2011 Aralık Anneleri

canım çok geçmiş olsun allah saırlar versin birtanem.gerçekten çok üzüldüm ve söylenecek söz kalmıyor.dediğin gibi belkide rabbimin taktiri doktorda iyi olsa gelemeyecekti belkide rabbim en hayırlısını nasip etsin inşaallah sanada kurban olduğum rabbim sabırların en büyüğünü versinn.aminnnn

netten baktım şimdi, 6 haftalıkken 5 mm olması gerek diyor.
bence farklı ölçü birimlerini kullanıyorlardır.

5,9 mm oluyor. muhtemelen cm olarak yazılmıştır. can sıkacak bişey yok canımmm

5,9 mm oluyor. muhtemelen cm olarak yazılmıştır. can sıkacak bişey yok canımmm

şimdi bende tam bunu düşündüm 5 mm ise en mantıklısı 5.9 olması dedim ooooo 6 baksanıza kızlar çüpppeeerrr heheheh hemende havaya girdim az önce 0.59 a babam üzülüyodu dimi desenize :)))

Üç seçenek var ya kendiliğinden düşüyor , ya ilaç yardımı ile kasılma başlatılıyor ve düşüyor ya da kürtaj dedi dr. Ama tabii çok sık ulrtason ve kan tahlilleri ile buna karar veriliyor. Sürekli bhcg değerini ölçüyor dr. Benimki düşmeya başlamıştı o yüzden şükür ki kürtaja gerek kalmadı.

Hcg düşmeye başlar başlamaz mı yoksa çok düşünce mi yapılıyor bunda ne ilaçları kullanıyorsun?Bende pıhtılaşma sorunu da var. Her gün innohep iğne, coraspin, folbiol ve 2 tane progestan kullanıyorum. Açıkçası sanki progestanı kesersem düşer gibi hissediyorum. Düşsün istemiyorum ama devam etmeyecekse de kürtaj olmak istemiyorum. İlacı duymamıştım . Allah hepimizin yardımcısı olsun... Buradayazıyorum arkadaşların da etkilenmesinden endişeleniyorum acaba bu durumlar için başka topikler mi olsa bilmiyorum.

iyi geceler hanımlar ;
nasılsınız?
chnb canım nasılsın takip edemedim iki gündür?

Son düzenleme:
iyi geceler hanımlar ;
nasılsınız?
chnb canım nasılsın takip edemedim iki gündür?

İyiyim canım dün akşam eşim almıştı bilgisayarı kapatmış cevapladım mesajı. Bugün okuldan zümreden 2 arkadaş eve geldi okulda konuşamıyoruz diye. Sonra da komşular geldi.İdare ediyorum bazen ümitleniyorum bazen ümidim kırılıyor yarın başka doktora mı gideyim diyorum, sabredeyim diyorum böyle kafamda sürekli düşünceler uçuşuyor. Ben üzerime düşeni yaptım diyorum gerisi aLLAH'TAN. sENİN NASIL GİDİYOR? öĞRENCİLERİN YORUYOR MU? Bulantın vardı şimdi nasıl? Bir de canım eriği yazmıştın geçen gün ölçülü ye canım benim oğlumda kırmızı erik yemiştim biraz fazlaca. Barsaklarım bozuldu 29+4'te. O sancı doğumu tetiklemiş ve 4 cm açıkla 11 gün Z. Kamil'de yatmıştım. Sora 35 e kadar yalnızca lavaboya kalktım. Bizim topikten bir arkadaş yazdı o da aynı şekilde erikten barsakları bozulmuş onun haftası daha erkendi malesef erken doğum yapmış. Temkinli ol. Buraya evham yaptırmak istemediğim için yazmak istemiyorum ama sonra da yazmam gerekli diye düşünüyorum.

bugun kac defa slm yazdim cvp alamdim herkes okadar koyu sohbete dalmiski beni gormediler bilee kustum yazmicam bende artik

bugun kac defa slm yazdim cvp alamdim herkes okadar koyu sohbete dalmiski beni gormediler bilee kustum yazmicam bende artik

Ah güzel kardeşim haklısın kaç kez niyet ettim öyle kendi derdime düştüm ki yazamadım canım kusura bakma. Ufaklık nasıl?

kısmet işi bu iş gerçekten. kısmetten öte de yol yok. yani sen yazsan ya da yazmasan kimsenin kaderi bu nedenle değişmez. o yüzden rahat ol ve paylaş lütfen. biz seve seve paylaşmak isteriz. zaten pcde de bundan ötesi yapılamıyor sonuçta.
umarım güzel bir gelişme olur ve bebeğin sana süpriz yapar ve gelişiyordur.ama dediğim gibi olmasa da kısmet diyeceğiz ve tekrar arkamızdan geleceksin artık .kendini çok üzmeni istemem.şükürki bebeğin oluyor diye düşüneceğiz.( böyle dememe kızmıyorsundur umarım)
erik konusunda ben de temkinli olacağım yeşil erik yemiştim ama olsun...
sayfalar çok ilerlemiş yazdıklarını göremedim ama bakarım canım.
öğrenciler yormaz mı ama ben rapor alamıyorum çok vijdan yapıyorum geri kalıyorlar diye.
yarın da açık lise sınavlarında görevim var.
ben de bugün bizim okulun anneler gününe özel sadece bayan öğretmenlerin katılımıyla düzenlenen geceye katıldım. pekte eğlenemedim oyun,halay ve şarap ve sigara olmadan eğlenmek zor ama ben bebeğimle mutlu olmayı tercih ediyorum gerçi.canımı sıkan arabamla gitmiştim mekana ve yollar çoook bozuktu baya bir sarstı umarım birşey olmaz. çok korkuyorum gerçekten. bulantılarım devam ediyor ama bugün biraz daha rahatım çok şükür.

Ah güzel kardeşim haklısın kaç kez niyet ettim öyle kendi derdime düştüm ki yazamadım canım kusura bakma. Ufaklık nasıl?

valla suanda evde yarmaazlik yapan bayaa enerjik :) oturmuyor bizde cogunu atlattik gribin ama hala biraz varr karnimdaki ufaklikda midemi bulandiriyor yaa ben oglumda boyle olmamistim asil bizi boswer sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…