ay ağzından bal damlıyo her duamda süpriz olsun bi bakayım sağlıkı güzel bi kızım olsun diye Rabbimin dediği olur ama akıntı dan sonra çok fena ıslandımda kesin suyum gelmeye başladı falan dedim size yazamamıştım eşimle tetikte bekledik ama tık yok maydanoz yemeye başladım belkide o söktürdü diye düşünüyorum şimdicanım beyaz sümüksü akıntı bende aylardır var tahlillerde de pek bişey çıkmadı,annem de özellikle kızda beyaz sümüksü akıntı olur demişti
bende dün bi rahat uyumuşum ohhh dedim yani karnım indi ve küçüldü sanki hafifledim birazbenimde karnım indi bana öyle geliyo 5 haftamız var erken gelse de olur 35 bitti 20 gün sonra gelse de olur,insan sabırsızlanıyo ya
kızlar günaydınlar,
dün akşamdan beri inanılmaz idrar keseme baskı var.. devamlı sanki altıma yapacak gibiyim.. sabah dr umu aradım.. bel ağrın varmı dedi dedim öle çok yok.. böle halsizleşirken bacaklarına kasıklarına ağrı girrer miden bir tuhaf olursa gel hemen dedi..korkmaya başladım hep.. meleğim 2 kiolo daha biraz daha büyüsün sakın gelmesin diye hoş dr. amcamız yaşar dedi ama ben bu kadar küçük gelsin istemiyorum...
dua edinde en azından 36 ya kadar bişi olmasın kızlar....:18:
günaydın arkadaşlar. sizler hamileliğin son dönem sıkıntılarını yaşıyorsunuz. Allah kolaylıklar versin ben de 35-36 haftalarda olan sizlere özeniyorum. bir an önce zaman geçsin ve o günlere geleyim istiyorum. tabi bel ağrıları bacaklarda ağrılarım var ama sizinkiler kadar değildir. onlar da gelecek haftalarda bekliyor bizi.
dün gece rüyamda bebeğimi gördüm. sarılıp kokluyordum çektiğim tüm sıkıntılara değdin diyordum:)
bir de yatak odasındaki gardrobu açınca içinden bir sürü bebek kıyafeti çıkıyordu rüyamda.
DESTİNA ve diğer arkadaşlar geçmiş olsun. Allah şifalar versin ve bir daha yaşatmasın .
1-2 parça eksiğimiz kaldı eşim kasımın 15inde alcaz dedi çok kızdım. 4ünde ek derste almayı planlıyordum olmaz dedi bayram önü başka ihtiyaçlarımız var dedi.
bu arada kız kardeşim hamile diye eşi araba aldı tüm sıkıntılara rağmen. küçük kız kardeşimin de arabası var. benimki gaza geldi deli gibi araba bakıyor internette. hem de 0 alcakmış 64 milyara bi araba beğenmiş onu alcam diyo. ama ben gülüp geçiyom bizim ev kredisi var ciddi para ödüyoz oraya kalanla da zar zor geçiniyoruz. alamayacak da hevesleniyo işte.
canım söylemesi benden genelge yayınlandı bu hafta maaşlarıda alıyoruz
ay ağzından bal damlıyo her duamda süpriz olsun bi bakayım sağlıkı güzel bi kızım olsun diye Rabbimin dediği olur ama akıntı dan sonra çok fena ıslandımda kesin suyum gelmeye başladı falan dedim size yazamamıştım eşimle tetikte bekledik ama tık yok maydanoz yemeye başladım belkide o söktürdü diye düşünüyorum şimdi
derya cım Allah yardımcın olsun inş hazırlıklarını kolaylıkla bi çırpıda bitiriirsn zaten planını yapmışsın yetişir Allah ın izniyle bende sırf bu taşınma işini göze alamadığım için annemlere gidemedim tabi bizim bi valizde abimize hazırlanacaktı
inş. canım ben de rahat olmaya çalışıyom herşey yolunda diyorum 37 den önce gelmez diyorum şurda 4 gün sonra gidiyom ne kaldı ki
kızlar merhaba...
