hoşgeldin cnm... maşallah bebişine...bu arada 5 hafta desek 35 günnnn... valla ciddi ciddi geri sayımlar başladı yaaaa
neyse ki bebişin 6 ayı geçmiş... :) annesine çekmesin deee
cnm yaa... ne depresyonu... yapma gözünü seveyim... ben de eşimden ayrıyım ama bunu keyfi yapmadık ki, yavrularımız için yaptık. bu büyük bi fedakarlık, ama emin ol değecek... lütfen bunları düşünmeye çalış. hem kendine, hem bebeğine, hem de etrafındakilere zara verme. hem daralınca sen bize yaz... biz seni dinleriz. sıkma sakın canını...
bu arada kızlar ben de bugün çok kötü panik oldum yaa... kadının biri ( kötü niyetli söylemedi biliyorum ama)karnımla ilgili yorum yaptı. çok aşağıdaymış. kız karnı diilmiş. erkek karnıymış. karın göğüs altından 3-4 parmak aşağı indi mi doğum yakınmış, falan filan....
ya yok daha en az 6 hafta var dedim. o hiç belli olmaz dedi... iyice asabım bozuldu( benim kızım Allah'ın izniyle zamanında gelecek yaaa (((((((((
nerdeyse 1 haftadır girmemişim foruma. hepsini okuayamadım valla sadece son 2 gün. önemli bişeyler olduysa, başka doğuran falan varsa söyleyin :))
ben kötü bi haftasonu geçirdim. kardeşim ercişteydi. allahıma çok şükür burnu bile kanamadan kurtarmış kendini. ama ben o sağsalim görene kadar rahat edemedim. gerçi görünce haline çok üzüldüm ama yapcak bişey yok. onun gibi yeni atanan bi sürü arkadaşı hayatını kaybetmiş. psikolojisi berbat. kısa zamanda kendine gelmesi imkansız ama buna da çok şükür tabi ki!!!!
bu olayın etkisinden sanırım benim kramplar arttı o günlerde. hareketleri azaldı kızımın. bugün doktora gittik kontrole. 2700 gr. olmuş bizimki 34h 5 günlüğüz. çok şiddetli olmayan sancılarım çıktı yine. haftada bir kontrole devam. doktorum bayram tatilinde burda değilmiş. eğerhaftaya da sancı çıkarsa,o yokken doğurmayım diye yine ilaç alıcam sanırım. inşallah o yokken bişey olmaz. kendimi ona hazırladım sonuçta, başkasına o anda nasıl tepki veririm bilmiyorum....
herkesteki şikayetler bende de var. gece dönerken bile canım yanıyor artık. çok yürürsem karnım kasılıp kalıyor, her an tuvalet ihtiyacı hissediyorum. bazen nefes darlığı .çekiyorum. boğulcak gibi hissediyorum. sırtım çok ağrıyor. karnım aşağı indi iyice. eşim karnıma bakıp gülüyor, nerdeyse yeredüşecek bebiş diyor:)) falan filan... ama az kaldı kızıma kavuşmaya. hatta böyle giderse zamanını beklemicem bizimki. ama nolur şu bayramı atlatalım diyorum :) 2 hafta daha dayansın di mi ama yaaa....
