aynen canım benimde öyle günde 2 veya 3 kere hıçkırık tutuyo :) bak bu doğumdan sonrada devam ediyormuş annesi haberin olsunbenim karnımda öyle geriliyoki hatta kolunu bacağını takip ediyorum eliyle top gibi şişiyo geziyo içimde
yasmin iyimisin cnm şimdi?
aynen canım benimde öyle günde 2 veya 3 kere hıçkırık tutuyo :) bak bu doğumdan sonrada devam ediyormuş annesi haberin olsunbenim karnımda öyle geriliyoki hatta kolunu bacağını takip ediyorum eliyle top gibi şişiyo geziyo içimde
bi ben anlayamıyorum heralde elımın altına kadar gelıyo ama nesı bır turlu bılemıyorum yaaaaaaaaaaaaaa
göğüsümün altında poposu varmış dün gece yatıyoruz uyutmuyo beni bende poposuna vurdum hafifçe eşim diyo neyapıyosun azcık dursun oda diyorum
kızıma aldığım mevlüt takımı kızlar Eki Görüntüle 281388
slm kızlar..geçmişe bakamadım iyi olursam bigöz atarım inş..dün geceyi hastanede geçirdim akşam annemlerdeyken aniden bir sıtma tuttu ardından 3saat kadar aralıksız istifra derken bayılmak üzereydim acile götürdüler hemen önce gıda zehirlenmesi teşhisi kondu sonra başka bır enfeksiyonun sebep olabıleceği söylendi..ateşimde cok yükselmiş sebebini anlayamadım bende neden böyle oldum diye
yarın kendi dogum doktoruma gıdecem bebeğin durumu iyidir inş..acilede bebekle ilgili birşey yapmadılar tamamen bana odaklanıp ateşimi falan düşürmeye çalıştılar..kötü bir gece oldu bizim için..şuan da hala etkisi var tam atlatamadım..
Çok tatlıymış, güle güle sağlıcakla giydir annesi...:112:
ay canım kim doğum yapmış 7 cm açıklıkla ,birşey kaçırdım sanırımMerhaba kızlaaarrHaftasonu doğru düzgüz giremedim nete, inşallah iyisinizdir. Geçmiş olsun yasmincim, yaa ne güzel kız az sancıyla gelmiş 7 cm açılması olmuş, darısı başımıza... Kızlar yaa son zamanlarda bebişi acayip aşağıda hissediyorum, sanki elini uzatıverse görecekmişim gibi, bikini bölgemden hareketlerini duyuyorum, düşünün artk :44:
hayırlı olsun canım çok şekerkızıma aldığım mevlüt takımı kızlar Eki Görüntüle 281388
ay canım kim doğum yapmış 7 cm açıklıkla ,birşey kaçırdım sanırım
hayırlı olsun canım çok şeker
Merhaba kızlaaarrHaftasonu doğru düzgüz giremedim nete, inşallah iyisinizdir. Geçmiş olsun yasmincim, yaa ne güzel kız az sancıyla gelmiş 7 cm açılması olmuş, darısı başımıza... Kızlar yaa son zamanlarda bebişi acayip aşağıda hissediyorum, sanki elini uzatıverse görecekmişim gibi, bikini bölgemden hareketlerini duyuyorum, düşünün artk :44:
anladım canım ne güzel ,ben de 6cm açıklıkla girmiştim yürüyerek girdim yürüyerek çıkmıştım ,yine öyle olur inşallahcnm yasmin hastaneye acile gitmiş, oraya da bi bayan gelmiş az sancım var diye, bakmışlar 7 cm açığı var, doğumhaneye yürüyerek gitmiş rahatça...
anladım canım ne güzel ,ben de 6cm açıklıkla girmiştim yürüyerek girdim yürüyerek çıkmıştım ,yine öyle olur inşallah
DESTİNA canım çok çok geçmiş olsun...
canım çok geçmiş olsun inşallah bebişinin de durumu iyidir yarın haber vermeyi unutma bizlere
fatmacımmm canım çokkk geçmiş olsun noldukı acaba yedıgın bişeymı dokunudukı...inşallah herşey yolundadır bızlerıde habersız bırakma.....dıkkat et kendıne
destina cnm çok geçmiş olsun niye böle olmuşsunki acep???
destinacım geçmiş olsun
çokk çokkkk geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda toparlarsın, hep istirfa hemde ateş bedenini epeyce yormuştur dikkat et kendine...
çook geçmiş olsun Fatmacım,,hemencecik iyileş inşallah,,bebişin iyidir canım benm bide ona takılıp üzme kendini sakın,,arkadaşlarında dediği gbi onun rahatı yerinde,,keyif yapıyodur içerde
Allah acil şifalar versinnn.Bebeğin hareketlerini mutlaka takip ediyorsundur zaten,yarında doktora gidince iice rahatlarsın inşallah.Sen kendine çok dikkat et,geçmiş olsun canım.
cok gecmıs olsun destına ...
canım çok geçmiş olsun sen ne yedinki böyle zehirlendin ya çok üzüldüm canım benim Allah bidaha yaşatmasın bebeğine bişey olmamıştır ama yinede doktora görünmen gerekir
destina
çok geçmiş olsun canım. ikinizde de bir sıkıntı yoktur inşallah..
cnm benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... çok dikkat et lütfen kendine... bol bol su iç.. ama tabii ki yarın bebişi de gör. bize de haber ver e mi????
canım çokkkk geçmiş olsun . bebişin hareketleri nasıl , sen onu daha iyi bilirsin .. eğer bir farklılık yoksa yada en azından günde 10 kere hareket ediyorsa herşey yolunda demektir .. merak etme annesi , bu yaşadığın rahatsızlığı sen bilererk ve isteyerek yaşamadın , o yüzden emin ol o çok güvenli yerinde huzurla büyümeye devam ediyordur .. Allah bir daha yaşatmasın canım ..
canım benim çok geçmiş olsun. niye olduki acaba. farklı bişey mi yemiştin ki? çok üzüldüm.dikkat et kendine ve bebişine de tabi.
canım çok geçmiş olsun..bol sıvı tüket kaybettiğini geri al bebeğine bişey olmaz merak etme..
kızlar ikinizede cok gecmiş olsun aman dikkat edin kendinize.buarada geçmişte göğüs kremlerınden bahsetmıssınız ben 32.haftaya gırdıgım gunden berı doktorun yazdıgı kremı sabah aksam sürüyorum inş.h dogumdan sonra bişey olmaz.Doktor şimdiden baslayabılırsın dedı bende basladım...
geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin inşallah...
Geçmiş olsun canım
ben son bir aydır sürekli istifra ediyorum malesef günde üç kere falan artık yüzümde gözümde fer kalmadı Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?