bizim 2700'lük tombiş kızımız artık yerinde duramamayı bırakın, dans etmeye başladı sanki :)) öyle böyle değil ama, hıçkırık da deil, resmen karnım ritmik hareketlerle bir o yana bi bu yana sallanıp duruyor... 2-3 dk. :)) sanki kapıyı çalar gibi, karnıma vuruyor arka arkaya :)) artık yeter çıkmak istiyorum mu diyor artık ne!!! doktor da dedi zaten, yeri daralmış, büzülmüş kalmış :))))
bi de bu sabah ilginç bişey oldu. son 3 haftadır genelde gece uykularım kaçtığı için gün ışımaya başlayınca ancak sızıp uyuyabiliyorum. tam benim sızdığım sıralar sanırım, kociş elini karnıma koymuş... sonra bizim kız hareket etmeye başlamış, kocişin uykusu kaçmış. ama ben bunların hiç birini duymadım !!! öyle hareket etti ki, benim uykum kaçtı, sen nasıl uyudun anlamıyorum diyor :))) harbiden nasıl olur da ben bunları duymam!!! demek ki o kadar alıştım ki hareketlerine, ninni gibi geliyor bana :))) herhalde doğduktan sonra bu hareketleri çok özlicez....
ay gercekten mı cok sewındımbuarada kızlar biraz önce sormustum ama sayfa arada kaynadı 3 paket yenıdogan paketı alsam cok mu sızce?
bende almamıstım hemen üye oldum baktım ama hep 3'lu sizce cok mu kızlar yenıdogan paketınden 3 tane alsam.
gece çıldırıyolar resmen ya,ben 10 gibi uyuyodum,misafir geldiği gün 1 de uyudum karnım bi sağa bi sola oynayıp duruyo eşim de şaşırıp kalıyo napıyon kız sen içerde diyo,gece boyunca eli karnımda maşallah bu günlerde hiç durmuyo çıkmak istiyo heralde diyo
paketler kaçlı bilmyrm ama tedbirli olmak lazım..ben olsam almazdım canım..kaç kilo doğcak çabukmu kilo alcak belli değil..bnm bi arkaşa yeni doğan bi paketi bile bitirmeemiş mesela,zaten çocuk ii doğmştu bide hızlı kilo almş o pakette 70li mi neydi sanırım,,hemen numaralı olanlara geçtm demişti...ama illede stok yapayım dersen bnce bi büyüğünden falan olabilir
Hayatım ben 2 numara aldım bezleri,3-6 kilo diyo,doğduğu kilodan 6 kg ye ulaşana kadar 3 paket kesin biter.İlk zamanlar su gibi kaka yapıolar,günde en az 4-5 kere değişirsin herhalde.Bunuda güne vurursan 3 paket çok gelmez sanırım.
kızlar merhaba...
bizim 2700'lük tombiş kızımız artık yerinde duramamayı bırakın, dans etmeye başladı sanki :)) öyle böyle değil ama, hıçkırık da deil, resmen karnım ritmik hareketlerle bir o yana bi bu yana sallanıp duruyor... 2-3 dk. :)) sanki kapıyı çalar gibi, karnıma vuruyor arka arkaya :)) artık yeter çıkmak istiyorum mu diyor artık ne!!! doktor da dedi zaten, yeri daralmış, büzülmüş kalmış :))))
bi de bu sabah ilginç bişey oldu. son 3 haftadır genelde gece uykularım kaçtığı için gün ışımaya başlayınca ancak sızıp uyuyabiliyorum. tam benim sızdığım sıralar sanırım, kociş elini karnıma koymuş... sonra bizim kız hareket etmeye başlamış, kocişin uykusu kaçmış. ama ben bunların hiç birini duymadım !!! öyle hareket etti ki, benim uykum kaçtı, sen nasıl uyudun anlamıyorum diyor :))) harbiden nasıl olur da ben bunları duymam!!! demek ki o kadar alıştım ki hareketlerine, ninni gibi geliyor bana :))) herhalde doğduktan sonra bu hareketleri çok özlicez....
