ben de teşekkür ederim canım. aydınlattın beni.rica ederim canımm.....keşke uyumasaydım da sıcak dakikaları da anlatabilseydim sizlere..
sana sonuna kadar katılıyorum..
kızlar biz geldikkkkkkkk
doktora gittim saat 2de, grip için antibiyotik verdi, kan ilacı verdi yine
bebişim sata göre 34 ultrasona göre 35 haftalıkmış, 1 hafta önden gidiyo dedi,
2 klio 280 gr olmuş tosuncuk, hareketleri kilosu gayet iyi dedi,
doğum pozisyonunu almış, 4-5 hafta sonra sezeryan yapabiliriz dedi, bayramdan sonra net tarihi belli olcak :18:
hastaneden sonra alışveriş yaptım eve geldim yemek yaptım sağı solu toparladım, anca oturabildim
heeeee bu arada kilo konusunda rekor bendeee 55+20 = 75 kiloyum 20 kilo almışım
kızlar biz geldikkkkkkkk
doktora gittim saat 2de, grip için antibiyotik verdi, kan ilacı verdi yine
bebişim sata göre 34 ultrasona göre 35 haftalıkmış, 1 hafta önden gidiyo dedi,
2 klio 280 gr olmuş tosuncuk, hareketleri kilosu gayet iyi dedi,
doğum pozisyonunu almış, 4-5 hafta sonra sezeryan yapabiliriz dedi, bayramdan sonra net tarihi belli olcak :18:
hastaneden sonra alışveriş yaptım eve geldim yemek yaptım sağı solu toparladım, anca oturabildim
heeeee bu arada kilo konusunda rekor bendeee 55+20 = 75 kiloyum 20 kilo almışım
canım sana geçmiş olsun bebişe de kocamannn bimaşallah allah nazarlardan esirgesin bizim kontrolde 2 kasım da inşallah bakalım bizim sıpa kaç kilo oldu cnm bu arada doğumuna bişeey kalmamış ne güzel fazla yorma kendini bende 56+17=73 kilo oldum
canım maşallah sana da bebişine deboşver kiloları ben 14 kilo aldım ama benim doğuma daha çok var. seni geçerim belki de. çünkü iştahım öle bi açıldı ki. her an bişeyler yiyesim var. tosuncuğunu öpüyorum canım benim.
saoll cnm benim, inşallah sende guzel haberler alıcaksın allahın izniyle, beni heyecan sardı 4-5 hafta diyince, az önce eşime dedimde oda heyecan yaptı aaaaaa okadar azmı kaldı diee
sende kilo konusunda benm gibi hızlı gidiyosun kendimi tek sanıyordum, heralde 30 la tamamlıcaz
amaaaaaaaaaaannnn hiçççççç umrumda değill
kızlarr facebook da 2011 aralık anneleri diye yazıyorum ama bulamıyorum ben mi yanlış biliyorum biri yardım etsin lütfenn
dün oğlumu görünce rahatlarım sanmıştım. şimdi de kilosunu taktım. iyi aslında ama işte...
eşimle tartıştım. annem üzülüyor mutsuzum diye..ben zaten psikiyatri geçmişi kabarık biriyim. depresyondayım ya da giriyorum,farkındayım ve bu korkunç. sizimle de konuşmasam...
slm kızlar nasılsınız bugün hastaneye gittim nstye 2 gündür de tansiyon problemi var derken doktor şeker çıktı dedi idrar tahlilinden nasıl anladı bi anlam veremedim kan tsti istedi yüksek çıkarsa hastaneye yatırcakmış çok canım sıkıldı yaaa:S:S:S
kızlar şaka bi yana yönetim uyarı yaptı uzun uzun yazamayacağım ama şunu bilin tartışma bizle alakalı değildi,bizden biri de değildi...canı sıkılan hatun topiğimize burnunu soktu ve yüklü miktarda cevabını aldı...biz gececi grup olarak hepinizi savunduk merak etmeyin
BİZE NE DEDİ ULEEEEYYYYNNNNN hahahahaahsaçını başını yolarım onun
canım kilosu ne kadar ki..genel durumu iyiyse takma 100-200 gr.ı..
slm kızlar nasılsınız ne var neyok bakalıım buralarda:)
canım hoşgeldin sen geldin ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar
TÜRKMENGELİNİ canım moralini bozma inan hamilelikten dolayı oluyo böle şeyler sıkma canını bebişi de kafana takma üzmez seni annesi iyi gelişiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?