geçmiş olsun canım.. meraklanma miniğin vaktinde gelecektir..kızlar günaydınlar,
dün akşamdan beri inanılmaz idrar keseme baskı var.. devamlı sanki altıma yapacak gibiyim.. sabah dr umu aradım.. bel ağrın varmı dedi dedim öle çok yok.. böle halsizleşirken bacaklarına kasıklarına ağrı girrer miden bir tuhaf olursa gel hemen dedi..korkmaya başladım hep.. meleğim 2 kiolo daha biraz daha büyüsün sakın gelmesin diye hoş dr. amcamız yaşar dedi ama ben bu kadar küçük gelsin istemiyorum...
dua edinde en azından 36 ya kadar bişi olmasın kızlar....:18:
slm kızlar..geçmişe bakamadım iyi olursam bigöz atarım inş..dün geceyi hastanede geçirdim akşam annemlerdeyken aniden bir sıtma tuttu ardından 3saat kadar aralıksız istifra derken bayılmak üzereydim acile götürdüler hemen önce gıda zehirlenmesi teşhisi kondu sonra başka bır enfeksiyonun sebep olabıleceği söylendi..ateşimde cok yükselmiş sebebini anlayamadım bende neden böyle oldum diye
yarın kendi dogum doktoruma gıdecem bebeğin durumu iyidir inş..acilede bebekle ilgili birşey yapmadılar tamamen bana odaklanıp ateşimi falan düşürmeye çalıştılar..kötü bir gece oldu bizim için..şuan da hala etkisi var tam atlatamadım..
teşekkürler canım;benimde nerdeyse 3 aydır elimde dolanıyor...ellerine sağlık çok şirin görünüyolar...
ben 8 aydır sadece 20 sıra ördüğüm bi yelekle uğraşıyorum..maalesef yüne dokunamadığımdan huylanmaktan öremedim..
annem gelince tamamlıcak artık..
çok güzelmiş canım,iyi günlerde kullanın inş. bizim görümceler yapıyomuş gidince toplayacam birsürü yün işi yapmışlar,benim yapmama gerek kalmadı
Eki Görüntüle 281580 kızlar bu benim fıstığıma ördüğüm ilk ve tek şey...doğmadan bitirebildim şükür
cnmmmm... çok çok geçmiş olsun tekrardan. eşinin evde olmasına da çok sevindim. gün içerisinde çok yoruluyorsun çünkü
kızlar bu arada unnado dan hiç alışveriş yapmadım daha önce. güvenilir bir site mi sizce??? 2 numaradan ben de alayım diyorum. zaten 3 lü paket şeklinde satılıyormuş. bol bol yeter sanırım 6 kiloya gelene kadar...
Canımm tesekkur ederımm daha ıyılerı guzellerı sızlerın olsun ınsallah toplu alısverıs cok zevklı korkma Allahın izniyle bebişlerimiz bizleri üzmeden zamanında geleceklergitmişken rica edebilirsin aslında drdan bı bakabılırmısınız ultrasondan hersey yolunda mı dıe hem ıcın rahat etmıs olur hareketlerı nerede bebısın ordan tahmın edebılırsın az cok asagıda mı yukarıda mı dıe
anam senin hiç iştahın yokki kuş kadar yiyon ben se hiç doymuyom,ya bu arada korkmaya başladım karnımda ve sağ kasığımda şiddetli bi sancı var 5-10 dk dır,hayırdır inş.makat bölgesinde de ağrı var,ayy inş. gelmiyodur yaaa
süper olmuş güle güle giyin
benim annemde benim ilk yada ortaokulda ördüğüm bi bebek atkısını bulmuş hatırlıyorum onu yaptığım zamanı rengi mavi tam oğluma göre irmik kaçırmışım orayı kamufle etmek için bikaç boncuk işlemişim üstüne hehehehehe onu da yıkadım h.sonu örgülerin içine koydum ne de güzel oldu görseniz:)))
annem geldi beşiğin cibinliğini yaptık güzel oldu da sanki sade daha iyidi zaten cibinlik bana hediye geldi yoksa almıcaktım öle bişey neyse bikaç ay kullanır kaldırırız olmadı şimdilik kalsın koskocaaaa şeyi o kadar ütüledik annem uğraştı hemen kaldırmak olmaz
kayınvalidem bişeyler almış kocam getirdi dün akşam moralim ii değildi bakmadım hiçbirine
teşekkürler canım;benimde nerdeyse 3 aydır elimde dolanıyor...
