canım aynı sorunlar bendede oluyor geçen kontorolumde doktoruma sordum öyle kasılma ağrı ve vajineda ağrı hissedince dinlen eğer dinlenince geçmiyorsa hastaneye gelirsin demişti ben iş yapınca yürüyüş yapınca oluyor genelde koltuğa uzanıyorum birazda sol tarafa yatınca geçiyor benim bebeğimin başıda aşşağıda
evet canım dinlenince geçiyor ,o zaman yormayayım kendimi dikkat edeyim ,benim içime hep erken doğucakmış gibi geliyorilk aylarda kahverengi akıntım oluyordu o zamandan beri pimpirikliyim halbuki 2. gebeliğim benim ,bu gebeliğimde yaşadığım hiçbirşeyi onda yaşamamıştım ,çok şükür ki kız 2 hafta ilerden gidiyor ben çıkıyorum kızlar allah rahatlık versin hepinize
Canm büyük mağazalarda değilde küçük dükkanlarda ya da pazarda ikili set halinde bulabilirsin belki iç zıbını . Ben netten aldım gerçi cvilimden orayada bakabilirsin. Kız benim bebiş tersmiş doktor dönmezse sezeryan dedi ay bundan sonra dönermiki normal doğum istiyorumda .ya benim de kafam karıştı şimdi... benim bebişin kafası sol alt tarfta. göbeğimin altında genelde. ayakları da sağ üstte. kafasının aşağıda olduğunu hıçkırıklarından anlıyorum :)) bi de sağ kaburgamı hissetmiyorum artık. darbeler hep ordan geliyor. bir de 28. haftada, 30. haftada ve 33.haftalarda hiç dönmemişti fıstığım... döner mi ki acaba??? bugünlerde kendimi normal doğuma hazırlamaya çalışıyorum da... :))
güle güle giysin cnm inşallah bebişin...
valla cnm ben de günlerdir iç zıbın arıyorum tekli olarak ama bulamıyorum. hastane setlerinden çıktı sadece. tek satılmıyor diyip beni takım almaya zorluyor satıcılar...
Kuzucuk aç face i :))ya ccnm hemserim :) halimemm biz pc ye format attik msn yok konusamdk bayadirr sanirim face i acicam :))) tanem ve demettubayla denk gelemiorm
:))))slm kızlarrrr..bugun oda takımımız geldı kurdular yerleştırdık çok guzel oldu :) resım nasıl koyuluyo buraya sızlerde fıkırlerınızı soylersınız bana..çok yoruldum bugun yaaaa...annemlere dıyorumkı bugun doğurmazsam daha doğurmam dıye :)))
Maşallah canm tam idealtmm cniim inss kiz buarada sonunda tartildim 9 kg aalmisim
ee iyiymiş :)) benim 17 oldu :))) 20 yi rahat geçerim heraldeeee
Kızlar siz çıtırsınız maşallah aldığınız kilolarda yakışan kilolardır eminim .bende 18 kilo almışım merak etme ben senden beteriminşallah sonra verirz kilolarımızı
Canm harikaoldumukı acaba ama ben canlı canlı koymak ıstıyordum ya dur bıde onu deneyım
Canm tam anlamıyorum ama resmin boyutunu paintten farklı kaydet jpeg olarak küçğlebilir o zaman .cnm bende yatak odasında kendi şifonyerimin bır ıkı cekmecesini boşalttım el altında olması gerekenlerı oraya koyacam dıger eşyalarını cocukların odasına dolaba koyacam..nasil pratık gelirse sana öyle yap
pamukcum bunlar cok tatlı iyi günlerde giydir kuzucuguna inş
cnm ya eskıden telden cektıklerımı cok rahat yukluyordum boyutu buyuk deildi ama şimdi error veriyor dırek nıye öyle oluyor anlamıyorum:26:
bizim istanbulda eminönünde bu malzemeleri satan bır cok dükkan var ordan alınıyor ankara da da vardır mutlaka olmadı nettende sipariş verilebiliyor
bu sitede de cok güzel malzemeler varmış cnm ordan da olabılır
cnm evet ılk göbegı düşene kadar zıbınlar rada rahat oluyor ilk kızımda 3tane almıştık cok kullanmadım göbeği düşene kadar onlar duruyordu ogluma da kullandım bunada kullanıcam yenisini almadım yaniama sonrasında uzun kollu alttan cıtcıtlı badiler cok kullanışlı olıyor
ayrıca hiç endişe etme öyle güzel bakarsın kı bebişin dogunca boşuna bunları düşünmüşüm dersin
hehehhee bende dün o niyetle almıştım ama bugun bitti
döner cnm döner merak etme daha vakti var
cok güzelmiş güle güle kullanın inş cnm saglıkla sıhhatle yatsın oglusun yatagında
cnm ben NBB nın aldım 20tlye südyenden daha kullanışlı tavsiye ederim
2011 Aralık anneleri diye aratırsan cıkar cnm
Amanda maşallah kız :))) Nede güzellermiş
A ne kadarda güzel .biz istanbuldakıler ayarladık bısefer öyle bır görüşme tulayuzun seplem nıhalla ve ben gelebıldık demettuba da gelecektı ama hastalandı gelemedi..
