayadirr sanirim face i acicam :))) tanem ve demettubayla denk gelemiorm

iyi akşamlar kızlarr biz geldikk
PAMUK58 aldıkların çok ciciymiş bebişin güzel günlerde giyisin hayırlı olsun

slm kızlarrrr..bugun oda takımımız geldı kurdular yerleştırdık çok guzel oldu :) resım nasıl koyuluyo buraya sızlerde fıkırlerınızı soylersınız bana..çok yoruldum bugun yaaaa...annemlere dıyorumkı bugun doğurmazsam daha doğurmam dıye :)))

hayırlı olsun cnm... bu arada konuya cevap veri tıkla. aşağılarda eklenti ekle var. oradan ekliyorsun...

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım bebeğin iyi günlerde uyusun içinde eee güzel olmazmı ben oda takımını sonra düşünüyorum şimdilik yatak odamızda olacak minikim :)
resim eklemek için eğer netten link varsa kopyala yapıştır yap canım he bilgisayarında kayıtlı ise konuya cvp ver bölümünde eklenti ekle var ordan ekleyebilirsin

kızlar nst hakkında konuşmuşsunuz inanın merak ettiğiniz kadar değil ilk başlarda kalp atışlarını dinlemek çok güzel ama uzun sürdüğü için sıkıcı olabiliyo ve bazen iyi çıkmazsa dr. tekrardan isteyebiliyo

tşk ederim canım
cnmm ins iyi gunlerde giydirirsin dogru soyluyosuun insanin icinde kalinca akli hep orda kalio ins bi foto cekmekle kalmazz banyodaan sonra rahatca kullanirsin bide bise dikkatimi cekti seninki 9 aaylik baya buyuk olur ben standart almistim demekki kucukmus benimki :)

Cnm mesaj yazdığımız yerde ataç resmine tıkla, sonra dosya ekle de, içeriğe ekle de bitir. Yalnız fotoları kendi makinenle çektiysen boyutu büyük oldgu için eklemesi çok uzun sürüyo. uzun sürerse paintte aç önce, silgiyle köşede bi yeri sil, farklı kaydet de, resim hiç bozulmuyo ve boyutu çok küçülüyo, hmn ekleniyo.

inşallah kullanabilirm canım evet benim 0-9 ay yazıyor canım bakalım kaç ayına kadar kullanabileceğim

Göbeklerimizi traşlarsalar oradaki ayva tüyleri kalınlaşır. Kıllı göbekli oluruz. Doktora sormak lazım ince tüyler bile olmayacak diyorsalar doğumdan önce gidip ağda yaptırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…