2011 Aralık Anneleri

İyimisin şimdi nasıl bir ağrı hissediyosun acile giderken??[/QUOTE]

maşallah ona inş. bizimki de böyle olur biz kesin cuma akşamı çıkıyoz,bayramdan sonraki perş gitcem doktora 10 kasımda 36+3 oluyom o zaman,inş. öyle bişeyle karşılaşmam,24-25 ini beklesin en azından antebe gidince çok işim var daha

ayyyyyyyyyyy derya inanamıyorum 35 olmuşsun seeeeeeeeeeeeeeeeeeen, hazırmı herşey? ne alemdesin sen canım?

şeyyy hiçbişey hazır değil desem kıyafetler memlekette annemlerde,ben cuma akşamı yola çıkıyom bi tanış arabayla antebe bırakcak bizi,koca bi valiz doldu kışı orda çıkaracam çünkü öyle olunca eşim de adama ayıp olur ana kucağıda var,senin koca valizin benim küçük valizim,mutfaktan götürceklerimiz vs. marketten alcaklarını antepten alırız dedi,öyle yapcaz,gider gitmez beyazlarını,renklilerini,yünlerini yıkayacam hast. çantasını hazırlayacam,gecelik alcam kendime ooo çok iş varkorkutmayın beni,karnım aşağı insede en az 2 hafta var dahaaa

herkese günaydınlarrrrr

destinacım çok geçmiş olsun canım, kendine çok dikkat et

ağrısı, sızısı olan tüm arkadaşlar, hepimizin Allah yardımcısı olsun

ben de cuma ve cumartesi sürekli gezdiğim için bayağı bi yordum kendimi
pazar da kasılmalarım arttı, karnım taş gibi oldu, bütün gün dinlendim evde
bu sabah uyandığımda yine taş gibiydi karnım doktorumu aradım
32+5 im şuan, gayet normal artık bu kasılmalar dedi, olacak daha da artacak,
ama ağrın olursa önemli dedi, hemen gel
ben de işyerindeyim çalışmaya devam ediyorum bakalım
bi yandan da aklım kasılmalarda...

günaydın kızlar nasılsınız ya benım sağ kaburgamın altı acayip ağrıyor sizde de oluyor mu böyle.Eşimin dersi 10 da baslıyordu o gıtmeden sıcak bı dus aldım ama yok gecmedi kıvranıyorum resmen neden kı acaba?

kıs sen ne bekliyonanam ben erken den hazırladım herşeyini gerçi çanta yapmadım daha bugün hazırlıycam onuda bayrmada falan birden bastırırsa koçişin eli ayağına dolanır benim karnımda indi karın kasılmalarıda başladı.bugünde kontrole gidicem bakalım ne diycekler:26::26::26::26:

dün Esra Erolun bebişini izledim
nasıl tatlı maşallaaahhhh
esra erol da çok rahat bi havaya atıp tutmadığı kaldı minicik şeyi:))))
ben bu kadar cesur olamam kesin, bişi olur falan diye korkarım, malum insan pimpirikli olunca çok zor bebek bakımı:))
ana kucağına bayıldım bebeğin, yeşil, oyuncaklı falan çok hoştu
bir de kadın 15 saat doğum sancısı çekmiş, sonrasında kordon dolanması nedeniyle sezeryana almışlar
ama çok kolaydı dedi, sezeryan korkulacak birşey değil hemen ayağa kalktım dedi

böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var sanırım

ayağını oraya dayadığındandır canım bende de oluyo ara sıra hatta bazen sağ kaburga kilitleniyo yürüyünce açılıyo

anam napayım 37 ye kadar çalışabilir raporu aldım,doğumu antepte yapcam,bebişin kıyafetleri orda,bezi şampuanı,kremi vs hiçbişeyi yok,migrosta neo kartına özel bi kampanya varmış 14 kasıma kadar ama araba alamadık,birisi arabasıyla bırakcak eşya çok,bi de market alışverişi yapmayalım diyoz,bayramdan 1 gün önce tüm alcaklarımı halledecem ben liste yaptım,gittiğim akşamda kıyafetlerini yıkamaya başlarım hepsi yetişir inş. benim de karnım aşağı indi,ağrılar var bayağı bel de,kasıkta,rahimde,çatı kemiklerinde ama çok şükür daha doğurmadımneyseki arada bayram tatili var yoksa taa ozamana kadar kalcaktım,şimdi 4 ünde gidip 14 ünde iş göremez raporumu alıp otobüse vercem burdan biri alıp işe götürcek faksı kabul etmez belki sgk

