2011 Aralık Anneleri

slm kızlar nasılsınız bugün hastaneye gittim nstye 2 gündür de tansiyon problemi var derken doktor şeker çıktı dedi idrar tahlilinden nasıl anladı bi anlam veremedim kan tsti istedi yüksek çıkarsa hastaneye yatırcakmış çok canım sıkıldı yaaa:S:S:S

çok geçmiş olsun canım

günaydın kızlar;herkese hayırlı cumalar dün gece baya canlı geçmiş sanırsam:)oku oku bıtıremedım tabıı bıde sılınenler varmış:)
Eki Görüntüle 280007

bu sekerleri yiğenim için yapmıştım
cok güzel olmuş canım ellerine sağlık maşallah sana

kızlar şaka bi yana yönetim uyarı yaptı uzun uzun yazamayacağım ama şunu bilin tartışma bizle alakalı değildi,bizden biri de değildi...canı sıkılan hatun topiğimize burnunu soktu ve yüklü miktarda cevabını aldı...biz gececi grup olarak hepinizi savunduk merak etmeyin

ay noolmuş yaa..............merak ettim ben şimdi..
acaba tahmin ettiğim şeymi..şu lüks başlıklı yazıyı yazan arkadaşın başlattığı polemik sonrası mı karıştı burası...

ay noolmuş yaa..............merak ettim ben şimdi..
acaba tahmin ettiğim şeymi..şu lüks başlıklı yazıyı yazan arkadaşın başlattığı polemik sonrası mı karıştı burası...

cnm cok geçmiş olsun inş yüksek cıkmaz da hastaneye yatmak zorunda kalmassın

selam kızlar hepinize hayırlı cumalar kontrole gidenler inşallah iyi haberlerle dönerler

bugün okullar ve iş yarım gün mü öyleyse neden?

bi de dün gece noldu ya, aksi gibi gece bakamadım olay olmuş, mesajlar silinmesine rağmen yine de amma yazışmışsınız oku oku bitiremedim :)

noldu yaa, birisi burdaki oda takımı paylaşımlarına mı bişey dedi, niye buraya koyuyosunuz diye, öyle bişey mi, ben öyle anladım gibi..

hadi bi üstükapalı söyleyin yaa biz de anlayalımmm

ayyy maşalahh dee nazar değer walla
kaç kilo aldın cnm
çok kilo alınca daha bi hantallaşıyo sanırım insan

13 kılo aldım hatta 14 bıle denılebılır

ama ne bıleyım kendımı 9.ayda gıbı hısssetmıyorum sadece aksamları hıssedıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…