ben hıc agırlasmıs hıssetmıyorum kendımı ya, hantal fılan ..hala seke seke kosuyorum fılan ..
hele sabahları snakı hmaıle degılım gıbı.. 4-5 aylık gıbıyım..
ne bıleyım aksam cok agırlasıyorum ama aksama kadar hıc durmuyorum bıle
henuz catlaklarım da yok ..ınsallah olmaz ya.. az kaldı zaten bu haftalarda olmazsa olmaz dıyorlar ama bakalım..
maşallah diyelim
kızlar şu karışım olayına yazdığınız cevapların olduğu 2 sayfa açılmıyor(( ben 2 bardak içiyim en iyisi bugün
o 2 sayfayada noldu ki yaaawwwww
bizim de bugün hafta dönümümüz yarım gün olayı net değil geçen bayramdan borcumuz vardı onu ödetcekler sanırsam(((
maşallah diyelim
kızlar şu karışım olayına yazdığınız cevapların olduğu 2 sayfa açılmıyor(( ben 2 bardak içiyim en iyisi bugün
o 2 sayfayada noldu ki yaaawwwww
bizim de bugün hafta dönümümüz yarım gün olayı net değil geçen bayramdan borcumuz vardı onu ödetcekler sanırsam(((
herkesle günaydın kızlar,
dün gece ammada ilerlemiş oku oku bitiremedim, bir tartışma olmuş galiba, umarım tatlıya bağlanmıştır şimdi herkes iyidir.
biz oğluşumla iyiyiz dün rüyamda bir bebek gördüm oğlummuş sarışın, (ben esmerim babası kumral nerden çıktı bilmem) çok tatlıydı ama 6 aylık gibi, her gören yeni dopmuş olamaz diyor, dsğs dols dönüyor, gülüyordu, artık rüyalarımızda değişmeye başladı
NANANCIM; hemoroidde kullanılacak kremın adını ögrendım kız kardeşim eczanede calışıyor ona sordum şimdi PROCTOLOG bu cok iyi geliyor bi araştır bak istersen
canım benim ya çok sağol şimdi okula çıkmadan bir bakayım annelerimize diye açtm pc yi senin yazını görmek içime doğmuş şimdi çıkıyorum giderken eczaneden alayım inşllh iyi glr
maşallah kızlar size bizde ıkı hafta gerinizden geliyor ağır ağır
ben merdiven çıkıyom ya bo bol mecburen,bi de kocadan uzak durdığımdan galiba,bi de bizim cadı koca kafalı çok da hareketli ondan heralde inletiyo beni,giriş çıkış delikleri iptal oldu afedersin öyle sızlıyolarki,hele o çatı kemikleri inletiyo beni,iğne batması gibi kasılmalar,kasık ağrıları,bel ağrısı,k.sokumu ağrısı,inş. çektiğime değer
gunaydın arkadaşlar hayırlı cumlalar olsun..:)) gececılerdenn destına sen varsın nasılsın diğerlerı daha uyanamadı galıba:))))))))))))
hoşgeldin cnmvalla ben mecburen kalktım erken okul oldugu için gnc24 de vardı ama gec kalmış okula
dün geceden iz yok hiç yönetim silmiş hepsini
okuyanlar var ama :))) ınşallah bıdaha gıremez... :) ne geceydı ama kabus gıbı
selam güzel anneler biz geldik artık kocaman oluyoruz sona yaklaştıkça işler zorlaşıyor kaplumbağa gibi oldum tısır tısır hareketlerim kısıtlanıyor sağolsun oğlumda hareket ederken çok canımı yakıyor artık doğurmak istiyorum
annem var yanımda evimi temizledi halılar falan yıkandı kurutuldu serildi artık tek eksiğimiz kurulu olan beşiğinde yatacak oğlumuz son 4 hafta sezeryan olacağı için 30 kasım normal tarih 15 aralık bekleyemiyeceğim oğlıum gelişimini tamamlarsa al diyeceğim doktoruma sizleri okuyorum takip ediyorum rabbim hepinize kolaylıklar versin
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-gebelik-cogul-gebelikler/390512-kasilmalar-nasil-anlasilir.html
ya şuna bir bakıverinsene,benim karnımdaki o tepecik neyin nesi ,kızımın organı biliyorum ama endişleye düştüm şimdi .
sizinde oluyo ya böyle bir yer sivriliyo böyle yükseliyo.off
kızlar gecenın bu saatınde burası baya kalabalık bu gece hayret
neyse ben artık yatsam ıyı olacak yarın okullar yarım gun sabah daha erken kalkmam lazım oglum ıcın hepinize ıyı geceler dılıyorum allah rahatlık versin
kimsede kendini kasmasın bu gece yazılanlardan biz birbirimizi biliyoruz sonuçta
günaydın kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir biz 36. haftaya girdik:18:bu haftalarda olmayanlara sölim herşey zaman ilerledikçe dahada zorlaşıyor buna alıştırın kendinizi heran doğuracak gibiyim.
Gunaydinlar fistiklar..
Kizlar cok fena gribim ölüyorum valla ilacta kullanamiyorum ne olcak halim bilmem.Iyice kocakari gibi oldum devamli inliyorum ya
:2::2::2::2::2::2::2::2::2: günaydınnnn kızlarrrrr
bugun yarım gün çalışıcaz, öğleden sonra doktora gidicem bakalım bu gribe bir çare bulsun yaaaaa
burnumun etrafı yara oldu, öksürürken karnım acıyo artıkkkk
3 haftadır görmüyorum bebişimi, kilosu ne boyu ne aşağı dönmüşmü bakalım.
masallah benım kızıma ,36.haftaya gırıyoruz artık
bırısı ozet gecsın geceyı , bı gece glmedım olay olmus ya .
bırısı ozet gecsın geceyı , bı gece glmedım olay olmus ya .
çok çok geçmiş olsun...
yok ya yürüyüşüm de degısmedı ..
gece fılan cok rahat donuyorum oturdugum yerden cok rahat kalkıyorum ..
gece 2-3 kere kalkıyorum o da pat dıye esım herseferınde kızıyor yavas dıye
ınsallah boyle devam eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?