günaydın kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir biz 36. haftaya girdik:18:bu haftalarda olmayanlara sölim herşey zaman ilerledikçe dahada zorlaşıyor buna alıştırın kendinizi heran doğuracak gibiyim.
günaydınlar hepimize :))
maşallah gece kaç sayfa atlamış. bebiklerimiz ve annelerimiz nasıllar dünden beri...ve en sonunda baskülde 74 ü gördüm hayatımda hiçbir zaman 1. hamilelikte dahil 70 üzeri çıkmamıştım. o kadarda korkulcal gb değilmiş ama :) alıştımda tombik olmaya doğunca pek bir hafif gelicek vücudum sallanarak yürüme huyum inşllh kalıcı olmaz çok komik göründüğüme eminim.gece benim kaşıntım çok oldu birde hemoroidim iyice azdı evde yapabileceğim bitkisel bişey vardı eski yazılara baktım ama bulamadım hatırlayan varsa yazarsa büyük sevaba girecek gece bir ağlamadığım kaldı öldüm dirildim sabaha kadar
Allah sağlıkla, hayırlısıyla bebeklerinizi doğurmayı nasip etsin İnşaAllah, hepiniz hamilesiniz ve heyecan içindesiniz, burada hamilelik süresince yaşadığınız herşeyi paylaşıyor, fikir alışverişinde bulunuyorsunuz, sabırsızlıkla beklediğiniz bebeklerinizin özenle hazırladığınız odalarının, kıyafetlerinin fotoğraflarını gördüğümüzde sizler adına mutlu olduk lakin lütfen birbirinize kırıcı olmayınız, birbirinizi incitmeyiniz.
Nahoş yazışmaların hepsi tartışmanın daha fazla uzamaması dileğiyle kaldırıldı, polemiğe devam etmeniz halinde malesef uyarı alırsınız, o yüzden lütfen bu tatsız mevzu burada kapansın ve eskisi gibi paylaşımlarda bulunmaya devam ediniz.
günaydın kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir biz 36. haftaya girdik:18:bu haftalarda olmayanlara sölim herşey zaman ilerledikçe dahada zorlaşıyor buna alıştırın kendinizi heran doğuracak gibiyim.
canım karnın aşağı indi mi peki,bebişin döndü mü
deryacım bebişin başı 30, haftadan beri hep altta ama karnım inmedi henüz ama ara ara baskı hissediyorum sanki kaçıracakmış gibi :26:
evet bende de oluyo o,şiddetli hapşırdığım zaman gidiyo biraz,gece su içmeden yatıyom tuv. gidip, ona rağmen 2 kere de gece kalkıyom bi de sabah gidiyom,azcık sıkışsam yataktan sancıyla uyanıyom tuv. e gidince geçiyo,hadi ön taraftaki ağrıları anladım arka taraftaki ağrı neyin nesi anlamadım,hazımsızlık falan da yok hani:44::44::44:
Gunaydinlar fistiklar..
Kizlar cok fena gribim ölüyorum valla ilacta kullanamiyorum ne olcak halim bilmem.Iyice kocakari gibi oldum devamli inliyorum ya
öyle artık son aya girdik benim karnım hafif aşağı inmiş ama çok değil,rahat 2-3 hafta var gibime geliyo,göğüsler de sızlamaya sertleşmeye başladı yavaş yavaş,çok ta yakın değil belli,inş. vaktinde gelcek kızım
günaydın kızlarrr hayırlı cumalar olsunnn
cnm geçmiş olsun benımde ılk dogumumda olmuştu annem papatya suyu hazırlardı bana sıcaga yakın iine oturturdu ıyı gelıyormuş..bırde eczanelerde boyle tuplu bır kremı var cnm onu kullanıncada ıyı gelıyor adını hatırlayamadım ama aklıma gelınce yazacam..bende 80den yukarı hıc cıkmamıştım bunda oda oldu maşallah yani banada
kızlar bugun okullar yarım gun şimdi oglumu okula bırakmaya cıkıyorum dönüşte tekrar görüşürüz...
Gunaydinlar fistiklar..
