2011 Aralık Anneleri

geçmişi atlayarak okudum.. umarım herkes iyidir...
seplem şekerlerin çok güzel olmuş canımm..
bende cuma günü erken çıktım işten emininönüne gidip istediğim süsü aldım.. bir ara resmini çekip koyarım...
geçmiş olsun canım.. meraklanma miniğin vaktinde gelecektir..

canım çokk geçmiş olsun.. durumundan haberdar et bizi olurmu. kendine iyi bak..

teşekkürler canım;benimde nerdeyse 3 aydır elimde dolanıyor...
çok güzelmiş canım,iyi günlerde kullanın inş. bizim görümceler yapıyomuş gidince toplayacam birsürü yün işi yapmışlar,benim yapmama gerek kalmadı

annem ve kayınvalıdem de bisürü yapmıslar ama ben bıtane yapayım dedım zaten hayatımda ordugum 2.örgü ılk atkımıda eşim askerdeyken ona örmüştümbende bayrama gidebilirsem toplayıp gelcem ama eşim izin vermıyor araba bulamadık daha otobusede hayır dıyor hadı yolda bişey olursa dıye olmadı kargolasınlar artık

Eki Görüntüle 281580 kızlar bu benim fıstığıma ördüğüm ilk ve tek şey...doğmadan bitirebildim şükür

süper olmuş güle güle giyin

benim annemde benim ilk yada ortaokulda ördüğüm bi bebek atkısını bulmuş hatırlıyorum onu yaptığım zamanı rengi mavi tam oğluma göre irmik kaçırmışım orayı kamufle etmek için bikaç boncuk işlemişim üstüne hehehehehe onu da yıkadım h.sonu örgülerin içine koydum ne de güzel oldu görseniz:)))

annem geldi beşiğin cibinliğini yaptık güzel oldu da sanki sade daha iyidi zaten cibinlik bana hediye geldi yoksa almıcaktım öle bişey neyse bikaç ay kullanır kaldırırız olmadı şimdilik kalsın koskocaaaa şeyi o kadar ütüledik annem uğraştı hemen kaldırmak olmaz

kayınvalidem bişeyler almış kocam getirdi dün akşam moralim ii değildi bakmadım hiçbirine

ben bir kere alışveriş yaptım canım sorun yaşamadım,

tşekkürler canım, ben yinede bir şansımı deneyeyim di mi? nasılsa randevu parası ödeyeceğim , hareketleri konusunda ben biraz sorunluyum sizler gibi şurda burda tam diyemiyorum, kolumu kafasımı ayağımı ayırt edemiyorum yani, en son doktora gittiğimde aynı yerlerde hissediyorum daha dönmedi galiba dedim, doktor amcamızda güldü aslında bizim oğlan doğum pozisyonunu almış, benim eli zannettiğim şey aslında poposuymuş o saatten sonra yorum yapmıyorum

yaaaa öle deme ama benim şekerim var((( ben o kadar yemeliyim o yüzden cicim((( kızlar geçen hafta demiyim canınız çekmesin hani siz bi kavanoz bişey yemiştiniz ya bende aldım 1-2 kaşık yedim salonda duruyo dün annemle uğraşıyoruz çocuğun odasında annem 2 dilim sürüp getiriyimmi diyorum yok kızım diyo 5 dk sonra annem getiriyim bak diyorum heheheheh annem yerse benimde yeme hakkım doğcakta o yüzden ama ben çok az yedim yinede yaniiiiiiiiiiiiii demeyin öle şeyler yiyen var yiyemeyen var ben de kavanozu salona koydum bakıyom ona sürekli ama yemiyom:)))

teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun;umarım moralin düzelmiştir

bizimde otobüsle 4 saat biz de araba alamadık bi tanış bırakcak bizi cuma akşamı antebe,ya bu sancılar geçmiyo sağ tarafta karnın alt bölgesinde şiddetli karında da var,1 saat önce tuv. gittim ishal olmuşum,şimdi yine tuv. var,makatta ağrı var ara ara,Allahm nolur şimdi gelmesinnn:18::18::18::18:

teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun;umarım moralin düzelmiştir

şimdi daha iyim neyseki iş var evde tek olsam bugünde ağlayarak geçirirdim günü eminim((

hem ağlıyomda noluyo kendime çocuğuma yapıyom sanki bişeymi değişiyo...

