2011 Aralık Anneleri

iyi haberlerini bekliyorum cnm

Merhaba kızlar ,
ben 31 haftalık hamıleyım ve dun ölüyordum. sabahtan bırseyım yoktu bir saat bısı yattım kahvaltımı etmeden once bı sancılandım mıdemde gaz sancısı kasıklarım agrımıyor gaz sancısı ıste kabız degılım ama ınanılmaz bır agrı ölüyordum 8-9 saat cektım nerdeyse yatamıyorum batıyor yemek yıyemıyorum 1 kere ıstıfra ettım zaten yıne gecmedı sonra doktorumu aradım sıcak bez koy karnına dedı soda ıc dedı hepsını yaptım banamısın demıyor acılede gıdemıyorum cunku bırsey yapamıyorlarmıs ama dayanamadım ızmır yesılyurt acılıne gıttım bıtek kadın dogumcu ordamıs konak ve tepecıkte neyse gıttık gıderken benım sancım gectı :) dedım neyse bı kontrol etsın doktor nolur nolmaz ama bebısım hareket edıyordu etmese zzaten 10 kere gıtmıstım hastaneye neyse hastaneye gıttım motors ıklet kazası yapan yuzu gozu kan ıcınde olan kadın geldı once benım betım benzım soldu arkasından sureklı cıglık atan kadın yataga bagladılar öldüm ama doktorda yanıma gelıp demezmı kan tahlılı yapcam serum takcam arkasından durumuna gore yukarı sevk etcem ne ultrasona baktı ne bısı kı acılde bakılmıomus ben dedım serum ıstemem doktorumu arayayım dedım kadın telını kapatmıs ben daha sınırlendım dedım ben gıdıyorum cıktım eve geldım.

ama eşim bır panık oldu yazık gormelısınız kıyamam :) dedım bu kadar panık yapma benıde telaslandırıosun ama kıyamam elınde dııl. basına bole bısı gelen varmı kızlar naptınız bole bısı oldugunda odum kopuyor tekrar olcak dıe :18:

bugun erken kaktım boyle saf gıbıyım gozlerım kapanıyor gıbı uykum yok yatıyorum uyuyayım dıye ama nafıle..

kızım kudurdu bugun o mu yordu bu kadar benı bılmıyorum kı ılk kez halsızlestım ..kasık agrım halen devam.

saat 2.30 da doktorla randevum var dogum ısını konusucaktım ama konusmaya halım yok

zaman gecsede kızımı gorsem..

çok geçmiş olsun canım

kan şekerin tansiyonun düşmüş olabilir büyüdüer artık ben 2 saat aç kalsam acıkıyom artık halsizleşiyom bişeyler ye,benim çoğu zaman sabahları tans. düşüyo ayağa kalkamıyom,başım dönüyo şuanda öyle,sende de öyle olmuş olabilir

hadi bakalım merkala haberlerinizi bekliyoruz sumakcım bende kalkıp evi toplasam iyi olacak ama içimden gelmiyor kızlar ya siz nasıl bayram doğum temizliği bitirdik diyonuz anlamıyorum benim kadın geldi perşembe dip bucak yaptı bitirdi şuan evi görün iğrenç halde ya yani bzim doğumdan yada bayramdan 1 gün önce temizlik yapılsın farketmez ertesi gün berbat oluyor güya halılar yıanmaktan geldi kimisi silindi ama tkrr leke yaptılar

ahh canım dikkat et kendine artık sen yaa bebişinde iyidir merak etme canım yarın doktordan sonra güzel haberlerini ver bize doktorunda tahlil neyin yapar inşallah geçmiş olsun...

.

herkese merhaba

internetim yoktu bi süredir giremedim foruma

umarım herkes iyidir

geçmişe biraz baktım. çatı muayenesinden bahsetmişsiniz

bende cuma doktoruma sormuştum. o çatı muayenesi yapmıyormuş D
eskiden gerekliydi ama artık ultrason var dedi :))

bu arada oğluşum 2200 gr olmuş :))

bizden bu kadar
aaa bide biz şeker olayımızıda hallettik durun size fotosunu koyayım buraya :)

postaneye gitmem lazım çok zor geliyor (

neyse bi gidip geleyim bari
size iyi muhabbetler

yemek yedım ama hava guzel erken cıkayım da hava alayım barı o zaman duzelırım ınsallah.

ama sızın ev kalabalık bızımevde ıkı kısı var bırısı var yok arası gıbı bırsey

ya benım de halılar yıkamadan geldı lekelendı bıle
bırdaha verırım belkı mevlut zamanı..

cok gecmıso lsun tekrardan destına..

Selam hanımlar;
dünden beri aklıma ikram konusu düştü gelenlere ne ikram edecem hastane için beyaz süslü sepet aldım keşke mavi alsaydım diyorum ama neyse önemli değil mavi kurdela alıp aralara fiyonk atarım artık.. İşte hastanede de sepete lokum şeker çikolata doldururum diyorum süslü bebek şekerlerinden yaptırmayacağım.. Eve gelenlere ne yapsam nasıl yapsam diye düşünüyorum. Kızımda hiç düşünmemiştim hata etmişim etrafımdakilere güvenmemem gerektiğini anladım aklıma geldikçe sinirim tepeme çıkıyor neyse...
doktor randevum 2 hafta sonra bende de kasık ağrısı değilde tam aşağıda sanki leğen kemiğimi ayırıyorlar gibi ağrı oluyor.. Diyetimide uyguluyorum ama yine kilo almışım artık tartıya çıkmak istemiyorum sonra diyetimde kaçamaklar yapmama neden oluyor.. Açıkçası moralim çok da iyi değil çok sıkılıyorum napacam bilmiyorum çok derrtliyim :)