Kizlar cok fena gribim ölüyorum valla ilacta kullanamiyorum ne olcak halim bilmem.Iyice kocakari gibi oldum devamli inliyorum ya
Gunaydinlar fistiklar..
leğen kemiği ağrısı kalçaya vuruyor sanırım açılma oldukça sanırım o yüzden benim ara ara oldu geçti kalça ağrısı artık bebek canımı acıtıyor hareket edecek yer kalmadı içerde sanırım artık hertarafıma batıyor yan taraflarım delinmiş durumda
GÜNAYDINLAAARRR
cnm geçmiş olsun sanada ya kızlar benim eleman köyde annesinin hazırladığı bi karışım getirdi ıhlamur papatya ve adını bilmediği 3-5 çeşit bişey varmış içinde çaycı demledi içiyom ama zarar vermez dimi bu bebeğe adını bilmediğimiz şeyler var:))) ama doğal hepsi köyde kendi yapmış kadın??? ne dersiniz?
hiç söyleme ya kaburga kemiğim kilitleniyo bazen,az az sık sık yiyom,sonra da acıkıyom,yemekten 2 saat sonra ya acıktım ben dedim,ekmek te kalmamıştı,ama karnım gurul gurul yediklerim yetmiyo hanımefendiye,eşim dedi,meyve yiyelim tok tutar yedim 1-2 saat zar zor,yatağa girdiğimde miğdem kazınıyodu zor uyudum,sabah 7 buçukta başım bi dönüyo kocişe dedim kalk kalk çabuk ekmek al,kahvaltı yapalım ölcem açlıktan,yedim de gözüm açıldı
GÜNAYDINLAAARRR
cnm geçmiş olsun sanada ya kızlar benim eleman köyde annesinin hazırladığı bi karışım getirdi ıhlamur papatya ve adını bilmediği 3-5 çeşit bişey varmış içinde çaycı demledi içiyom ama zarar vermez dimi bu bebeğe adını bilmediğimiz şeyler var:))) ama doğal hepsi köyde kendi yapmış kadın??? ne dersiniz?
geçmiş olsun canım ya bende de bi kırgınlık var ara ara hapşırıyom,boğazım acıyo biraz ayaklarım sızlıyo galiba soğuk aldım o da sıcak tutuyom kendimi,ama elekt.soba yok evde,diğerini de kurmadık,haftaya gidecez diye,banyodan sonra üşüyom,saç kurutma makinesiyle ısınmaya çalışıyom bi hafta çabucak geçseydi belki perş akşamı gidcez,hafta sonu koca bi valiz hazırlayacam kışlık,mevsimlik,yeni çarşaf,gecelik,bebeğin örgüleri falan,kocişin eşyaları vs.çok şükür tehlikesiz atlattık sayılır bu dönemi,gitmeden bi gün öncede migrostan bebek bezi,hasta bezi,şampuan,pişik kremi,tırnak makası,göğüs pedi,bebek detrej. vs. vs. onları alcam,türksele geçiş yapana 50 tl alışveriş çeki varmış,100 tl yada 100 money varmış,prima,jhansos baby %10 indirim varmış,antebe gidincede gecelik alcam,cicilerini yıkayacam ohh üstümden yük kalkmış olcak inş.
geçmiş olsun anniş sanırım ortalıkta var grip salgını herkes sırayla atlatıyor inşllh sende ağrısız sızısız kısa sürede atlatırsın
kızlar benim bacaklarımda bel bölgemde felan kırmızı kırmızı sivilce büyüklüğünde noktalar çıkmaya başlamıştı üç hafta öncesinde bazı yerlerde çıktı çıktı geçtiler kendiliğinden ben ilk çatlaklar oluşacak sandım aldırış etmedim ama gitgide büyümeye başladılar bazı yerlerde...
hele sağ bacağımın arka tarafında bir parmak uzunluğunda üç parmak kalınlığında felan büyümüş şekle geldi diğer noktalarda boyutları 5 kuruşla 1 lira arası büyüdüler şuanda kaşınmayada başladılar yavaş yavaş.... aranızda bunun gibi birşeyi yaşayan varmı ???
GÜNAYDINLAAARRR
bence içme canım yaa, bitkiler hamilelikte çok tehlikeli, hangisi neyi tetikliyor belli olmuyor
bende mesela tarçın çayı kasılma yapıyor
bilmediğin şeyleri içme bence
sagol canim.aman dikkat et cok fena bu grip acayip mahfediyo insani.bide sen ev tasican dikkat et valla erken dogum yaparsin.yorma kendini sakin.birak esin yapsin tum isleri.allah yardim etsin normalde bile ev yasimak cok zor sen simdi bu halde yapican
kız ev taşımayacam eşyalarımızı götürcem annemlerde kalcam doğum iznimde,kaloriferli geniş evde ohhh,giderken de arabayla gidecez,satıcılar döneklik yapıyo,bayramı çıkarayım önden para verin bayramdan sonra alın diyolar vs. bi tanış bırakacak bizi antebe perş .akşamı büyük ihtimal 2-2.5 saatte giderim,sonrada valizleri asansörle çıkarrız annemlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?