Kızlar bişi sorcam, bebek şekerlerini mevlüt yapmazsak, bebek görmeye gelenlere mi verelim.
cnm dogum sonrası buyur ölçülerin merak etme sütle dolunca göğüsler
cnm eminim sende ıyı nıyetle yazdın bu yazıyı ama şana şöyle söyleyeyim biz hamılelıgın başından beri burdaki arkadaşlarla yazışıyoruz nerdeyse 8ay olacak ve artık epey samimi olduk kendi aramızda ve oyuzden hıc kımse bısey paylaşırken aldıklarını onun bunun gözüne sokmak için paylaşmıyor herkes samimi duygularla aldıklarını paylaşıyor belkı sen sonradan katıldıgın için sana bunlar garip gelebilir ama biz kendi aramızda hiç öyle düşünmedik bugune kadar..bırde bız kendı aramızda kendımız görüyoruz sadece düşüncesiyle belkıde bu kadar rahat yazıp paylaşabılıyoruz insan buranın herkese acık oldugunu zaman zaman unutabılıyor..yani burda herkes sevinçlerini hüzünlerini sorunlarını mutluluklarını cok samımı arkadaşıyla paylaşıyormuş gibi rahatca paylaşabılıyor cunku kaç aydır o samımıyet aramızda oluştu bızım sadece reelde görüşemiyoruz okadar..
tesekkur ederim cnm
cnm o bebeklılerden 50 tane yapmıştık emzikli olandan da 100 tane hazırladık 30 tanesi kaldı tabi:)hepsinin malıyeti 50-60tl falan sankı tutmuştu yanı hazır almaya kalksaydık daha pahalıya gıyordu belkı arada cok oynamazdı ama ben yapmasını oyalanmasını seviyorum oyuzden kendim yapmak ıstedim
:))))))))) ne yesekkı yaaa ooff offfff..çehregulcummmmm tatlımı yedın eşkımı :)))))))))
Yeme kız pişman olursun ben çok pişmanım
Kızlar eşim başıma dikildi yine...Bi de diyoki doğum telaşesinde bana oralarda internet aratma, sancın gelince arkadaşlarına kendin haber ver diyoooo. Alem yaaa
sekerlerın fazla yaptırırsan yaparsan sagıt her yerde evde de olur hastneden mevluttede ama su war mevlude gelmeyenlerde olucak onlaırıda dusunmelı
bende sevıyıorm el ısıleryle ugrasmayı malzmlerı bulursam yapıcam
hıcte pısman olmam saat 10 dan bu yana yıyorum yıyorum daha doyamadım
kizlaar nicko dan haberi olan varmi bugun ucagi wardi ne zamndir konusamadim
ayy efecim foruma gırerken aklımdaydı efeyi görsemde nickodan haberi varmı dıye sorsam dıyordumbu haftaydı uçuşu inş bi aksilik yaşamamıştırda istediği gibi olmuştur herşey umarım fırsat bulunca bızlerıde haberdar eder şimdilik bı haber yok:26:
kızlarrrrrr
artık 2 tane derin çatlağım var ve diğerleri de yolda galiba.kendimi çirkin hissettim birden.aslında diyorum kızım için çatlıyorum o herşeye değer ama kabullenme kısmı zor geçiyor.
bu arada burada kimsenin kötü niyetle paylaşımda bulunduklarını düşünmüyorum.kimse aldıklarını gösteriş olsun diye paylaşmıyor bence .herkes heyecanını paylaşıyor.birbirimizi görmesekte biz birbirimizi anlıyoruz ve birbirimizin mutluğulunu paylaşmaktan zevk alıyoruz
kızlar ya bebeğiniz hareket ettiğinde karnınız acıyor mu ? benimki oynarken falan acıtıyor ,birde sanırım ayağını dayıyor bir yerer şişiyor orası acıyor
evet cnm artik acir :) hele 2-3 haftaya dahada artar ne kadaar acisada annelik istee oynamadigi zamn karnini oksar hadii hareket et dio insn acitmasi bile mutluluk verio ALLAH HERKESE YASATSIN :)
kızlar ya bebeğiniz hareket ettiğinde karnınız acıyor mu ? benimki oynarken falan acıtıyor ,birde sanırım ayağını dayıyor bir yerer şişiyor orası acıyor
cnm merk etmee bendede bahsettigin sey oluyo arada korkamana gerek yok sen dr gidince sor yinede buarada yazdigin msja bak altta msj duzeltme die bise cikar sil ordansağol canım ya şöyle tam gögsümün altı ve sağ taraf sanırım ayağı var orada çünkü kafası aşağıda benimkinin ,ayaklarıyla itekliyor bir yer şişiyor resmen acıyo ,bir de bazen ben iş şyapıyorum bulaşık mak. dolduruyorum ,oturdğum yerden evi gırgırlıyorum o ara agrı giriyor 2-3 kere birden duruyorum yürürken oluyor bu ,ya şimdi dedim de kız dediya dışardan okunuyo diye çekindim ha yazarken napsak ki
oda gecıyor zamanla ılk agrıyor ama sonları duzelıor canm
benim karnımın içi acıyo ama canım ya ,geçen hafta dr gittiğimde muayene için yattığımda doktor karnın sertleşmiş dedi ,hep böylemi dedi hayır dedim ,çok mu yoruyorsun kendini dedi yok dedim ,böyle olursa olmaz takip et dedi komplikasyon oluşuyo sende o zaman dedi ,sonra karnım o ara yumuşadı bak böyle olması lazım dedi , ama ben şuan 2 saatir sandalye tepesinde oturuyorum şuan karnımın içinde bir acı var ,kız hareket edince daha çok acıyo ,korkaya başladım ,oda gecıyor zamanla ılk agrıyor ama sonları duzelıor canm
sağol canım ya şöyle tam gögsümün altı ve sağ taraf sanırım ayağı var orada çünkü kafası aşağıda benimkinin ,ayaklarıyla itekliyor bir yer şişiyor resmen acıyo ,bir de bazen ben iş şyapıyorum bulaşık mak. dolduruyorum ,oturdğum yerden evi gırgırlıyorum o ara vajinama agrı giriyor 2-3 kere birden duruyorum yürürken oluyor bu ,ya şimdi vajina dedim de kız dediya dışardan okunuyo diye çekindim ha yazarken napsak ki
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-gebelik-cogul-gebelikler/390512-kasilmalar-nasil-anlasilir.html
ya şuna bir bakıverinsene,benim karnımdaki o tepecik neyin nesi ,kızımın organı biliyorum ama endişleye düştüm şimdi .
sizinde oluyo ya böyle bir yer sivriliyo böyle yükseliyo.off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?