2011 Aralık Anneleri

canım beyaz sümüksü akıntı bende aylardır var tahlillerde de pek bişey çıkmadı,annem de özellikle kızda beyaz sümüksü akıntı olur demişti
ay ağzından bal damlıyo her duamda süpriz olsun bi bakayım sağlıkı güzel bi kızım olsun diye Rabbimin dediği olur ama akıntı dan sonra çok fena ıslandımda kesin suyum gelmeye başladı falan dedim size yazamamıştım eşimle tetikte bekledik ama tık yok maydanoz yemeye başladım belkide o söktürdü diye düşünüyorum şimdi

derya cım Allah yardımcın olsun inş hazırlıklarını kolaylıkla bi çırpıda bitiriirsn zaten planını yapmışsın yetişir Allah ın izniyle bende sırf bu taşınma işini göze alamadığım için annemlere gidemedim tabi bizim bi valizde abimize hazırlanacaktı
benimde karnım indi bana öyle geliyo 5 haftamız var erken gelse de olur 35 bitti 20 gün sonra gelse de olur,insan sabırsızlanıyo ya
bende dün bi rahat uyumuşum ohhh dedim yani karnım indi ve küçüldü sanki hafifledim biraz

inş bekler annesi ama ben şunu söyleyeyim suyum gelmeseydi sancıdan ben işey anlammamıştım dr gitmeye bilirdim yani dikkatli olmak lazım

canım söylemesi benden genelge yayınlandı bu hafta maaşlarıda alıyoruz

canım söylemesi benden genelge yayınlandı bu hafta maaşlarıda alıyoruz

ay gercekten mı cok sewındımbuarada kızlar biraz önce sormustum ama sayfa arada kaynadı 3 paket yenıdogan paketı alsam cok mu sızce?

kızlar merhaba...

bizim 2700'lük tombiş kızımız artık yerinde duramamayı bırakın, dans etmeye başladı sanki :)) öyle böyle değil ama, hıçkırık da deil, resmen karnım ritmik hareketlerle bir o yana bi bu yana sallanıp duruyor... 2-3 dk. :)) sanki kapıyı çalar gibi, karnıma vuruyor arka arkaya :)) artık yeter çıkmak istiyorum mu diyor artık ne!!! doktor da dedi zaten, yeri daralmış, büzülmüş kalmış :))))
bi de bu sabah ilginç bişey oldu. son 3 haftadır genelde gece uykularım kaçtığı için gün ışımaya başlayınca ancak sızıp uyuyabiliyorum. tam benim sızdığım sıralar sanırım, kociş elini karnıma koymuş... sonra bizim kız hareket etmeye başlamış, kocişin uykusu kaçmış. ama ben bunların hiç birini duymadım !!! öyle hareket etti ki, benim uykum kaçtı, sen nasıl uyudun anlamıyorum diyor :))) harbiden nasıl olur da ben bunları duymam!!! demek ki o kadar alıştım ki hareketlerine, ninni gibi geliyor bana :))) herhalde doğduktan sonra bu hareketleri çok özlicez....

gece çıldırıyolar resmen ya,ben 10 gibi uyuyodum,misafir geldiği gün 1 de uyudum karnım bi sağa bi sola oynayıp duruyo eşim de şaşırıp kalıyo napıyon kız sen içerde diyo,gece boyunca eli karnımda maşallah bu günlerde hiç durmuyo çıkmak istiyo heralde diyo

ay gercekten mı cok sewındımbuarada kızlar biraz önce sormustum ama sayfa arada kaynadı 3 paket yenıdogan paketı alsam cok mu sızce?

paketler kaçlı bilmyrm ama tedbirli olmak lazım..ben olsam almazdım canım..kaç kilo doğcak çabukmu kilo alcak belli değil..bnm bi arkaşa yeni doğan bi paketi bile bitirmeemiş mesela,zaten çocuk ii doğmştu bide hızlı kilo almş o pakette 70li mi neydi sanırım,,hemen numaralı olanlara geçtm demişti...ama illede stok yapayım dersen bnce bi büyüğünden falan olabilir

bende almamıstım hemen üye oldum baktım ama hep 3'lu sizce cok mu kızlar yenıdogan paketınden 3 tane alsam.

Hayatım ben 2 numara aldım bezleri,3-6 kilo diyo,doğduğu kilodan 6 kg ye ulaşana kadar 3 paket kesin biter.İlk zamanlar su gibi kaka yapıolar,günde en az 4-5 kere değişirsin herhalde.Bunuda güne vurursan 3 paket çok gelmez sanırım.

benim oğluşum da aynı senin kızın gibi gece çıldırıyo hele bide tuvalete kalkarsam sonrasında başlıyo kımıldamaya eee tabi bende uyuyamıyorum ne yanıma yatsam sanki elleriyle gıdıklıyo bazen gülme alıyo eşim diyor ne oluyo bu günlerinde ayrı bi tadı var ya doğsun diye bakıyoruz ama her aşama çokkkkkk güzel

teşekkür ederim kızlar...

oyy maşallah annesi ona benim kociş biraz uzak garip geliyo ona zorla koydururum elini faln ondada anlamazdı geçen gün sabah namazdan sonra sarıldım yattım kalktım ki oğlunla bi oldunuz beni dövdünüz diyo o da uyuyamamış tekmelerden çokta hoşuna gitmişti çok mutlu oldum

nasilsinniz
destina78 fatmacim cok gecmis olsunnnnn
bende hala mekik dokuyorum ev hastahane arasinda simdide diabet dr gidicem bir size goz atayim dedim
insallah hersey yolundadir herkes iyidir
kendinize cok iyi bakin ben kacar aksam yine girmeye calisirim

aynen dediğin gibi oldu cnm... sürekli bi hareket var maşallah... ama artık can yakıyor di mi???

sizin için alıntıladım görmeyenler varsa yorumlarınızı bekliorum:18:

valla cnm, bence zamanını bekle... bebeğin önden gidiyormuş ama ultrason aletleri yanıltabiliyor insanı...

benimde karnım indi bana öyle geliyo 5 haftamız var erken gelse de olur 35 bitti 20 gün sonra gelse de olur,insan sabırsızlanıyo ya

ama senle benim aramda 2 hafta vaaarrrrrrrrr

inşallahhh cnm ya... hepimiz bebekleri inşallah en hayırlı zamanlarda gelirler...

ahh ahhhh... o ağrı beni dünden beri mahvediyorr.....((

evet ya insanın canı yansa da çok mutu oluyo tekmeleriyle,bizimki çifteye benziyo gerçiama olsun gelsin minnaklarımız da gerisi boş

Nanan evet canım artık çok güçlendiler ve hareketler sertleşti,can yakıyolar.Ama onlardan her gelene razıyız çünkü biz anneyiiiizzz.

bence 3-6 kılo olandan yanı 2 numaradan al. çünkü onu daha çok kullanıyorsun. yeni doğan bebek hızla kılo alıyor 20 günde falan 1100 gr almıştı oğlum. bu da alır diye tahmin ediyorum. 20 günde 4.300dük düşün artık. 1 numara 1 tane aldım ben de.

maaş mı yatacak. ama biz memuruz ayın 15ine de daha çok var ek ders yatsa o da yeter bana. hadi hayırlısı.

kızxlar gün içinde anne hareket ettiği için bebek amniyo sıvısının içinde yüzerve uyurmuş gece de anne dinlenmeye çekilince uyanırmış. ben bunu çok yaşıyorum bütün gece hareket eden bir minik var içimde. bi de ben yemek yiyince kuduruyo içerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…