Biliorum kilo kiyaslamak dogru degil ama benim su an 1.850 gr ise biraz kucukmu dogucak benim kizim acaba
pek sanmıyorum çünkü kasıklarım çok rahat, midemde hala baskı var gerçi dönmesede olur nasıl olsa sezeryan olucak
yok cnm kilodan değil, ben anal fissür ameliyatı olmuştum 4 sene evvel, normal doğurabilirim ama ıkınmaktan tekrar yırtılır dedi dr.
aynı kabusu tekrar yaşayamam, o yuzden hiç istemediğim halde sezeryan olmak zorundayım.
anladım canım Allah yardımcımız olsun hepimizin
normal canım telaşlanma:)
insallah canım. ne çorap ne patik yanıyorum ben. evde cam açık oturuyorum eşimle bu yüzden sürekli tartışma halindeyiz. o üşüyo ben yanıyorum. yatmadan önce ona çaktırmadan balkonu biraz açıyorum yoksa nefes alamıyorum
çok güzel canım güle güle kullansn oğluşun.
harika maşallah ne kadar hamaratsın. ben de bu kadar güzel yapabilsem ben de kendim yapardım.
kızlar bende de bacaklarımda kırmızı kırmızı sivilce gibi dört beş tane leke çıktı. sivilce olsa ucu olur, bunların ucu yok. arada kaşınıyor ama çok rahatsızlık veren bişey değil. büyüme yok ama dur bi sayayım toplam altı yerimde var. ben de telaşlandım şimdi. başka kimsede yok mu bizden başka?? daha doktora gitmeme de epey var. bayramdan sonra gitcektim:26::26:
bende de kırmızı kırmızı nokta gıbı lekeler oldu özellikle boyun dekolte bölgemde kaşıntı falan yok ama mınık mınık bır sürü oluştu
yok canım ya biz haftada 2 kere demliyoz,2-3 bardak içiyom ben ohh mis gibi,1 bardak çayın hiçbi zararı yok,iş yerinde bi bayan vardı ilk aylarından itibaren hergün adaçayı içiyodu,ben diyodum içmeyin zararlı,ben hepsinde içtim bişey olmadı diyodu,hakkatende olmadı,doğum yaptı,abartıya kaçılmadıkça bi zararı olmaz,son aylarda özellikle tarçın,ıhlamur,rezene için sütünüz bol olsun diyolar
öyle deme canım yaa, herkesde farklı tepki verebilir
ben tarçın çayını bıraktım bırakalı kasılmalarım geçti resmen
belki tesadüf bilmiyorum ama dikkat etmek lazım
ya hiç şorma ben de ben,et beni,bi de çil gibi lekeler var,karnımın 2 yanında çatlak,bacaklarımın üst bölümünde vardı önceden şimdi fay hattı gibi oldu,göğüsler çizgili pijama gibi oldu ve çilli oldu,biri sağa biri sola kaydı
masallah benım kızıma ,36.haftaya gırıyoruz artık
ben hıc agırlasmıs hıssetmıyorum kendımı ya, hantal fılan ..hala seke seke kosuyorum fılan ..
hele sabahları snakı hmaıle degılım gıbı.. 4-5 aylık gıbıyım..
ne bıleyım aksam cok agırlasıyorum ama aksama kadar hıc durmuyorum bıle
henuz catlaklarım da yok ..ınsallah olmaz ya.. az kaldı zaten bu haftalarda olmazsa olmaz dıyorlar ama bakalım..
maşallah sana ben penguen gibi yürüyom alt taraf iptal oldu resmen,gece ıhlaya tıslaya uyuyom,çok ağırlaşmışm gibi geliyo bana çatlaklar 30. haftada bşaladı karında,göğüslerde 20. haftalarda başladı
masallah benım kızıma ,36.haftaya gırıyoruz artık
pazt. giriyoz biz de
yok ya yürüyüşüm de degısmedı ..
gece fılan cok rahat donuyorum oturdugum yerden cok rahat kalkıyorum ..
gece 2-3 kere kalkıyorum o da pat dıye esım herseferınde kızıyor yavas dıye
ınsallah boyle devam eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?