slm kızlarrrr..bugun oda takımımız geldı kurdular yerleştırdık çok guzel oldu :) resım nasıl koyuluyo buraya sızlerde fıkırlerınızı soylersınız bana..çok yoruldum bugun yaaaa...annemlere dıyorumkı bugun doğurmazsam daha doğurmam dıye :)))
ee iyiymiş :)) benim 17 oldu :))) 20 yi rahat geçerim heraldeeee
NİHALLA MARDİN4747 LUNE canlarım Allah geride kalanlara hayırlı ömürler versin hepinizin başısağolsun üzülmeyin
kızlar bu arada geçmişi okuyamadım inşallah sıkıntısı olan yoktur
ben daha hiçbirşeyini almadım desem, bir tane 5 li zıbın takımı, 3 tulum , birkaç tane iç zıbın aldım , annem bir sürü şey aldı, ama asıl doğum çantası hazırlanacak şeylerim yok, hastane çıkışalarını falan almadık daha, annemle gidip topluca alamk sitiyorum, ben belki bişeyleri eksik alırım anneminde evinde tadilat var haftasonları sakaryaya gidiyor bir aydır, bayramdan sonra alacağız inş.
allah annelerimizden razı olsun onları başımızdan eksik etmesin gerçekten, annem, babamı kaybettiğinde 26 yaşındaymış, hiç evlenmedi hayatını bize adadı diyebilirim. hala bile evlendik, çalışıyoruz bizim için çırpınıyor hakkı nasıl ödenir bilmiyorum
haklısın canım sende anne gözüyle bakıyorsun olaya, ben annem içinde çok üzülüyorum, 26 yaşındaymış babamı kaybettiğinde, hiç evelenmedi, hala bayramda, düğünde,dernekte, gözleri dolar, onun için dahada zor oluyordur, bir ömür tek başına
kızlar... biberon aldınız mı??? aldıysanız kaç tane ve ne marka aldınız??? bi de biberonların aylık kullanım süreleri var mı??? yenidoğan, 3 aylık gibi...
uzak sayılır .
doktora da sormak lazım ..neyse artık vazgecıreyım kocmaı ben en ıyısı..gercı yaza kadar bır daha zor gıderız ama napalım..
slm kızlar dün gece dayanamadım oğluma yine ciciler aldım yarın elime ulaşır herhalde
bununla harika resimler çekicem duşdan hemen sonra
Carter's Bornoz 0/9 Ay, HAVLU & BORNOZ, Carter's
buda pantolonları bebeğimin
Nicholas Kadife Pantolon, Pantolon, Bluekey
Pep Friend Pantolon, Pantolon, Bluekey
çok şekerler ya inşallah bunları giydirdiğim günleride görürüm
bebek şekerlerini kendiniz nasıl yapıyorsunuz kızlar yaaa, ben de yapmak istiyorum, ankarada oturuyorum, malzemeleri nerden alabilirim acep?
ya benim de kafam karıştı şimdi... benim bebişin kafası sol alt tarfta. göbeğimin altında genelde. ayakları da sağ üstte. kafasının aşağıda olduğunu hıçkırıklarından anlıyorum :)) bi de sağ kaburgamı hissetmiyorum artık. darbeler hep ordan geliyor. bir de 28. haftada, 30. haftada ve 33.haftalarda hiç dönmemişti fıstığım... döner mi ki acaba??? bugünlerde kendimi normal doğuma hazırlamaya çalışıyorum da... :))
güle güle giysin cnm inşallah bebişin...
Canım benim yaramazda aynı pozisyonda seninkiyle bende hep darbeleri ayaklardan alıyorum göğsümün sağ altından yaniellerinin oldugu yerde pek hareketlenme yok:44: peki bu bizim bebişlerin dönmemiş halimi oluyor kafaları aşagıda :44::44:
valla cnm ben de günlerdir iç zıbın arıyorum tekli olarak ama bulamıyorum. hastane setlerinden çıktı sadece. tek satılmıyor diyip beni takım almaya zorluyor satıcılar...
bende 18 kilo almışım merak etme ben senden beteriminşallah sonra verirz kilolarımızı
Cnm mesaj yazdığımız yerde ataç resmine tıkla, sonra dosya ekle de, içeriğe ekle de bitir. Yalnız fotoları kendi makinenle çektiysen boyutu büyük oldgu için eklemesi çok uzun sürüyo. uzun sürerse paintte aç önce, silgiyle köşede bi yeri sil, farklı kaydet de, resim hiç bozulmuyo ve boyutu çok küçülüyo, hmn ekleniyo.
