bırısı ozet gecsın geceyı , bı gece glmedım olay olmus ya .
slm kızlar nasılsınız bugün hastaneye gittim nstye 2 gündür de tansiyon problemi var derken doktor şeker çıktı dedi idrar tahlilinden nasıl anladı bi anlam veremedim kan tsti istedi yüksek çıkarsa hastaneye yatırcakmış çok canım sıkıldı yaaa:S:S:S
hoşgeldin cnmvalla ben mecburen kalktım erken okul oldugu için gnc24 de vardı ama gec kalmış okula
dün geceden iz yok hiç yönetim silmiş hepsini
cok güzel olmuş canım ellerine sağlık maşallah sana
aynen canım ya bayram vaktı olunca kımse araba satmıyor biz sattık arabamızı sımdı araba bulamıyoruz herkes bayram sonrası dıyor.bende çrş.günü doktora gıtmiştim araba alamazsak otobusle gıdebılecegımı soyledı ama;napcamı bılmıyorum 3 saat sürüyor otobüsle burdada kımse yok herkes gıdıo memlekete.eşim bugun bı arabaya bakmaya gıtcek ınş.h olursagol canim.aman dikkat et cok fena bu grip acayip mahfediyo insani.bide sen ev tasican dikkat et valla erken dogum yaparsin.yorma kendini sakin.birak esin yapsin tum isleri.allah yardim etsin normalde bile ev yasimak cok zor sen simdi bu halde yapican
kız ev taşımayacam eşyalarımızı götürcem annemlerde kalcam doğum iznimde,kaloriferli geniş evde ohhh,giderken de arabayla gidecez,satıcılar döneklik yapıyo,bayramı çıkarayım önden para verin bayramdan sonra alın diyolar vs. bi tanış bırakacak bizi antebe perş .akşamı büyük ihtimal 2-2.5 saatte giderim,sonrada valizleri asansörle çıkarrız annemlere
kocaman günaydın güzel anneler ve minik bebişleri Allah nazarlardan korusun hepimiziben bugün kuzucuğumu görmeye gideceğim 17:30 da randevumuz çok heyecanlıyım bakalım oğluşumuz kaç kilo olmuş
inş.h güzel haberlerle gelırsınız canım cok farklı bı duygu bebişlerimizi görmek
masallah benım kızıma ,36.haftaya gırıyoruz artık
maşallahhhh inş.h bizde gorecez
slm kızlar nasılsınız bugün hastaneye gittim nstye 2 gündür de tansiyon problemi var derken doktor şeker çıktı dedi idrar tahlilinden nasıl anladı bi anlam veremedim kan tsti istedi yüksek çıkarsa hastaneye yatırcakmış çok canım sıkıldı yaaa:S:S:S[/QUO]
geçmiş olsun canım idrar tahlilinden glikoz değeri anlaşılabiliyor diye biliyorum, sen 28. haftalarda şeker yüklemesi yaptırmamış mıydın?
sağol canım inş bişey çıkmaz :Sçok geçmiş olsun canım
azz sonraa
sağol canım inş bişey çıkmaz :S
heyecannn dorukta bekliyoruz bi gece girmedim nete neler kaçırmışım yaahuuu tühhhh
bi gece deyip geçmemek gerek..neler oluyormuş neler:
slm kızlar nasılsınız bugün hastaneye gittim nstye 2 gündür de tansiyon problemi var derken doktor şeker çıktı dedi idrar tahlilinden nasıl anladı bi anlam veremedim kan tsti istedi yüksek çıkarsa hastaneye yatırcakmış çok canım sıkıldı yaaa:S:S:S
günaydın kızlar;herkese hayırlı cumalar dün gece baya canlı geçmiş sanırsam:)oku oku bıtıremedım tabıı bıde sılınenler varmış:)
cok güzel olmuş canım ellerine sağlık maşallah sana
aynen canım ya bayram vaktı olunca kımse araba satmıyor biz sattık arabamızı sımdı araba bulamıyoruz herkes bayram sonrası dıyor.bende çrş.günü doktora gıtmiştim araba alamazsak otobusle gıdebılecegımı soyledı ama;napcamı bılmıyorum 3 saat sürüyor otobüsle burdada kımse yok herkes gıdıo memlekete.eşim bugun bı arabaya bakmaya gıtcek ınş.h olur
inş.h güzel haberlerle gelırsınız canım cok farklı bı duygu bebişlerimizi görmek
maşallahhhh inş.h bizde gorecez
tesekkurler cnminş araba işini halledebılırsınız cnm hayırlısı olsun
kızlar şaka bi yana yönetim uyarı yaptı uzun uzun yazamayacağım ama şunu bilin tartışma bizle alakalı değildi,bizden biri de değildi...canı sıkılan hatun topiğimize burnunu soktu ve yüklü miktarda cevabını aldı...biz gececi grup olarak hepinizi savunduk merak etmeyin
kimse bize laf sokamaz
ay noolmuş yaa..............merak ettim ben şimdi..
acaba tahmin ettiğim şeymi..şu lüks başlıklı yazıyı yazan arkadaşın başlattığı polemik sonrası mı karıştı burası...
aynen öyle oldu cnm
canı sıkılan biri burdakılere çatmaya kalktı ama topik olarak musade etmedik
ay noolmuş yaa..............merak ettim ben şimdi..
acaba tahmin ettiğim şeymi..şu lüks başlıklı yazıyı yazan arkadaşın başlattığı polemik sonrası mı karıştı burası...
ayyy maşalahh dee nazar değer walla
kaç kilo aldın cnm
çok kilo alınca daha bi hantallaşıyo sanırım insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?