nasilsinniz
destina78 fatmacim cok gecmis olsunnnnn
bende hala mekik dokuyorum ev hastahane arasinda simdide diabet dr gidicem bir size goz atayim dedim
insallah hersey yolundadir hfeweerkes iyidir
kendinize cok iyi bakin ben kacar aksam yine girmeye calisirim
[ı]aynen dediğin gibi oldu cnm... Sürekli bi hareket var maşallah...Ama artık can yakıyor di mi???[/ı]
[ı]valla cnm, bence zamanını bekle... Bebeğin önden gidiyormuş ama ultrason aletleri yanıltabiliyor insanı...[/ı]
ilgin için tşk cnm doğru diyosun ikizler burcuyum ya illa ki kararsız kalıcam başkalarına sorucam tekrar tşk
[ı]ama senle benim aramda 2 hafta vaaarrrrrrrrr[/ı]
[ı]inşallahhh cnm ya... Hepimiz bebekleri inşallah en hayırlı zamanlarda gelirler...[/ı]
[ı]ahh ahhhh... O ağrı beni dünden beri mahvediyorr.....(([/ı]
[
canım önceden bana doktorum saatte dört kez olursa hemen ara demişti
şuan ölçmeye çalışıyorum ama düzenli olmuyor neyseki, aralıkların düzenli olması kötü sanırım
10 dk da bir 15 dk da bir gibi
benim artık karnım serleşti süresi falan kalmadı, komple taş gibi gergin oldu karnım
benimde gergin ama ddğm gb 10 dk 3-4 kez aşırı sertleşip beni hareketsiz kılıyor bayramdan önce doktorlarımıza bir uğramak lazım sanırım 4 gün tatilde bulamayız yoksa
kızlar cok sagolun ya allah razı olsun ıyı dıleklerınız ve dualarınız için..bugun de hiç birşey yiyemedim yediğim cıktı cok bitkin düşürdü bu durum beni yarın kendi doktoruma gidecem inş o biçözüm önerebilir bana yoksa böyle çok kötü
e
r
nasilsinizzzzzzz
ben kotuyum hastanelerdeyim 1gun ev 1gun hastane arasinda mekik dokuyorum kizim carsamba gunu 3.000kg idi
aman kkzlar kendinize cok dikkatedin agrilar cok beter birde idrar dan kan gelince daha tehlikeli duruma girdi.
çok geçmiş olsun tkrrdn canım ya en kısa zamanda atlatırsın aklıma gelldikçe allah şifa versin diyorum çok zor 3 zor durumu aynı anda atlatıyorsun rabbim yardımcın olsun acil şifa versin
sağol snada hayırlı bir hafta dileriz
slm tulaycım aman dilini ısır öyle deme bende geçen hafta derya için öyle ddm bende olmyor diye ertesi gün başladı ne tarafıma otursam kemiklerim çürümüş sanki ağrı sızı çatırdama başladı.
[
kasılmaların kaç dk arayla oluyor pelincim bu konuyla ilgili bişey ddmi doktorun benim 10 dk 3-4 oluyor bazende daha fazla ve olunca 1-2 dk sürüyor ne kdr sıklıkla olursa tedirgin olmalıyız acaba
bebekmi hızlı hareket edip zarar verdi acaba üşüttünmü ki doktorunu ara için rahat eder en azından yada bir önerisi olur belki geçmiş olsun
aynen dediğin gibi oldu cnm... sürekli bi hareket var maşallah...ama artık can yakıyor di mi???
valla cnm, bence zamanını bekle... bebeğin önden gidiyormuş ama ultrason aletleri yanıltabiliyor insanı...
ama senle benim aramda 2 hafta vaaarrrrrrrrr
inşallahhh cnm ya... hepimiz bebekleri inşallah en hayırlı zamanlarda gelirler...
ahh ahhhh... o ağrı beni dünden beri mahvediyorr.....((
bence 3-6 kılo olandan yanı 2 numaradan al. çünkü onu daha çok kullanıyorsun. yeni doğan bebek hızla kılo alıyor 20 günde falan 1100 gr almıştı oğlum. bu da alır diye tahmin ediyorum. 20 günde 4.300dük düşün artık. 1 numara 1 tane aldım ben de.