neyse inşallah süpriz yapmaz bebişinhallolur hepsi canım yeterki sağlık olsun

günaydın kızlar..geceden beri yazdıklarınızza şöyle bi baktım,hala kimse doğurmamış şaka bir yana iyisinizdir inşallah?? destina,yasmin ve yarenhande sıkıntısı olan arkadaşlarımız,başka varsa unuttum kusura bakmayın..bugün drdan gelecek iyi haberlerinizi bekliyoruz canlarım...yarenhandecim bu arada bahsettiğin ağrılardan bizde de var ama normal olduğunu sanıyrm,yani inşallah öyledir.tabi sennki ne şiddette bileemeyiz,en garantisi dr kontrolü...deryam korkutuyolarmı seni ne? inşallah sağsalim yerine vardıktan snra gelir kızçen

özgedoruk sanırım seni atlamışım tatlım,,o kadar gezmeseydin keşke canım..ben vcuma yaptım o hatayı niyetimde cteside gezmek vardı ama nerde ctesi bacaklarımı ayırıyolardı sanki,,ne yrümek ne ev işi,,bide sancılandım bi iki kez Allahtan uzun sürmedi..gezmelere dikkat etmek gerek artık sanırım

Son düzenleme:

yok canım korkarmıyım hiç:18::18::18::18:cumart. akşamı sular kesildi su içemedim karnıma bi sancı girdi öldürüyo beni,o günde misafirler gelcek,kociş korktu,geceliğin yok,bebeğin hiçbi kıyafeti yok bebek şimdi gelirse napcaz diye,neyse gelen misafirlerin arabası var dedi,belki susuzluktan dedim,çabuk git su al dedim,gitti aldı 3-4 bardak içtim ağrı sızı kalmadı

Son düzenleme:
slm kızlar

ya bu dediğiniz çatırdama çuturdama bende hiç olmuyo yaaaa sadece çabuk yorulduğumu biliyorum o kadar bu benim zor bi doğum geçiricem anlamına mı geliyo acep???

slm kızlar

ya bu dediğiniz çatırdama çuturdama bende hiç olmuyo yaaaa sadece çabuk yorulduğumu biliyorum o kadar bu benim zor bi doğum geçiricem anlamına mı geliyo acep???

orası hiçbelli olmaz canım,bu ağrıları çekip te çatı darlığı nedeniyle sezeryan olanı da var,çok kolay doğuranı da var,kiminin ki son anda kuvvetli bi sancıyla hemencecik açılır,kimi az sancı çeker vs.bizim bi akrabanın birazcık sancısı olmuş hast. ye gitmiş 10 cm açıklık var demişler pırt diye doğurmuş,hiç belli olmaz bu işler,iyi düşünelim öyle olsun

günaydın arkadaşlar. sizler hamileliğin son dönem sıkıntılarını yaşıyorsunuz. Allah kolaylıklar versin ben de 35-36 haftalarda olan sizlere özeniyorum. bir an önce zaman geçsin ve o günlere geleyim istiyorum. tabi bel ağrıları bacaklarda ağrılarım var ama sizinkiler kadar değildir. onlar da gelecek haftalarda bekliyor bizi.

dün gece rüyamda bebeğimi gördüm. sarılıp kokluyordum çektiğim tüm sıkıntılara değdin diyordum:)
bir de yatak odasındaki gardrobu açınca içinden bir sürü bebek kıyafeti çıkıyordu rüyamda.

DESTİNA ve diğer arkadaşlar geçmiş olsun. Allah şifalar versin ve bir daha yaşatmasın .
1-2 parça eksiğimiz kaldı eşim kasımın 15inde alcaz dedi çok kızdım. 4ünde ek derste almayı planlıyordum olmaz dedi bayram önü başka ihtiyaçlarımız var dedi.
bu arada kız kardeşim hamile diye eşi araba aldı tüm sıkıntılara rağmen. küçük kız kardeşimin de arabası var. benimki gaza geldi deli gibi araba bakıyor internette. hem de 0 alcakmış 64 milyara bi araba beğenmiş onu alcam diyo. ama ben gülüp geçiyom bizim ev kredisi var ciddi para ödüyoz oraya kalanla da zar zor geçiniyoruz. alamayacak da hevesleniyo işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…