2011 Aralık Anneleri

ahh canım dikkat et kendine artık sen yaa bebişinde iyidir merak etme canım yarın doktordan sonra güzel haberlerini ver bize doktorunda tahlil neyin yapar inşallah geçmiş olsun...

görümcene yardım felan etmiyorsundur sen umarım canım yat dinlen sen temizlik için felanda ayaklandıysan belki ondanda sancın olmuştur aman dikkat et kendine...
rabbim hepimize o kızınki gibi az sancılı bol açılmalı doğumlar nasip etsin inşallah:)

kızıma aldığım mevlüt takımı kızlar Eki Görüntüle 281388

yesinler onun mevlüt takımını annesi pek şeker kıyafeti maşllah güle güle giydirmek nasip olsun size inşallah.kızcen giyince bunu prensesler gibi olucak kesinlikle...

destinacım geçmiş olsun cnm ii haberlerini bekliyorum

fındık hg ciciniz çok güzel

ayy sumak dr gelince ayrıntıları yaz sat ımız aynıya çatı falan yaptımı merak ettim benim ilk bebişte sezaryan diye tutturduğu için çatı mua yapmamıştı normal oldu bu dr biraz garantici muhtemelen bakar tırsıyorum ama hazırlandım da

ama ne zor oldu temizlik işleri hem cnm çok yandı hem bişeye benzemedi zaten göremiom ya sorun yok ama bidaha gerek olursa kesin kuaföre giderim

bu arada herkese günaydın

alıntılayamadım inş kimseyi unutmuyorumdur ama sizinde suni sancıyla ilgili sorduğğum soruma cvp bekliyorum lüfennn çarşamba dr sorucam ama sizin ne düşündüğünüzde önemli

sizin için alıntıladım görmeyenler varsa yorumlarınızı bekliorum:18:

maşallah kızına kilosu çok iyiymiş

canım beyaz sümüksü akıntı bende aylardır var tahlillerde de pek bişey çıkmadı,annem de özellikle kızda beyaz sümüksü akıntı olur demişti

canım kilosunu takma kafaya önemli olan sağlıklı olması,hepsi sağlıkla gelsinler inş.hamilelik psikolojisi seninki yarın bebişin doğsun kucağına al bişeyciğin kalmaz

benimde karnım indi bana öyle geliyo 5 haftamız var erken gelse de olur 35 bitti 20 gün sonra gelse de olur,insan sabırsızlanıyo ya

inş. bekleyecektir 2-3 hafta daha,maşallah bebişine bu arada

ben de onlardan aldım çok rahat oluyo onlar ama göğüslerim hızla büyürken sonradan yavaşladı inş. sütlenince 3-4 cm de olsa büyür

ben de onlardan aldım çok rahat oluyo onlar ama göğüslerim hızla büyürken sonradan yavaşladı inş. sütlenince 3-4 cm de olsa büyür

günaydınnnnn herkesenasılsınız????valla canım benimkiler hamileliğin ilk başında büyüdüler ya kocaman oldular daha da büyümesinler artık ama sütlenince de büyür :26::26::26:

kızlar günaydınlar,

dün akşamdan beri inanılmaz idrar keseme baskı var.. devamlı sanki altıma yapacak gibiyim.. sabah dr umu aradım.. bel ağrın varmı dedi dedim öle çok yok.. böle halsizleşirken bacaklarına kasıklarına ağrı girrer miden bir tuhaf olursa gel hemen dedi.. korkmaya başladım hep.. meleğim 2 kiolo daha biraz daha büyüsün sakın gelmesin diye hoş dr. amcamız yaşar dedi ama ben bu kadar küçük gelsin istemiyorum...

dua edinde en azından 36 ya kadar bişi olmasın kızlar....:18:

geçmiş olsun canım...ayyy o bende de var bel ağrım da oluyo tuvalete gidiyom 2 damla yapıp geliyom :26::26::26::26:bugün kontrole gidicez bakalım ne olcak ne diycekler bebişim kaç kg oldu çok merak ediyorum.hiç karnım yok sanki küçükmüş gibi geliyo bana inş.2 yi geçmiştir

canım gıda zehirlenmesidir mutlaka bende de olmuştu ömrümde o kadar kusmamıştım ve su gibi bi ishal,bebeğe hiçbişey olmamıştı çok şükür ben o haldeyken bile o kıpır kıpırdı sen de rahat ol merak etme

belki de bulmuştur canım sana öyle geliyodur gece de kıpır kıpırlar

kız hemen doğurmuyon belin ağrıyınca yoksa ben şimdiye doğurmuştum,dün saatlerde belim ağrıdı öyle böyle bi ağrı değil sırtıma kalçama yayılıyo 5 dk ağrıyo 5 dk geçiyo,2-3 saat sürdü geçti gece yarısı 5-10 dk sürdü geri geçti,benim her adetimde de belim çok ağrırdı böyle kaslar gevşeyip kasılıyo gibi,belim çıt çıt ediyo kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…