maaş mı yatacak. ama biz memuruz ayın 15ine de daha çok var ek ders yatsa o da yeter bana. hadi hayırlısı.
kızxlar gün içinde anne hareket ettiği için bebek amniyo sıvısının içinde yüzerve uyurmuş gece de anne dinlenmeye çekilince uyanırmış. ben bunu çok yaşıyorum bütün gece hareket eden bir minik var içimde. bi de ben yemek yiyince kuduruyo içerde.
saolun kızlar evin içinde dolaşınca gectı biraz daha az hatta sabaha gore hıcbısey eger devam ederse doktoru ararımbende 2 numara alayım bari haklısın cok hızlı buyuyorlarmıs.Ewt canım maaşlar yatıyormus ayın 4 unde yatacakmıs haberlerde dınledım bıraz once.valla ilaç gibi gelcek bayramdan once...
çok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar ,
ben 31 haftalık hamıleyım ve dun ölüyordum. sabahtan bırseyım yoktu bir saat bısı yattım kahvaltımı etmeden once bı sancılandım mıdemde gaz sancısı kasıklarım agrımıyor gaz sancısı ıste kabız degılım ama ınanılmaz bır agrı ölüyordum 8-9 saat cektım nerdeyse yatamıyorum batıyor yemek yıyemıyorum 1 kere ıstıfra ettım zaten yıne gecmedı sonra doktorumu aradım sıcak bez koy karnına dedı soda ıc dedı hepsını yaptım banamısın demıyor acılede gıdemıyorum cunku bırsey yapamıyorlarmıs ama dayanamadım ızmır yesılyurt acılıne gıttım bıtek kadın dogumcu ordamıs konak ve tepecıkte neyse gıttık gıderken benım sancım gectı :) dedım neyse bı kontrol etsın doktor nolur nolmaz ama bebısım hareket edıyordu etmese zzaten 10 kere gıtmıstım hastaneye neyse hastaneye gıttım motors ıklet kazası yapan yuzu gozu kan ıcınde olan kadın geldı once benım betım benzım soldu arkasından sureklı cıglık atan kadın yataga bagladılar öldüm ama doktorda yanıma gelıp demezmı kan tahlılı yapcam serum takcam arkasından durumuna gore yukarı sevk etcem ne ultrasona baktı ne bısı kı acılde bakılmıomus ben dedım serum ıstemem doktorumu arayayım dedım kadın telını kapatmıs ben daha sınırlendım dedım ben gıdıyorum cıktım eve geldım.
ama eşim bır panık oldu yazık gormelısınız kıyamam :) dedım bu kadar panık yapma benıde telaslandırıosun ama kıyamam elınde dııl. basına bole bısı gelen varmı kızlar naptınız bole bısı oldugunda odum kopuyor tekrar olcak dıe :18:
benimde gergin ama ddğm gb 10 dk 3-4 kez aşırı sertleşip beni hareketsiz kılıyor bayramdan önce doktorlarımıza bir uğramak lazım sanırım 4 gün tatilde bulamayız yoksa
evet canım kesinlikle
benim yarın randevum var neyseki
doktoru görünce rahatlıyorum walla, ne kasılma kalıyo ne ağrı sızı
bugun erken kaktım boyle saf gıbıyım gozlerım kapanıyor gıbı uykum yok yatıyorum uyuyayım dıye ama nafıle..
kızım kudurdu bugun o mu yordu bu kadar benı bılmıyorum kı ılk kez halsızlestım ..kasık agrım halen devam.
saat 2.30 da doktorla randevum var dogum ısını konusucaktım ama konusmaya halım yok
zaman gecsede kızımı gorsem..
bugun erken kaktım boyle saf gıbıyım gozlerım kapanıyor gıbı uykum yok yatıyorum uyuyayım dıye ama nafıle..
kızım kudurdu bugun o mu yordu bu kadar benı bılmıyorum kı ılk kez halsızlestım ..kasık agrım halen devam.
saat 2.30 da doktorla randevum var dogum ısını konusucaktım ama konusmaya halım yok
zaman gecsede kızımı gorsem..
ahh canım dikkat et kendine artık sen yaa bebişinde iyidir merak etme canım yarın doktordan sonra güzel haberlerini ver bize doktorunda tahlil neyin yapar inşallah geçmiş olsun...