cok guzel keyıflı bır gun oldu ve hıc yabancılık cekmedık ılk karsılasınca sankı eskıden berı tanışıyormusuz gıbıydı hatıra resmımızde var ama onu facedekı gurupta paylaştıkbelkı bırgun yıne toplaşırız belkıde bebeklerımızle
Aman canm varsın nazar boncuğun oluversin onlardakızlarrrrrr
artık 2 tane derin çatlağım var ve diğerleri de yolda galiba.kendimi çirkin hissettim birden.aslında diyorum kızım için çatlıyorum o herşeye değer ama kabullenme kısmı zor geçiyor.
bu arada burada kimsenin kötü niyetle paylaşımda bulunduklarını düşünmüyorum.kimse aldıklarını gösteriş olsun diye paylaşmıyor bence .herkes heyecanını paylaşıyor.birbirimizi görmesekte biz birbirimizi anlıyoruz ve birbirimizin mutluğulunu paylaşmaktan zevk alıyoruz
Acıda değilde tuhaf bir his oluyor bende birazcık acıyor gibide aslında .kızlar ya bebeğiniz hareket ettiğinde karnınız acıyor mu ? benimki oynarken falan acıtıyor ,birde sanırım ayağını dayıyor bir yerer şişiyor orası acıyor
Kuzucuk yavaştan uykum gelmeye başladı bile :))) İyi geceler herkese tatlı annecikler.kizlar saat kac oldu masallah
Allah sağlıkla, hayırlısıyla bebeklerinizi doğurmayı nasip etsin İnşaAllah, hepiniz hamilesiniz ve heyecan içindesiniz, burada hamilelik süresince yaşadığınız herşeyi paylaşıyor, fikir alışverişinde bulunuyorsunuz, sabırsızlıkla beklediğiniz bebeklerinizin özenle hazırladığınız odalarının, kıyafetlerinin fotoğraflarını gördüğümüzde sizler adına mutlu olduk lakin lütfen birbirinize kırıcı olmayınız, birbirinizi incitmeyiniz.
Nahoş yazışmaların hepsi tartışmanın daha fazla uzamaması dileğiyle kaldırıldı, polemiğe devam etmeniz halinde malesef uyarı alırsınız, o yüzden lütfen bu tatsız mevzu burada kapansın ve eskisi gibi paylaşımlarda bulunmaya devam ediniz.
:))) bencede alemmışşş...sen ankarının neresındensın canım..sormuşmuydum yoksa
merhaba kızlar,
ancak girdim foruma..bugün güneşe aldanıp yürüyüş yapıyım dedim..ama bayaa soğukmuş hava dondum resmen..
göbeğim de kapanmıyo zaten ..1-2 ay için de hususi kaban almak istemiyorum ne giycem ben yaaa..
bacak aralarım çok ağrıyo..yatakta dönerken acı çekiyorum resmen..çatı ağrısı mı bu şimdi ..benim gibi ağrı çeken varmı aranızda..:18::18:
canım geçmiş olsun ,hemoroid zor olur ,özellikle bildiğim birşey yok inşallah çabucak geçer canım ,günaydınlar hepimize :))
maşallah gece kaç sayfa atlamış. bebiklerimiz ve annelerimiz nasıllar dünden beri...ve en sonunda baskülde 74 ü gördüm hayatımda hiçbir zaman 1. hamilelikte dahil 70 üzeri çıkmamıştım. o kadarda korkulcal gb değilmiş ama :) alıştımda tombik olmaya doğunca pek bir hafif gelicek vücudum sallanarak yürüme huyum inşllh kalıcı olmaz çok komik göründüğüme eminim.gece benim kaşıntım çok oldu birde hemoroidim iyice azdı evde yapabileceğim bitkisel bişey vardı eski yazılara baktım ama bulamadım hatırlayan varsa yazarsa büyük sevaba girecek gece bir ağlamadığım kaldı öldüm dirildim sabaha kadar
sağol canım ben bunu ara ara 13 yıldır çekiyorum oğlumun doğumunda olmuştu kesin çözüm yok sanrımda acının şiddeti azalsa yetecek şan dahada ağırlaştıcanım geçmiş olsun ,hemoroid zor olur ,özellikle bildiğim birşey yok inşallah çabucak geçer canım ,
deryacım bende yok ağrı derken bendede başladı sanırım hepimizde olacak 1 gün geç yada erken son ayımız artık :sben varım canım,çatı ağrısı,kasık ağrısı,vajinada batma,kuyruk sokumunda ağrı,afedersin şimdide makatta ağrı başladı sanki 4 bi yandan çekiliyo alt tarafım,işkence gibi
biz istanbuldakıler ayarladık bısefer öyle bır görüşme tulayuzun seplem nıhalla ve ben gelebıldık demettuba da gelecektı ama hastalandı gelemedi..
cok guzel keyıflı bır gun oldu ve hıc yabancılık cekmedık ılk karsılasınca sankı eskıden berı tanışıyormusuz gıbıydı hatıra resmımızde var ama onu facedekı gurupta paylaştıkbelkı bırgun yıne toplaşırız belkıde bebeklerımızle
deryacım bende yok ağrı derken bendede başladı sanırım hepimizde olacak 1 gün geç yada erken son ayımız artık :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?