selam arkadaşlar uzundur giremedim çok üzüldüm bebeğimi kaybettim.8 hafta 5 günlüktü.kendilğnden düşük yaşadım.kısmetim değilmiş demekki bikaç gün önce düşük yaptım.allah kimseye o acıyı yaşatmasın allah hiçbirnize vermesin böle acıyı.umarım hepinz en sağlıklı şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınz.yazmaycaktımda dedm kimsenin canını sıkmıyım çünkü bende hamileyken öle düşük yapan yada bebeğini kaybeden birnin cümlelerini okudğmda üzlyodum. ama size yazmak istedim.lütfen ama lütfen gittiğnz doktora dikkat edin ve muayene süresini arayı çok uzatmasına izin vermeyin.benm canm yandı kimseninki yanmasın.doktor eğer üç dört hafta sonra gelin felan derse kesnlkle en az iki haftadayada haftada bir gidn.ben beş haftalıkken gitmştmm kalp atışnı duymadığmz halde bana üç buçk hafta sonra gel demiştii tabi ben üç buçk hafta sonra gittğimde yapcak bişey kalmamaıştı bebeğimi kaybetmiştim.tmm allahın işi belki bu bebek kalmayacaktı ama belki yapabilcek bişeyler olurdu.çok üzgünmm.allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu. size sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum.hoşçakalın....
benimki ultrasona göre 6+2 bi tanesi onda crl 0.56 diyor bi sonraki çıktı da ki ikiside aynı anda verildi 6+3 diyor 0.59 diyor benimki niye böle daha küçük dimi sizinkinden
valla bu site olayı çok ii diyorum ama herşeyi de takıyo böle olunca insan şimdi sizinkilere bak 14 lerde benimkine bak yaaaaa 0.59 bu ne ki şimdi ama dr ii demişti farklı ölçü birimleri kullanıyolardır belki cihazlarda değişiktir
kendin yap tabi yaaa bırak öle şeyleri şöle kakaolu olsun ev yapımı anne eli deymiş gibi
valla bu site olayı çok ii diyorum ama herşeyi de takıyo böle olunca insan şimdi sizinkilere bak 14 lerde benimkine bak yaaaaa 0.59 bu ne ki şimdi ama dr ii demişti farklı ölçü birimleri kullanıyolardır belki cihazlarda değişiktir
0.56 ne ama? cm mi yazıyor?
netten baktım şimdi, 6 haftalıkken 5 mm olması gerek diyor.
bence farklı ölçü birimlerini kullanıyorlardır.
5,9 mm oluyor. muhtemelen cm olarak yazılmıştır. can sıkacak bişey yok canımmm
Bulantın olduğuna göre bence yukarıda yazdığın konuda kaygılanma sağlıklı devam ediyor demekki benim malesef yok...
Ben de bu anlattığının kimyasal gebelik olduğunu biliyorum.
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benim ilki 8 haftalık kendiliğinden düşmüştü lekelenmeyle başladı sonra kanamayla devam etti ve hastanede yatmıştım bu süreçte. Sonra oğlum oldu. Sonra da 25. haftalık doğan oğlumu kaybettim inşallah haftaya bir mucize olur diye bekliyorum. 3. kez aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Sen de arayı uzatma folik asiti bırakma bir adetten sonra bence dene. İlkti sanırım.
Canım benim de ilki kendiliğinden düşmüştü ama malesef bu sefer de 10 gün sonra gelişme olmazsa sonlandıracağız dedi doktor. İlaç ne ilacı ben bilmiyorum. Kürtaj olmak istemezsem ne olur?
evet cm yazıyo sizinde cm dimi
benimkinde mm yazıyor. zaten 15 cm olsa kocaman olurdu bebişim şimdiden :)
Üç seçenek var ya kendiliğinden düşüyor , ya ilaç yardımı ile kasılma başlatılıyor ve düşüyor ya da kürtaj dedi dr. Ama tabii çok sık ulrtason ve kan tahlilleri ile buna karar veriliyor. Sürekli bhcg değerini ölçüyor dr. Benimki düşmeya başlamıştı o yüzden şükür ki kürtaja gerek kalmadı.
iyi geceler hanımlar ;
nasılsınız?
chnb canım nasılsın takip edemedim iki gündür?
bugun kac defa slm yazdim cvp alamdim herkes okadar koyu sohbete dalmiski beni gormediler bilee kustum yazmicam bende artik
kısmet işi bu iş gerçekten. kısmetten öte de yol yok. yani sen yazsan ya da yazmasan kimsenin kaderi bu nedenle değişmez. o yüzden rahat ol ve paylaş lütfen. biz seve seve paylaşmak isteriz. zaten pcde de bundan ötesi yapılamıyor sonuçta.İyiyim canım dün akşam eşim almıştı bilgisayarı kapatmış cevapladım mesajı. Bugün okuldan zümreden 2 arkadaş eve geldi okulda konuşamıyoruz diye. Sonra da komşular geldi.İdare ediyorum bazen ümitleniyorum bazen ümidim kırılıyor yarın başka doktora mı gideyim diyorum, sabredeyim diyorum böyle kafamda sürekli düşünceler uçuşuyor. Ben üzerime düşeni yaptım diyorum gerisi aLLAH'TAN. sENİN NASIL GİDİYOR? öĞRENCİLERİN YORUYOR MU? Bulantın vardı şimdi nasıl? Bir de canım eriği yazmıştın geçen gün ölçülü ye canım benim oğlumda kırmızı erik yemiştim biraz fazlaca. Barsaklarım bozuldu 29+4'te. O sancı doğumu tetiklemiş ve 4 cm açıkla 11 gün Z. Kamil'de yatmıştım. Sora 35 e kadar yalnızca lavaboya kalktım. Bizim topikten bir arkadaş yazdı o da aynı şekilde erikten barsakları bozulmuş onun haftası daha erkendi malesef erken doğum yapmış. Temkinli ol. Buraya evham yaptırmak istemediğim için yazmak istemiyorum ama sonra da yazmam gerekli diye düşünüyorum.
ben de senin o salyalı efeni yerim annesi:)bugun kac defa slm yazdim cvp alamdim herkes okadar koyu sohbete dalmiski beni gormediler bilee kustum yazmicam bende artik
Ah güzel kardeşim haklısın kaç kez niyet ettim öyle kendi derdime düştüm ki yazamadım canım kusura bakma. Ufaklık nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?