.
destinacım geçmiş olsun cnm ii haberlerini bekliyorum
i/QUOTE]
sizin için alıntıladım görmeyenler varsa yorumlarınızı bekliorum:18:
cnm benim tavsiyem hıc mudahale ettırmeden vaktını beklemen suni sancı olayı alttan acılman varsa veriliyor cnm hıc acılma yoksa sunı sancıyla aşalatamazlar dogumu..
kızlar günaydınlar,
dün akşamdan beri inanılmaz idrar keseme baskı var.. devamlı sanki altıma yapacak gibiyim.. sabah dr umu aradım.. bel ağrın varmı dedi dedim öle çok yok.. böle halsizleşirken bacaklarına kasıklarına ağrı girrer miden bir tuhaf olursa gel hemen dedi..korkmaya başladım hep.. meleğim 2 kiolo daha biraz daha büyüsün sakın gelmesin diye hoş dr. amcamız yaşar dedi ama ben bu kadar küçük gelsin istemiyorum...
dua edinde en azından 36 ya kadar bişi olmasın kızlar....:18:
cnm bebekler buyudukce baskı artıyor ondandır endişelenme bekler zamanını inş
canım gıda zehirlenmesidir mutlaka bende de olmuştu ömrümde o kadar kusmamıştım ve su gibi bi ishal,bebeğe hiçbişey olmamıştı çok şükür ben o haldeyken bile o kıpır kıpırdı sen de rahat ol merak etme
herkese günaydınlarrrrr
destinacım çok geçmiş olsun canım, kendine çok dikkat et
günaydın kızlar nasılsınız ya benım sağ kaburgamın altı acayip ağrıyor sizde de oluyor mu böyle.Eşimin dersi 10 da baslıyordu o gıtmeden sıcak bı dus aldım ama yok gecmedi kıvranıyorum resmen neden kı acaba?
cnm bebeğin baskısındandır o agrı gecer inş
DESTİNA ve diğer arkadaşlar geçmiş olsun. Allah şifalar versin ve bir daha yaşatmasın .
ay gercekten mı cok sewındımbuarada kızlar biraz önce sormustum ama sayfa arada kaynadı 3 paket yenıdogan paketı alsam cok mu sızce?
ben yenıdogan sadece bır paket almayı düşünüyorum cnm 3-6 kg daha mantıklı 3paket almak için..bebeğin kılosu dogumdan sonrakı gelışımı hızlı olabılır..
nasilsinniz
destina78 fatmacim cok gecmis olsunnnnn
çok geçmiş olsun canım ya nedn oldu ki böyle çok çabuk toparlarsın kendini inşşllh.
kızlar cok sagolun ıyıkı varsınız...doktordan geldim sıtma ve ateş için böbreklerimde enfeksiyon cıktı ondan olmuş sanırım mıdemde hamılelıgımden öncede rahatsızdı hamılelık ıyıce tetıklemış mıde ilacı verdı kan haplarıı falan bıraktırdı mıdeye dokunuyor dıye bu hafta 2gunde bır serumla kan ılacı verılecek..bırde bebeğimin başı hala yukarda tam göğsümün altında duruyordu eger ılk hamılelıgın olsaydı dönmemiş olması problem olurdu ama 3. hamılelık oldugu için daha dönme şansı var dedi yalnız başının yukarda olması benı mahvediyor nefes alamıyorum hıc
kılosu 2100gr olmuş..aman dıkkat et erken dogum falan olmasın dedi erken dogumlar hem anne için hem bebek için cok zor oluyor dedi...
bugun doktora gıdecek arkadaşlar inş güzel haberlerle gelirler inş..
