çok şirinler ellerine sağlıkkk
kızlar bu arada gece neler oldu ben hiçç bişey anladım:26:
kızlar biz geldikkkkkkkk
doktora gittim saat 2de, grip için antibiyotik verdi, kan ilacı verdi yine
bebişim sata göre 34 ultrasona göre 35 haftalıkmış, 1 hafta önden gidiyo dedi,
2 klio 280 gr olmuş tosuncuk, hareketleri kilosu gayet iyi dedi,
doğum pozisyonunu almış, 4-5 hafta sonra sezeryan yapabiliriz dedi, bayramdan sonra net tarihi belli olcak :18:
hastaneden sonra alışveriş yaptım eve geldim yemek yaptım sağı solu toparladım, anca oturabildim
heeeee bu arada kilo konusunda rekor bendeee 55+20 = 75 kiloyum 20 kilo almışım
canım maşallah sana da bebişine deboşver kiloları ben 14 kilo aldım ama benim doğuma daha çok var. seni geçerim belki de. çünkü iştahım öle bi açıldı ki. her an bişeyler yiyesim var. tosuncuğunu öpüyorum canım benim.
slm kızlar nasılsınız çarşamba benimde kontrolüm var çok merak ediyom kuzumu döndümü büyüdümü doğum nsl olacak bide bende sümüksü beyaz akıntı da demeyeyim temizlenirken elime geliyo nişan olabilir mi ya oğlumda da olmuştu ama onda hafif pembelik vardı bide benim kıpır kıpır olan sıpa nerdeyse hiç hareket etmiyo ara ara tıklamasa dr da alcam soluğu ay çabuk doğsa ben çok sıkıldım zaten 6 aylık doğmuşum sabırsızın tekiyim zaman geçmiyo
dün oğlumu görünce rahatlarım sanmıştım. şimdi de kilosunu taktım. iyi aslında ama işte...
eşimle tartıştım. annem üzülüyor mutsuzum diye..ben zaten psikiyatri geçmişi kabarık biriyim. depresyondayım ya da giriyorum,farkındayım ve bu korkunç. sizimle de konuşmasam...
slm kızlar nasılsınız ne var neyok bakalıım buralarda:)
bakın avatarımdaki son resmi. yüzünün. elini ağzına kapatmış.
doktordan yüzünün resmini istemiştim. "maşallah zaten neredeyse dönüp kendi poz verecek" dedi.kameraları çok seviyoruz:)
slm cadoloz arkidişlerim benim :)) ben gittim gezdim tozdum geldim ama bakıyrm da bazılarınız hala burda??ne o zuzuuuu birini mi bekliyoss??
slm cadoloz arkidişlerim benim :)) ben gittim gezdim tozdum geldim ama bakıyrm da bazılarınız hala burda??ne o zuzuuuu birini mi bekliyoss??
slm cnm hoşgeldin bende yeni gidim sayılırbugun cok yorulmuşum eşim yarım gün çalıştı ögleden sonra dışarı cıktık alışverişe 3saat takılmışım belim felaket agrıdı eve zor attım kendimi artık uzun süreli dolaşmalar yok sanırım :26::26:
benımde ya bıraz gezıyım dıyorum sırtım kopcak gıbı oluyo boş buldugum yere çökuyorum valla..bazen oluyokı ağlıycak duruma gelıyorum çıktıgıma çıkacağıma pişman oluyorum..bi yandan sırt bı yandan tuvalet ıhtıyacı
slm cnm hoşgeldin bende yeni gidim sayılırbugun cok yorulmuşum eşim yarım gün çalıştı ögleden sonra dışarı cıktık alışverişe 3saat takılmışım belim felaket agrıdı eve zor attım kendimi artık uzun süreli dolaşmalar yok sanırım :26::26:
ahh hele o tuvalet ihtıyacı yok mumahvediyor ya yapıp cıkıyorum ama daha az zaman gecıyor yıne gelıyor geldımı de tutamıyorsun kı sankı yapacam altıma birde dışarda wc ye gitmeyi hiç sevmem cok kötü oluyor yaaa
aynen canım bikaç saat gezdik bzde ama nasıl sancılandım anlatamam..yürüyemedim bi ara resmen,,korktumda hani ne yalan söyleyeyemson gezmeler hakkaten canım,,yarında çıkmak istyrm üçbeş eksiğim kaldı onlar için ama eşimi ikna edebilecekmiyim bugnden snra bilmem :44:
