2011 Aralık Anneleri

cnm.kasıklarım ve karnımda adet olacakmışım gibi sancılarım oldu.birde karnım sertleşmişti.benim geçen hafta suyumun birazı gelmişti.doktor ağrın kanaman yada bebğin oynamalarında azalma olursa bekleme gel dedi.bende bişey olmasın diye gittim.nst ye bağlandım.çatı kntrolü ve muayene oldum.çok şükür hiçbişey çıkmadı.[/QUOTE]

Hamdolsun canım sevindim bişey çıkmamasına.Hayırlı vakitte gelsin kuzucuklar inşallah.

Yerim onların top top ellerini topuklarını.Allah iyi günlerini göstersin inş.
Hepinize ii geceler,Allah rahatlık versin

hepinize iyi akşamlar kızlar benim net takılıyo.cevap yazıcam diye çok bekletiyo.sabah b,i yapsalarda artık aranıza rahat katılabilsem.kendinize iyi bakın

bi ben anlayamıyorum heralde elımın altına kadar gelıyo ama nesı bır turlu bılemıyorum yaaaaaaaaaaaaaa

hepinize iyi geceler hamşiler yasmincim geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel inşallah .

bi ben anlayamıyorum heralde elımın altına kadar gelıyo ama nesı bır turlu bılemıyorum yaaaaaaaaaaaaaa

göğüsümün altında poposu varmış dün gece yatıyoruz uyutmuyo beni bende poposuna vurdum hafifçe eşim diyo neyapıyosun azcık dursun oda diyorum

Merhaba kızlaaarr Haftasonu doğru düzgüz giremedim nete, inşallah iyisinizdir. Geçmiş olsun yasmincim, yaa ne güzel kız az sancıyla gelmiş 7 cm açılması olmuş, darısı başımıza... Kızlar yaa son zamanlarda bebişi acayip aşağıda hissediyorum, sanki elini uzatıverse görecekmişim gibi, bikini bölgemden hareketlerini duyuyorum, düşünün artk :44:

göğüsümün altında poposu varmış dün gece yatıyoruz uyutmuyo beni bende poposuna vurdum hafifçe eşim diyo neyapıyosun azcık dursun oda diyorum

bende bazen durtuyorum az rahat dur dıye ama dınlemıyo benı habıre böğrume durtuyo gıdıklıyo benı sıpa:))))))))) ama neyıyle yapıyo bılmıyorum işte:44::44::44:

Geçmiş olsun canım
ben son bir aydır sürekli istifra ediyorum malesef günde üç kere falan artık yüzümde gözümde fer kalmadı Allah yardımcın olsun

ay canım kim doğum yapmış 7 cm açıklıkla ,birşey kaçırdım sanırım

kızıma aldığım mevlüt takımı kızlar Eki Görüntüle 281388
hayırlı olsun canım çok şeker

kızıma aldığım mevlüt takımı kızlar Eki Görüntüle 281388

cnm yasmin hastaneye acile gitmiş, oraya da bi bayan gelmiş az sancım var diye, bakmışlar 7 cm açığı var, doğumhaneye yürüyerek gitmiş rahatça...
anladım canım ne güzel ,ben de 6cm açıklıkla girmiştim yürüyerek girdim yürüyerek çıkmıştım ,yine öyle olur inşallah

DESTİNA canım çok çok geçmiş olsun...

canım çok geçmiş olsun inşallah bebişinin de durumu iyidir yarın haber vermeyi unutma bizlere

fatmacımmm canım çokkk geçmiş olsun noldukı acaba yedıgın bişeymı dokunudukı...inşallah herşey yolundadır bızlerıde habersız bırakma.....dıkkat et kendıne

destina cnm çok geçmiş olsun niye böle olmuşsunki acep???

destinacım geçmiş olsun

çokk çokkkk geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda toparlarsın, hep istirfa hemde ateş bedenini epeyce yormuştur dikkat et kendine...

çook geçmiş olsun Fatmacım,,hemencecik iyileş inşallah,,bebişin iyidir canım benm bide ona takılıp üzme kendini sakın,,arkadaşlarında dediği gbi onun rahatı yerinde,,keyif yapıyodur içerde

Allah acil şifalar versinnn.Bebeğin hareketlerini mutlaka takip ediyorsundur zaten,yarında doktora gidince iice rahatlarsın inşallah.Sen kendine çok dikkat et,geçmiş olsun canım.

cok gecmıs olsun destına ...

canım çok geçmiş olsun sen ne yedinki böyle zehirlendin ya çok üzüldüm canım benim Allah bidaha yaşatmasın bebeğine bişey olmamıştır ama yinede doktora görünmen gerekir

destina

çok geçmiş olsun canım. ikinizde de bir sıkıntı yoktur inşallah..

cnm benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... çok dikkat et lütfen kendine... bol bol su iç.. ama tabii ki yarın bebişi de gör. bize de haber ver e mi????

canım benim çok geçmiş olsun. niye olduki acaba. farklı bişey mi yemiştin ki? çok üzüldüm. dikkat et kendine ve bebişine de tabi.

canım çok geçmiş olsun..bol sıvı tüket kaybettiğini geri al bebeğine bişey olmaz merak etme..

geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin inşallah...

Geçmiş olsun canım
ben son bir aydır sürekli istifra ediyorum malesef günde üç kere falan artık yüzümde gözümde fer kalmadı Allah yardımcın olsun

kızlar cok sagolun ya allah razı olsun ıyı dıleklerınız ve dualarınız için..bugun de hiç birşey yiyemedim yediğim cıktı cok bitkin düşürdü bu durum beni yarın kendi doktoruma gidecem inş o biçözüm önerebilir bana yoksa böyle çok kötü

1979;cnm senin neden oluyor bu cıkarmaların cok zor bişey allah yardımcımız olsun

son bır haftadır her gece cıkarmadan yatamıyordum ama şu ıkı gundur hiçbirşeyi kabul etmiyor midem anında reaksıyon verıyor bırde bu nefes alamamak mahvediyor beni benim bebişte bir aşagı inse bıraz rahatlıyacamda ama tam gögsümün altında oturuyor sankı..offf bu son aylar cok zor geçiyor

yarın doktordan gelince yazarım inş kızlar gelişmeleri herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…