2011 Aralık Anneleri

kızlar gecenın bu saatınde burası baya kalabalık bu gece hayret
neyse ben artık yatsam ıyı olacak yarın okullar yarım gun sabah daha erken kalkmam lazım oglum ıcın hepinize ıyı geceler dılıyorum allah rahatlık versin
kimsede kendini kasmasın bu gece yazılanlardan biz birbirimizi biliyoruz sonuçta

evet canım dinlenince geçiyor ,o zaman yormayayım kendimi dikkat edeyim ,benim içime hep erken doğucakmış gibi geliyor ilk aylarda kahverengi akıntım oluyordu o zamandan beri pimpirikliyim halbuki 2. gebeliğim benim ,bu gebeliğimde yaşadığım hiçbirşeyi onda yaşamamıştım ,çok şükür ki kız 2 hafta ilerden gidiyor ben çıkıyorum kızlar allah rahatlık versin hepinize

evet canım dinlen seninde 2. bebiş demek zaten çocuk çok yoruyor ev işiydi yemekti bulaşıktı derken iyice yoruluyorsun dinlene bildiğin kadar dinlen allah rahatlık versin

bende kaçayım yavaş yavaş yoksa yıne acıktım ben :)) sabaha kadar bişiler yemek zorunda kalıcam oda hiç hayra alamet değil :))) hepinize cumleten hayırlı geceler olsun allah rahatlık versınn

Canm büyük mağazalarda değilde küçük dükkanlarda ya da pazarda ikili set halinde bulabilirsin belki iç zıbını . Ben netten aldım gerçi cvilimden orayada bakabilirsin. Kız benim bebiş tersmiş doktor dönmezse sezeryan dedi ay bundan sonra dönermiki normal doğum istiyorumda .
ya ccnm hemserim :) halimemm biz pc ye format attik msn yok konusamdk bayadirr sanirim face i acicam :))) tanem ve demettubayla denk gelemiorm
Kuzucuk aç face i :))
:))))
tmm cniim inss kiz buarada sonunda tartildim 9 kg aalmisim
Maşallah canm tam ideal
ee iyiymiş :)) benim 17 oldu :))) 20 yi rahat geçerim heraldeeee

bende 18 kilo almışım merak etme ben senden beterim inşallah sonra verirz kilolarımızı
Kızlar siz çıtırsınız maşallah aldığınız kilolarda yakışan kilolardır eminim .

oldumukı acaba ama ben canlı canlı koymak ıstıyordum ya dur bıde onu deneyım
Canm harika Cenabı Allah güzel güzel günlerde uyumayı nasip etsin :))
Canm tam anlamıyorum ama resmin boyutunu paintten farklı kaydet jpeg olarak küçğlebilir o zaman .
Ayy inşallah hayırlısyla doğsunda hepimizin bebişleri ve bebişim yeterki boşuna evham yapmış olayım .

[/COLOR]
Eki Görüntüle 280007

bu sekerleri yiğenim için yapmıştım
Amanda maşallah kız :))) Nede güzellermiş
A ne kadarda güzel . Dostluğunuz/muz daim olsun inşallah .
Aman canm varsın nazar boncuğun oluversin onlarda Bendede başladı bu arada bide kaşınıyorlar.
kızlar ya bebeğiniz hareket ettiğinde karnınız acıyor mu ? benimki oynarken falan acıtıyor ,birde sanırım ayağını dayıyor bir yerer şişiyor orası acıyor
Acıda değilde tuhaf bir his oluyor bende birazcık acıyor gibide aslında .

