2011 Aralık Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir biz 36. haftaya girdik:18:bu haftalarda olmayanlara sölim herşey zaman ilerledikçe dahada zorlaşıyor buna alıştırın kendinizi heran doğuracak gibiyim.

canım karnın aşağı indi mi peki,bebişin döndü mü

günaydın kızlarrr hayırlı cumalar olsunnn

cnm geçmiş olsun benımde ılk dogumumda olmuştu annem papatya suyu hazırlardı bana sıcaga yakın iine oturturdu ıyı gelıyormuş..bırde eczanelerde boyle tuplu bır kremı var cnm onu kullanıncada ıyı gelıyor adını hatırlayamadım ama aklıma gelınce yazacam..bende 80den yukarı hıc cıkmamıştım bunda oda oldu maşallah yani banada

cok teşekkür ederizzzzztatsız bır gerginlikti boşyere

günaydın kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir biz 36. haftaya girdik:18:bu haftalarda olmayanlara sölim herşey zaman ilerledikçe dahada zorlaşıyor buna alıştırın kendinizi heran doğuracak gibiyim.

maşallah cnm size ay bu arada ne kadar az kalmış seninnnnn

kızlar bugun okullar yarım gun şimdi oglumu okula bırakmaya cıkıyorum dönüşte tekrar görüşürüz...

Gunaydinlar fistiklar..

Kizlar cok fena gribim ölüyorum valla ilacta kullanamiyorum ne olcak halim bilmem.Iyice kocakari gibi oldum devamli inliyorum ya

deryacım bebişin başı 30, haftadan beri hep altta ama karnım inmedi henüz ama ara ara baskı hissediyorum sanki kaçıracakmış gibi :26:

evet bende de oluyo o,şiddetli hapşırdığım zaman gidiyo biraz,gece su içmeden yatıyom tuv. gidip, ona rağmen 2 kere de gece kalkıyom bi de sabah gidiyom,azcık sıkışsam yataktan sancıyla uyanıyom tuv. e gidince geçiyo,hadi ön taraftaki ağrıları anladım arka taraftaki ağrı neyin nesi anlamadım,hazımsızlık falan da yok hani:44::44::44:

leğen kemiği ağrısı kalçaya vuruyor sanırım açılma oldukça sanırım o yüzden benim ara ara oldu geçti kalça ağrısı artık bebek canımı acıtıyor hareket edecek yer kalmadı içerde sanırım artık hertarafıma batıyor yan taraflarım delinmiş durumda

herkese günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün.Umarım herkes ve can bebişler iyidir. Ben geçmişi okuyamadım kusura bakmayın lütfen. Ama birşey sormak istiyorum MARKABEBE sitesinden alışveriş yapan avr mı nasıl güvenilir bir sitemidir acaba

Gunaydinlar fistiklar..

Kizlar cok fena gribim ölüyorum valla ilacta kullanamiyorum ne olcak halim bilmem.Iyice kocakari gibi oldum devamli inliyorum ya

geçmiş olsun canım ya bende de bi kırgınlık var ara ara hapşırıyom,boğazım acıyo biraz ayaklarım sızlıyo galiba soğuk aldım o da sıcak tutuyom kendimi,ama elekt.soba yok evde,diğerini de kurmadık,haftaya gidecez diye,banyodan sonra üşüyom,saç kurutma makinesiyle ısınmaya çalışıyom bi hafta çabucak geçseydi belki perş akşamı gidcez,hafta sonu koca bi valiz hazırlayacam kışlık,mevsimlik,yeni çarşaf,gecelik,bebeğin örgüleri falan,kocişin eşyaları vs.çok şükür tehlikesiz atlattık sayılır bu dönemi,gitmeden bi gün öncede migrostan bebek bezi,hasta bezi,şampuan,pişik kremi,tırnak makası,göğüs pedi,bebek detrej. vs. vs. onları alcam,türksele geçiş yapana 50 tl alışveriş çeki varmış,100 tl yada 100 money varmış,prima,jhansos baby %10 indirim varmış,antebe gidincede gecelik alcam,cicilerini yıkayacam ohh üstümden yük kalkmış olcak inş.

