2011 Aralık Anneleri

hayırlı olsun cnm Allah kolaylık versin:)

NİHALLA MARDİN4747 LUNE canlarım Allah geride kalanlara hayırlı ömürler versin hepinizin başısağolsun üzülmeyin
kızlar bu arada geçmişi okuyamadım inşallah sıkıntısı olan yoktur

Tesekkur ederım canım aminnn

Aminn canım annelerimiz bizim herşeyimiz fedakar meleklerimizzz benim annemde tek basına bende tek evladıyım onun ıcın daha zor gercekten Allah sabırlar versin Allahtan annem bana cok yakın sürekli görüşüyoruz çok şükür

kızlar... biberon aldınız mı??? aldıysanız kaç tane ve ne marka aldınız??? bi de biberonların aylık kullanım süreleri var mı??? yenidoğan, 3 aylık gibi...

Canım bende dr browns aldım biberonunu bebişimin bir tane aldım sanırım 6aya kdr kullanabilecek gazı engelleyenlerdenmiş

uzak sayılır .

doktora da sormak lazım ..neyse artık vazgecıreyım kocmaı ben en ıyısı..gercı yaza kadar bır daha zor gıderız ama napalım..

Canım bizde yarın akşamüstü beypazarına gidicez arkadaşlarımızla orda kayınbabamların evi var bizim gideceğimiz yol 2saatlik ama druma sordum hiçbir sakıncası yok dedi sende bi danış istersen

Canım cicileriniz cookk güzeeell yerim ben onlarıı onları giyecek minnakıda yerim tabiki

bebek şekerlerini kendiniz nasıl yapıyorsunuz kızlar yaaa, ben de yapmak istiyorum, ankarada oturuyorum, malzemeleri nerden alabilirim acep?

Canım zaten malzemeleri hazır satılıyor orda modellerde oluyormus onlara bakıp istediğin birinin malzemelerini alabiliyorsun aynı yerden Ankarada suluhan diye bir yer var duymussundur ulustaymıs yerini bende tam bilmiyorumda sabahtan annemle bizde gidebilirsek gideceğiz bakalım bende kendim yapmak istiyorum çünkü bebişimin şekerlerini

bende 18 kilo almışım merak etme ben senden beterim inşallah sonra verirz kilolarımızı

yok kuzum yok.. ben vermeyeyim mümkünse. ben hamile kaldığımda resmen iskelet gibi bişeydim :)) şimdi ki halimden başta eşim olmak üzere herkes çok memnun. umarım biraz kilo kalır bende de... hepimiz istediğimiz kilolarda oluruz inşallah...

tamam canım bekleyın :))))

hayirli olsun caniiim

dimi teyzesi çok tatlı benimde hemen doğurasım geldi minnaklar gelsinde yiyelim artık sağol canım benim

kaç kiloydunki hayatım ben hamile kalmadan önce 53 ü geçmezdim hep standart şimdi 71 kiloyum :))))) ama sen istediğin kiloda kalabilirsin hani çok aşırı zayıfsan 5 kilo fazladan kalsın ozaman ama bende kilo fobisi var vermem lazım ya normal doğum yapayım ki hemen spora başlayayım

kiz saglikli olsunlarda kendi acimdan soiluyorm kilo almayayim ben :) sen zaten zayifsin :) 20 kg da alsak cok sukur anneyiz ALLAh herkese nasip etsin ins

tabii cnm.... bu arada ben şimdilik çıkıyorum cnm. yorulduummmm ((

Canım bende dr browns aldım biberonunu bebişimin bir tane aldım sanırım 6aya kdr kullanabilecek gazı engelleyenlerdenmiş

ben de bi bakayım o zaman dr brownsa... saol cnmm bu arada...

bebiş pozisyonuna gelince dee, sanırım tam yerleşmemişler. çapraz duruyor çünkü... sen zaten sezeryan olacaktın di mi cnm???

herkese ii geceler.............

ne kadar uzun sürüyorrr uyusak bu arada olmaz mı acaba?

kaç kilo olduğumu söylemek bile şaka gibi yaaa :))) ben şu anda 57-58 arasında gidip geliyorum düşün yaniiiiiiiiiiii ben de mümkünse 10 kilo kalsın :)))

Hayırlı olsun canımcımmm hemen eklede gorelım yawww heyecanlandım bak sımdııı

Göbeklerimizi traşlarsalar oradaki ayva tüyleri kalınlaşır. Kıllı göbekli oluruz. Doktora sormak lazım ince tüyler bile olmayacak diyorsalar doğumdan önce gidip ağda yaptırmak lazım.

Canım lazer dıkıs var ya artık sezeryanla dogum yapanlar ıcın ondada aynı seyı yaparlarmı acaba :44::44:

dimi teyzesi çok tatlı benimde hemen doğurasım geldi minnaklar gelsinde yiyelim artık sağol canım benim

evet canım yaa ıyıce heyecan bastı valla ben dusundukce heyecanlanıyorum artık karnıma agrılar gırıyor :18: Birde kocişle muhabbetimizin iki kelimesi bebiş nasıl olacak kime benzeyecek oldu

kaç kilo olduğumu söylemek bile şaka gibi yaaa :))) ben şu anda 57-58 arasında gidip geliyorum düşün yaniiiiiiiiiiii ben de mümkünse 10 kilo kalsın :)))

inanmıyorum sana 40-45 kilo arası bencede sende tam 10 kilo kalsın hiçbiryerede gitmesin

Rica ediyorum canımm ne demek haklısın capraz durdukları ıcın normal dogum pozısyonuna girmemiş oluyorlar benim büyük ihtimal sezeryan olacak bu durumda pozisyonununda bir öenmi kalmıyor bu arada sana iyi geceler canımm Allah rahatlık versin..

evet canım yaa ıyıce heyecan bastı valla ben dusundukce heyecanlanıyorum artık karnıma agrılar gırıyor :18: Birde kocişle muhabbetimizin iki kelimesi bebiş nasıl olacak kime benzeyecek oldu

aynen aynen canım ya geceleri yatakta karı koca muhabettimize eşim hemen başlıyor ya nasıl olacak acaba okadar merak ediyorum ki diyo ya bende çok merak ediyorum diyorum :) hergün bu dava inşallah çok şeker olurlar

ne kadar uzun sürüyorrr uyusak bu arada olmaz mı acaba?

ben uyuyyamamistiim nede olsa insan heyecan ypioo bende 2.5 saat filan surmustu ama doguracgm gundu :) bende bilmiom sancilarim az cikioduu siki baglamislar diee cnm acioduu elimle gevsetip durdum megerse sancm gorunmemiss eve yollamislrdi halbuki saancim fenaydi cok degil 2 saat sonra tekraar gitmistiim tecrubesizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…