Cup B....bnm ki hamilelikte büyümedi hiç...evlenmeden önce çoooooook küçüktü, evlendikten sonra ancak bu kadar oldu
acıktım yaa :
zuzu az önce ben de kendimi aç hissettim, şeytana uydum, şimdi söylemeyim neler yediğimi ama nefes alamıyorum şu an, susadım yer yok diye içemiyorum
zuzu az önce ben de kendimi aç hissettim, şeytana uydum, şimdi söylemeyim neler yediğimi ama nefes alamıyorum şu an, susadım yer yok diye içemiyorum
Kızlar bişi sorcam, bebek şekerlerini mevlüt yapmazsak, bebek görmeye gelenlere mi verelim.
Eline sağlık cnm, çok güzel olmuş.
Kızlar bişi sorcam, bebek şekerlerini mevlüt yapmazsak, bebek görmeye gelenlere mi verelim.
geçmişi okudum da aynı problem bende de var ewlenmeden önce küçüktü göğüsler ewlenince biraz büyüdü 80 oldu hamilelikte de çokkk çok az büyüdüdestekli sütyen kullanırım hamilelikten önce destekli 80 bedendim şuan bile destekli 85 kullanıyorum büyük göğüs istiyorum
yok yok soleme bende cnm hersey ıstemeye musaıt açım ne yesem bılmedım of off
yok yok soleme bende cnm hersey ıstemeye musaıt açım ne yesem bılmedım of off
:))))))))) ne yesekkı yaaa ooff offfff..çehregulcummmmm tatlımı yedın eşkımı :)))))))))
Reelde de bir görüşme ayarlasak fena olmaz ama
biz istanbuldakıler ayarladık bısefer öyle bır görüşme tulayuzun seplem nıhalla ve ben gelebıldık demettuba da gelecektı ama hastalandı gelemedi..
cok guzel keyıflı bır gun oldu ve hıc yabancılık cekmedık ılk karsılasınca sankı eskıden berı tanışıyormusuz gıbıydı hatıra resmımızde var ama onu facedekı gurupta paylaştıkbelkı bırgun yıne toplaşırız belkıde bebeklerımızle
Reelde de bir görüşme ayarlasak fena olmaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?