benım çızelgedekı bebiş ıycene sona yaklaşmışşşş anomm napcam bennn az vaktım kaldı:))
benım çızelgedekı bebiş ıycene sona yaklaşmışşşş anomm napcam bennn az vaktım kaldı:))
maşallah tosuncuğunakızlar biz geldikkkkkkkk
doktora gittim saat 2de, grip için antibiyotik verdi, kan ilacı verdi yine
bebişim sata göre 34 ultrasona göre 35 haftalıkmış, 1 hafta önden gidiyo dedi,
2 klio 280 gr olmuş tosuncuk, hareketleri kilosu gayet iyi dedi,
doğum pozisyonunu almış, 4-5 hafta sonra sezeryan yapabiliriz dedi, bayramdan sonra net tarihi belli olcak :18:
hastaneden sonra alışveriş yaptım eve geldim yemek yaptım sağı solu toparladım, anca oturabildim
heeeee bu arada kilo konusunda rekor bendeee 55+20 = 75 kiloyum 20 kilo almışım
aaa ben de 56 ilebaşladım 73 oldumcanım sana geçmiş olsun bebişe de kocamannn bimaşallah allah nazarlardan esirgesin bizim kontrolde 2 kasım da inşallah bakalım bizim sıpa kaç kilo oldu cnm bu arada doğumuna bişeey kalmamış ne güzel fazla yorma kendini bende 56+17=73 kilo oldum
hamilelikten dolayı fazla hassaslaşmışsındır doğurunca geçer inşallah üzme kendinipsikiyatriye tekrar gitmek istemiyorum. o zaman durum netleşir ve ben kaldıramam. oğlumu düşünmek istiyorum. mutlu olmak...ama işte eşimi çok özlüyorum.bazen keşke kalsaydım da gözüm de olmasaydı diyorum...
iyi akşamlarİyi akşamlar tatlı annecikler selam vermeye uğradık oğluşumlaBey tepemde
efecim birde dün gece yataga yatınca senin yazın aklıma gelip epey güldümyazdınya birden şahıka oluverdi diye ay aklıma geldikçe güldüm yatakta
maşallah tosuncuğuna
kilo konusunda ben de sana yetişiyorum 17 kilo aldım 73 oldum bakalım kaç kilo daha alacam
aaa ben de 56 ilebaşladım 73 oldum
hamilelikten dolayı fazla hassaslaşmışsındır doğurunca geçer inşallah üzme kendini
iyi akşamlar
bu arada ben de bugün kontrolden geliyorum kızımız hala kordonu çıkaramamış vee artık yüzünü göremeyiz dedi doktor sırtını dönmüş iyice offff bir yüzünü göremedim ama olsun kilosu iyi maşallah 2.540 olmuş sezeryan olmasa 40.haftada doğsa herhalde 4 kilo olacak
bir de benim doktor epidüral yapacak sanıyordum meğer spinal yapacakmış sezeryanı
Kizz telefdan yaziyorm yanlis oluo demek bazen :) say nerenin olcu uzaklik zaman birimi :) saat demk istedm ben seni sahikaya sen benii say a guldurdun :)
maşallah seninkine tosuncuk olmuş cnmspinal nasıl oluyormuş :26:
eşime bile sordum 1 say uzaklık nekadar diyeallah hep güldürsün inş cnm hepimizi
maşallah seninkine tosuncuk olmuş cnmspinal nasıl oluyormuş :26:
eşime bile sordum 1 say uzaklık nekadar diyeallah hep güldürsün inş cnm hepimizi
iyi akşamlar
bu arada ben de bugün kontrolden geliyorum kızımız hala kordonu çıkaramamış vee artık yüzünü göremeyiz dedi doktor sırtını dönmüş iyice offff bir yüzünü göremedim ama olsun kilosu iyi maşallah 2.540 olmuş sezeryan olmasa 40.haftada doğsa herhalde 4 kilo olacak
bir de benim doktor epidüral yapacak sanıyordum meğer spinal yapacakmış sezeryanı
Cnm ya herkes bişeyler diyor tıka kulagını boşver..vucut yapısına baglı karın şikli illa erkek olunca şöyle olacak kız olunca böyle olacak dıye kesin bişeyler yokkı ayrıca tabıkı asagıya inmeye başlıyacak artık ama hemen ındı diye pat diye dogum olmaz ki..rahat ol sen bı terslik olacak olsa doktorun söyler bunu sana az cok bellı edıyor erken gelecek bebekler
canım neden morelını bozuyorsunkı erken dogan cocuklar saglıksız olcak dıe bıısy yok ama bıısy dıyımmı kadın dogru solems bende kendımden bılıyorum dun ve evelı gun baya asagıdaydı benımde bebıs annemde dedı beklemıcem bayramdan sonrayı bayramda glmsse ıyı felan dedı ordan yanı ama canını skma morelını bozma dıkkat et fazla ıs te yapma cokca dınlenmeye calıs ben ole yaptım sabah felan gogus kafesımn altındaydı ama dogum ısı bellı olmazmıs bazı ay hallerı erken bazen gec gelıor bı kac gun kalıor bazı aylardan drda ultasyonda tam bılcegını sanmıyorum acıkcası skma canını kotu bıısy deıl
İyi akşamlar tatlı annecikler selam vermeye uğradık oğluşumlaBey tepemde Halimeciğim bu arada panik yapma aman kötü niyetle söylemeseler bile hamileyiz hemen etkileniyoruz herşeyden düşünmemeye çalış nolur .
