2011 Aralık Anneleri

slm cadoloz arkidişlerim benim :)) ben gittim gezdim tozdum geldim ama bakıyrm da bazılarınız hala burda??ne o zuzuuuu birini mi bekliyoss??

çok şirinler ellerine sağlıkkk
kızlar bu arada gece neler oldu ben hiçç bişey anladım:26:

tesekkurler cnm

maşallah cnm ne guzel haberler bunlar ve 4-5 hafta hemen gecer az kalmış bu arada bende 20ye dogru yol aldım nolacak sonum bılmıyom

aynen benımde cok açıldı iştahım hep bişeyler yiyesim var

cnm o şeffaf akıntı normaldır nişanda genelde kanımsı pembe renklı falan oluyormuş..

cnm hamılelık tetıklıyor daha cok saglıklı ınsanın bıle psikolojısı bozuluyor hormonlar değiştiğinden yalnız bırde dogum sonrası daha zor gecebılır bazısı lohusalık depresyonuna kapılabılıyor inş öle bişey olmaz sende

slm kızlar nasılsınız ne var neyok bakalıım buralarda:)

iyilik güzellik senden ne var ne yok cnm

bakın avatarımdaki son resmi. yüzünün. elini ağzına kapatmış.

doktordan yüzünün resmini istemiştim. "maşallah zaten neredeyse dönüp kendi poz verecek" dedi.kameraları çok seviyoruz:)

maşallah cnm fotojenik olacak senin ogluşun ozaman:))benimkide bır hareket bır hareket hıc yakalayamıyor doktor yuzunu..bir sefer gördük onda da aynı oğlumun bebeklıgıne benziyordu

slm cadoloz arkidişlerim benim :)) ben gittim gezdim tozdum geldim ama bakıyrm da bazılarınız hala burda??ne o zuzuuuu birini mi bekliyoss??

slm cnm hoşgeldin bende yeni gidim sayılırbugun cok yorulmuşum eşim yarım gün çalıştı ögleden sonra dışarı cıktık alışverişe 3saat takılmışım belim felaket agrıdı eve zor attım kendimi artık uzun süreli dolaşmalar yok sanırım :26::26:

benımde ya bıraz gezıyım dıyorum sırtım kopcak gıbı oluyo boş buldugum yere çökuyorum valla..bazen oluyokı ağlıycak duruma gelıyorum çıktıgıma çıkacağıma pişman oluyorum..bi yandan sırt bı yandan tuvalet ıhtıyacı

ahh hele o tuvalet ihtıyacı yok mumahvediyor ya yapıp cıkıyorum ama daha az zaman gecıyor yıne gelıyor geldımı de tutamıyorsun kı sankı yapacam altıma birde dışarda wc ye gitmeyi hiç sevmem cok kötü oluyor yaaa

aynen canım bikaç saat gezdik bzde ama nasıl sancılandım anlatamam..yürüyemedim bi ara resmen,,korktumda hani ne yalan söyleyeyem son gezmeler hakkaten canım,,yarında çıkmak istyrm üçbeş eksiğim kaldı onlar için ama eşimi ikna edebilecekmiyim bugnden snra bilmem :44:

evet aynennn bıktım artık nerdeyse tuvalette yaşıcam :))))))))) giriyorum çıkıyorum 5 dk sonra tekrarrr..ellerım buruş buruş oldu :)))))))))

yarın bende yıne cıkacam arkadaşlar toplanacaz gıdecegım yer epey uzak babamdan arabayı zor aldım bakalım inş sorun cıkmaz yollarda..eşimde diyor nasıl gıdecen sen bu halınle dedim oturarak kullanıcam yurumeyecem ya
yarın gideceğim arkadaş kızının bebek beşiğini verecek bana hemde gitmişken onu alacamben oglumdan sonra 3.yu düşünmediğimden herşeyini dagıtmıştım şimdide yeniden almak istemedim arkadaşımdan alıcam zaten kullanacagım en fazla 1sene

