ben de senin o salyalı efeni yerim annesi:)
kısmet işi bu iş gerçekten. kısmetten öte de yol yok. yani sen yazsan ya da yazmasan kimsenin kaderi bu nedenle değişmez. o yüzden rahat ol ve paylaş lütfen. biz seve seve paylaşmak isteriz. zaten pcde de bundan ötesi yapılamıyor sonuçta.
umarım güzel bir gelişme olur ve bebeğin sana süpriz yapar ve gelişiyordur.ama dediğim gibi olmasa da kısmet diyeceğiz ve tekrar arkamızdan geleceksin artık .kendini çok üzmeni istemem.şükürki bebeğin oluyor diye düşüneceğiz.( böyle dememe kızmıyorsundur umarım)
erik konusunda ben de temkinli olacağım yeşil erik yemiştim ama olsun...
sayfalar çok ilerlemiş yazdıklarını göremedim ama bakarım canım.
öğrenciler yormaz mı ama ben rapor alamıyorum çok vijdan yapıyorum geri kalıyorlar diye.
yarın da açık lise sınavlarında görevim var.
ben de bugün bizim okulun anneler gününe özel sadece bayan öğretmenlerin katılımıyla düzenlenen geceye katıldım. pekte eğlenemedim oyun,halay ve şarap ve sigaraolmadan eğlenmek zor ama ben bebeğimle mutlu olmayı tercih ediyorum gerçi.canımı sıkan arabamla gitmiştim mekana ve yollar çoook bozuktu baya bir sarstı umarım birşey olmaz. çok korkuyorum gerçekten. bulantılarım devam ediyor ama bugün biraz daha rahatım çok şükür.
valla suanda evde yarmaazlik yapan bayaa enerjik :) oturmuyor bizde cogunu atlattik gribin ama hala biraz varr karnimdaki ufaklikda midemi bulandiriyor yaa ben oglumda boyle olmamistimasil bizi boswer sen nasilsin
iyiyim canım genel olarak. ama korkuyorum işte.sen nasilsin ablacim yaa yoktun bi kac gundurr
Bir problem yoksa tabi devam etmek lazım ben de rapor almıyorum. Ama yine de mümkün olduğunca yormamaya çalış kendini.
Maşallah yaramaza. Tam dönemi sağlıklı olsunda boş ver. Sen de dinlen.
Öpüyorum sizleri uyumaya gidiyorum...
aynen öle bende sezeryandan korkuyorum 1. bebek sezeryan olursa 2. bebek mecbur sezeryan olmak zorunda göbiş aynen kalıyor ayrıca en fazla 3 bebek dünyaya getirebilirsun 4. ölümcül oluyormuş malesef
slm kızlar size bişey anlatayım eşimin iki tlf var hep sol ve sağ göğsünde mont cebine koyardı tlf nu gecenlerde bir hafta kalbım agrıyo kalbım agrıyor dedi sonradan fark ettikki tlf dan mış şimdi çıkardı tlf ordan kalp agrısı falan kalmadı ( bu arada bende 9 haftalık hamişim)
liste ;
nanan
ilkerözge
blagodevoyce
rudi
seldayavuzguray
emsalsiz
umran2034
ve bilgilerini güncelleyen arkadaşlar için yeniden ilk sayfada düzenlendi
kızlarrr selammm benim gibi olan var mı.çok kötüyüm.mide bulantısı açlık bişey yiymiyorum.2 gündür böyle.başlarda bulanmazdı başladı
sabit telefonlarda radyasyon yok diye biliyorum. geçen ünlü biri cep telefonları için telefon avizesi reklamı yapıyordu. bir çok ünlü kullanıyor, napalım ömrümüz tel.le geçiyor diyordu. evdeki telefonlar gibi kocaman bir avize, cep telefonunun kulaklık kısmına takılıyormuş. biraz büyük tabiyurt dışından geliyormuş ve radyasyonu (%60'mıydı neydi) azaltıyormuş. fiyatı pahalıydı biraz, 150 tl civarındaydı sanırım.ilgilenirsen araştır derim.