akşam aylarca ara verdiğim spora başlıyom kızlar ama yarın saat gitcem salona az yürücem az hafif alet çalışcam ben çok hareket etmediğimi düşünüyorumda havalarda soğudu kaç haftadır yürüyüşede çıkmıyos en iyisi spor salonuna dönüş(((( üzülerek salonuda sevmiyom ben yaaaaa

ama hatırlıyom sen başından beri öyle iştahlı değildin o gün o kadar dedim çorba iç iyi gelir diye,yaptın mı çorbayı peki,yani şekerlik bi durum değil saatlerce aç kalsan acıktım demeyecek bi tipsin benim gibi değilsin yani yemekten çenem yoruluyo,yemezsem halsizleşiyom ben 8 aydır yoruldum yemekten ama bunun yarısı meyveyle süttür tabi hepsi ekmek değil

canım istersen bı doktorunu ara ne olur ne olmaz ishal olabılırmıs bazı anne adayları dogumdan saatler önce telaş yapma ama.

canım istersen bı doktorunu ara ne olur ne olmaz ishal olabılırmıs bazı anne adayları dogumdan saatler önce telaş yapma ama.

onu biliyom gari,daha öncede böyle ishal olmuştum sancı olmuştu,dr. baktı herşey yolunda dedi,bağırsaklar sıkışıyo dedi,tahliller temiz çıktı 3 hafta oldu daha hatta buskopan kullan dedi ben kulanmadım c kategorisi olduğu için,bi akıbiyetine bakayım şiddetlenirse ararım,ya sürekli sancı,ağrı,bimem ne olduğu için amannn daha gelmez diyom,ama makatta ağrı düşündürüyo beni

süpersin derya beni çözmüşsün ben c.tesi günleri kocam 2 de geliyo o gelene kadar ağzıma bişey koymadığımı biliyorum düşünsene o gelip bağarcak diye bişeyler yiyip içiyom veee tabiki çorbayıda yapmadım hehehehehe çaycı perş döndüde 2 günde iyileştirdi beni diyom ya işim olmasa hayatım felç benim:))))

kizlar diabet dr geldim sonunda evimdeyimm
yarinda hastahaneye gidicem yine serum ilac ....vs olup(5-6saat)sonra evime gelecem .
bugun hersey iyi dedi bebisimin kg konusu hakkinda biraz bana kizdi neden diyettini tam yapmiyorsun diye kacamaklar yapmissin dedi bende evet yaptim dedim
zaten ilk donemlerde gunde 4kere seker olcuyordum sonra haftada 3 indi simdide 1 defa yapicam mutluyummmm
ya turkiyede olmak isterdim adamlar tombik bebege nasilda meraklilar sanki altin mubarek altinnnn....

slm kızlar nasılsınız.ağrılardan yana korkunuz olmasın.eğer adet ağrısı gibi değilse.doğuma yakın adet ağrısı gibi ağrılar başlıyo.benim suyum gelmeden bi kaç gün önce başlamaıştı bu ağrılar.hatta ebe aramıştı sağlık ocağına gel diye ben ağrılardan bahsettim.yalancı doğum sancıları dedi.belinizden karnınıza gelen ani kramplar olursa o zaman doktora danışmak gerek.

selam kızlar kaç gündür bakamadım foruma nasılsınız? ben kaç gündür uykudan kafamı kaldıramıyorum yaa çok uykum var bıraksalar 24 saat uyuyucağım resmen :S

Bencede canım gıtmısken mutlaka gorun madem muayene parasıda ödeyeceksin boşuna gitmesin valla benim bebişinde ayakları dediğim yer poposu çıkarsa hiç şaşırmam çünkü büyük baya zaten drum demişti koca ayaklı olacak oglun die

Canım bence bekleme bi ara drunu sor bakalım belki yönlendirir seni duruma göre ihmal etmemek lazım böyle ağrıları

Alp-se canım bebişinin atkısıyla şapkası çok ciciymişş iyi günlerde kullansın minnakınn ellerine sağlık

seni benim yanıma koysalar iştahın açılır

yaa sağ kasıkta özellikle 5 dk da bir gidip geliyo adet ağrısı gibi sancı var,karnımda da sancı var,belimde de ağrı,off eşim şimdi tanış dr. a sorcak,inş. erken gelmez ya,sancılar başlasa da hemen arabayla antebe gitmeliyiz yol 2-2.5 saat sürer,Allahm nolur bugün olmasınnnn

selamlar , iyiyiz bir sorun yok dimi annişler,bebişler de yerli yerinde herkesin inşallah
ben azcıkın bi geçmişe göz atıp geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…