kan şekerin tansiyonun düşmüş olabilir büyüdüer artık ben 2 saat aç kalsam acıkıyom artık halsizleşiyom bişeyler ye,benim çoğu zaman sabahları tans. düşüyo ayağa kalkamıyom,başım dönüyo şuanda öyle,sende de öyle olmuş olabilir
hadi bakalım merkala haberlerinizi bekliyoruz sumakcım bende kalkıp evi toplasam iyi olacak ama içimden gelmiyor kızlar ya siz nasıl bayram doğum temizliği bitirdik diyonuz anlamıyorum benim kadın geldi perşembe dip bucak yaptı bitirdi şuan evi görün iğrenç halde ya yani bzim doğumdan yada bayramdan 1 gün önce temizlik yapılsın farketmez ertesi gün berbat oluyor güya halılar yıanmaktan geldi kimisi silindi ama tkrr leke yaptılar
kızlar cok sagolun ıyıkı varsınız...doktordan geldim sıtma ve ateş için böbreklerimde enfeksiyon cıktı ondan olmuş sanırım mıdemde hamılelıgımden öncede rahatsızdı hamılelık ıyıce tetıklemış mıde ilacı verdı kan haplarıı falan bıraktırdı mıdeye dokunuyor dıye bu hafta 2gunde bır serumla kan ılacı verılecek..bırde bebeğimin başı hala yukarda tam göğsümün altında duruyordu eger ılk hamılelıgın olsaydı dönmemiş olması problem olurdu ama 3. hamılelık oldugu için daha dönme şansı var dedi yalnız başının yukarda olması benı mahvediyor nefes alamıyorum hıc
kılosu 2100gr olmuş..aman dıkkat et erken dogum falan olmasın dedi erken dogumlar hem anne için hem bebek için cok zor oluyor dedi...
ya canım benimki hala midemde oturuyo. ne dönme ne aşağıya inme. ben normal doğurmak istiyordum. ablamın oğlu 39. haftada bile dönmemiş. annem diyorki sen de 10 gün geç doğdun, düşün 41. 42. haftada ben de hala dönmemişim. ben çok korkmaya başladım. herkesin bebeği bu haftalarda döndü mü?kızlar yaa... bugün kendimi çok kötü hissediyorum. sanırım bebeğim doğum pozisyonu almaya çalışıyor ama alamıyor. dönüp duruyorben de sağ göğüs altımdaki kaburgamı hissetmiyorum artık. sanırım benim yavru kuşum yerini bulamicak... 33. haftamı bitirdim çok şükür ama hiç bugüne kadar bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi. inşallah bebeğim zamanında gelir. babamız yanımızda olmadan doğurmak istemiyorum. tabii herşeyin hayırlısı. Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını versin inşallah...
maşallah arkadaşının kuzusunaarkadasım dogum yaptı ..
3300 bebek beklerken 3850 dogdu
13 saat dogum sancısı cekmıs bır türlü acılması olmamış,ınsaf dıyıp sezaryana almıslar ..bı bakmıslar 3850 bebek..ıyı kı sezaryana almıslar
yanı fark olabılıyormus hep düşük kılolu cıkanları duymustuk ama yuksek cıkanda oluyormuş :)
canım o akşam ben de yoktum ama sonra bi arkadaş özelden mesaj atmış. kısaca özet geçim: bizim topik dışından biri aldıklarımızı yazmamıza kızmış. hani şu kadar zıbın, şu kadar badi vs. sanki birbirimize nispet yapıyoruz gibi, ya da alan var alamayan var gibi bilmiyorum işte. bizim arkadaşlar da bunu kimsenin art niyetle yapmadığını sadece paylaşım için yaptığımızı söylemişler. durum bundan ibaret. merak edenlere duyrulur.Tesekkur ederım yanı kızlarr hemen cevap verdınız hal hatır sorduk ne olmus gecen gece dedık bır kısıde tınlayıp cevap atmamıs1saatten fazla oldu kımseden tık yok neyse sıze ıyı muhabbetler ıyı geceler
evet canım benimki içerde ayağını mı elini mi ayırt edemiyorum ama sanki kaburgamın altına sokuyo çıkarıyo. sonra karnımın bi tarafı sertleşip, büyüyo, sonra diğer tarafı. anlamadım gitti.Bu benim oğlum çok hıçkırıkçı ya,habire hıçkırıyo,niye acabaaa??