bugun kac defa slm yazdim cvp alamdim herkes okadar koyu sohbete dalmiski beni gormediler bilee kustum yazmicam bende artik
günayı güzel anne adayları nasılsınız?ben dün akşamdan beri kötüyüm midem çok fena ama olsun bebişime değer ben bebişim için 24 saattimi lavaboda geçirebilirim
kızlarrr selammm benim gibi olan var mı.çok kötüyüm.mide bulantısı açlık bişey yiymiyorum.2 gündür böyle.başlarda bulanmazdı başladı
hiç sorma, hala nerede doğum yapacağıma karar veremedimAnkara tıp fakültesi iyi diye ben de duydum ama o ne fiyat öyle harbiden napıcaz? senin doğum yapmayı düşündüğün hast., neydi adı aklıma gelmedi:44: işte kayınvalidem orada doğum yapmış. orası da çok kalabalık diyorlar. kafam iyice karıştı.içime sinen bir yer çıkmadı. fatih has. çok iyi diyorlar ama orasıda çok pahalıymış.
bizim burada Tıp Merkezine gidiyorum. doktorum çok tatlı bir bayan, doğum için hastaları doğum hast. yönlendiriyorum dedi.
napıcaz bilmiyorum. içime sinen, ilgili doktorları olan, fiyatı da uçuk olmayan bir yer istiyorum. çok mu oldum
slm anne adayları,
bulantım 2 gündür daha da arttı..8. haftada böyle mi oluyor anlamadım...:26:
kahvaltı işkence gibi...sırf bebiş için yiyorum..canım hiç istemiyooo
benim de 5. haftada başladı bulantım..ama 2 gündür daha da arttı..napalım bebiş için herşeye razıyız..
yoğurtlu şeyler benim de favorim..tatlıdan nefret ediyorum bu arada..
Hcg düşmeye başlar başlamaz mı yoksa çok düşünce mi yapılıyor bunda ne ilaçları kullanıyorsun?Bende pıhtılaşma sorunu da var. Her gün innohep iğne, coraspin, folbiol ve 2 tane progestan kullanıyorum. Açıkçası sanki progestanı kesersem düşer gibi hissediyorum. Düşsün istemiyorum ama devam etmeyecekse de kürtaj olmak istemiyorum. İlacı duymamıştım . Allah hepimizin yardımcısı olsun... Buradayazıyorum arkadaşların da etkilenmesinden endişeleniyorum acaba bu durumlar için başka topikler mi olsa bilmiyorum.
..olabilir valla...
merhaba kızlar,
malesef doktordan geldim. bebeğimin kalbi durmuş. büyümüş epey 1.5 cm olmuş. ama durmuş işte. yapacak bişey yok.. takdiri ilahi. 2 gün olmuş duralı dedi doktor. cumaya kadar kendinden düşmesini bekliycez. ilaçları bırak dedi. olmaza kürtaj olucam. tam 8 haftalıktım bugün.
yaşınız genç, tekrar olur dedi.
naplım biz de teselliyi tekrar olmasında aradık. ikimizde çok üzüldük. ama bu kadar oldu ya hamile kaldım ya yine olur inşallah.
size iyi haberler vermek isterdim ama malesef olmadı.
zaten geçen gafta diğer doktor yavaş atıyor demişti, tehlikeli demişti.
veren de Allah alan da Allah.
beni listeden çıkarın.
merhaba kızlar,
malesef doktordan geldim. bebeğimin kalbi durmuş. büyümüş epey 1.5 cm olmuş. ama durmuş işte. yapacak bişey yok.. takdiri ilahi. 2 gün olmuş duralı dedi doktor. cumaya kadar kendinden düşmesini bekliycez. ilaçları bırak dedi. olmaza kürtaj olucam. tam 8 haftalıktım bugün.
yaşınız genç, tekrar olur dedi.
naplım biz de teselliyi tekrar olmasında aradık. ikimizde çok üzüldük. ama bu kadar oldu ya hamile kaldım ya yine olur inşallah.
size iyi haberler vermek isterdim ama malesef olmadı.
zaten geçen gafta diğer doktor yavaş atıyor demişti, tehlikeli demişti.
veren de Allah alan da Allah.
beni listeden çıkarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?