Destinacm nicko mail atmis cok sukur varmislar evlerine 1 say kadar mesafemiz var arada iyiymis sukur sen dun haber ver dedin ya soyleym dedim

Destinacm nicko mail atmis cok sukur varmislar evlerine 1 say kadar mesafemiz var arada iyiymis sukur sen dun haber ver dedin ya soyleym dedim

cok sagol cnm cok sevindim artık hayırlısıyla dogum haberlerinide alırız tekrar haberleşirseniz selam söylersin bu arada 1 say kadar ne kadar mesafe oluyor cnm:18::18:

efecim birde dün gece yataga yatınca senin yazın aklıma gelip epey güldümyazdınya birden şahıka oluverdi diye ay aklıma geldikçe güldüm yatakta

hoşgeldin cnm... maşallah bebişine... bu arada 5 hafta desek 35 günnnn... valla ciddi ciddi geri sayımlar başladı yaaaa

neyse ki bebişin 6 ayı geçmiş... :) annesine çekmesin deee

cnm yaa... ne depresyonu... yapma gözünü seveyim... ben de eşimden ayrıyım ama bunu keyfi yapmadık ki, yavrularımız için yaptık. bu büyük bi fedakarlık, ama emin ol değecek... lütfen bunları düşünmeye çalış. hem kendine, hem bebeğine, hem de etrafındakilere zara verme. hem daralınca sen bize yaz... biz seni dinleriz. sıkma sakın canını...

bu arada kızlar ben de bugün çok kötü panik oldum yaa... kadının biri ( kötü niyetli söylemedi biliyorum ama)karnımla ilgili yorum yaptı. çok aşağıdaymış. kız karnı diilmiş. erkek karnıymış. karın göğüs altından 3-4 parmak aşağı indi mi doğum yakınmış, falan filan....

ya yok daha en az 6 hafta var dedim. o hiç belli olmaz dedi... iyice asabım bozuldu ( benim kızım Allah'ın izniyle zamanında gelecek yaaa(((((((((

Son düzenleme:
nerdeyse 1 haftadır girmemişim foruma. hepsini okuayamadım valla sadece son 2 gün. önemli bişeyler olduysa, başka doğuran falan varsa söyleyin :))
ben kötü bi haftasonu geçirdim. kardeşim ercişteydi. allahıma çok şükür burnu bile kanamadan kurtarmış kendini. ama ben o sağsalim görene kadar rahat edemedim. gerçi görünce haline çok üzüldüm ama yapcak bişey yok. onun gibi yeni atanan bi sürü arkadaşı hayatını kaybetmiş. psikolojisi berbat. kısa zamanda kendine gelmesi imkansız ama buna da çok şükür tabi ki!!!!
bu olayın etkisinden sanırım benim kramplar arttı o günlerde. hareketleri azaldı kızımın. bugün doktora gittik kontrole. 2700 gr. olmuş bizimki 34h 5 günlüğüz. çok şiddetli olmayan sancılarım çıktı yine. haftada bir kontrole devam. doktorum bayram tatilinde burda değilmiş. eğerhaftaya da sancı çıkarsa,o yokken doğurmayım diye yine ilaç alıcam sanırım. inşallah o yokken bişey olmaz. kendimi ona hazırladım sonuçta, başkasına o anda nasıl tepki veririm bilmiyorum....
herkesteki şikayetler bende de var. gece dönerken bile canım yanıyor artık. çok yürürsem karnım kasılıp kalıyor, her an tuvalet ihtiyacı hissediyorum. bazen nefes darlığı .çekiyorum. boğulcak gibi hissediyorum. sırtım çok ağrıyor. karnım aşağı indi iyice. eşim karnıma bakıp gülüyor, nerdeyse yeredüşecek bebiş diyor:)) falan filan... ama az kaldı kızıma kavuşmaya. hatta böyle giderse zamanını beklemicem bizimki. ama nolur şu bayramı atlatalım diyorum :) 2 hafta daha dayansın di mi ama yaaa....

inşallah 2 haftadan daha çokk bekler bebeğin... maşallah kilosuna da bebişinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…