annem ve kayınvalıdem de bisürü yapmıslar ama ben bıtane yapayım dedım zaten hayatımda ordugum 2.örgü ılk atkımıda eşim askerdeyken ona örmüştümbende bayrama gidebilirsem toplayıp gelcem ama eşim izin vermıyor araba bulamadık daha otobusede hayır dıyor hadı yolda bişey olursa dıye olmadı kargolasınlar artık
teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun;umarım moralin düzelmiştir
yaaaa öle deme ama benim şekerim var((( ben o kadar yemeliyim o yüzden cicim ((( kızlar geçen hafta demiyim canınız çekmesin hani siz bi kavanoz bişey yemiştiniz ya bende aldım 1-2 kaşık yedim salonda duruyo dün annemle uğraşıyoruz çocuğun odasında annem 2 dilim sürüp getiriyimmi diyorum yok kızım diyo 5 dk sonra annem getiriyim bak diyorum heheheheh annem yerse benimde yeme hakkım doğcakta o yüzden ama ben çok az yedim yinede yaniiiiiiiiiiiiii demeyin öle şeyler yiyen var yiyemeyen var ben de kavanozu salona koydum bakıyom ona sürekli ama yemiyom:)))
bizimde otobüsle 4 saat biz de araba alamadık bi tanış bırakcak bizi cuma akşamı antebe,ya bu sancılar geçmiyo sağ tarafta karnın alt bölgesinde şiddetli karında da var,1 saat önce tuv. gittim ishal olmuşum,şimdi yine tuv. var,makatta ağrı var ara ara,Allahm nolur şimdi gelmesinnn:18::18::18::18:
canım istersen bı doktorunu ara ne olur ne olmaz ishal olabılırmıs bazı anne adayları dogumdan saatler önce telaş yapma ama.
ama hatırlıyom sen başından beri öyle iştahlı değildin o gün o kadar dedim çorba iç iyi gelir diye,yaptın mı çorbayı peki,yani şekerlik bi durum değil saatlerce aç kalsan acıktım demeyecek bi tipsin benim gibi değilsin yani yemekten çenem yoruluyo,yemezsem halsizleşiyom ben 8 aydır yoruldum yemekten ama bunun yarısı meyveyle süttür tabi hepsi ekmek değil
ben bir kere alışveriş yaptım canım sorun yaşamadım,
tşekkürler canım, ben yinede bir şansımı deneyeyim di mi? nasılsa randevu parası ödeyeceğim, hareketleri konusunda ben biraz sorunluyum sizler gibi şurda burda tam diyemiyorum, kolumu kafasımı ayağımı ayırt edemiyorum yani, en son doktora gittiğimde aynı yerlerde hissediyorum daha dönmedi galiba dedim, doktor amcamızda güldü aslında bizim oğlan doğum pozisyonunu almış, benim eli zannettiğim şey aslında poposuymuş o saatten sonra yorum yapmıyorum
bizimde otobüsle 4 saat biz de araba alamadık bi tanış bırakcak bizi cuma akşamı antebe,ya bu sancılar geçmiyo sağ tarafta karnın alt bölgesinde şiddetli karında da var,1 saat önce tuv. gittim ishal olmuşum,şimdi yine tuv. var,makatta ağrı var ara ara,Allahm nolur şimdi gelmesinnn:18::18::18::18:
süpersin derya beni çözmüşsün ben c.tesi günleri kocam 2 de geliyo o gelene kadar ağzıma bişey koymadığımı biliyorum düşünsene o gelip bağarcak diye bişeyler yiyip içiyom veee tabiki çorbayıda yapmadım hehehehehe çaycı perş döndüde 2 günde iyileştirdi beni diyom ya işim olmasa hayatım felç benim:))))
slm kızlar nasılsınız.ağrılardan yana korkunuz olmasın.eğer adet ağrısı gibi değilse.doğuma yakın adet ağrısı gibi ağrılar başlıyo.benim suyum gelmeden bi kaç gün önce başlamaıştı bu ağrılar.hatta ebe aramıştı sağlık ocağına gel diye ben ağrılardan bahsettim.yalancı doğum sancıları dedi.belinizden karnınıza gelen ani kramplar olursa o zaman doktora danışmak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?