Sağ ol tatlımİyiyim, sizlerde iyiyken daha iyi oluyorum hamdolsun . A sahiden mi sevindimşimdi hatta utanmasam etiket yapıştıracağım:)))
Şimdi benim bebiş odası yok yatak odasına park yatak alacağız sadece ama odada büyük değil şifonyer falan koysak tıklım tıkış duracak her taraf bende kenara bebişin battaniyelerini koymak için beyaz büyük hasır sepet aldım hemde ferah durdu . Şimdide aynanın önüne çoraplarını, mendillerini, alt giysilerini falan koymak için hani böyle ufak ufak ekmek tepsisi gibi hasırdan parçalar mı alsam diyorum elimin altında olsun hemen diye :S
cnm bende yatak odasında kendi şifonyerimin bır ıkı cekmecesini boşalttım el altında olması gerekenlerı oraya koyacam dıger eşyalarını cocukların odasına dolaba koyacam..nasil pratık gelirse sana öyle yap
slm kızlar dün gece dayanamadım oğluma yine ciciler aldım yarın elime ulaşır herhalde
bununla harika resimler çekicem duşdan hemen sonra
Carter's Bornoz 0/9 Ay, HAVLU & BORNOZ, Carter's
buda pantolonları bebeğimin
Nicholas Kadife Pantolon, Pantolon, Bluekey
Pep Friend Pantolon, Pantolon, Bluekey
çok şekerler ya inşallah bunları giydirdiğim günleride görürüm
pamukcum bunlar cok tatlı iyi günlerde giydir kuzucuguna inş
Cnm resmin büyüklüğüyle alakalı... Ben de geçen yükleyemedim terlik resimlerimi, masaüstüne kopyaladım, sağ tıklayıp düzenle diyerek paintte açtım, silgi karacıyla resmin köşesine minik bi tık yaptım, farklı kaydet dedim, böylece resmin boyutu çooook küçüldü. Hmn ekledi, sorunsuz. O kadar minik bi yeri siliyorsun ki iğne ucu kadar, hiç anlaşılmıyo...genelde kendi çektiğin fotoların boyutu büyük olur, internetten kaydettiklerin küçük olur.
cnm ya eskıden telden cektıklerımı cok rahat yukluyordum boyutu buyuk deildi ama şimdi error veriyor dırek nıye öyle oluyor anlamıyorum:26:
bebek şekerlerini kendiniz nasıl yapıyorsunuz kızlar yaaa, ben de yapmak istiyorum, ankarada oturuyorum, malzemeleri nerden alabilirim acep?
bizim istanbulda eminönünde bu malzemeleri satan bır cok dükkan var ordan alınıyor ankara da da vardır mutlaka olmadı nettende sipariş verilebiliyor
Çok geçmiş olsun canm Canabı Allah dayanma gücü versin ferahlık versin inşallah . Amin hayırlısıyla günü gününe bebişlerimizi hepimiz alırız kucağımıza .
Maşallah maşallah bence gayet güzel :))
Oy oy maşallah :))
Hayırlısıyla kucağına alır inşallah .
Ay ben bunun kulaklarını yerim :)) Pantolanlarıda çok güzelmiş . Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle anneciği :))
Bende kendim yapmak istiyorum malzemeleri bir max sitesinde gördüm fikirlerede açığım oraya bir bak istersen tatlı annecik .
Babası ve yakınları vefat eden arkadaşlar Allah rahmet eylesin
İyi akşamlar kızlar kocişle yemekten geldik yerken tıkanacağım diye korkuyorum bazenEfeciğim hu huu naber kız ?
bu sitede de cok güzel malzemeler varmış cnm ordan da olabılır
Aynen . Bide çok korkuyorum erken gelmesin diye .Ablamın çocuğu erken oldu ne kadar zorlandık oradan biliyorum .
Ya bu günlerde başka bir korku sarıyor beni tövbe ya sizleride korkutmayayım şimdi bizim buralar rampa ya bebeği gezmeye çıkardığımda araba elimden kaçarsa Allah korusun . Ya da sahilde benzeri bişey olursa Allah korusun sürekli aklıma böyle şeyler geliyor incitirsem, canını yakarsam falan diye bide .
A bir şey daha dicem kızlar bebiş ilk doğduğu zamanlar göbeği henüz düşmemişken iç zıbın çok rahat oluyormuş çıtçıtlı badilerde biraz zorlanabilir diye düşünüyorum gerçi tecrübeli annişler daha doğrusunu bilirler ????
cnm evet ılk göbegı düşene kadar zıbınlar rada rahat oluyor ilk kızımda 3tane almıştık cok kullanmadım göbeği düşene kadar onlar duruyordu ogluma da kullandım bunada kullanıcam yenisini almadım yani
ayrıca hiç endişe etme öyle güzel bakarsın kı bebişin dogunca boşuna bunları düşünmüşüm dersin
Bugün ben de nutella aldım ama idareli yicem :125:
hehehhee bende dün o niyetle almıştım ama bugun bitti
ya benim de kafam karıştı şimdi... benim bebişin kafası sol alt tarfta. göbeğimin altında genelde. ayakları da sağ üstte. kafasının aşağıda olduğunu hıçkırıklarından anlıyorum :)) bi de sağ kaburgamı hissetmiyorum artık. darbeler hep ordan geliyor. bir de 28. haftada, 30. haftada ve 33.haftalarda hiç dönmemişti fıstığım... döner mi ki acaba??? bugünlerde kendimi normal doğuma hazırlamaya çalışıyorum da... :))
güle güle giysin cnm inşallah bebişin...
valla cnm ben de günlerdir iç zıbın arıyorum tekli olarak ama bulamıyorum. hastane setlerinden çıktı sadece. tek satılmıyor diyip beni takım almaya zorluyor satıcılar...
döner cnm döner merak etme daha vakti var
slm kızlarrrr..bugun oda takımımız geldı kurdular yerleştırdık çok guzel oldu :) resım nasıl koyuluyo buraya sızlerde fıkırlerınızı soylersınız bana..çok yoruldum bugun yaaaa...annemlere dıyorumkı bugun doğurmazsam daha doğurmam dıye :)))
cok güzelmiş güle güle kullanın inş cnm saglıkla sıhhatle yatsın oglusun yatagında
Ben bugün annemle alışverişe gittim bebişim için eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz paramız oldukça...
Emzirme atleti sordum ama 30-35 tl civarında fiyat söylediler bana biraz pahalı geldi ama alan var mı aramızda acaba sütyen kullanmak istemiyorum emzirme sütyeni için de 15 tl dedi ama ben emzirme sütyeni alsamda yaz kış atlet giyen biri olarak zorlanıcam o yüzden emzirme atleti almayı düşündüm ama fiyat konusunda bilgisi olan var mı acaba?
cnm ben NBB nın aldım 20tlye südyenden daha kullanışlı tavsiye ederim