deryacım çok geçmiş olsun cnm iyisin şimdi anladığım kadarıyla maşallah diyim cnm kib dikkatli ol çoookkk dinlen hep bi de kızlar ne diyosunuz ton balık olayına bende bu hafta balık yiyememişşştim diye ye yedim yaaaa(((
bişey duyanınız yokmuuuu
ben 41 kolaylahamile kaldım:) 60 kilo ile bitirirsem 38 beden anca olurum heralde :)))
kızlar (ankaradakiler)
ben ankara üniv tıp fakültesini araştırıyorum da .. KK'dA 2010 ağustosta falan bir topik varmış orası ile ilgili.. 200TL muayene ücreti diyorlar...pek bi memnun kalmışlar yorum yapan hatun kişiler..
ama çoğunlukla sezeryana yöneliyormuşlar.. aklım karıştı açıkçası.. ne etçez yaw..
ben yedım cnım doktor abatma demıstı sadece
selam arkadaşlar uzundur giremedim çok üzüldüm bebeğimi kaybettim.8 hafta 5 günlüktü.kendilğnden düşük yaşadım.kısmetim değilmiş demekki bikaç gün önce düşük yaptım.allah kimseye o acıyı yaşatmasın allah hiçbirnize vermesin böle acıyı.umarım hepinz en sağlıklı şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınz.yazmaycaktımda dedm kimsenin canını sıkmıyım çünkü bende hamileyken öle düşük yapan yada bebeğini kaybeden birnin cümlelerini okudğmda üzlyodum. ama size yazmak istedim.lütfen ama lütfen gittiğnz doktora dikkat edin ve muayene süresini arayı çok uzatmasına izin vermeyin.benm canm yandı kimseninki yanmasın.doktor eğer üç dört hafta sonra gelin felan derse kesnlkle en az iki haftadayada haftada bir gidn.ben beş haftalıkken gitmştmm kalp atışnı duymadığmz halde bana üç buçk hafta sonra gel demiştii tabi ben üç buçk hafta sonra gittğimde yapcak bişey kalmamaıştı bebeğimi kaybetmiştim.tmm allahın işi belki bu bebek kalmayacaktı ama belki yapabilcek bişeyler olurdu.çok üzgünmm.allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu. size sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum.hoşçakalın....
süpersin cnm sağol valla ii geldin
ben bi daha yermiyim yaaaa yemezler:)))))
kızlar biraz önce doktordan geldim, korka korka gittim, ufff ne stres dolu bir süreçti:18:
bebişimin kalbi atıyorduymadık ama gördük. içime kurt düştü kızlar, illa duymak mı gerek. doktor bak kalbi atıyor diye gössterdi, ekranda pıt pıt bir şey titriyordu. sizde mi bu şekilde gördünüz?
bir de bana boyunun kaç mm olduğunu söylemedi. benim de aklıma sormak gelmedi.
3 tüp kan aldılar, yarın kan tahlili sonuçlarını almaya gideceğim. sadece karnımdan bakıp çok iyi gözüküyor dedi. başka bir gelişme yok. olması gerekir mi?
çok uzuldum ,saglıksızmış demek kı canım
ınsallah en kısa zamanda kardesını getırır kondurur göbegıne
:) ben ıkı kere yedım sımdıye kadar :)
halimem boyun kac 41 kılo cok az ya
selam arkadaşlar uzundur giremedim çok üzüldüm bebeğimi kaybettim.8 hafta 5 günlüktü.kendilğnden düşük yaşadım.kısmetim değilmiş demekki bikaç gün önce düşük yaptım.allah kimseye o acıyı yaşatmasın allah hiçbirnize vermesin böle acıyı.umarım hepinz en sağlıklı şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınz.yazmaycaktımda dedm kimsenin canını sıkmıyım çünkü bende hamileyken öle düşük yapan yada bebeğini kaybeden birnin cümlelerini okudğmda üzlyodum. ama size yazmak istedim.lütfen ama lütfen gittiğnz doktora dikkat edin ve muayene süresini arayı çok uzatmasına izin vermeyin.benm canm yandı kimseninki yanmasın.doktor eğer üç dört hafta sonra gelin felan derse kesnlkle en az iki haftadayada haftada bir gidn.ben beş haftalıkken gitmştmm kalp atışnı duymadığmz halde bana üç buçk hafta sonra gel demiştii tabi ben üç buçk hafta sonra gittğimde yapcak bişey kalmamaıştı bebeğimi kaybetmiştim.tmm allahın işi belki bu bebek kalmayacaktı ama belki yapabilcek bişeyler olurdu.çok üzgünmm.allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu. size sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum.hoşçakalın....
bakalım :) ayda birden bırsey olmaz ya :)
ben dün öğrendim hamile olduğumu 5 haftalık gebeyim
dilerim herkese versin rabbim ve bizimkileri korusun...
en son adetim 23 mart...sanırım aralık sonu gibi doğum yapabilirim allah izin verirse....
kızlar ben size bişeyler sormak isterim...
hamileliğin ilk aylarındamı başlanıyor süt içip, haftada bir balık yemeye ?
eşim ceviz ,fındık ye hergün diyor...
ama benim miğdem bulanıyor nasıl yiycem ve hemen bu aymı başlamam gerekli
ilk bebeğim ve konuyla ilgili çok bilgim yok..
araştırıyorum....
miğdem kötüyken nasıl yiycem ve ilk aylarda bebeğe yayarlı olan şeyleri biliyormusunuz ??
Düşük değerim başka bir hastanede idi o gün makinalarda arıza olduğunu söylemişlerdi (özel bir hastanedeydi orası) , özel hastaneler ne kadar iyi deselerde ben devlette yapılan sonucun doğruluğuna inanıyorum, şunu da söylemeliyim adetim geçeli 10 gün olmuştu test yaptım negatif çıktı yirmi gün geçince yani 22 sinde tekrar yaptım pozitif çıktı. O yüzden geç döllenme olması ihtimaline daha da inanmaya başladım ama benim iki boş gebeliğim var bu da bütün ümiterimi yerle bir ediyor tabii. Neyse her şay Allaha kalmış ne desek boş bekleyip göreceğim.
en iyisini yapıyosun tatlım bana kalsa cebi kapatım bırakıcam eve işim telefonla gün boyu kulağımda inan konuşmaktan bıkıyorum tel çalsın istemiyorum. Sabit telefonlarda radyasyon var mı netten araştırdım ama net bir şey bulamadım.
ya az önce ton balığı yedim ben gebelik.org a bakıyodum ton balığı yenmemeli falan diyo böle bişey duydunuzmu drunuzdan bana karışık şeyler yeme demişti sadece sucuk salam lahmacun vb. bunu da ilk kez duydum yaaa keşke yemeseydim çok üzüldüm şimdi yarın arasammı ki dru
yoksa kusmaya mı çalışsam parmaklayıp(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?