slm kızlar..geçmişe bakamadım iyi olursam bigöz atarım inş..dün geceyi hastanede geçirdim akşam annemlerdeyken aniden bir sıtma tuttu ardından 3saat kadar aralıksız istifra derken bayılmak üzereydim acile götürdüler hemen önce gıda zehirlenmesi teşhisi kondu sonra başka bır enfeksiyonun sebep olabıleceği söylendi..ateşimde cok yükselmiş sebebini anlayamadım bende neden böyle oldum diye
yarın kendi dogum doktoruma gıdecem bebeğin durumu iyidir inş..acilede bebekle ilgili birşey yapmadılar tamamen bana odaklanıp ateşimi falan düşürmeye çalıştılar..kötü bir gece oldu bizim için..şuan da hala etkisi var tam atlatamadım..
slm ben başladım hem doğum hem bayram temizliğine benim görümcem yanıma geldi.şimdi yavaş yavaş hergün bir odayı siliyor.saoolsun
kızlar dün gece biraz ağrım oldu diye geçen yattığım hastanennin aciline gittim.bi kız gelmişti.çok az sancısı vardı çatı muayenesinde 7 santim açıklık çıktı.az daha geç gelseydi.doğurucakmış.doğumhaneye yürüyerek gitti.inş.sizlerinde doğumu kolay olur.
kızıma aldığım mevlüt takımı kızlar Eki Görüntüle 281388
bayramda annemler gelio yanıma ve inş en kısa zamanda doğum olurda yanımda olurlar yoksa babamlar gidecek annemde çok fazla kalmayacak bende dr konuşmaya karar verdim eğer bebiş için bi zararı olmazsa 37. haftada sunı sancıyla doğurmak istiyorum(tosunum zaten 3 hafta falan önde gidiyo 3.5 kg kesin geçer ) 36. haftadan sonra prematüre sayılmıyo zaten
zamanını beklersem kilosuda çok fazla olursa sezaryan olma ihtimalim çoook yüksek ilki normal 2. sezaryan ikisinide yaşamak istemiyorum
dr olumlu bakarsa süper olacak bayram şekerim gelecek ama genede yanlışmı düşünüyorum bekliyeyim mi diye düşünüyorum ozamanda sezaryan yapmak zorunda kalırsam çok üzülürüm
siz olsanız ne yapardınız:26:
slm kızlar nasılsınız bugün hastaneye gittim nstye 2 gündür de tansiyon problemi var derken doktor şeker çıktı dedi idrar tahlilinden nasıl anladı bi anlam veremedim kan tsti istedi yüksek çıkarsa hastaneye yatırcakmış çok canım sıkıldı yaaa:S:S:S
geçmiş olsun canım
kızlar biz geldikkkkkkkk
doktora gittim saat 2de, grip için antibiyotik verdi, kan ilacı verdi yine
bebişim sata göre 34 ultrasona göre 35 haftalıkmış, 1 hafta önden gidiyo dedi,
2 klio 280 gr olmuş tosuncuk, hareketleri kilosu gayet iyi dedi,
doğum pozisyonunu almış, 4-5 hafta sonra sezeryan yapabiliriz dedi, bayramdan sonra net tarihi belli olcak :18:
hastaneden sonra alışveriş yaptım eve geldim yemek yaptım sağı solu toparladım, anca oturabildim
heeeee bu arada kilo konusunda rekor bendeee 55+20 = 75 kiloyum 20 kilo almışım
slm kızlar nasılsınız çarşamba benimde kontrolüm var çok merak ediyom kuzumu döndümü büyüdümü doğum nsl olacak bide bende sümüksü beyaz akıntı da demeyeyim temizlenirken elime geliyo nişan olabilir mi ya oğlumda da olmuştu ama onda hafif pembelik vardı bide benim kıpır kıpır olan sıpa nerdeyse hiç hareket etmiyo ara ara tıklamasa dr da alcam soluğu ay çabuk doğsa ben çok sıkıldım zaten 6 aylık doğmuşum sabırsızın tekiyim zaman geçmiyo
dün oğlumu görünce rahatlarım sanmıştım. şimdi de kilosunu taktım. iyi aslında ama işte...
eşimle tartıştım. annem üzülüyor mutsuzum diye..ben zaten psikiyatri geçmişi kabarık biriyim. depresyondayım ya da giriyorum,farkındayım ve bu korkunç. sizimle de konuşmasam...
bu arada kızlar ben de bugün çok kötü panik oldum yaa... kadının biri ( kötü niyetli söylemedi biliyorum ama)karnımla ilgili yorum yaptı. çok aşağıdaymış. kız karnı diilmiş. erkek karnıymış. karın göğüs altından 3-4 parmak aşağı indi mi doğum yakınmış, falan filan....