slm kızlarrrr..bugun oda takımımız geldı kurdular yerleştırdık çok guzel oldu :) resım nasıl koyuluyo buraya sızlerde fıkırlerınızı soylersınız bana..çok yoruldum bugun yaaaa...annemlere dıyorumkı bugun doğurmazsam daha doğurmam dıye :)))
Tesekkur ederım canım aminnn
Aminn canım annelerimiz bizim herşeyimiz fedakar meleklerimizzz benim annemde tek basına bende tek evladıyım onun ıcın daha zor gercekten Allah sabırlar versin Allahtan annem bana cok yakın sürekli görüşüyoruz çok şükür
Canım bende dr browns aldım biberonunu bebişimin bir tane aldım sanırım 6aya kdr kullanabilecek gazı engelleyenlerdenmiş
Canım bizde yarın akşamüstü beypazarına gidicez arkadaşlarımızla orda kayınbabamların evi var bizim gideceğimiz yol 2saatlik ama druma sordum hiçbir sakıncası yok dedi sende bi danış istersen
Canım cicileriniz cookk güzeeell yerim ben onlarıı onları giyecek minnakıda yerim tabiki
yok kuzum yok.. ben vermeyeyim mümkünse. ben hamile kaldığımda resmen iskelet gibi bişeydim :)) şimdi ki halimden başta eşim olmak üzere herkes çok memnun. umarım biraz kilo kalır bende de... hepimiz istediğimiz kilolarda oluruz inşallah...
kiz saglikli olsunlarda kendi acimdan soiluyorm kilo almayayim ben :) sen zaten zayifsin :)20 kg da alsak cok sukur anneyiz ALLAh herkese nasip etsin ins
Canım bende dr browns aldım biberonunu bebişimin bir tane aldım sanırım 6aya kdr kullanabilecek gazı engelleyenlerdenmiş
kızlar nst hakkında konuşmuşsunuz inanın merak ettiğiniz kadar değil ilk başlarda kalp atışlarını dinlemek çok güzel ama uzun sürdüğü için sıkıcı olabiliyove bazen iyi çıkmazsa dr. tekrardan isteyebiliyo
kaç kiloydunki hayatım ben hamile kalmadan önce 53 ü geçmezdim hep standart şimdi 71 kiloyum :))))) ama sen istediğin kiloda kalabilirsin hani çok aşırı zayıfsan 5 kilo fazladan kalsın ozamanama bende kilo fobisi var vermem lazım ya normal doğum yapayım ki hemen spora başlayayım
Göbeklerimizi traşlarsalar oradaki ayva tüyleri kalınlaşır. Kıllı göbekli oluruz. Doktora sormak lazım ince tüyler bile olmayacak diyorsalar doğumdan önce gidip ağda yaptırmak lazım.
dimi teyzesi çok tatlı benimde hemen doğurasım geldiminnaklar gelsinde yiyelim artık sağol canım benim
ne kadar uzun sürüyorrr uyusak bu arada olmaz mı acaba?
kaç kilo olduğumu söylemek bile şaka gibi yaaa :))) ben şu anda 57-58 arasında gidip geliyorum düşün yaniiiiiiiiiiiiben de mümkünse 10 kilo kalsın :)))
tabii cnm.... bu arada ben şimdilik çıkıyorum cnm. yorulduummmm((
ben de bi bakayım o zaman dr brownsa... saol cnmm bu arada...
bebiş pozisyonuna gelince dee, sanırım tam yerleşmemişler. çapraz duruyor çünkü... sen zaten sezeryan olacaktın di mi cnm???
herkese ii geceler.............
evet canım yaa ıyıce heyecan bastı valla ben dusundukce heyecanlanıyorum artık karnıma agrılar gırıyor :18: Birde kocişle muhabbetimizin iki kelimesi bebiş nasıl olacak kime benzeyecek oldu
ne kadar uzun sürüyorrr uyusak bu arada olmaz mı acaba?
ayyy... çıkamadım bi yaa... hepinize kocaman öpücükler... tekrar ii geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?