yok canım ya biz haftada 2 kere demliyoz,2-3 bardak içiyom ben ohh mis gibi,1 bardak çayın hiçbi zararı yok,iş yerinde bi bayan vardı ilk aylarından itibaren hergün adaçayı içiyodu,ben diyodum içmeyin zararlı,ben hepsinde içtim bişey olmadı diyodu,hakkatende olmadı,doğum yaptı,abartıya kaçılmadıkça bi zararı olmaz,son aylarda özellikle tarçın,ıhlamur,rezene için sütünüz bol olsun diyolar
ohhhh ohhhhhh yarasinn
Her bunyede farkli reaksyon gosterir hamilelikte ihlamur kusburnu ve siyah cay disindakileri cogu doktor yasaklar
sagol canim.aman dikkat et cok fena bu grip acayip mahfediyo insani.bide sen ev tasican dikkat et valla erken dogum yaparsin.yorma kendini sakin.birak esin yapsin tum isleri.allah yardim etsin normalde bile ev yasimak cok zor sen simdi bu halde yapican
kız ev taşımayacam eşyalarımızı götürcem annemlerde kalcam doğum iznimde,kaloriferli geniş evde ohhh,giderken de arabayla gidecez,satıcılar döneklik yapıyo,bayramı çıkarayım önden para verin bayramdan sonra alın diyolar vs. bi tanış bırakacak bizi antebe perş .akşamı büyük ihtimal 2-2.5 saatte giderim,sonrada valizleri asansörle çıkarrız annemlere
Allah seni ben ev tasican sandimiyi bari dogumdan sonra rahat edersin canim.cok iyi olmus.benimde annemle babam gelicek yanima onlarin gelmesini iple cekiyorum.
Allah seni ben ev tasican sandimiyi bari dogumdan sonra rahat edersin canim.cok iyi olmus.benimde annemle babam gelicek yanima onlarin gelmesini iple cekiyorum.
şimdi bebişn kıyafetleri herşeyi orda burda bişey yok,şu vakit geçse de antepte olsam diyodum,çok şükür az kaldı,1-2 günde hallederim hepsini bayram öncesi her hazırlığım bitmiş olur Allahn izniyle,aferin kızıma anasına yamuk yapmadı
kocaman günaydın güzel anneler ve minik bebişleri Allah nazarlardan korusun hepimiziben bugün kuzucuğumu görmeye gideceğim 17:30 da randevumuz çok heyecanlıyım bakalım oğluşumuz kaç kilo olmuş
ne güzel ne güzel 2 civarı olmuştur 3 eksik 5 fazla,onları görmek çok büyük bi heyecan
ben sebep olmayayım ama nette de 1-2 bardak içebilirsiniz diyo son trimisterda ilk 3 ay hiç içilmemeli
normal canım telaşlanma:)ben de bugün 30+3te gördüm. 1557 gr. ama hep 1-2 hafta ileri çıkardı ölçümler. şimdi tedirgin oldum...normal değil mi?
insallah canım. ne çorap ne patik yanıyorum ben. evde cam açık oturuyorum eşimle bu yüzden sürekli tartışma halindeyiz. o üşüyo ben yanıyorum. yatmadan önce ona çaktırmadan balkonu biraz açıyorum yoksa nefes alamıyorumsağolun kızlar
yürürken bile zorlanıyorum bebişim çok aşağıda zaten bir parmak açılmam vardı
şimdi hala sancım oluyor hissediyorum özellikle geceleri yatağımdan kalkamıyorum o derece ağrım oluyor
bu hafta kontrole gitmedim ne de olsa gidince hastaneye yatıracaklar diye
doğum anına kadar hastaneye gitmek istemiyorum
bayramdan sonra doktoruma kontrole gidicem inşallah o beni yönlendirir zaten
şimdi hastaneden bıktım ama biraz olsun uzak olmak istiyorum
neslihancım bebişinin kilosu iyi görünüyor doktoruna da sorarsın için rahatlasın . üşütmüş de olabilirsin canım çorap ya da patik giyiyor musun? çok dikkat et..
İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişlerimiz..
slm kızlarrrr..bugun oda takımımız geldı kurdular yerleştırdık çok guzel oldu :) resım nasıl koyuluyo buraya sızlerde fıkırlerınızı soylersınız bana..çok yoruldum bugun yaaaa...annemlere dıyorumkı bugun doğurmazsam daha doğurmam dıye :)))
çok güzel canım güle güle kullansn oğluşun.oldumukı acaba ama ben canlı canlı koymak ıstıyordum ya dur bıde onu deneyım
harika maşallah ne kadar hamaratsın. ben de bu kadar güzel yapabilsem ben de kendim yapardım.
kızlar benim bacaklarımda bel bölgemde felan kırmızı kırmızı sivilce büyüklüğünde noktalar çıkmaya başlamıştı üç hafta öncesinde bazı yerlerde çıktı çıktı geçtiler kendiliğinden ben ilk çatlaklar oluşacak sandım aldırış etmedim ama gitgide büyümeye başladılar bazı yerlerde...
hele sağ bacağımın arka tarafında bir parmak uzunluğunda üç parmak kalınlığında felan büyümüş şekle geldi diğer noktalarda boyutları 5 kuruşla 1 lira arası büyüdüler şuanda kaşınmayada başladılar yavaş yavaş.... aranızda bunun gibi birşeyi yaşayan varmı ???
bence hemen doktoruna görün ültiker olmuşsundur belki döküntü var mıydı?
en son 2 hafta önce oğlum 1726 grdı biraz kilolu doğacak sanırım ama ben sadece 4 kilo aldım sanırım hepsi bebişe gitti
:2::2::2::2::2::2::2::2::2: günaydınnnn kızlarrrrr
bugun yarım gün çalışıcaz, öğleden sonra doktora gidicem bakalım bu gribe bir çare bulsun yaaaaa
burnumun etrafı yara oldu, öksürürken karnım acıyo artıkkkk
3 haftadır görmüyorum bebişimi, kilosu ne boyu ne aşağı dönmüşmü bakalım.
bugun yarım gün çalışıcaz, öğleden sonra doktora gidicem bakalım bu gribe bir çare bulsun yaaaaa
BENDE O KADAR ALDIM BİZİM KIZDA 2.700-2800 CİVARIDIR TAHMİNEN 32+ 3DE 2100 DÜ,ŞİMDİ 34+4 OLDUK,15 GÜN OLMUŞ,sağlıcakla gelsin minnaklarımız
çoook geçmiş olsun cnm...inş çare bulursun ve bebişin çook sağlıklıdır :))
insallah canım. ne çorap ne patik yanıyorum ben. evde cam açık oturuyorum eşimle bu yüzden sürekli tartışma halindeyiz. o üşüyo ben yanıyorum. yatmadan önce ona çaktırmadan balkonu biraz açıyorum yoksa nefes alamıyorum
burdada öyleydi hava 1 haftadır serin önce giydiklerimi giyiyom sabahları şal atıyom omzuma,klimada 25 derecede,geceleri elyaf yorganla yatıyoz artık serinledi bayağı yani,sen hangi şehirdedyin
kızlar bende de bacaklarımda kırmızı kırmızı sivilce gibi dört beş tane leke çıktı. sivilce olsa ucu olur, bunların ucu yok. arada kaşınıyor ama çok rahatsızlık veren bişey değil. büyüme yok ama dur bi sayayım toplam altı yerimde var. ben de telaşlandım şimdi. başka kimsede yok mu bizden başka?? daha doktora gitmeme de epey var. bayramdan sonra gitcektim:26::26:
Gunaydinlar fistiklar..
Kizlar cok fena gribim ölüyorum valla ilacta kullanamiyorum ne olcak halim bilmem.Iyice kocakari gibi oldum devamli inliyorum ya
GÜNAYDINLAAARRR
cnm geçmiş olsun sanada ya kızlar benim eleman köyde annesinin hazırladığı bi karışım getirdi ıhlamur papatya ve adını bilmediği 3-5 çeşit bişey varmış içinde çaycı demledi içiyom ama zarar vermez dimi bu bebeğe adını bilmediğimiz şeyler var:))) ama doğal hepsi köyde kendi yapmış kadın??? ne dersiniz?
kocaman günaydın güzel anneler ve minik bebişleri Allah nazarlardan korusun hepimiziben bugün kuzucuğumu görmeye gideceğim 17:30 da randevumuz çok heyecanlıyım bakalım oğluşumuz kaç kilo olmuş
günaydın kızlar uykusuz bir gecenin ardından okula bile geç kalan ben anca girebildim nete...Allahtan okuldaki prog iptal olmuş da bide ona koşuşturmadım..Sİzler nasılsınz?herşey yolundadır inşallah??
dönmüştür inş. canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?