2011 Aralık Anneleri

Her bunyede farkli reaksyon gosterir hamilelikte ihlamur kusburnu ve siyah cay disindakileri cogu doktor yasaklar

kocaman günaydın güzel anneler ve minik bebişleri Allah nazarlardan korusun hepimizi ben bugün kuzucuğumu görmeye gideceğim 17:30 da randevumuz çok heyecanlıyım bakalım oğluşumuz kaç kilo olmuş

kocaman günaydın güzel anneler ve minik bebişleri Allah nazarlardan korusun hepimizi ben bugün kuzucuğumu görmeye gideceğim 17:30 da randevumuz çok heyecanlıyım bakalım oğluşumuz kaç kilo olmuş

ne güzel ne güzel 2 civarı olmuştur 3 eksik 5 fazla,onları görmek çok büyük bi heyecan

ben sebep olmayayım ama nette de 1-2 bardak içebilirsiniz diyo son trimisterda ilk 3 ay hiç içilmemeli

Canim dusundugunuz sey dusukse evet ilk 3 ay kesinlikle icilmemeli ama bitki ve meyve caylarinin yasak olmasinin temel sebebi vucuttaki emilimi engellemesi ornegin yesilcay demir emilimini engellemesyle biliniyor. Ben herbalistlik icin arastirma yaptigimdan biliyorum bebekte yada hamile annede gerekli seylerin emilimini engellemesi dogum oncesi ve sonrasi problemlere sebep olabilirmis. Siklikla kolik bebeklere bagirsak sorunu yasayan yada ek gida oncesinde kabizlik sorunu yasayan bebeklere sebep olabiliyormus. Bende ogrendiklermin yalancisiyim. Tavsiye niteliginde soyleyim.

:2::2::2::2::2::2::2::2::2: günaydınnnn kızlarrrrr
bugun yarım gün çalışıcaz, öğleden sonra doktora gidicem bakalım bu gribe bir çare bulsun yaaaaa
burnumun etrafı yara oldu, öksürürken karnım acıyo artıkkkk
3 haftadır görmüyorum bebişimi, kilosu ne boyu ne aşağı dönmüşmü bakalım.

günaydın kızlar uykusuz bir gecenin ardından okula bile geç kalan ben anca girebildim nete...Allahtan okuldaki prog iptal olmuş da bide ona koşuşturmadım..Sİzler nasılsınz?herşey yolundadır inşallah??

ben de bugün 30+3te gördüm. 1557 gr. ama hep 1-2 hafta ileri çıkardı ölçümler. şimdi tedirgin oldum...normal değil mi?
normal canım telaşlanma:)
insallah canım. ne çorap ne patik yanıyorum ben. evde cam açık oturuyorum eşimle bu yüzden sürekli tartışma halindeyiz. o üşüyo ben yanıyorum. yatmadan önce ona çaktırmadan balkonu biraz açıyorum yoksa nefes alamıyorum

oldumukı acaba ama ben canlı canlı koymak ıstıyordum ya dur bıde onu deneyım
çok güzel canım güle güle kullansn oğluşun.
Eki Görüntüle 280007

bu sekerleri yiğenim için yapmıştım
harika maşallah ne kadar hamaratsın. ben de bu kadar güzel yapabilsem ben de kendim yapardım.

bence hemen doktoruna görün ültiker olmuşsundur belki döküntü var mıydı?

kızlar bende de bacaklarımda kırmızı kırmızı sivilce gibi dört beş tane leke çıktı. sivilce olsa ucu olur, bunların ucu yok. arada kaşınıyor ama çok rahatsızlık veren bişey değil. büyüme yok ama dur bi sayayım toplam altı yerimde var. ben de telaşlandım şimdi. başka kimsede yok mu bizden başka?? daha doktora gitmeme de epey var. bayramdan sonra gitcektim:26::26:

çoook geçmiş olsun cnm...inş çare bulursun ve bebişin çook sağlıklıdır :))

dönmüştür inş. canım

BENDE O KADAR ALDIM BİZİM KIZDA 2.700-2800 CİVARIDIR TAHMİNEN 32+ 3DE 2100 DÜ,ŞİMDİ 34+4 OLDUK,15 GÜN OLMUŞ,sağlıcakla gelsin minnaklarımız

Biliorum kilo kiyaslamak dogru degil ama benim su an 1.850 gr ise biraz kucukmu dogucak benim kizim acaba

bende böyle içi kan dolu kırmızı ben gibi bişeyler var karnımda,aşı olduğum zaman kırmızı kırmızı lekeler vardı kaşınıyodu 1 ay sürdü geçti,sonrasında kaşınmadım,bi de el ayak şişince kaşınabiliyo,havalar serinledi benim şişliğim kalmadı hiç geçen seneki ayakkabımı giyiyom,yüzüklerimi takıyom

Son düzenleme:
Gunaydinlar fistiklar..

Kizlar cok fena gribim ölüyorum valla ilacta kullanamiyorum ne olcak halim bilmem.Iyice kocakari gibi oldum devamli inliyorum ya

gecmiş olsun cnm allah şifa versin hamilelikte cok zorrr

ıhlamur papatya ıyıde diğer içeriğide bılıyor olsaydın bakardın neymiş ne deilmiş diye:44: neyse saglık olsun inş şifa nıyetine yarasın barii

kızlar hayırlı haberlerle gelin inş

günaydın kızlar uykusuz bir gecenin ardından okula bile geç kalan ben anca girebildim nete...Allahtan okuldaki prog iptal olmuş da bide ona koşuşturmadım..Sİzler nasılsınz?herşey yolundadır inşallah??

aynen cnm bende bu sabah zor uyandım ama dün geceki tüm yazışmalar silinmiş iyi olmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…