kızlar dün gece biraz ağrım oldu diye geçen yattığım hastanennin aciline gittim.bi kız gelmişti.çok az sancısı vardı çatı muayenesinde 7 santim açıklık çıktı.az daha geç gelseydi.doğurucakmış.doğumhaneye yürüyerek gitti.inş.sizlerinde doğumu kolay olur.
ayyyyyyyyyyy derya inanamıyorum 35 olmuşsun seeeeeeeeeeeeeeeeeeen, hazırmı herşey? ne alemdesin sen canım?
şeyyy hiçbişey hazır değil desem kıyafetler memlekette annemlerde,ben cuma akşamı yola çıkıyom bi tanış arabayla antebe bırakcak bizi,koca bi valiz doldu kışı orda çıkaracam çünkü öyle olunca eşim de adama ayıp olur ana kucağıda var,senin koca valizin benim küçük valizim,mutfaktan götürceklerimiz vs. marketten alcaklarını antepten alırız dedi,öyle yapcaz,gider gitmez beyazlarını,renklilerini,yünlerini yıkayacam hast. çantasını hazırlayacam,gecelik alcam kendime ooo çok iş varkorkutmayın beni,karnım aşağı insede en az 2 hafta var dahaaa
günaydın kızlar nasılsınız ya benım sağ kaburgamın altı acayip ağrıyor sizde de oluyor mu böyle.Eşimin dersi 10 da baslıyordu o gıtmeden sıcak bı dus aldım ama yok gecmedi kıvranıyorum resmen neden kı acaba?
kıs sen ne bekliyonanam ben erken den hazırladım herşeyini gerçi çanta yapmadım daha bugün hazırlıycam onuda bayrmada falan birden bastırırsa koçişin eli ayağına dolanır benim karnımda indi karın kasılmalarıda başladı.bugünde kontrole gidicem bakalım ne diycekler:26::26::26::26:
ayağını oraya dayadığındandır canım bende de oluyo ara sıra hatta bazen sağ kaburga kilitleniyo yürüyünce açılıyo
anam napayım 37 ye kadar çalışabilir raporu aldım,doğumu antepte yapcam,bebişin kıyafetleri orda,bezi şampuanı,kremi vs hiçbişeyi yok,migrosta neo kartına özel bi kampanya varmış 14 kasıma kadar ama araba alamadık,birisi arabasıyla bırakcak eşya çok,bi de market alışverişi yapmayalım diyoz,bayramdan 1 gün önce tüm alcaklarımı halledecem ben liste yaptım,gittiğim akşamda kıyafetlerini yıkamaya başlarım hepsi yetişir inş. benim de karnım aşağı indi,ağrılar var bayağı bel de,kasıkta,rahimde,çatı kemiklerinde ama çok şükür daha doğurmadımneyseki arada bayram tatili var yoksa taa ozamana kadar kalcaktım,şimdi 4 ünde gidip 14 ünde iş göremez raporumu alıp otobüse vercem burdan biri alıp işe götürcek faksı kabul etmez belki sgk
günaydın kızlar..geceden beri yazdıklarınızza şöyle bi baktım,hala kimse doğurmamışşaka bir yana iyisinizdir inşallah?? destina,yasmin ve yarenhande sıkıntısı olan arkadaşlarımız,başka varsa unuttum kusura bakmayın..bugün drdan gelecek iyi haberlerinizi bekliyoruz canlarım...yarenhandecim bu arada bahsettiğin ağrılardan bizde de var ama normal olduğunu sanıyrm,yani inşallah öyledir.tabi sennki ne şiddette bileemeyiz,en garantisi dr kontrolü...deryam korkutuyolarmı seni ne? inşallah sağsalim yerine vardıktan snra gelir kızçen
Unnado sitesinde prima indirimde.Bebek bezi stoklamak isteyenlere duyurulur
slm kızlar
ya bu dediğiniz çatırdama çuturdama bende hiç olmuyo yaaaa sadece çabuk yorulduğumu biliyorum o kadar bu benim zor bi doğum geçiricem anlamına mı geliyo acep???
slm kızlar
ya bu dediğiniz çatırdama çuturdama bende hiç olmuyo yaaaa sadece çabuk yorulduğumu biliyorum o kadar bu benim zor bi doğum geçiricem anlamına mı geliyo acep???
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?