2011 Aralık Anneleri

zuzu az önce ben de kendimi aç hissettim, şeytana uydum, şimdi söylemeyim neler yediğimi ama nefes alamıyorum şu an, susadım yer yok diye içemiyorum

geçmişi okudum da aynı problem bende de var ewlenmeden önce küçüktü göğüsler ewlenince biraz büyüdü 80 oldu hamilelikte de çokkk çok az büyüdü destekli sütyen kullanırım hamilelikten önce destekli 80 bedendim şuan bile destekli 85 kullanıyorum büyük göğüs istiyorum

Eline sağlık cnm, çok güzel olmuş.

Kızlar bişi sorcam, bebek şekerlerini mevlüt yapmazsak, bebek görmeye gelenlere mi verelim.

tesekkur ederim cnm
biz gelin dogum yaptıgında bız hastanede dagıttık ogun zıyarete gelenlere sonrada mevlutte dagıttık kalanları yanı nasıl istersen olur cnm bende hem hastanede hem mevlutte dagıtırım dıye düşünüyorum..birde ben bu şekerleri hazırladım sadece etiketleri kalmıştı gelinin aniden sancıları tutunca hastanede hemen kardeşim ogunun tarıhı yazan etketler hazırladı cıktı aldı bende kesip kesip üzerine zımbaladım bu arada gelinimizde sancı çekiyordu o halimizi hatırlayıp hatırlayıp gülüyoruz dogum yapana kadar yetişti ama bırde güzel yanı ogunun tarıhıde olmuş oldu üzerinde

ben deeeee, bekliyorum bakalım doğumdan sonrayı :89:

Reelde de bir görüşme ayarlasak fena olmaz ama

biz istanbuldakıler ayarladık bısefer öyle bır görüşme tulayuzun seplem nıhalla ve ben gelebıldık demettuba da gelecektı ama hastalandı gelemedi..
cok guzel keyıflı bır gun oldu ve hıc yabancılık cekmedık ılk karsılasınca sankı eskıden berı tanışıyormusuz gıbıydı hatıra resmımızde var ama onu facedekı gurupta paylaştık belkı bırgun yıne toplaşırız belkıde bebeklerımızle

ben ankaradayım

Kızlar eşim başıma dikildi yine...Bi de diyoki doğum telaşesinde bana oralarda internet aratma, sancın gelince arkadaşlarına kendin haber ver diyoooo. Alem yaaa

Reelde de bir görüşme ayarlasak fena olmaz ama

biz istanbuldakıler ayarladık bısefer öyle bır görüşme tulayuzun seplem nıhalla ve ben gelebıldık demettuba da gelecektı ama hastalandı gelemedi..
cok guzel keyıflı bır gun oldu ve hıc yabancılık cekmedık ılk karsılasınca sankı eskıden berı tanışıyormusuz gıbıydı hatıra resmımızde var ama onu facedekı gurupta paylaştık belkı bırgun yıne toplaşırız belkıde bebeklerımızle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…