kızlar cok sagolun ya allah razı olsun ıyı dıleklerınız ve dualarınız için..bugun de hiç birşey yiyemedim yediğim cıktı cok bitkin düşürdü bu durum beni yarın kendi doktoruma gidecem inş o biçözüm önerebilir bana yoksa böyle çok kötü
çok geçmiş olsun canım ya nedn oldu ki böyle çok çabuk toparlarsın kendini inşşllh.
,bende bazen durtuyorum az rahat dur dıye ama dınlemıyo benı habıre böğrume durtuyo gıdıklıyo benı sıpa:))))))))) ama neyıyle yapıyo bılmıyorum işte:44::44::44:
sorma canım benimkide öyle bu aralar ayak mı elmi anlayamadım ama sağ kalça kemiğime dokunuyor bende dışardan dokunuyorm hemen çekiyor. biraz hareket etmesin acaba bişeymi oldu kordonmu dolandı diye panikliyorum hartket edincede canım acıyor banada yaranamadı bebikim birtürlü. ultrason aletini portatif ev için olanlarından oluverse ne iyi olacak devamlı kontrol edecem :)
çok zor sanada geçmiş olsun canımda yokmuymuş bunun bir çaresi neden oluyor devamlı acaba kiben son bir aydır sürekli istifra ediyorum malesef günde üç kere falan artık yüzümde gözümde fer kalmadı Allah yardımcın olsun
aynen canım benimde öyle günde 2 veya 3 kere hıçkırık tutuyo :) bak bu doğumdan sonrada devam ediyormuş annesi haberin olsunbenim karnımda öyle geriliyoki hatta kolunu bacağını takip ediyorum eliyle top gibi şişiyo geziyo içimde
aynı benim bıdığı tarif ediyosun bizimde sorma hıçkırıkları canım benim ya için acıdı artık geçsin diye elim karnımda bekliyorum günde 2-3 kere oluyor el ayak takibi bende de var oyuna dönüştü artık bizimki doğduktan sonra sanırım karnımızda büyük boşluk hissedeceğiz alıştık 9 aydır :)
çok sevimli güzel günlerde giyer inşllh melek kızınkızıma aldığım mevlüt takımı kızlar Eki Görüntüle 281388
Tesekkur ederım yanı kızlarr hemen cevap verdınız hal hatır sorduk ne olmus gecen gece dedık bır kısıde tınlayıp cevap atmamıs1saatten fazla oldu kımseden tık yok neyse sıze ıyı muhabbetler ıyı geceler
canım bende pek anlamadım ama merakta etmiyorum tatsız bir durum sonuçta boşver biz bebeklerimizin mutlu güzel haberleriyle relax yaşayalım
Bu benim oğlum çok hıçkırıkçı ya,habire hıçkırıyo,niye acabaaa??
Bide artık fıkır fıkır hareket diil de,böyle karnımı geriyo bu sıpa,sanki içeride kollarını açmış geriniyo,karnım bi sağa yükseliyo bi solaa.Sizinde değiştimi karın hareketleriniz?
evet aynen değişti ve tarif ettiğin durumları yaşıyoruz. günde 1 kere olsa sorun değil ciğerleri gelişiyor deniyorda bizimkide biraz abartıp günde2-3 kere tutuyor hıçkırığı
mrb melek anneler :) sürekli takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum buraya.bende hamileyim 34+3 Allah nasip ederse tahmini doğum tarihi de 8 aralık.Allah hepimizi sağ sağlim sağlıklı bebeklerimize kavuşturmayı nasip etsin inşallah.
