2011 Aralık Anneleri

bende de şişlik yok ama kırmızı lekelerim var. bacaklarımda da biraz çatlama başlamış. karnımda ve göğsümde henüz yok. ama kaşınıyorum:18::18::18:
aynen cnm bende bu sabah zor uyandım ama dün geceki tüm yazışmalar silinmiş iyi olmuşşş
ya dün gece noldu ne lüksü noluyor kuzum? kim bize laf soktu? ama biz hamileyiz şimdi bilgiye aşeriyoruz dimi? biri bizi azcık daha fazla aydınlatsa
masallah benım kızıma ,36.haftaya gırıyoruz artık

ama seninki sanki daha hızlı geçiyor sumak ya. ben daha hala 31lerde sürünüyorum. zaten hamişliktenden de acayip sıkıldım. önümde bi tekerlek, tamam o tekerleğin içinde kızım var ama her sabah uyanıyorum 100 kilo gibi hissediyorum kendimi. bu arada 56 ile başlamıştım şuan 70 olmuşum. acaba kaçla doğurcam ya :18::18::18:

cnm çok geçmiş olsun sıkma canını inşallah yüksek çıkmaz..

geçmiş olsun canım bebeğinde sende sağlıkla atlatda önemli olan o..
canım çook geçmiş olsun inş. bebişte dönmüştür:))
kocaman günaydın güzel anneler ve minik bebişleri Allah nazarlardan korusun hepimizi ben bugün kuzucuğumu görmeye gideceğim 17:30 da randevumuz çok heyecanlıyım bakalım oğluşumuz kaç kilo olmuş
ne güzell ya senin adına çok sevindim bizim kontrol de çarşamba günü ama ben çok ösledimm
günaydın kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir biz 36. haftaya girdik:18:bu haftalarda olmayanlara sölim herşey zaman ilerledikçe dahada zorlaşıyor buna alıştırın kendinizi heran doğuracak gibiyim.
canım senin az kalmış kendine dikkat et darısı başımıza
Gunaydinlar fistiklar..

Kizlar cok fena gribim ölüyorum valla ilacta kullanamiyorum ne olcak halim bilmem.Iyice kocakari gibi oldum devamli inliyorum ya
çookkk geçmiş olsun canım kendine dikkat et ıhlamur iç
ayyy canım ya hemoroid çok zor hele hamilelikle birlikte Allah yardımcın olsun..
Eki Görüntüle 280007

bu sekerleri yiğenim için yapmıştım

çok şirinler ellerine sağlıkkk
kızlar bu arada gece neler oldu ben hiçç bişey anladım:26:

hızlı mı gecıyor :))

yok gecmıyor valla cuma gunlerını sabırla beklıyorum :))

sabahları ben dıncım ama aksamları hantallasıyorum..

bende 57 ıle basladım su an 71 olmak uzereyım ..

hıc bır kıyafetım olmuyor dun denedım bacagımdan gecmedı cok sıkıldım aynı seylerı gıymekten alısverıse cıkacagım bugun artık..

son aylarda cok alınır dıyorlar ama ben

7.ayda 1 kılo
8.ayda 2 kılo aldım

bakalım son ay kac kılo alacagım..

13 kılo aldım hatta 14 bıle denılebılır

ama ne bıleyım kendımı 9.ayda gıbı hısssetmıyorum sadece aksamları hıssedıyorum ..

ben de 15 güne kadar senin gibiydim, bir anda durduruldum.. bebek aşağıya inmiş sancım varmış hissetmiyomuşum falan. herkeste aynısı olacak diye bişey yok ama ani hareketlerden uzak dur sen yine de yavaş hareket et hem nazar da etmesinler, ve her fırsatta uzanarak dinlen, oturunca da bebek sıkışıyormuş ve yerçekimine karşı koyamıyormuş. o yüzden sen iyi hissetsen de bebişin için bol bol istirahat et, her şeyi farkedemiyoruz çünkü..

yaa biri de şu yarım gün olayını anlatsane güzel olur onu da çok merak ettim :26:

yok yok yıne de dıkkat edıyorum ..

kımseye soylemıyorum zaten .

tesekkur ederım uyarın ıcın.

canım 29 ekim tatillerinde herzaman devlet daireleri okullar vs. 28inde de yarım gün çalşıyorlar, bugün öğleden sonra çoğu işyeri tatil

ama ne yazıkkı yarın 29 ekım kutlamalarıda yok herşey iptal edildi.Ve yanlış mı düşünüyorum bilmem ama ;
24 ŞEHİTTEN İSTİFADE,DENİZ FENERİ SANIKLARI SERBEST!
DEPREMDEN İSTİFADE, CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENLERİ İPTAL!
ÖLÜLER, ACILAR ÜZERİNDEN FIRSAT YARATMA POLİTİKASI MİDELERİ BULANDIRIYOR !!!

Canim muhtemelen burda siyasi bi tartisma baslar yonetim dun aksamdan sonra konusmalari silmek yerine topici kapaticak bak

Canim muhtemelen burda siyasi bi tartisma baslar yonetim dun aksamdan sonra konusmalari silmek yerine topici kapaticak bak[/QUO
siyasi bi tartışma ortamı yaratmak için yazmadım aslında canım ama sorun olcaksa silelim...

sana sonuna kadar katılıyorum..

kesinlikle haklısın sonuna kadar hem de
bu sözler yüzünden topic kapanacaksa da kapansın valla
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ölenlerin yasını tutmaya engel değildi

kesinlikle haklısın sonuna kadar hem de
bu sözler yüzünden topic kapanacaksa da kapansın valla
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ölenlerin yasını tutmaya engel değildi

sana sonuna kadar katılıyorum..

Bu bayramlar eğlence bayramı değil ki tam tersine birlik,bütünlük ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı andır.Zamanında binlerce şehit vererek kuruldu aslında keşke iptal olmasaydı da çocuklarımız şehitlerimiz ve öğretmenlerimiz için olan duygularını yazılarla şiirlerle dile getirselerdİ ve saygı duruşlarımız onlar için olsaydı.Hepsinin mekanı cennet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…