2011 Aralık Anneleri

yaa arkadaşlar benbişi sorucam özellikle akşamları sizde de oluyormu bebek hareket edince tam olarak rahmimde hissediyorum tamam bebegin başı aşagıda ama yinede çok aşagıda hissediyorum bebeiş oynayınca ya sanki dışarı çıkıcak ben buarada 32 haftalık oldum ama bebiş oynayınca canım acıyo:26::26:

kızlar ya hep akşamları kaynatıyorsunuz kıskanıyorum valla. benim uykum çok geliyor, dayanamıyorum. şuan gözlerim nasıl kapanıyor bi bilseniz.

kötü değil aslında.. 30+3 te 1557 gr. ama işte sorun bende. bu arada önemseyip yazdığın için sağol.
canım üzülme nolur. benim bebiş 30+1de 1550 gramdı. bana doktor normal dedi ben de sevinip duruyorum. seninki de normal ki. sen niye üzülüyorsun anlamadım. eşinle de tartışman onu çok özlediğinden. ama bebeğini düşün rahatlamaya çalış. düşün eşin için daha zor, sen en azından bebişini hissediyorsun, onunla konuşursun. o ne yapsın. bence sakin olmaya çalış:))
canım bana da bu erkek karnı diyolar benim de sinirlerim bozuluyor, çünkü herşeyi pembe falan. boşver milleti. bebişini de üzme böyle saçma sapan konuşan insanlar için

bebişe de annesine de maşallah yaramaz bebek. anneye yüzünü göstermiyo demek epidural ve spinal pek bir fikrim yok canım. ama spinal daha iyi diyolar niye diyolar bilmiyorum inan.

bu arada erkek isimleri düşünen varsa, bi arkadaşın oğlu oldu, arkadaş fizik öğretmeni de oğluna "direnç" ismini koymuş. ben çok beğendim. hala isim bulamayanlar varsa belki bir fikir olur. tabi kayınpederlerin isimlerinden fırsat kalırsa

benmde hamileliğin başından beri hep aşağıda yukarı çıkmadı bitürlü ayrıca canının acıması normal herkesin acıyo çünkü bebişler büyüdü artık

canım ben de aşağıda kuş çırpınması gibi bişey hissediyorum elleri mi ayakları mı bilemiyorum. benimki hala midemde oturuyo sanki. hiç aşağıda değil ve inecek gibi durmuyo. ben de annemin karnında hiç aşağıya inmeden bir de 10 gün geçmiş olarak doğuma gitmişim. kızım da anasına mı benzicek acep?:26::26:

olmamı tatluumsıpacıklar rahat durmuyo ki

ben 2 defa alışveriş yaptım ,güvenilir bir site arkadaşım ,siparişimin ertesi günü hemen kargoya veriyorlar ,

yok ya beim bu 3. bebişim 2side 38. haftada geldiler kızlar genelde başından sonuna kadar hep aşagıda yerleşiyolar ya ama sanki bu daha aşagıda gibi geliyo bana yada ben unutmuşum heralade:26:

Gösteriş için bişiler paylaşma meselesi mi cnm...

kızlar benim de dikkkatimi çeken havada duran karnım sanki kücüldü ya ,siz aşağıda diyorsunuz durum bu mu ki ? ben yani diyorum kız aşağı inmiş sanırım ,ya da karnım kücüldü şişimde yok normalde ama hep karnım yukarı doğruydu şimdi sanki aşağıya bakıyo ya

Merhaba Anneler, Anne Adayları

Aralık Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Aralık Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

aralikanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Aralık Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Aralık Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

bence hemen doktoruna görün ültiker olmuşsundur belki döküntü var mıydı?
döküntü yok canım pazartesi kontrolüm var zaten bakalım gidince göstericem doktora...

canım benimkilerde ilk o boyutta çıktılar bir hafta felan öyle kaldılar bende sivilce gibi birşey sandım geçiyorlar sandım sonra baktım büyüyorlar bir günde kocaman olmaya başladılar şimdide tatlı tatlı kaşınıyorlar özellikle geceleri yatarken gündüzleri bir kaşnıma yok...