sağlıkla kolayca dünyaya getirmen dileğimle hoşgeldin aramıza aralık annesi :)
slm kızlar..geçmişe bakamadım iyi olursam bigöz atarım inş..dün geceyi hastanede geçirdim akşam annemlerdeyken aniden bir sıtma tuttu ardından 3saat kadar aralıksız istifra derken bayılmak üzereydim acile götürdüler hemen önce gıda zehirlenmesi teşhisi kondu sonra başka bır enfeksiyonun sebep olabıleceği söylendi..ateşimde cok yükselmiş sebebini anlayamadım bende neden böyle oldum diye
yarın kendi dogum doktoruma gıdecem bebeğin durumu iyidir inş..acilede bebekle ilgili birşey yapmadılar tamamen bana odaklanıp ateşimi falan düşürmeye çalıştılar..kötü bir gece oldu bizim için..şuan da hala etkisi var tam atlatamadım..
rabbim bidaha yaşatmasın canım tekrr geçmiş olsun
nasilsinizzzzzzz
ben kotuyum hastanelerdeyim 1gun ev 1gun hastane arasinda mekik dokuyorum kizim carsamba gunu 3.000kg idi
aman kkzlar kendinize cok dikkatedin agrilar cok beter birde idrar dan kan gelince daha tehlikeli duruma girdi.
çok geçmiş olsun tkrrdn canım ya en kısa zamanda atlatırsın aklıma gelldikçe allah şifa versin diyorum çok zor 3 zor durumu aynı anda atlatıyorsun rabbim yardımcın olsun acil şifa versin
sağol snada hayırlı bir hafta dilerizHayırlı Sabahlar kızlarrr,hepimize hayırlar getiren sağlıklı bi haftamız olsun inşallah..
slm tulaycım aman dilini ısır öyle deme bende geçen hafta derya için öyle ddm bende olmyor diye ertesi gün başladı ne tarafıma otursam kemiklerim çürümüş sanki ağrı sızı çatırdama başladı.slm kızlar
ya bu dediğiniz çatırdama çuturdama bende hiç olmuyo yaaaa sadece çabuk yorulduğumu biliyorum o kadar bu benim zor bi doğum geçiricem anlamına mı geliyo acep???
[ben de cuma ve cumartesi sürekli gezdiğim için bayağı bi yordum kendimi
pazar da kasılmalarım arttı, karnım taş gibi oldu, bütün gün dinlendim evde
bu sabah uyandığımda yine taş gibiydi karnım doktorumu aradım
32+5 im şuan, gayet normal artık bu kasılmalar dedi, olacak daha da artacak,
ama ağrın olursa önemli dedi, hemen gel
ben de işyerindeyim çalışmaya devam ediyorum bakalım
bi yandan da aklım kasılmalarda...
kasılmaların kaç dk arayla oluyor pelincim bu konuyla ilgili bişey ddmi doktorun benim 10 dk 3-4 oluyor bazende daha fazla ve olunca 1-2 dk sürüyor ne kdr sıklıkla olursa tedirgin olmalıyız acaba
günaydın kızlar nasılsınız ya benım sağ kaburgamın altı acayip ağrıyor sizde de oluyor mu böyle.Eşimin dersi 10 da baslıyordu o gıtmeden sıcak bı dus aldım ama yok gecmedi kıvranıyorum resmen neden kı acaba?
bebekmi hızlı hareket edip zarar verdi acaba üşüttünmü ki doktorunu ara için rahat eder en azından yada bir önerisi olur belki geçmiş olsun
Bu benim oğlum çok hıçkırıkçı ya,habire hıçkırıyo,niye acabaaa??