Bide artık fıkır fıkır hareket diil de,böyle karnımı geriyo bu sıpa,sanki içeride kollarını açmış geriniyo,karnım bi sağa yükseliyo bi solaa.Sizinde değiştimi karın hareketleriniz?
ya benim bebiş neden aşağıya inmiyo, hala mide yanmasından ölüyorum, bir cm bile değişiklik yok karnımda. offf ya.Merhaba kızlaaarrHaftasonu doğru düzgüz giremedim nete, inşallah iyisinizdir. Geçmiş olsun yasmincim, yaa ne güzel kız az sancıyla gelmiş 7 cm açılması olmuş, darısı başımıza... Kızlar yaa son zamanlarda bebişi acayip aşağıda hissediyorum, sanki elini uzatıverse görecekmişim gibi, bikini bölgemden hareketlerini duyuyorum, düşünün artk :44:
sizin için alıntıladım görmeyenler varsa yorumlarınızı bekliorum:18:
ayyy bunlar çok tatlı yaherkese merhaba
internetim yoktu bi süredir giremedim foruma
umarım herkes iyidir
geçmişe biraz baktım. çatı muayenesinden bahsetmişsiniz
bende cuma doktoruma sormuştum. o çatı muayenesi yapmıyormuşD
eskiden gerekliydi ama artık ultrason var dedi :))
bu arada oğluşum 2200 gr olmuş :))
bizden bu kadar
aaa bide biz şeker olayımızıda hallettik durun size fotosunu koyayım buraya :)
Eki Görüntüle 281536
postaneye gitmem lazım çok zor geliyor(
neyse bi gidip geleyim bari
size iyi muhabbetler
herkese merhaba
umarım herkes iyidir
bizden bu kadar
Eki Görüntüle 281536
size iyi muhabbetler
herkese merhaba
umarım herkes iyidir
bizden bu kadar
Eki Görüntüle 281536
size iyi muhabbetler
hadi bakalım merkala haberlerinizi bekliyoruz sumakcım bende kalkıp evi toplasam iyi olacak ama içimden gelmiyor kızlar ya siz nasıl bayram doğum temizliği bitirdik diyonuz anlamıyorum benim kadın geldi perşembe dip bucak yaptı bitirdi şuan evi görün iğrenç halde ya yani bzim doğumdan yada bayramdan 1 gün önce temizlik yapılsın farketmez ertesi gün berbat oluyor güya halılar yıanmaktan geldi kimisi silindi ama tkrr leke yaptılar
herkese merhaba
umarım herkes iyidir
bizden bu kadar
Eki Görüntüle 281536
size iyi muhabbetler
yemek yedım ama hava guzel erken cıkayım da hava alayım barı o zaman duzelırım ınsallah.
ama sızın ev kalabalık bızımevde ıkı kısı var bırısı var yok arası gıbı bırsey
ya benım de halılar yıkamadan geldı lekelendı bıle
bırdaha verırım belkı mevlut zamanı..
cok gecmıso lsun tekrardan destına..
canım maşallah kuzucuğuna.herkese merhaba
umarım herkes iyidir
bizden bu kadar
Eki Görüntüle 281536
size iyi muhabbetler
Selam hanımlar;
dünden beri aklıma ikram konusu düştü gelenlere ne ikram edecem hastane için beyaz süslü sepet aldım keşke mavi alsaydım diyorum ama neyse önemli değil mavi kurdela alıp aralara fiyonk atarım artık.. İşte hastanede de sepete lokum şeker çikolata doldururum diyorum süslü bebek şekerlerinden yaptırmayacağım.. Eve gelenlere ne yapsam nasıl yapsam diye düşünüyorum. Kızımda hiç düşünmemiştim hata etmişim etrafımdakilere güvenmemem gerektiğini anladım aklıma geldikçe sinirim tepeme çıkıyor neyse...
doktor randevum 2 hafta sonra bende de kasık ağrısı değilde tam aşağıda sanki leğen kemiğimi ayırıyorlar gibi ağrı oluyor.. Diyetimide uyguluyorum ama yine kilo almışım artık tartıya çıkmak istemiyorum sonra diyetimde kaçamaklar yapmama neden oluyor.. Açıkçası moralim çok da iyi değil çok sıkılıyorum napacam bilmiyorum çok derrtliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?