2011 Aralık Anneleri

Cnm ya herkes bişeyler diyor tıka kulagını boşver..vucut yapısına baglı karın şikli illa erkek olunca şöyle olacak kız olunca böyle olacak dıye kesin bişeyler yokkı ayrıca tabıkı asagıya inmeye başlıyacak artık ama hemen ındı diye pat diye dogum olmaz ki..rahat ol sen bı terslik olacak olsa doktorun söyler bunu sana az cok bellı edıyor erken gelecek bebekler

benım çızelgedekı bebiş ıycene sona yaklaşmışşşş anomm napcam bennn az vaktım kaldı:))

cnm kızkardeşin için cok zor tabii allah sabır versin..sende cok üzme kendini bebişini düşün..inş zamanını bekler cnm

benım çızelgedekı bebiş ıycene sona yaklaşmışşşş anomm napcam bennn az vaktım kaldı:))

benim kide yavaştan yavaştan kayıyorr:18::18::18: hem bitsin artık hamılelık ıstıyorum hemde bı yandan korkuyorummm birde ben dogum sonrası yaşayacaklarımıda az cok bildiğim için bugunlerimide cok arıyacagımı bılıyorum

bu arada kızlar ben de bugün çok kötü panik oldum yaa... kadının biri ( kötü niyetli söylemedi biliyorum ama)karnımla ilgili yorum yaptı. çok aşağıdaymış. kız karnı diilmiş. erkek karnıymış. karın göğüs altından 3-4 parmak aşağı indi mi doğum yakınmış, falan filan....

ya yok daha en az 6 hafta var dedim. o hiç belli olmaz dedi... iyice asabım bozuldu ( benim kızım Allah'ın izniyle zamanında gelecek yaaa(((((((((
[/QUOTE]

canım neden morelını bozuyorsunkı erken dogan cocuklar saglıksız olcak dıe bıısy yok ama bıısy dıyımmı kadın dogru solems bende kendımden bılıyorum dun ve evelı gun baya asagıdaydı benımde bebıs annemde dedı beklemıcem bayramdan sonrayı bayramda glmsse ıyı felan dedı ordan yanı ama canını skma morelını bozma dıkkat et fazla ıs te yapma cokca dınlenmeye calıs ben ole yaptım sabah felan gogus kafesımn altındaydı ama dogum ısı bellı olmazmıs bazı ay hallerı erken bazen gec gelıor bı kac gun kalıor bazı aylardan drda ultasyonda tam bılcegını sanmıyorum acıkcası skma canını kotu bıısy deıl

İyi akşamlar tatlı annecikler selam vermeye uğradık oğluşumla Bey tepemde

İyi akşamlar tatlı annecikler selam vermeye uğradık oğluşumla Bey tepemde Halimeciğim bu arada panik yapma aman kötü niyetle söylemeseler bile hamileyiz hemen etkileniyoruz herşeyden düşünmemeye çalış nolur .

maşallah tosuncuğuna
kilo konusunda ben de sana yetişiyorum 17 kilo aldım 73 oldum bakalım kaç kilo daha alacam

aaa ben de 56 ilebaşladım 73 oldum
hamilelikten dolayı fazla hassaslaşmışsındır doğurunca geçer inşallah üzme kendini

iyi akşamlar
bu arada ben de bugün kontrolden geliyorum kızımız hala kordonu çıkaramamış vee artık yüzünü göremeyiz dedi doktor sırtını dönmüş iyice offff bir yüzünü göremedim ama olsun kilosu iyi maşallah 2.540 olmuş sezeryan olmasa 40.haftada doğsa herhalde 4 kilo olacak
bir de benim doktor epidüral yapacak sanıyordum meğer spinal yapacakmış sezeryanı

efecim birde dün gece yataga yatınca senin yazın aklıma gelip epey güldümyazdınya birden şahıka oluverdi diye ay aklıma geldikçe güldüm yatakta

Kizz telefdan yaziyorm yanlis oluo demek bazen :) say nerenin olcu uzaklik zaman birimi :) saat demk istedm ben seni sahikaya sen benii say a guldurdun :)

maşallah seninkine tosuncuk olmuş cnm spinal nasıl oluyormuş :26:
Kizz telefdan yaziyorm yanlis oluo demek bazen :) say nerenin olcu uzaklik zaman birimi :) saat demk istedm ben seni sahikaya sen benii say a guldurdun :)

eşime bile sordum 1 say uzaklık nekadar diye allah hep güldürsün inş cnm hepimizi

eşime bile sordum 1 say uzaklık nekadar diye allah hep güldürsün inş cnm hepimizi

spinal iğnesi daha inceymiş ve bel ağrısı olmuyormuş bir de daha çabuk gaz çıkarıyorsun , epidürali önermiyorum spinal daha iyi dedi
23 kasımda görecem bakalım spinal tam olarak nasıl oluyormuş