pintoss ; çok geçmiş olsun cnm... ama bana çok normal bişeymiş gibi gelmedi açıkçası. biran önce doktora git cnm. ne olur ne olmaz...

sağol canım can sıkıcı birşey... nerde ne anormallik varsa beni buluyor zaten...pazartesi günü gidicem bakalım yarın randevu alırım umarım unutmadan ...

canım çok geçmiş olsun kardeşine umarım tez zamanda atlatır bu yaşadıklarını kolay değildir eminim kuşadasında en son 4.5 mi ne olmuştu hala üstümden atabilmiş durumda değilim o günü ben ki 7.2 ve sonrasında yaşananlar... rabbim sağlık versin...

MARKABEBE den ben alışveriş yaptım canım ve bugün kargom geldi ve çokda memnun kaldım ürünlerimde güzel hızlı teslimatta güzel tavsiye ederim

Maşallah tontiş prensese
spinal iğnesi daha inceymiş ve bel ağrısı olmuyormuş bir de daha çabuk gaz çıkarıyorsun , epidürali önermiyorum spinal daha iyi dedi
23 kasımda görecem bakalım spinal tam olarak nasıl oluyormuş

Ana doktora bende bir sorayım bunu hayırlısıyla bir şekilde alırız inşallah kucağımıza .
Allah korusun söylerdi canm .
Oy oyy sağ ol tatlım Hamdolsun iyiyim pzt doktora gidicem suyum inşallah hala sorun teşkil etmez . Geçen az demiştide doktor .

Selam tatlı anne benim bebişim tersmiş kafasını yukarıda hissediyorum, bazen acıyor .
Son aylara doğru daha yuvarlak oluyor sanırım, aşağı inme bu galiba canm ya :S
Geçmiş olsun Pintoscuğum
MARKABEBE den ben alışveriş yaptım canım ve bugün kargom geldi ve çokda memnun kaldım ürünlerimde güzel hızlı teslimatta güzel tavsiye ederim
Hayırlı olsun tekrar tatlım.
İyi geceler tatlı annecikler. Karnım tıpkı deniz dalgası gibi bu sabahtan beri korkulacak bişey değildir di mi ağrı falan yok ?
Deryacım kardeşine çok çok geçmiş olsun Başı sağ olsun Maşallah bide bebişine annesi .

Son düzenleme:
ilk günaydın benden olsun günaydııııınnnnnn
dün gece ne olmuş ya anlamadım yazışmalar silindi mi ayy merak ettim şimdi

günaydın canlarımm ne zamandır giremiyorum biraz da karışmış buralar ama hallolmuş sanırım ,biz izine ayrıldık meleğimle evdeyiz ne güzel bi duyguymuş ya :))))) sık sık olamasada girmeye çalışıcam hepinizi çok öptük :))))

yahu ben hiç rahimde hissetmiyorum. göbeğimin solunda ve sağ göğüs altımda... yavru kuşum yerleşmicek heralde yerine :)))

canım bana da bu erkek karnı diyolar benim de sinirlerim bozuluyor, çünkü herşeyi pembe falan. boşver milleti. bebişini de üzme böyle saçma sapan konuşan insanlar için

YA BEN PEK PEMBE ALMADIM... AMA KORKUMDAN DİİL. NEDENSE SARI,BEYAZ,KREM,YEŞİL,MOR TABİİ BİRAZ DA PEMBE ALDIM... PEMBEYE ÇOK YÜKLENMEDİM. BİLİNÇALTIMDA KORKUYOR MUYUM ACABA???

GÜNAYDIN CNM... BEN TATİLDEN SIKILDIM BİLE...3 EKİMDEN BERİ GİTMİYORUM İŞE... AMA BEBİŞİM GELSİN, BU KEZ DE İŞE GİTMEK İSTEMİCEM KESİN:))

ayy amann hıc heveslenme buyuk goguse ben normalde 95 takıodum sımdı 105 bıras bol valla pek zor oluo buyuk goguss

ayy benım oglanda ındı asagıya yanı mıdem bosaldı ama benmkı donunce ındı asagı kafa yukardayken cok rahatsız edıyordu mıde yanması falan sımdı cok nadır oluo 10 gundur falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…