niye kimse bişey yazmıyor
bende de şişlik yok ama kırmızı lekelerim var. bacaklarımda da biraz çatlama başlamış. karnımda ve göğsümde henüz yok. ama kaşınıyorum:18::18::18:bende böyle içi kan dolu kırmızı ben gibi bişeyler var karnımda,aşı olduğum zaman kırmızı kırmızı lekeler vardı kaşınıyodu 1 ay sürdü geçti,sonrasında kaşınmadım,bi de el ayak şişince kaşınabiliyo,havalar serinledi benim şişliğim kalmadı hiç geçen seneki ayakkabımı giyiyom,yüzüklerimi takıyom
ya dün gece noldu ne lüksü noluyor kuzum? kim bize laf soktu? ama biz hamileyiz şimdi bilgiye aşeriyoruz dimi?aynen cnm bende bu sabah zor uyandımama dün geceki tüm yazışmalar silinmiş iyi olmuşşş
masallah benım kızıma ,36.haftaya gırıyoruz artık
ben sana özelden yazdım canım..şimdi burda belki uyarı alırız diye..
cnm çok geçmiş olsun sıkma canını inşallah yüksek çıkmaz..slm kızlar nasılsınız bugün hastaneye gittim nstye 2 gündür de tansiyon problemi var derken doktor şeker çıktı dedi idrar tahlilinden nasıl anladı bi anlam veremedim kan tsti istedi yüksek çıkarsa hastaneye yatırcakmış çok canım sıkıldı yaaa:S:S:S
geçmiş olsun canım bebeğinde sende sağlıkla atlatda önemli olan o..yok cnm kilodan değil, ben anal fissür ameliyatı olmuştum 4 sene evvel, normal doğurabilirim ama ıkınmaktan tekrar yırtılır dedi dr.
aynı kabusu tekrar yaşayamam, o yuzden hiç istemediğim halde sezeryan olmak zorundayım.
canım çook geçmiş olsun inş. bebişte dönmüştür:)):2::2::2::2::2::2::2::2::2: günaydınnnn kızlarrrrr
bugun yarım gün çalışıcaz, öğleden sonra doktora gidicem bakalım bu gribe bir çare bulsun yaaaaa
burnumun etrafı yara oldu, öksürürken karnım acıyo artıkkkk
3 haftadır görmüyorum bebişimi, kilosu ne boyu ne aşağı dönmüşmü bakalım.
ne güzell ya senin adına çok sevindim bizim kontrol de çarşamba günü ama ben çok ösledimmkocaman günaydın güzel anneler ve minik bebişleri Allah nazarlardan korusun hepimiziben bugün kuzucuğumu görmeye gideceğim 17:30 da randevumuz çok heyecanlıyım bakalım oğluşumuz kaç kilo olmuş
canım senin az kalmış kendine dikkat et darısı başımızagünaydın kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir biz 36. haftaya girdik:18:bu haftalarda olmayanlara sölim herşey zaman ilerledikçe dahada zorlaşıyor buna alıştırın kendinizi heran doğuracak gibiyim.
çookkk geçmiş olsun canım kendine dikkat et ıhlamur içGunaydinlar fistiklar..
Kizlar cok fena gribim ölüyorum valla ilacta kullanamiyorum ne olcak halim bilmem.Iyice kocakari gibi oldum devamli inliyorum ya
ayyy canım ya hemoroid çok zor hele hamilelikle birlikte Allah yardımcın olsun..günaydınlar hepimize :))
maşallah gece kaç sayfa atlamış. bebiklerimiz ve annelerimiz nasıllar dünden beri...ve en sonunda baskülde 74 ü gördüm hayatımda hiçbir zaman 1. hamilelikte dahil 70 üzeri çıkmamıştım. o kadarda korkulcal gb değilmiş ama :) alıştımda tombik olmaya doğunca pek bir hafif gelicek vücudum sallanarak yürüme huyum inşllh kalıcı olmaz çok komik göründüğüme eminim.gece benim kaşıntım çok oldu birde hemoroidim iyice azdı evde yapabileceğim bitkisel bişey vardı eski yazılara baktım ama bulamadım hatırlayan varsa yazarsa büyük sevaba girecek gece bir ağlamadığım kaldı öldüm dirildim sabaha kadar
bende de şişlik yok ama kırmızı lekelerim var. bacaklarımda da biraz çatlama başlamış. karnımda ve göğsümde henüz yok. ama kaşınıyorum:18::18::18:
ya dün gece noldu ne lüksü noluyor kuzum? kim bize laf soktu? ama biz hamileyiz şimdi bilgiye aşeriyoruz dimi?biri bizi azcık daha fazla aydınlatsa
ama seninki sanki daha hızlı geçiyor sumak ya. ben daha hala 31lerde sürünüyorum. zaten hamişliktenden de acayip sıkıldım. önümde bi tekerlek, tamam o tekerleğin içinde kızım var ama her sabah uyanıyorum 100 kilo gibi hissediyorum kendimi. bu arada 56 ile başlamıştım şuan 70 olmuşum. acaba kaçla doğurcam ya :18::18::18:
13 kılo aldım hatta 14 bıle denılebılır
ama ne bıleyım kendımı 9.ayda gıbı hısssetmıyorum sadece aksamları hıssedıyorum ..
yaa biri de şu yarım gün olayını anlatsane güzel olur onu da çok merak ettim :26:
ben de 15 güne kadar senin gibiydim, bir anda durduruldum.. bebek aşağıya inmiş sancım varmış hissetmiyomuşum falan. herkeste aynısı olacak diye bişey yok ama ani hareketlerden uzak dur sen yine de yavaş hareket et hem nazar da etmesinler, ve her fırsatta uzanarak dinlen, oturunca da bebek sıkışıyormuş ve yerçekimine karşı koyamıyormuş. o yüzden sen iyi hissetsen de bebişin için bol bol istirahat et, her şeyi farkedemiyoruz çünkü..
canım 29 ekim tatillerinde herzaman devlet daireleri okullar vs. 28inde de yarım gün çalşıyorlar, bugün öğleden sonra çoğu işyeri tatil
ama ne yazıkkı yarın 29 ekım kutlamalarıda yok herşey iptal edildi.Ve yanlış mı düşünüyorum bilmem ama ;
24 ŞEHİTTEN İSTİFADE,DENİZ FENERİ SANIKLARI SERBEST!
DEPREMDEN İSTİFADE, CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENLERİ İPTAL!
ÖLÜLER, ACILAR ÜZERİNDEN FIRSAT YARATMA POLİTİKASI MİDELERİ BULANDIRIYOR !!!
Canim muhtemelen burda siyasi bi tartisma baslar yonetim dun aksamdan sonra konusmalari silmek yerine topici kapaticak bak[/QUO
siyasi bi tartışma ortamı yaratmak için yazmadım aslında canım ama sorun olcaksa silelim...
ama ne yazıkkı yarın 29 ekım kutlamalarıda yok herşey iptal edildi.Ve yanlış mı düşünüyorum bilmem ama ;
kesinlikle haklısın sonuna kadar hem de
bu sözler yüzünden topic kapanacaksa da kapansın valla
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ölenlerin yasını tutmaya engel değildi
sana sonuna kadar katılıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?