selam arkadaşlar uzundur giremedim çok üzüldüm bebeğimi kaybettim.8 hafta 5 günlüktü.kendilğnden düşük yaşadım.kısmetim değilmiş demekki bikaç gün önce düşük yaptım.allah kimseye o acıyı yaşatmasın allah hiçbirnize vermesin böle acıyı.umarım hepinz en sağlıklı şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınz.yazmaycaktımda dedm kimsenin canını sıkmıyım çünkü bende hamileyken öle düşük yapan yada bebeğini kaybeden birnin cümlelerini okudğmda üzlyodum. ama size yazmak istedim.lütfen ama lütfen gittiğnz doktora dikkat edin ve muayene süresini arayı çok uzatmasına izin vermeyin.benm canm yandı kimseninki yanmasın.doktor eğer üç dört hafta sonra gelin felan derse kesnlkle en az iki haftadayada haftada bir gidn.ben beş haftalıkken gitmştmm kalp atışnı duymadığmz halde bana üç buçk hafta sonra gel demiştii tabi ben üç buçk hafta sonra gittğimde yapcak bişey kalmamaıştı bebeğimi kaybetmiştim.tmm allahın işi belki bu bebek kalmayacaktı ama belki yapabilcek bişeyler olurdu.çok üzgünmm.allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu. size sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum.hoşçakalın....
Hayırlısı canım. 18000 iyi bir değer bence bu boş gebeliklerin nedeni ne imiş bir daha olmasın diye öncesinde bir şey yaptın mı?
sağol cnm çok teşkr ederm güzel dileklerin içn inşallah.allah kimseye yaşatmasın 8 hafta 5 gün taşıdm karnımda çok zoruma gitti ama rabbim kısmet görmedi vardır bir hayır bu işte kısmetm değilmş demekki...çok ama çok geçmiş olsun, ne desek teselli olmaz biliyorum. Rabbim kalbini ferahlatsın inşallah. bir yerde okumuştum, bebekte ciddi bir sağlık sorunu varsa ilk 3 ayda kendiliğinden düşüyormuş. inşallah yeniden hamile kalırsın ve müjdeli haberi bizimle paylaşırsın
evet cnm ben de sesini duymadım. bi lamba yanıp sönüyor gibi resmen :)) bu arada ultrasound kağıdının sağ tarafında boyu yazıyor olmalı bi oraya bak bakalım...
selam arkadaşlar uzundur giremedim çok üzüldüm bebeğimi kaybettim.8 hafta 5 günlüktü.kendilğnden düşük yaşadım.kısmetim değilmiş demekki bikaç gün önce düşük yaptım.allah kimseye o acıyı yaşatmasın allah hiçbirnize vermesin böle acıyı.umarım hepinz en sağlıklı şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınz.yazmaycaktımda dedm kimsenin canını sıkmıyım çünkü bende hamileyken öle düşük yapan yada bebeğini kaybeden birnin cümlelerini okudğmda üzlyodum. ama size yazmak istedim.lütfen ama lütfen gittiğnz doktora dikkat edin ve muayene süresini arayı çok uzatmasına izin vermeyin.benm canm yandı kimseninki yanmasın.doktor eğer üç dört hafta sonra gelin felan derse kesnlkle en az iki haftadayada haftada bir gidn.ben beş haftalıkken gitmştmm kalp atışnı duymadığmz halde bana üç buçk hafta sonra gel demiştii tabi ben üç buçk hafta sonra gittğimde yapcak bişey kalmamaıştı bebeğimi kaybetmiştim.tmm allahın işi belki bu bebek kalmayacaktı ama belki yapabilcek bişeyler olurdu.çok üzgünmm.allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu. size sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum.hoşçakalın....
Malesef tıbbın yetersiz olduğu bir konu bu, büyük bir ihtimalle genetik bir bozukluktan kaynaklanıyor, ve mevcut gebeliklerin de yarısı bu yüzden bitiyormuş çoğu kadın adetim gecikti zannederek bunun farkına bile varmıyor. Bunun için bende veya eşimde bir genetik bozukluk olması de gerekmiyor zaten biz genetiğe baktırdık bir problem yok.
canım senın dedıgın kımyasal gebelık ,kımyasal gebelıklerde kadın test yapmadıgı surece anlamazmıs hamıle oldugunu ve cogu kımyasal gebelık yasarmıs
ama bos gebelık adetı gecıyor gecıyor hatta kese bıle gorunuyor ama ıcınde bebek olmuyor
o zamanda kendınden dusmuyor kurtaj olunuyor
genetik bozukluk degılde kromozom bozuklugundanmıs
korkma bir şey olmaz. muhtemelen konserve olduğu için yenmemeli demişlerdir. katkı maddeli şeyler yenmesi pek iyi değil diyorlar. bana çok tembih ettiler, kola, bisküvi...pakette ne varsa uzak dur, her şeyin doğalını ye diye. tabi arada kaçamak yapmıyor değilim
somon balığı çok faydalıymış, bir dahaki sefere taze balık tüketirsin
civası yüksekmiş((( o da bebeğe gelişimde sorun yaratıyormuş ben bilgilendim sizinde aklınızda olsun neyse ki küçük boydan yedim ama iki kutu açmıştııııımm kocamda bana bolbol ye deyinceeee bööööööööööööööööö (((((
inanmıyorumyorumunu okur okumaz ultrason kağıdının yanına uçtum resmen
CRL 15.4 mm yazıyor, bu değer mi acaba?
bılmıyorum kı doktorum da bana bos gebelıkler kurtajla ya da ılacla dusurulur dedı
bende hep oyle okudum
evet o :) benim de 14.99 mm
benimki ultrasona göre 6+2 bi tanesi onda crl 0.56 diyor bi sonraki çıktı da ki ikiside aynı anda verildi 6+3 diyor 0.59 diyor benimki niye böle daha küçük dimi sizinkinden
konu yemekten açılınca ben de boş bulunup marketten bol bol puding ve 3 dk. da yapılan tatlılardan aldım. süt içemiyorum artık en azından bu şekilde yerim sandım. ama korkumdan yapıp da yiyemedim. kesin zararlıdır di mi???
düşünmekten kafayı üşütmek üzereyim
bulantılarımda basladı ekmek peynir ve haslanmış patates salatalık yiyorum az ve sık aralıklarla
faydasını gördüm kızımdaki gibi komalık değilim
birde havuç ve nar ekşisi bulantıya iyi geliyor
Malesef tıbbın yetersiz olduğu bir konu bu, büyük bir ihtimalle genetik bir bozukluktan kaynaklanıyor, ve mevcut gebeliklerin de yarısı bu yüzden bitiyormuş çoğu kadın adetim gecikti zannederek bunun farkına bile varmıyor. Bunun için bende veya eşimde bir genetik bozukluk olması de gerekmiyor zaten biz genetiğe baktırdık bir problem yok.
sağol cnm çok teşkr ederm güzel dileklerin içn inşallah.allah kimseye yaşatmasın 8 hafta 5 gün taşıdm karnımda çok zoruma gitti ama rabbim kısmet görmedi vardır bir hayır bu işte kısmetm değilmş demekki...
Hayır ne ilaç falan bile kullanmadım doğa her şeyi kendiliğinden hallediyor, kürtaj ne de olsa bir travma ve sonraki gebelikleri ve tutunmayı az da olsa etkiliyor hele benim yaşımda bu riski almak istemedi dr'um.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?