Amiiiin caniiim ins :) walla haklisin ben olsam bende sorardimm hani iki aa olsaa insan saat olabilir die dusunur :))

canım maşallah bebişine
spinal dediğinde mi belden aşağısını uyuşturmak oluyo:44:

aşkolsun kızlar mesajıma biriniz bile cevap vermemişsiniz
neyse canınız sağolsun biz çıkıyoruz ii akşamlar....

tşkler kızlar desteğiniz için... daha p.tesi doktordaydım. riskli bi durum olsa söylerdi di mi??? grhshr; cnm sen de haklısın ama insan zamanında doğurmak istiyor... Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah hepimizin ve yavrularımızın hakkında...

valla cnm o sorduğun şeyle ilgili hiçbir fikrim yok....spinaldi sanırım. gerçi bikaç mesaj önce yazılmış. yine belden yapılan daha ince uçlu bir iğneymiş sanırım...

canım kardeşim için çooook zor bi durum gerçekten,Allah yardım etsin de çabucak unutuversin,daha doğrusu psikolojsi normale dönsüm inşallah...kızına maşallah bu arada kilosu falan ama zamanında gelsin zillin,acele etmesin inşallah

slm halimem...kim ne derse desin canım sen takılma yaa..belki doğru belki yanlış..boşwer milleti...Seninde dediğin gbi inşallah zamanında gelecek meleğin,,en hayırlı zamanda

slm cnm..nerelerdesn sen yaa?çok zmandır bi uğrayıp kaçıyorsun..iyisin dimi?herşey yolunda??özlettin iyice kendini

iyi akşamlar herkese bi yarım saatliğine girelim dedik nasılsınız bakalımm

slm canım..şimdi girdim daha çıkmadıysan yani iyiyiz biz oğluşla,yorgundum bayaa akşam 9dan beri uzandım da anca kendime gelebildim..sen nasılsın?sen ve bebişin?

herkese iygeceler kızlar nasılgidiyo hamilelik son haftalar valla bence çooooooooook zor sonlara dogru geldikçe hergece sanki doguracakmış gibi oluyom

Spinal ve epidural anestezinin farkı nedir?
Spinal ve epidural anestezinin her ikisinde de belden omuriliğe doğru iğne ile ilaç verilir. Yalnız spinal anestezide ilaç omurilik etrafındaki dura zarı geçilerek daha içeriye sıvının içine verilir. Epidural anestezide ise ilaç zarın dışına verilir, zarın arkasındaki sıvıya kadar ilerlenmez. Spinal anestezide etki hemen başlar, epidural anestezide etki 15-20 dakika sonra başlar. Spinal anestezinin etkisi kısa sürer, ilaç bir defada verilir, tekrar ilaç verilerek etki süresi uzatılamaz. Epidural anestezide etki süresi daha uzun sürebilir, tekrar ilaç verilerek anestezi uzatılabilir. Epidural anestezide hastanın belinde takılı bir kateter (ince boru) kalı ve ameliyattan sonra bu kateterden tekrar ilaç verilebilirböylelikle hasta ağrı hissetmez. Spinal anestezide ise anestezinin uygulandığı bel bölgesi hemen kapatılır ve kateter konulmaz. Spinal anestezide ameliyattan sonra başağrısı görülme riski epidural anesteziye göre daha fazladır.

Bel bölgesinde bir enfeksiyon varsa veya hastada kanama-pıhtılaşma bozukluğu varsa spinal ve epidural anestezi uygulanamaz.

Bazen sezaryende hem epidural hem spinal anestezi birlikte uygulanır. Buna kombine epidural spinal anestezi denir. Hangi anestezi uygulamasının sizin için daha uygun olacağına anestezi uzmanınız karar verecektir.

işte böyleymiş:)))

slm halimem...kim ne derse desin canım sen takılma yaa..belki doğru belki yanlış..boşwer milleti...Seninde dediğin gbi inşallah zamanında gelecek meleğin,,en hayırlı zamanda

sağol cnm benim... inşallah hepimizin yavru kuşları zamanında gelecek...

canım maşallah bebişine
spinal dediğinde mi belden aşağısını uyuşturmak oluyo:44:

ewet canım bildiğim kadarıyla ikiside belden aşağısı uyuşuyo sadece ama verilen ilaçlar ve veriliş şekli farklıymış..bnm dr da spinal dedi en son önerisiymiş yani..
gerçi ben izlediğim doğumlarda spinal daha bi zor gbi gelmişti gözüme ya..neyse artıkın yaşayıp görcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…