2011 Aralık Anneleri

Kızlar bişi sorcam, bebek şekerlerini mevlüt yapmazsak, bebek görmeye gelenlere mi verelim.

sekerlerın fazla yaptırırsan yaparsan sagıt her yerde evde de olur hastneden mevluttede ama su war mevlude gelmeyenlerde olucak onlaırıda dusunmelı

bende sevıyıorm el ısıleryle ugrasmayı malzmlerı bulursam yapıcam

:))))))))) ne yesekkı yaaa ooff offfff..çehregulcummmmm tatlımı yedın eşkımı :)))))))))

Yeme kız pişman olursun ben çok pişmanım

hıcte pısman olmam saat 10 dan bu yana yıyorum yıyorum daha doyamadım

maşalahhhhhhhhhhhhhhhhh sanaa :))) ohh afıyet olsun

kizlaar nicko dan haberi olan varmi bugun ucagi wardi ne zamndir konusamadim

ayy efecim foruma gırerken aklımdaydı efeyi görsemde nickodan haberi varmı dıye sorsam dıyordum bu haftaydı uçuşu inş bi aksilik yaşamamıştırda istediği gibi olmuştur herşey umarım fırsat bulunca bızlerıde haberdar eder şimdilik bı haber yok:26:

kızlarrrrrr
artık 2 tane derin çatlağım var ve diğerleri de yolda galiba.kendimi çirkin hissettim birden.aslında diyorum kızım için çatlıyorum o herşeye değer ama kabullenme kısmı zor geçiyor.
bu arada burada kimsenin kötü niyetle paylaşımda bulunduklarını düşünmüyorum.kimse aldıklarını gösteriş olsun diye paylaşmıyor bence .herkes heyecanını paylaşıyor.birbirimizi görmesekte biz birbirimizi anlıyoruz ve birbirimizin mutluğulunu paylaşmaktan zevk alıyoruz

caniim 27 ekimde ucuyorum dedi banadaa ama 1 hftadir konusmadik ins varir sagsaglim annesiyle gelecek ins

cnm cok üzülme o catlaklar dogumdan sonra beyaz renk alıyor okadar belırgın olmuyorlar saglık olsun napcan inş devamı gelmez benim ılk hamılelıgımde göguslerim çatlamıştı karnım deilde sonra beyaz beyaz kaldı o izler ama öyle cok göze carpacak gıbı deil

kızlar ya bebeğiniz hareket ettiğinde karnınız acıyor mu ? benimki oynarken falan acıtıyor ,birde sanırım ayağını dayıyor bir yerer şişiyor orası acıyor

kızlar ya bebeğiniz hareket ettiğinde karnınız acıyor mu ? benimki oynarken falan acıtıyor ,birde sanırım ayağını dayıyor bir yerer şişiyor orası acıyor

evet cnm artik acir :) hele 2-3 haftaya dahada artar ne kadaar acisada annelik istee oynamadigi zamn karnini oksar hadii hareket et dio insn acitmasi bile mutluluk verio ALLAH HERKESE YASATSIN :)

evet cnm artik acir :) hele 2-3 haftaya dahada artar ne kadaar acisada annelik istee oynamadigi zamn karnini oksar hadii hareket et dio insn acitmasi bile mutluluk verio ALLAH HERKESE YASATSIN :)

sağol canım ya şöyle tam gögsümün altı ve sağ taraf sanırım ayağı var orada çünkü kafası aşağıda benimkinin ,ayaklarıyla itekliyor bir yer şişiyor resmen acıyo ,bir de bazen ben iş şyapıyorum bulaşık mak. dolduruyorum ,oturdğum yerden evi gırgırlıyorum o ara vajinama agrı giriyor 2-3 kere birden duruyorum yürürken oluyor bu ,ya şimdi vajina dedim de kız dediya dışardan okunuyo diye çekindim ha yazarken napsak ki

cnm merk etmee bendede bahsettigin sey oluyo arada korkamana gerek yok sen dr gidince sor yinede buarada yazdigin msja bak altta msj duzeltme die bise cikar sil ordan ben burdaki alintoda sildim :)

oda gecıyor zamanla ılk agrıyor ama sonları duzelıor canm
benim karnımın içi acıyo ama canım ya ,geçen hafta dr gittiğimde muayene için yattığımda doktor karnın sertleşmiş dedi ,hep böylemi dedi hayır dedim ,çok mu yoruyorsun kendini dedi yok dedim ,böyle olursa olmaz takip et dedi komplikasyon oluşuyo sende o zaman dedi ,sonra karnım o ara yumuşadı bak böyle olması lazım dedi , ama ben şuan 2 saatir sandalye tepesinde oturuyorum şuan karnımın içinde bir acı var ,kız hareket edince daha çok acıyo ,korkaya başladım ,

cnm bu haftalarda cok normal bu tarz şeyler genelde hepimizde yaşanıyor budurumlar panık yapma

canım aynı sorunlar bendede oluyor geçen kontorolumde doktoruma sordum öyle kasılma ağrı ve vajineda ağrı hissedince dinlen eğer dinlenince geçmiyorsa hastaneye gelirsin demişti ben iş yapınca yürüyüş yapınca oluyor genelde koltuğa uzanıyorum birazda sol tarafa yatınca geçiyor benim bebeğimin başıda aşşağıda

:26: ben gidip yatayım o zaman kızlar ,artık bilgisayarda pek oturmamam gerekiyor sanırım ya,özellikle oturunca oluyor ,bebek sıkışıyo mu acaba ? bilmiyorum 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman sorarım ayrıntılı şekilde,sağolun biraz olsun rahatladım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…