evet aynennn bıktım artık nerdeyse tuvalette yaşıcam :))))))))) giriyorum çıkıyorum 5 dk sonra tekrarrr..ellerım buruş buruş oldu :)))))))))
Destinacm nicko mail atmis cok sukur varmislar evlerine 1 say kadar mesafemiz var arada iyiymis sukur sen dun haber ver dedin ya soyleym dedim
kızlar biz geldikkkkkkkk
doktora gittim saat 2de, grip için antibiyotik verdi, kan ilacı verdi yine
bebişim sata göre 34 ultrasona göre 35 haftalıkmış, 1 hafta önden gidiyo dedi,
2 klio 280 gr olmuş tosuncuk, hareketleri kilosu gayet iyi dedi,
doğum pozisyonunu almış, 4-5 hafta sonra sezeryan yapabiliriz dedi, bayramdan sonra net tarihi belli olcak :18:
hastaneden sonra alışveriş yaptım eve geldim yemek yaptım sağı solu toparladım, anca oturabildim
heeeee bu arada kilo konusunda rekor bendeee 55+20 = 75 kiloyum 20 kilo almışım
slm kızlar nasılsınız çarşamba benimde kontrolüm var çok merak ediyom kuzumu döndümü büyüdümü doğum nsl olacak bide bende sümüksü beyaz akıntı da demeyeyim temizlenirken elime geliyo nişan olabilir mi ya oğlumda da olmuştu ama onda hafif pembelik vardı bide benim kıpır kıpır olan sıpa nerdeyse hiç hareket etmiyo ara ara tıklamasa dr da alcam soluğu ay çabuk doğsa ben çok sıkıldım zaten 6 aylık doğmuşum sabırsızın tekiyim zaman geçmiyo
dün oğlumu görünce rahatlarım sanmıştım. şimdi de kilosunu taktım. iyi aslında ama işte...
eşimle tartıştım. annem üzülüyor mutsuzum diye..ben zaten psikiyatri geçmişi kabarık biriyim. depresyondayım ya da giriyorum,farkındayım ve bu korkunç. sizimle de konuşmasam...
nerdeyse 1 haftadır girmemişim foruma. hepsini okuayamadım valla sadece son 2 gün. önemli bişeyler olduysa, başka doğuran falan varsa söyleyin :))
ben kötü bi haftasonu geçirdim. kardeşim ercişteydi. allahıma çok şükür burnu bile kanamadan kurtarmış kendini. ama ben o sağsalim görene kadar rahat edemedim. gerçi görünce haline çok üzüldüm ama yapcak bişey yok. onun gibi yeni atanan bi sürü arkadaşı hayatını kaybetmiş. psikolojisi berbat. kısa zamanda kendine gelmesi imkansız ama buna da çok şükür tabi ki!!!!
bu olayın etkisinden sanırım benim kramplar arttı o günlerde. hareketleri azaldı kızımın. bugün doktora gittik kontrole. 2700 gr. olmuş bizimki 34h 5 günlüğüz. çok şiddetli olmayan sancılarım çıktı yine. haftada bir kontrole devam. doktorum bayram tatilinde burda değilmiş. eğerhaftaya da sancı çıkarsa,o yokken doğurmayım diye yine ilaç alıcam sanırım. inşallah o yokken bişey olmaz. kendimi ona hazırladım sonuçta, başkasına o anda nasıl tepki veririm bilmiyorum....
herkesteki şikayetler bende de var. gece dönerken bile canım yanıyor artık. çok yürürsem karnım kasılıp kalıyor, her an tuvalet ihtiyacı hissediyorum. bazen nefes darlığı .çekiyorum. boğulcak gibi hissediyorum. sırtım çok ağrıyor. karnım aşağı indi iyice. eşim karnıma bakıp gülüyor, nerdeyse yeredüşecek bebiş diyor:)) falan filan... ama az kaldı kızıma kavuşmaya. hatta böyle giderse zamanını beklemicem bizimki. ama nolur şu bayramı atlatalım diyorum :) 2 hafta daha dayansın di mi ama yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?