gunaydın arkadaşlarrrrrrrr......29ekım cumhurıyet bayramımız kutlu olsunnnnnnnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/442375-bebek-cocukl-sapkalari.htmlbebeklerinize şapklara hemen örün sıcaccık giysinler
selam kızlar;
Gögüs pedlerinizi ne marka aldınız,tek eksiğim o kaldı,bazısı sütten ıslanınca toplanıyomuş rahatsız ediyomuş,en iyisi hangisidir acaba?? chicco,lansinoh vs..
chicco aldım antıbakterıyel ..yapıskanlı..
cnm yaa... ne depresyonu... yapma gözünü seveyim... ben de eşimden ayrıyım ama bunu keyfi yapmadık ki, yavrularımız için yaptık. bu büyük bi fedakarlık, ama emin ol değecek... lütfen bunları düşünmeye çalış. hem kendine, hem bebeğine, hem de etrafındakilere zara verme. hem daralınca sen bize yaz... biz seni dinleriz. sıkma sakın canını...
bu arada kızlar ben de bugün çok kötü panik oldum yaa... kadının biri ( kötü niyetli söylemedi biliyorum ama)karnımla ilgili yorum yaptı. çok aşağıdaymış. kız karnı diilmiş. erkek karnıymış. karın göğüs altından 3-4 parmak aşağı indi mi doğum yakınmış, falan filan....
ya yok daha en az 6 hafta var dedim. o hiç belli olmaz dedi... iyice asabım bozuldu( benim kızım Allah'ın izniyle zamanında gelecek yaaa (((((((((
hamilelikten dolayı fazla hassaslaşmışsındır doğurunca geçer inşallah üzme kendini
canım üzülme nolur. benim bebiş 30+1de 1550 gramdı. bana doktor normal dedi ben de sevinip duruyorum. seninki de normal ki. sen niye üzülüyorsun anlamadım. eşinle de tartışman onu çok özlediğinden. ama bebeğini düşün rahatlamaya çalış. düşün eşin için daha zor, sen en azından bebişini hissediyorsun, onunla konuşursun. o ne yapsın. bence sakin olmaya çalış:))
kızlar çok sağolun...sizi okuyunca iyice rahatlıyorum.
ay dün gece de saçma sapan şeyleri düşünüp uyuyamadım.bebeğimle eve gidince herkes sevmek isteyecek kucaklayacak öpecek diye sıkıntı yaptım. ne saçma değil mi? ki hiç öyle biri değilim. sabah kalktım güldüm kendime. ne saçma şeyler. her gece uykumu kaçıracak bir saçmalık buluyorum.
ama bugün çok iyiyim. oğlumla konuşuyorum hep. eşimle de düzeldik. zaten ben kendi kendime kızıp, küsüp sonra yine affediyorum, adamın ruhu duymuyor
canım moralinin düzelmesine sevindim....inan ben de bazen öyle şeyler takıyorum ki kafaya hamile olmayan biri anlayamaz asla...
inşallah bu evhamlı ruh halimiz doğurduğumuzda da sürmez çünkü sütümüz etkilenir mazallah..
Allah korusun kız..gerçekten hamile kalmadan önce anlamazdım. şimdi kimseyi, en uç takıntılı anneleri bile kınayamıyorum.
ben, hep şu antibakteriyel ürünlere karşı çıkardım. o çocuğu mikrop kapar diye kafayı yiyen annelere kızardım. düşünün ki, geçen oğlumun alışverişini yaptım, sadece 1 günüm içinde sls maddesi olmayan şampuan aramakla geçti. niye? sls maddesi kanserojenmiş. dalininden komilisine, seba medine kadar hepsinde var. sadece unibaby çıkarmış, yeni ürünmüş o da daha marketlerde falan yok.200 ml 15 tl...
eve geldim, ağlayacağım bulamadım diye. kardeşim sordu, anlattım hepsinde var diye. "e abla hepsinde varsa o kadar da sorun değil demek ki, rahat olsana, kim şampuanı yüzünden kanser olmuş" dedi.biraz rahatladım ama...
dalinde karar kıldım. benim de şampuanımdı:)
inan ki kanserojen olmayan hiçbişey yokki..o kadar ayrıntıya girersek yeriz kafayı..
bebeği plastik olmayan cam yada kauçuk ürünlerle besleyelim..biberon,emzik..bi de ben biberon sterilizatörü almak istiyorum..o konu önemli bence..ben mikrobiyoloğum..sterilizasyon benim içim..
gerisi çok da önemli değil aslında canım..
Saol canım bende ikisi arasında kaldım lansinohta gögüs ucu kremliymiş sanırım.1 paket mi almalı acaba 30 lu 60 lı olanlardan yoksa bunuda mı stoklayalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?