2011 Aralık Anneleri

cnm bende yatak odasında kendi şifonyerimin bır ıkı cekmecesini boşalttım el altında olması gerekenlerı oraya koyacam dıger eşyalarını cocukların odasına dolaba koyacam..nasil pratık gelirse sana öyle yap

pamukcum bunlar cok tatlı iyi günlerde giydir kuzucuguna inş

cnm ya eskıden telden cektıklerımı cok rahat yukluyordum boyutu buyuk deildi ama şimdi error veriyor dırek nıye öyle oluyor anlamıyorum:26:

bebek şekerlerini kendiniz nasıl yapıyorsunuz kızlar yaaa, ben de yapmak istiyorum, ankarada oturuyorum, malzemeleri nerden alabilirim acep?

bizim istanbulda eminönünde bu malzemeleri satan bır cok dükkan var ordan alınıyor ankara da da vardır mutlaka olmadı nettende sipariş verilebiliyor

bu sitede de cok güzel malzemeler varmış cnm ordan da olabılır

cnm evet ılk göbegı düşene kadar zıbınlar rada rahat oluyor ilk kızımda 3tane almıştık cok kullanmadım göbeği düşene kadar onlar duruyordu ogluma da kullandım bunada kullanıcam yenisini almadım yani ama sonrasında uzun kollu alttan cıtcıtlı badiler cok kullanışlı olıyor
ayrıca hiç endişe etme öyle güzel bakarsın kı bebişin dogunca boşuna bunları düşünmüşüm dersin

Bugün ben de nutella aldım ama idareli yicem :125:

hehehhee bende dün o niyetle almıştım ama bugun bitti

döner cnm döner merak etme daha vakti var

cok güzelmiş güle güle kullanın inş cnm saglıkla sıhhatle yatsın oglusun yatagında

cnm ben NBB nın aldım 20tlye südyenden daha kullanışlı tavsiye ederim

bebek odaları zaten bu fiyatlarda hayatım iyiye almışlar ailende sağolsun destek olmuş güle güle kullanın

ben grisininkini aldım. asıl fiyat 26ydı, indirimden 13e aldım. o kadar rahat ki doğumu beklemedim. şimdi giyiyorum. sütyen takma derdi de yok:)toparlıyor sıkmadan. belimi falan da kapattı.

Ben de oda istiyodum da evde boş yer yok, çalışma odası (kütüphane) ve oturma odası dolu. Biz de sadece mobilya mdf beşiğini aldık. Bir de ona tkm şifonyerini alsak mı diyoruz, yatak odamız geniş... bebişin kıyafetleri beşiğin altındaki 2 çekmeceye sığmaz çünkü.

karar verince bize de fikir ver cnm.

Cnm küçültemezsen bana mail atabilirsin, ben küçültüp eklerim senin için.

Kanıma girdin bak nutellayı bırakamıyorum elimden, ekmekle yemek niyetiyle almıştım kahvaltı için. kaşık maşık dedin kafamı karıştırdın cnm

ben grisininkini aldım. asıl fiyat 26ydı, indirimden 13e aldım. o kadar rahat ki doğumu beklemedim. şimdi giyiyorum. sütyen takma derdi de yok:)toparlıyor sıkmadan. belimi falan da kapattı.

hepsi burada.comda buldum 13 tlye sipariş vericem şimdi ama alttan çıtçıtlı sanırım bunlar

bende o sıteden malzemlerıne baktım kurdala kursuna gıderken bı cok kurdalam kaldı ee paketı 15 tl ıcınde 100 adet war kaldı kı ben 100 tane yapmayı planlamıorrdum 80 tane alıcaktım bı mıknatısı bırde ugur bocegıyle susliyim die düşündüm yanı taş catlasın 30 tl hal ederim bu işi dıe dusunuyorum el ısıyle ugrasmayı severım de zorakı ıse gırmem zaten zaten burda bulabılırsem yapıcam egerkı bulamazsam dedıgın gıbı alıp geıcıcem

karar verince bize de fikir ver cnm.

canım yaparsam malzemlerımı bulup resımlerını eklerım

Kızlar kaç takıyosunuz, ben 80 beden kullanıyorum da, atlet bnm kini toparlamaz de mi, yani toparlanacak bi yanı olmadığı için :84:

eğerkı yerın varsa al tabıkıde ayrı koyarsın guzelce sıkış pıkış olmaz hiç olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…