2011 Aralık Anneleri

çok ama çok geçmiş olsun, ne desek teselli olmaz biliyorum. Rabbim kalbini ferahlatsın inşallah. bir yerde okumuştum, bebekte ciddi bir sağlık sorunu varsa ilk 3 ayda kendiliğinden düşüyormuş. inşallah yeniden hamile kalırsın ve müjdeli haberi bizimle paylaşırsın

Hayırlısı canım. 18000 iyi bir değer bence bu boş gebeliklerin nedeni ne imiş bir daha olmasın diye öncesinde bir şey yaptın mı?

Malesef tıbbın yetersiz olduğu bir konu bu, büyük bir ihtimalle genetik bir bozukluktan kaynaklanıyor, ve mevcut gebeliklerin de yarısı bu yüzden bitiyormuş çoğu kadın adetim gecikti zannederek bunun farkına bile varmıyor. Bunun için bende veya eşimde bir genetik bozukluk olması de gerekmiyor zaten biz genetiğe baktırdık bir problem yok.

sağol cnm çok teşkr ederm güzel dileklerin içn inşallah.allah kimseye yaşatmasın 8 hafta 5 gün taşıdm karnımda çok zoruma gitti ama rabbim kısmet görmedi vardır bir hayır bu işte kısmetm değilmş demekki...

evet cnm ben de sesini duymadım. bi lamba yanıp sönüyor gibi resmen :)) bu arada ultrasound kağıdının sağ tarafında boyu yazıyor olmalı bi oraya bak bakalım...

inanmıyorum yorumunu okur okumaz ultrason kağıdının yanına uçtum resmen
CRL 15.4 mm yazıyor, bu değer mi acaba?

Ben de iki defa yaşadım bu olayı geçmiş olsun. Dr konusunda haklısın ilk günler dr'un sıkı takip etmesi gerekiyor ultrason ve tahlillerle eğer dr bu konuda bir ihmali varsa başka bir dr a gitmek gerekiyor.Ümidini kaybetme çok sık yaşanan bir şey bu. Umarım kısa sürede tekrar hamile kalırsın.

canım senın dedıgın kımyasal gebelık ,kımyasal gebelıklerde kadın test yapmadıgı surece anlamazmıs hamıle oldugunu ve cogu kımyasal gebelık yasarmıs

ama bos gebelık adetı gecıyor gecıyor hatta kese bıle gorunuyor ama ıcınde bebek olmuyor

o zamanda kendınden dusmuyor kurtaj olunuyor

genetik bozukluk degılde kromozom bozuklugundanmıs

Benim iki boş gebeliğimde de kendiliğinden düştü kürtaj olmadım. Değerler kendiliğinden düştü ve düşük yaptım. Dr ilk etapta kürtajı uygun görmedi.

civası yüksekmiş ((( o da bebeğe gelişimde sorun yaratıyormuş ben bilgilendim sizinde aklınızda olsun neyse ki küçük boydan yedim ama iki kutu açmıştııııımm kocamda bana bolbol ye deyinceeee bööööööööööööööööö(((((

bılmıyorum kı doktorum da bana bos gebelıkler kurtajla ya da ılacla dusurulur dedı
bende hep oyle okudum

korkma cnım bırsey olmaz

hamılelıkte mıdye yıyenler var tabak tabak onlara bıle bırsey olmuyor ıyı düşün.

bılmıyorum kı doktorum da bana bos gebelıkler kurtajla ya da ılacla dusurulur dedı
bende hep oyle okudum

Hayır ne ilaç falan bile kullanmadım doğa her şeyi kendiliğinden hallediyor, kürtaj ne de olsa bir travma ve sonraki gebelikleri ve tutunmayı az da olsa etkiliyor hele benim yaşımda bu riski almak istemedi dr'um.

ne iyi doktorun varmıs gercekten ,kurtaj cok kotu bırsey olsa gerek kımseye yasatmasın Allahım

konu yemekten açılınca ben de boş bulunup marketten bol bol puding ve 3 dk. da yapılan tatlılardan aldım. süt içemiyorum artık en azından bu şekilde yerim sandım. ama korkumdan yapıp da yiyemedim. kesin zararlıdır di mi???

benimki ultrasona göre 6+2 bi tanesi onda crl 0.56 diyor bi sonraki çıktı da ki ikiside aynı anda verildi 6+3 diyor 0.59 diyor benimki niye böle daha küçük dimi sizinkinden

valla bu site olayı çok ii diyorum ama herşeyi de takıyo böle olunca insan şimdi sizinkilere bak 14 lerde benimkine bak yaaaaa 0.59 bu ne ki şimdi ama dr ii demişti farklı ölçü birimleri kullanıyolardır belki cihazlarda değişiktir

kendin yap tabi yaaa bırak öle şeyleri şöle kakaolu olsun ev yapımı anne eli deymiş gibi

Bulantın olduğuna göre bence yukarıda yazdığın konuda kaygılanma sağlıklı devam ediyor demekki benim malesef yok...

Ben de bu anlattığının kimyasal gebelik olduğunu biliyorum.

Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benim ilki 8 haftalık kendiliğinden düşmüştü lekelenmeyle başladı sonra kanamayla devam etti ve hastanede yatmıştım bu süreçte. Sonra oğlum oldu. Sonra da 25. haftalık doğan oğlumu kaybettim inşallah haftaya bir mucize olur diye bekliyorum. 3. kez aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Sen de arayı uzatma folik asiti bırakma bir adetten sonra bence dene. İlkti sanırım.

Hayır ne ilaç falan bile kullanmadım doğa her şeyi kendiliğinden hallediyor, kürtaj ne de olsa bir travma ve sonraki gebelikleri ve tutunmayı az da olsa etkiliyor hele benim yaşımda bu riski almak istemedi dr'um.

Canım benim de ilki kendiliğinden düşmüştü ama malesef bu sefer de 10 gün sonra gelişme olmazsa sonlandıracağız dedi doktor. İlaç ne ilacı ben bilmiyorum. Kürtaj olmak istemezsem ne olur?

Adilenaz sen de öğretmendin sanırım rapor al biraz okuldaki sorulardan uzaklaş. Sağlıksızsa gebelik kendiliğinden atıyor vücut. Çok zor gerçekten. Bu işlerde ancak çivi çiviyi söker mantığı işe yarayor. Fazla uzatma arayı.

KIZLAAARRR bugun ben pek giremedim masALLAH BU NE HIZ :) hep boyle olur ins kizlarrr cok mutluyum turk marketine gittim peynir alayim diee dolaba baktik bide ne goreyim :) can erik vardi evet biraz minik ve eksi de degil ama nefsimi korler herhalde:)) cok mutlu oldum yaa RABBIM CANI BISEY ISTEYIPDE YIYEMEYEN HAMILELERE COCUKLARA TUUUUUM INSANLARADA ISTEDIGINI YEMEYI NASIP ETSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…