çok şükür Allah bugunuzu aratmasın canım iyiyiz maşallah sana canım ya sen 34 oldum yazdığında keşke bende 34. haftaya gelsem diyorum zaman yavaş gecyr gb gelsede hızlı gçyr aslında.son haftalarımız rabbim hepimize gayret kuvvet versin

hayırlı cumalar canım hepimize
bende gece nete baktım biraz evde yapabileceğim bişey varmı diye ama en son sadece sıcak suya oturdum gerçi ondanda çıkınca yine sancıya devam bu arada gece de korktum sıcak sudan sonra birde doğuma gideriz diye ama olmadı çok şükür :) papatya suyunu bende deneyeyim

bende birazdan çıkacağım okula çocukları almaya

Gunaydinlar fistiklar..

geçmiş olsun anniş sanırım ortalıkta var grip salgını herkes sırayla atlatıyor inşllh sende ağrısız sızısız kısa sürede atlatırsın

Son düzenleme:
Gunaydinlar fistiklar..

GÜNAYDINLAAARRR

cnm geçmiş olsun sanada ya kızlar benim eleman köyde annesinin hazırladığı bi karışım getirdi ıhlamur papatya ve adını bilmediği 3-5 çeşit bişey varmış içinde çaycı demledi içiyom ama zarar vermez dimi bu bebeğe adını bilmediğimiz şeyler var:))) ama doğal hepsi köyde kendi yapmış kadın??? ne dersiniz?

hiç söyleme ya kaburga kemiğim kilitleniyo bazen,az az sık sık yiyom,sonra da acıkıyom,yemekten 2 saat sonra ya acıktım ben dedim,ekmek te kalmamıştı,ama karnım gurul gurul yediklerim yetmiyo hanımefendiye,eşim dedi,meyve yiyelim tok tutar yedim 1-2 saat zar zor,yatağa girdiğimde miğdem kazınıyodu zor uyudum,sabah 7 buçukta başım bi dönüyo kocişe dedim kalk kalk çabuk ekmek al,kahvaltı yapalım ölcem açlıktan,yedim de gözüm açıldı

1-2 bardaktan kimseye zarar olmaz o ilk 3 aydı canım,ben de adaçayı içiyom günde 1 bardak,ya da 2 brdk tarçın,rahat ol

ohhhh ohhhhhh yarasinn

bence içme canım yaa, bitkiler hamilelikte çok tehlikeli, hangisi neyi tetikliyor belli olmuyor
bende mesela tarçın çayı kasılma yapıyor
bilmediğin şeyleri içme bence

sagol canim.aman dikkat et cok fena bu grip acayip mahfediyo insani.bide sen ev tasican dikkat et valla erken dogum yaparsin.yorma kendini sakin.birak esin yapsin tum isleri.allah yardim etsin normalde bile ev yasimak cok zor sen simdi bu halde yapican

geçmiş olsun anniş sanırım ortalıkta var grip salgını herkes sırayla atlatıyor inşllh sende ağrısız sızısız kısa sürede atlatırsın

sagol canim insallahh valla cok agir bir grip bu nasil gecicek bilmem.aman sizler dikkat edin bari

Merhaba
aralikanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Aralık Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Aralik Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

Aralık annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

bence hemen doktoruna görün ültiker olmuşsundur belki döküntü var mıydı?

sagol canim benim.ama su karisim konusunda ben tedirgin oldum.cunku bazi bitkiler hamilelikte zararli olabiliyo.iyice sor bakalim ne varmis icinde.dikkat et bence canim

bence içme canım yaa, bitkiler hamilelikte çok tehlikeli, hangisi neyi tetikliyor belli olmuyor
bende mesela tarçın çayı kasılma yapıyor
bilmediğin şeyleri içme bence

yok canım ya biz haftada 2 kere demliyoz,2-3 bardak içiyom ben ohh mis gibi,1 bardak çayın hiçbi zararı yok,iş yerinde bi bayan vardı ilk aylarından itibaren hergün adaçayı içiyodu,ben diyodum içmeyin zararlı,ben hepsinde içtim bişey olmadı diyodu,hakkatende olmadı,doğum yaptı,abartıya kaçılmadıkça bi zararı olmaz,son aylarda özellikle tarçın,ıhlamur,rezene için sütünüz bol olsun diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…