ya canım benimki hala midemde oturuyo. ne dönme ne aşağıya inme. ben normal doğurmak istiyordum. ablamın oğlu 39. haftada bile dönmemiş. annem diyorki sen de 10 gün geç doğdun, düşün 41. 42. haftada ben de hala dönmemişim. ben çok korkmaya başladım. herkesin bebeği bu haftalarda döndü mü?
maşallah arkadaşının kuzusuna
canım o akşam ben de yoktum ama sonra bi arkadaş özelden mesaj atmış. kısaca özet geçim: bizim topik dışından biri aldıklarımızı yazmamıza kızmış. hani şu kadar zıbın, şu kadar badi vs. sanki birbirimize nispet yapıyoruz gibi, ya da alan var alamayan var gibi bilmiyorum işte. bizim arkadaşlar da bunu kimsenin art niyetle yapmadığını sadece paylaşım için yaptığımızı söylemişler. durum bundan ibaret. merak edenlere duyrulur.
evet canım benimki içerde ayağını mı elini mi ayırt edemiyorum ama sanki kaburgamın altına sokuyo çıkarıyo. sonra karnımın bi tarafı sertleşip, büyüyo, sonra diğer tarafı. anlamadım gitti.
ya benim bebiş neden aşağıya inmiyo, hala mide yanmasından ölüyorum, bir cm bile değişiklik yok karnımda. offf ya.
sizin için alıntıladım görmeyenler varsa yorumlarınızı bekliorum:18:

canım bence zamanını beklemen bebek için daha hayırlı olacaktır. senin için de. suni sancı yerine kendi sancılarınla belki de kolaylıkla doğum yapacaksın. hem eşin var yanında. ya bebeğinin bi tarafı iyi gelişmezse o zaman vicdan yaparsın. benden söylemesi. onun için annen olmuş olmamış (keşke olsa tabi iyi olur) düşünme. bırak bebişin gelmek istediğinde hazır olduğunda gelsin. benim de annemler aralık 15te gelcekler. doktor 13ünden sonra tetikte ol dedi. düşün annemelr gelmeden doğurursam, benim burda kimsem yok. hastanede yanımda kalabilecek bir allahın kulu yok. zaten doğum hastanesi, eşim de kalamıyor. ama ben yine de napalım diyorum hastanede tek bile kalsam kuzum tam gelişmiş olarak gelsin insallah.

ayyy bunlar çok tatlı ya ben daha alamadım annem alırız biz dedi ama burdan daha uyguna alırım ben.bugün bende gidince sorucam çatı muaynesini inş.yapmazlar bana da :18::18::18::18::18:

maşallah oğluna

h.sonu aklıma geldin cnm nerde bu kız dedim bende:))) nbr bebek ii görünüyo bende perş gitcem ama şirkete yakın dra kendi druma değil o bayramdan sonra gel demişti çünkü h.sonumda ii geçmedi ağladım hep((( neyseki çocuk hareket etti baya şimdi sakin ama bakalım bekliyebilcemmi perşembeyi

cnm senle benim ev hiç temiz kalmaz cocuklardan en fazla okuldayken ev temız duruyor sonrası herşey eskısı gıbı

oglusuna maşallah cnm bu arada sekerleriniz cok güzel olmuş bayıldım

sumakcım sagol cnm senınde haberlerını heyecanla beklıyoruz cnm

kızlar bırde doktora bugun kasıklardakı agrıyı sancıyı sordum o gecmez hatta ılerleyen gunlerde dahada artacak haberın olsun dedı..

bugun hastayım dıye eşim işe gitmedi sagolsun şimdi oglumu okula götürmeye cıktı ama oglumu bıgörseniz nasıl aglayarak gitti neymiş kimseyi baba götürmüyormuş anneler götürüyormuş ben götürcekmişim..oglum hastayım ondan baban götürüyor falan dedim yok zar zor bagrış çagrıs cıktılar..dogum yapınca napcaz bılmıyom ılla hep benım götürmemi istiyor..:18::18::18:

canım maşallah kuzucuğuna. evet uzun zamandır yoktun merak etmeye başlamıştık seni:26::26::26:

canım geçmiş olsun dikkat et kendine. bebişine de maşallh demek sana 3. hamilelik olduğu için dönme şansı var dedi.senle aramızda bir hafta var. benim ilk hamilelik ben korkmaya başladım. :18::18::18::18::18:sezeryanı da hiç düşünmemiştim. allahım kuzum nolur dönsün ya

cnm bende hastanede şeker hamuruyla süslü kurabıyeler yapıyorlarya onlardan mı ıkram etsem dıye düşünüyorum cok hoşuma gıdıyor onlar..eve cıkınca da sanırım annemler bişeyler yaparlar artık ama eger annenler falan yoksa yanında hazır pastahaneden bıseyler aldrırsın eşine o halınle kalkıp sen bıseyler yapamıyacagına göre..bizim gelinin dogumunda kardeşim hastane için hemen baklava kuru pasta tuzlu hamur işleri falan aldı geldi bizde hastanede gelenlere meyva suyuyla onları ıkram ettik eve cıkıncada zaten annemler börek falan yaptılar gelenlere ıkram etmeye ama ilk gun için hazır bişeyler düşünebılırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…