2011 Aralık Anneleri

Biliorum kilo kiyaslamak dogru degil ama benim su an 1.850 gr ise biraz kucukmu dogucak benim kizim acaba

canım son zamanlarda çokşey değişebiliyo,birden atağa geçiyo kimisi,kimi de yavaşlıyo,bizim kız hep gerideydi kiosu da azdı,sonra atağa geçti,belki sonra da yavaşlayacak belli olmaz,ama süt-muz-pekmez,sola dönerek yatma bebeğe çok iyi geliyomuş aklında bulunsun

yok cnm kilodan değil, ben anal fissür ameliyatı olmuştum 4 sene evvel, normal doğurabilirim ama ıkınmaktan tekrar yırtılır dedi dr.
aynı kabusu tekrar yaşayamam, o yuzden hiç istemediğim halde sezeryan olmak zorundayım.

cnm aynen bende nefes alamıyom cam acıyom soyunuyom napcamı sasırıyom ateş basıyor arada..gecen gece annemler kalorıfer yakmış ben sabaha kadar cam acık yattım düşün yani
teşekkur ederım cnm ama kolay ya bunları yapmak zor deil istersen sende yapabılırsın merak etme

bende de kırmızı kırmızı nokta gıbı lekeler oldu özellikle boyun dekolte bölgemde kaşıntı falan yok ama mınık mınık bır sürü oluştu

NANANCIM; hemoroidde kullanılacak kremın adını ögrendım kız kardeşim eczanede calışıyor ona sordum şimdi PROCTOLOG bu cok iyi geliyor bi araştır bak istersen

bende de kırmızı kırmızı nokta gıbı lekeler oldu özellikle boyun dekolte bölgemde kaşıntı falan yok ama mınık mınık bır sürü oluştu

ya hiç şorma ben de ben,et beni,bi de çil gibi lekeler var,karnımın 2 yanında çatlak,bacaklarımın üst bölümünde vardı önceden şimdi fay hattı gibi oldu,göğüsler çizgili pijama gibi oldu ve çilli oldu,biri sağa biri sola kaydı

öyle deme canım yaa, herkesde farklı tepki verebilir
ben tarçın çayını bıraktım bırakalı kasılmalarım geçti resmen
belki tesadüf bilmiyorum ama dikkat etmek lazım

öyle deme canım yaa, herkesde farklı tepki verebilir
ben tarçın çayını bıraktım bırakalı kasılmalarım geçti resmen
belki tesadüf bilmiyorum ama dikkat etmek lazım

doğru eğer bi risk varsa onu tetikleyebilir,kişiden kişiye değişebilir bu,ben sebep olmayayım dediğim gibi herkes içi nasıl rahat ediyosa öyle yapsın

ben hıc agırlasmıs hıssetmıyorum kendımı ya, hantal fılan ..hala seke seke kosuyorum fılan ..

hele sabahları snakı hmaıle degılım gıbı.. 4-5 aylık gıbıyım..

ne bıleyım aksam cok agırlasıyorum ama aksama kadar hıc durmuyorum bıle

henuz catlaklarım da yok ..ınsallah olmaz ya.. az kaldı zaten bu haftalarda olmazsa olmaz dıyorlar ama bakalım..

maşallah sana ben penguen gibi yürüyom alt taraf iptal oldu resmen,gece ıhlaya tıslaya uyuyom,çok ağırlaşmışm gibi geliyo bana çatlaklar 30. haftada bşaladı karında,göğüslerde 20. haftalarda başladı

Son düzenleme:

yok ya yürüyüşüm de degısmedı ..

gece fılan cok rahat donuyorum oturdugum yerden cok rahat kalkıyorum ..

gece 2-3 kere kalkıyorum o da pat dıye esım herseferınde kızıyor yavas dıye

ınsallah boyle devam eder..

Merhaba
aralikanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Aralık Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Aralik Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

Aralık annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

ben merdiven çıkıyom ya bo bol mecburen,bi de kocadan uzak durdığımdan galiba,bi de bizim cadı koca kafalı çok da hareketli ondan heralde inletiyo beni,giriş çıkış delikleri iptal oldu afedersin öyle sızlıyolarki,hele o çatı kemikleri inletiyo beni,iğne batması gibi kasılmalar,kasık ağrıları,bel ağrısı,k.sokumu ağrısı,inş. çektiğime değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…