Bide artık fıkır fıkır hareket diil de,böyle karnımı geriyo bu sıpa,sanki içeride kollarını açmış geriniyo,karnım bi sağa yükseliyo bi solaa.Sizinde değiştimi karın hareketleriniz?
sizin için alıntıladım görmeyenler varsa yorumlarınızı bekliorum:18:
benimde karnım indi bana öyle geliyo 5 haftamız var erken gelse de olur 35 bitti 20 gün sonra gelse de olur,insan sabırsızlanıyo ya
kızlar günaydınlar,
dün akşamdan beri inanılmaz idrar keseme baskı var.. devamlı sanki altıma yapacak gibiyim.. sabah dr umu aradım.. bel ağrın varmı dedi dedim öle çok yok.. böle halsizleşirken bacaklarına kasıklarına ağrı girrer miden bir tuhaf olursa gel hemen dedi..korkmaya başladım hep.. meleğim 2 kiolo daha biraz daha büyüsün sakın gelmesin diye hoş dr. amcamız yaşar dedi ama ben bu kadar küçük gelsin istemiyorum...
dua edinde en azından 36 ya kadar bişi olmasın kızlar....:18:
günaydın kızlar nasılsınız ya benım sağ kaburgamın altı acayip ağrıyor sizde de oluyor mu böyle.Eşimin dersi 10 da baslıyordu o gıtmeden sıcak bı dus aldım ama yok gecmedi kıvranıyorum resmen neden kı acaba?
benim oğluşum da aynı senin kızın gibi gece çıldırıyohele bide tuvalete kalkarsam sonrasında başlıyo kımıldamaya eee tabi bende uyuyamıyorum ne yanıma yatsam sanki elleriyle gıdıklıyo bazen gülme alıyo eşim diyor ne oluyo bu günlerinde ayrı bi tadı var ya doğsun diye bakıyoruz ama her aşama çokkkkkk güzel
[
kasılmaların kaç dk arayla oluyor pelincim bu konuyla ilgili bişey ddmi doktorun benim 10 dk 3-4 oluyor bazende daha fazla ve olunca 1-2 dk sürüyor ne kdr sıklıkla olursa tedirgin olmalıyız acaba
canım önceden bana doktorum saatte dört kez olursa hemen ara demişti
şuan ölçmeye çalışıyorum ama düzenli olmuyor neyseki, aralıkların düzenli olması kötü sanırım
10 dk da bir 15 dk da bir gibi
benim artık karnım serleşti süresi falan kalmadı, komple taş gibi gergin oldu karnım
ama senle benim aramda 2 hafta vaaarrrrrrrrr
sakin ol kız kiminin hep aşağıda olur geç gelir,kimi yukarda olur birden iner,şansımıza artık
[
canım önceden bana doktorum saatte dört kez olursa hemen ara demişti
şuan ölçmeye çalışıyorum ama düzenli olmuyor neyseki, aralıkların düzenli olması kötü sanırım
10 dk da bir 15 dk da bir gibi
benim artık karnım serleşti süresi falan kalmadı, komple taş gibi gergin oldu karnım
benim de sürekli taş gibi sağ taraf ama sürekli kolunu bacağını uzatıyo ordan ondan diye düşünüyom ben,bence gerçek sancıların gittikçe şiddeti artmalı ve düzenli aralıklarla gelmeli,benim 5 dk da bi oluyo ama aynı şiddette 1-2 saat sürüp geçiyo,benim doğum yakın mı yoksaben yok yok diyom kendimi rahatlatıyom ama hayırlısı
bence 3-6 kılo olandan yanı 2 numaradan al. çünkü onu daha çok kullanıyorsun. yeni doğan bebek hızla kılo alıyor 20 günde falan 1100 gr almıştı oğlum. bu da alır diye tahmin ediyorum. 20 günde 4.300dük düşün artık. 1 numara 1 tane aldım ben de.ay gercekten mı cok sewındımbuarada kızlar biraz önce sormustum ama sayfa arada kaynadı 3 paket yenıdogan paketı alsam cok mu sızce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?