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah sağlıkla, hayırlısıyla bebeklerinizi doğurmayı nasip etsin İnşaAllah, hepiniz hamilesiniz ve heyecan içindesiniz, burada hamilelik süresince yaşadığınız herşeyi paylaşıyor, fikir alışverişinde bulunuyorsunuz, sabırsızlıkla beklediğiniz bebeklerinizin özenle hazırladığınız odalarının, kıyafetlerinin fotoğraflarını gördüğümüzde sizler adına mutlu olduk lakin lütfen birbirinize kırıcı olmayınız, birbirinizi incitmeyiniz.
Nahoş yazışmaların hepsi tartışmanın daha fazla uzamaması dileğiyle kaldırıldı, polemiğe devam etmeniz halinde malesef uyarı alırsınız, o yüzden lütfen bu tatsız mevzu burada kapansın ve eskisi gibi paylaşımlarda bulunmaya devam ediniz.

kizlar saat kac oldu masallah
Kuzucuk yavaştan uykum gelmeye başladı bile :))) İyi geceler herkese tatlı annecikler.

kızlar benim bacaklarımda bel bölgemde felan kırmızı kırmızı sivilce büyüklüğünde noktalar çıkmaya başlamıştı üç hafta öncesinde bazı yerlerde çıktı çıktı geçtiler kendiliğinden ben ilk çatlaklar oluşacak sandım aldırış etmedim ama gitgide büyümeye başladılar bazı yerlerde...
hele sağ bacağımın arka tarafında bir parmak uzunluğunda üç parmak kalınlığında felan büyümüş şekle geldi diğer noktalarda boyutları 5 kuruşla 1 lira arası büyüdüler şuanda kaşınmayada başladılar yavaş yavaş.... aranızda bunun gibi birşeyi yaşayan varmı ???

günaydınlar hepimize :))
maşallah gece kaç sayfa atlamış. bebiklerimiz ve annelerimiz nasıllar dünden beri...ve en sonunda baskülde 74 ü gördüm hayatımda hiçbir zaman 1. hamilelikte dahil 70 üzeri çıkmamıştım. o kadarda korkulcal gb değilmiş ama :) alıştımda tombik olmaya doğunca pek bir hafif gelicek vücudum sallanarak yürüme huyum inşllh kalıcı olmaz çok komik göründüğüme eminim.gece benim kaşıntım çok oldu birde hemoroidim iyice azdı evde yapabileceğim bitkisel bişey vardı eski yazılara baktım ama bulamadım hatırlayan varsa yazarsa büyük sevaba girecek gece bir ağlamadığım kaldı öldüm dirildim sabaha kadar

ben varım canım,çatı ağrısı,kasık ağrısı,vajinada batma,kuyruk sokumunda ağrı,afedersin şimdide makatta ağrı başladı sanki 4 bi yandan çekiliyo alt tarafım,işkence gibi

canım geçmiş olsun ,hemoroid zor olur ,özellikle bildiğim birşey yok inşallah çabucak geçer canım ,

canım geçmiş olsun ,hemoroid zor olur ,özellikle bildiğim birşey yok inşallah çabucak geçer canım ,
sağol canım ben bunu ara ara 13 yıldır çekiyorum oğlumun doğumunda olmuştu kesin çözüm yok sanrımda acının şiddeti azalsa yetecek şan dahada ağırlaştı Allh kimseye vermesin
ben varım canım,çatı ağrısı,kasık ağrısı,vajinada batma,kuyruk sokumunda ağrı,afedersin şimdide makatta ağrı başladı sanki 4 bi yandan çekiliyo alt tarafım,işkence gibi
deryacım bende yok ağrı derken bendede başladı sanırım hepimizde olacak 1 gün geç yada erken son ayımız artık :s

ayyy ne güzel ben hataydayım doğumdan sonra antepte olcam çok uzağım herkese çokkkkk

deryacım bende yok ağrı derken bendede başladı sanırım hepimizde olacak 1 gün geç yada erken son ayımız artık :s

öyle artık son aya girdik benim karnım hafif aşağı inmiş ama çok değil,rahat 2-3 hafta var gibime geliyo,göğüsler de sızlamaya sertleşmeye başladı yavaş yavaş,çok ta yakın değil belli,inş. vaktinde gelcek kızım

günaydın kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir biz 36. haftaya girdik:18:bu haftalarda olmayanlara sölim herşey zaman ilerledikçe dahada zorlaşıyor buna alıştırın kendinizi heran doğuracak gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…