2011 Aralık Anneleri

deryacım çok geçmiş olsun cnm iyisin şimdi anladığım kadarıyla maşallah diyim cnm kib dikkatli ol çoookkk dinlen hep bi de kızlar ne diyosunuz ton balık olayına bende bu hafta balık yiyememişşştim diye ye yedim yaaaa(((

bişey duyanınız yokmuuuu

ben yedım cnım doktor abatma demıstı sadece

hiç sorma, hala nerede doğum yapacağıma karar veremedim Ankara tıp fakültesi iyi diye ben de duydum ama o ne fiyat öyleharbiden napıcaz? senin doğum yapmayı düşündüğün hast., neydi adı aklıma gelmedi:44: işte kayınvalidem orada doğum yapmış. orası da çok kalabalık diyorlar. kafam iyice karıştı.içime sinen bir yer çıkmadı. fatih has. çok iyi diyorlar ama orasıda çok pahalıymış.
bizim burada Tıp Merkezine gidiyorum. doktorum çok tatlı bir bayan, doğum için hastaları doğum hast. yönlendiriyorum dedi.
napıcaz bilmiyorum. içime sinen, ilgili doktorları olan, fiyatı da uçuk olmayan bir yer istiyorum. çok mu oldum

selam arkadaşlar uzundur giremedim çok üzüldüm bebeğimi kaybettim.8 hafta 5 günlüktü.kendilğnden düşük yaşadım.kısmetim değilmiş demekki bikaç gün önce düşük yaptım.allah kimseye o acıyı yaşatmasın allah hiçbirnize vermesin böle acıyı.umarım hepinz en sağlıklı şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınz.yazmaycaktımda dedm kimsenin canını sıkmıyım çünkü bende hamileyken öle düşük yapan yada bebeğini kaybeden birnin cümlelerini okudğmda üzlyodum. ama size yazmak istedim.lütfen ama lütfen gittiğnz doktora dikkat edin ve muayene süresini arayı çok uzatmasına izin vermeyin.benm canm yandı kimseninki yanmasın.doktor eğer üç dört hafta sonra gelin felan derse kesnlkle en az iki haftadayada haftada bir gidn.ben beş haftalıkken gitmştmm kalp atışnı duymadığmz halde bana üç buçk hafta sonra gel demiştii tabi ben üç buçk hafta sonra gittğimde yapcak bişey kalmamaıştı bebeğimi kaybetmiştim.tmm allahın işi belki bu bebek kalmayacaktı ama belki yapabilcek bişeyler olurdu.çok üzgünmm.allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu. size sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum.hoşçakalın....

çok uzuldum ,saglıksızmış demek kı canım
ınsallah en kısa zamanda kardesını getırır kondurur göbegıne

süpersin cnm sağol valla ii geldin

ben bi daha yermiyim yaaaa yemezler:)))))

:) ben ıkı kere yedım sımdıye kadar :)

evet cnm ben de sesini duymadım. bi lamba yanıp sönüyor gibi resmen :)) bu arada ultrasound kağıdının sağ tarafında boyu yazıyor olmalı bi oraya bak bakalım...

çok geçmiş olsun. Rabbim sabrını da verir inşallah (

bakalım :) ayda birden bırsey olmaz ya :)

inş cnm inş bazen düşünüyorumda annelerimiz bizi bu kadar dikkatli bi hamilelikle mi doğurmuşlardı ki diyorum ama sonra şöle bişey geliyo aklıma o zamanlarda bu kadar çeşitli yiyecek yokmuşki diyorum belli şeyler yerlermiş zaten şimdi ise ne ararsan var ama en mantıklısı doğal olanı yemek sanırım ton balığı da ne yaaaa:)))) bu arada annelerimiz dikkat etmemiştir diyorum ya neticeye bak hepimiz zehir gibiyiz mübarek hehehehehe

cnm hayırlı olsunbu saydıklarının hepsi bebişe çok ama çok yararlı. kendini çok zorlamadan hepsinden yemeye çalış. ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bu saydıklarını yemeye başladım ama bulantım hiç yoktu.

Hayırlısı canım. 18000 iyi bir değer bence bu boş gebeliklerin nedeni ne imiş bir daha olmasın diye öncesinde bir şey yaptın mı?

sabit telefonlarda radyasyon yok diye biliyorum. geçen ünlü biri cep telefonları için telefon avizesi reklamı yapıyordu. bir çok ünlü kullanıyor, napalım ömrümüz tel.le geçiyor diyordu. evdeki telefonlar gibi kocaman bir avize, cep telefonunun kulaklık kısmına takılıyormuş. biraz büyük tabi yurt dışından geliyormuş ve radyasyonu (%60'mıydı neydi) azaltıyormuş. fiyatı pahalıydı biraz, 150 tl civarındaydı sanırım.ilgilenirsen araştır derim.

merhaba kızlar 5+6 embriyo görünmemişti ve ultrason yası 5+1 di
oysa kızımda 5+2 de kalp atışıda vardı
aradım buldum ultrasonlarını
bunu günlerdir kafama takıyorum ve yarın öğlen doktora gidicem yarın 6+4 oluyorum
hayırlısı diyorum sadece
ve korunmasız ilişki 7 nisanda oldu yani yumurtlama hesabına göre tam yumurta olduğu zaman
ayrıca yaklaşık on gün sonra test yaptığımda 2. çizgi cok cok az belliydi

korkma bir şey olmaz. muhtemelen konserve olduğu için yenmemeli demişlerdir. katkı maddeli şeyler yenmesi pek iyi değil diyorlar. bana çok tembih ettiler, kola, bisküvi...pakette ne varsa uzak dur, her şeyin doğalını ye diye. tabi arada kaçamak yapmıyor değilim
somon balığı çok faydalıymış, bir dahaki sefere taze balık tüketirsin

düşünmekten kafayı üşütmek üzereyim
bulantılarımda basladı ekmek peynir ve haslanmış patates salatalık yiyorum az ve sık aralıklarla
faydasını gördüm kızımdaki gibi komalık değilim
birde havuç ve nar ekşisi bulantıya iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…