aşkolsun kızlar mesajıma biriniz bile cevap vermemişsiniz
neyse canınız sağolsun biz çıkıyoruz ii akşamlar....
nerdeyse 1 haftadır girmemişim foruma. hepsini okuayamadım valla sadece son 2 gün. önemli bişeyler olduysa, başka doğuran falan varsa söyleyin :))
ben kötü bi haftasonu geçirdim. kardeşim ercişteydi. allahıma çok şükür burnu bile kanamadan kurtarmış kendini. ama ben o sağsalim görene kadar rahat edemedim. gerçi görünce haline çok üzüldüm ama yapcak bişey yok. onun gibi yeni atanan bi sürü arkadaşı hayatını kaybetmiş. psikolojisi berbat. kısa zamanda kendine gelmesi imkansız ama buna da çok şükür tabi ki!!!!
bu olayın etkisinden sanırım benim kramplar arttı o günlerde. hareketleri azaldı kızımın. bugün doktora gittik kontrole. 2700 gr. olmuş bizimki 34h 5 günlüğüz. çok şiddetli olmayan sancılarım çıktı yine. haftada bir kontrole devam. doktorum bayram tatilinde burda değilmiş. eğerhaftaya da sancı çıkarsa,o yokken doğurmayım diye yine ilaç alıcam sanırım. inşallah o yokken bişey olmaz. kendimi ona hazırladım sonuçta, başkasına o anda nasıl tepki veririm bilmiyorum....
herkesteki şikayetler bende de var. gece dönerken bile canım yanıyor artık. çok yürürsem karnım kasılıp kalıyor, her an tuvalet ihtiyacı hissediyorum. bazen nefes darlığı .çekiyorum. boğulcak gibi hissediyorum. sırtım çok ağrıyor. karnım aşağı indi iyice. eşim karnıma bakıp gülüyor, nerdeyse yeredüşecek bebiş diyor:)) falan filan... ama az kaldı kızıma kavuşmaya. hatta böyle giderse zamanını beklemicem bizimki. ama nolur şu bayramı atlatalım diyorum :) 2 hafta daha dayansın di mi ama yaaa....
halimemm; [COLOR="#008000" .!.:bu arada kızlar ben de bugün çok kötü panik oldum yaa... kadının biri ( kötü niyetli söylemedi biliyorum ama)karnımla ilgili yorum yaptı. çok aşağıdaymış. kız karnı diilmiş. erkek karnıymış. karın göğüs altından 3-4 parmak aşağı indi mi doğum yakınmış, falan filan....
ya yok daha en az 6 hafta var dedim. o hiç belli olmaz dedi... iyice asabım bozuldu( benim kızım Allah'ın izniyle zamanında gelecek yaaa ((((((((( [/COLOR]
İyi akşamlar tatlı annecikler selam vermeye uğradık oğluşumlaBey tepemde
iyi akşamlar herkese bi yarım saatliğine girelim dedik nasılsınız bakalımm
aşkolsun kızlar mesajıma biriniz bile cevap vermemişsiniz
neyse canınız sağolsun biz çıkıyoruz ii akşamlar....
slm halimem...kim ne derse desin canım sen takılma yaa..belki doğru belki yanlış..boşwer milleti...Seninde dediğin gbi inşallah zamanında gelecek meleğin,,en hayırlı zamanda
canım maşallah bebişine
spinal dediğinde mi belden aşağısını uyuşturmak oluyo:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?