aynen aynen canım ya geceleri yatakta karı koca muhabettimize eşim hemen başlıyor ya nasıl olacak acaba okadar merak ediyorum ki diyoya bende çok merak ediyorum diyorum :) hergün bu dava inşallah çok şeker olurlar
Evet bizdede aynı muhabbet dönüyorBirde eşim soruyor ya çirkin birşey olursa ne yaparız diye gerçi bize çirkin gelmez ki diyede cevaplıyor
Cnm ben panço alcam, hem sonra da giyerim.
başkalarına çirkin gelseler bile bize dünya güzeli gelirbide anne gözüyle hiç düşünemiyorum
Ben bugün annemle alışverişe gittim bebişim için eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz paramız oldukça...
Emzirme atleti sordum ama 30-35 tl civarında fiyat söylediler bana biraz pahalı geldi ama alan var mı aramızda acaba sütyen kullanmak istemiyorum emzirme sütyeni için de 15 tl dedi ama ben emzirme sütyeni alsamda yaz kış atlet giyen biri olarak zorlanıcam o yüzden emzirme atleti almayı düşündüm ama fiyat konusunda bilgisi olan var mı acaba?
ayyyy o sana sen bana yaptın :)))))))))
kızlar ya canınız bişey çektiyse burda paylaşmayalım buranın hepsi hamiş
oldumukı acaba ama ben canlı canlı koymak ıstıyordum ya dur bıde onu deneyım
Çok tatlı cnm güle güle kullansın, büyüsün bebişin.
kızlarrr bizde çıkıyoruz hepiniz öpüldünüz hayırlı geceler
Ben facede bulamıyorum aralık ayı annelerini tam adını yazabilirmisiniz lütfen?
oldumukı acaba ama ben canlı canlı koymak ıstıyordum ya dur bıde onu deneyım
teşekkür ederım canım daha ıyılerı sızlerın olsun..ilk ben yattım yatağa sonrada eşim yattı... :))))))))))
kanki hiçççççççççççççç beğenmedim çabuk o odayı benim oğluşuma ver :)))))))))))))))
nerden aldın fiyatı nedir süper valla çok beğendim güle güle kullanın canım benim
Aman gec kalmayın hemen yatıın oglusunuzun yatagında
vallaa yattım ınsannın canı çekıyo kızzz:))) hamıleyım nolur nolmazzz dedım yatıyım şu yataga hemen :))bennyatınca oğlan hemen tepıkledı anladı galıbaa yattıgımı
kızlar ben bugun bıraz once karar verdım bebek sekerını kendım yapıcam malzemlerını bulabılırsem.. cok kolay yapılması ınternetten arastırdım bıraz elımde kurdelalarım war onlarıda degerlendırcem ınsallah ıstedıgım malzemeyı bulabılırımde yaparım bıran an once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?