2011 Aralık Anneleri

maşallah diyelim

kızlar şu karışım olayına yazdığınız cevapların olduğu 2 sayfa açılmıyor(( ben 2 bardak içiyim en iyisi bugün

o 2 sayfayada noldu ki yaaawwwww

bizim de bugün hafta dönümümüz yarım gün olayı net değil geçen bayramdan borcumuz vardı onu ödetcekler sanırsam(((

herkesle günaydın kızlar,

dün gece ammada ilerlemiş oku oku bitiremedim, bir tartışma olmuş galiba, umarım tatlıya bağlanmıştır şimdi herkes iyidir.

biz oğluşumla iyiyiz dün rüyamda bir bebek gördüm oğlummuş sarışın, (ben esmerim babası kumral nerden çıktı bilmem) çok tatlıydı ama 6 aylık gibi, her gören yeni dopmuş olamaz diyor, dsğs dols dönüyor, gülüyordu, artık rüyalarımızda değişmeye başladı

sen 1 bardak iç canım nolur nolmaz,zamanında progestan falan kullandn Allah esirgesin sebep olmayalım biz

bizimde öğle canım, arife günüde çalışmamıştık şimdi acısı çıkacak tam gün mesai

ben de annemin kızını görüyom yeni doğurmuş 6 aylıkmış,annem 61 yaşındamenepoza gireli 13 yıl oluyobi tatlıymış bi tombikmiş yanaklar al al öpe öpe bitiriyom

NANANCIM; hemoroidde kullanılacak kremın adını ögrendım kız kardeşim eczanede calışıyor ona sordum şimdi PROCTOLOG bu cok iyi geliyor bi araştır bak istersen

canım benim ya çok sağol şimdi okula çıkmadan bir bakayım annelerimize diye açtm pc yi senin yazını görmek içime doğmuş şimdi çıkıyorum giderken eczaneden alayım inşllh iyi glr

canım benim ya çok sağol şimdi okula çıkmadan bir bakayım annelerimize diye açtm pc yi senin yazını görmek içime doğmuş şimdi çıkıyorum giderken eczaneden alayım inşllh iyi glr

inş cnm ben ne zaman yakalansam kullanırım iyi geliyor bu krem sana da ıyı gelsin inş

maşallah kızlar size bizde ıkı hafta gerinizden geliyor ağır ağır

olsunnn :)

bılmem onlarla alakası var mı bılmıyorum kı .. bızm kız da hareketlı hareketlerınden bahsetmıyorum ben hanı hantallık yoksa hareketlerı elbet canımı acıtıyor sureklı kızıyorum :1.

sen calısmalara ara ver bıraz da vucudun da dınlensın

selam güzel anneler biz geldik artık kocaman oluyoruz sona yaklaştıkça işler zorlaşıyor kaplumbağa gibi oldum tısır tısır hareketlerim kısıtlanıyor sağolsun oğlumda hareket ederken çok canımı yakıyor artık doğurmak istiyorum

annem var yanımda evimi temizledi halılar falan yıkandı kurutuldu serildi artık tek eksiğimiz kurulu olan beşiğinde yatacak oğlumuz son 4 hafta sezeryan olacağı için 30 kasım normal tarih 15 aralık bekleyemiyeceğim oğlıum gelişimini tamamlarsa al diyeceğim doktoruma sizleri okuyorum takip ediyorum rabbim hepinize kolaylıklar versin

gunaydın arkadaşlar hayırlı cumlalar olsun..:)) gececılerdenn destına sen varsın nasılsın diğerlerı daha uyanamadı galıba:))))))))))))

gunaydın arkadaşlar hayırlı cumlalar olsun..:)) gececılerdenn destına sen varsın nasılsın diğerlerı daha uyanamadı galıba:))))))))))))

hoşgeldin cnm valla ben mecburen kalktım erken okul oldugu için gnc24 de vardı ama gec kalmış okula
dün geceden iz yok hiç yönetim silmiş hepsini

oh ne güzel temiz temiz seninde az kalmış 30 kasıma ne var şunun şurasında hadi hayırlısı cnm sana da kolaylıklar

Son düzenleme:

ya benim de o tepeciklerden oluyor ama bence kasılma diil. çünkü bebeğim o anda hep hareketli oluyor. karnımı onun ittiğinden eminim...:))

yahuu çok aksiyonlu bi gece olmuş sanırım... ben de geceleri pek dayanamıyorum oturup kalmaya. gerçi dün içerisinde de pek kalamıyorum ya neyse :)) umarım tatsızlık uzamaz. her kimlerin arasında olduysa...

günaydın kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir biz 36. haftaya girdik:18:bu haftalarda olmayanlara sölim herşey zaman ilerledikçe dahada zorlaşıyor buna alıştırın kendinizi heran doğuracak gibiyim.

maşallahhh yaaaaaaaaaaa.... darısı da bizlere olsun inşallah...

Gunaydinlar fistiklar..

Kizlar cok fena gribim ölüyorum valla ilacta kullanamiyorum ne olcak halim bilmem.Iyice kocakari gibi oldum devamli inliyorum ya

çok çok geçmiş olsun....

geçmiş olsun cnm... güzel haberlerle gel inşallah...

masallah benım kızıma ,36.haftaya gırıyoruz artık

pintoss ; çok geçmiş olsun cnm... ama bana çok normal bişeymiş gibi gelmedi açıkçası. biran önce doktora git cnm. ne olur ne olmaz...

ayyy maşalahh dee nazar değer walla
kaç kilo aldın cnm
çok kilo alınca daha bi hantallaşıyo sanırım insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…