ya yok daha en az 6 hafta var dedim. o hiç belli olmaz dedi... iyice asabım bozuldu( benim kızım Allah'ın izniyle zamanında gelecek yaaa (((((((((
nerdeyse 1 haftadır girmemişim foruma. hepsini okuayamadım valla sadece son 2 gün. önemli bişeyler olduysa, başka doğuran falan varsa söyleyin :))
ben kötü bi haftasonu geçirdim. kardeşim ercişteydi. allahıma çok şükür burnu bile kanamadan kurtarmış kendini. ama ben o sağsalim görene kadar rahat edemedim. gerçi görünce haline çok üzüldüm ama yapcak bişey yok. onun gibi yeni atanan bi sürü arkadaşı hayatını kaybetmiş. psikolojisi berbat. kısa zamanda kendine gelmesi imkansız ama buna da çok şükür tabi ki!!!!
bu olayın etkisinden sanırım benim kramplar arttı o günlerde. hareketleri azaldı kızımın. bugün doktora gittik kontrole. 2700 gr. olmuş bizimki 34h 5 günlüğüz. çok şiddetli olmayan sancılarım çıktı yine. haftada bir kontrole devam. doktorum bayram tatilinde burda değilmiş. eğerhaftaya da sancı çıkarsa,o yokken doğurmayım diye yine ilaç alıcam sanırım. inşallah o yokken bişey olmaz. kendimi ona hazırladım sonuçta, başkasına o anda nasıl tepki veririm bilmiyorum....
herkesteki şikayetler bende de var. gece dönerken bile canım yanıyor artık. çok yürürsem karnım kasılıp kalıyor, her an tuvalet ihtiyacı hissediyorum. bazen nefes darlığı .çekiyorum. boğulcak gibi hissediyorum. sırtım çok ağrıyor. karnım aşağı indi iyice. eşim karnıma bakıp gülüyor, nerdeyse yeredüşecek bebiş diyor:)) falan filan... ama az kaldı kızıma kavuşmaya. hatta böyle giderse zamanını beklemicem bizimki. ama nolur şu bayramı atlatalım diyorum :) 2 hafta daha dayansın di mi ama yaaa....
bende göğüs kremi almadım şart mı çatlak olursa falan alınmıyor mu yoksa baştan sürmek mi gerek???bende emzirme sütyeni almadım canım pek kullanışlı olmuyor dediler onun yerine likralı yarım atlet gibi sütyenlerden aldım evde onlarla idare ederim artık
ben de onlardan aldım çok rahat oluyo onlar ama göğüslerim hızla büyürken sonradan yavaşladı inş. sütlenince 3-4 cm de olsa büyür
kızlar günaydınlar,
dün akşamdan beri inanılmaz idrar keseme baskı var.. devamlı sanki altıma yapacak gibiyim.. sabah dr umu aradım.. bel ağrın varmı dedi dedim öle çok yok.. böle halsizleşirken bacaklarına kasıklarına ağrı girrer miden bir tuhaf olursa gel hemen dedi..korkmaya başladım hep.. meleğim 2 kiolo daha biraz daha büyüsün sakın gelmesin diye hoş dr. amcamız yaşar dedi ama ben bu kadar küçük gelsin istemiyorum...
dua edinde en azından 36 ya kadar bişi olmasın kızlar....:18:
selam herkese iyi hafta sonları bebeişimi gördük cuma günü sağlığı iyi nst ye girdim kasılmam falan yok herşey normal gidiyor ama bebişim biraz kilolu çıktı şeker de yok ama bebiş 2300 gr çıktı
slm kızlar..geçmişe bakamadım iyi olursam bigöz atarım inş..dün geceyi hastanede geçirdim akşam annemlerdeyken aniden bir sıtma tuttu ardından 3saat kadar aralıksız istifra derken bayılmak üzereydim acile götürdüler hemen önce gıda zehirlenmesi teşhisi kondu sonra başka bır enfeksiyonun sebep olabıleceği söylendi..ateşimde cok yükselmiş sebebini anlayamadım bende neden böyle oldum diye
yarın kendi dogum doktoruma gıdecem bebeğin durumu iyidir inş..acilede bebekle ilgili birşey yapmadılar tamamen bana odaklanıp ateşimi falan düşürmeye çalıştılar..kötü bir gece oldu bizim için..şuan da hala etkisi var tam atlatamadım..
kızlar yaa... bugün kendimi çok kötü hissediyorum. sanırım bebeğim doğum pozisyonu almaya çalışıyor ama alamıyor. dönüp duruyorben de sağ göğüs altımdaki kaburgamı hissetmiyorum artık. sanırım benim yavru kuşum yerini bulamicak... 33. haftamı bitirdim çok şükür ama hiç bugüne kadar bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi. inşallah bebeğim zamanında gelir. babamız yanımızda olmadan doğurmak istemiyorum. tabii herşeyin hayırlısı. Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını versin inşallah...
bugun kızım canımı cok acıtıyor ..hem ayaklarıyla hem de basıyla ..kasıklarım o kadar agrıyor kı anlatamam ..
dusa gırmeye korkuyorum ..hanı dıyorlar ya damarları acarmıs cart curt dıye..
belım fılan da agrısa dıyecegım kı doguruyorum o derece..ılk kez agrıtıyor bu kadar ya oncekı agrı fasa fısoymus ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?