2011 Aralık Anneleri

Bir problem yoksa tabi devam etmek lazım ben de rapor almıyorum. Ama yine de mümkün olduğunca yormamaya çalış kendini.

valla suanda evde yarmaazlik yapan bayaa enerjik :) oturmuyor bizde cogunu atlattik gribin ama hala biraz varr karnimdaki ufaklikda midemi bulandiriyor yaa ben oglumda boyle olmamistim asil bizi boswer sen nasilsin

Maşallah yaramaza. Tam dönemi sağlıklı olsunda boş ver. Sen de dinlen.

Öpüyorum sizleri uyumaya gidiyorum...

sen nasilsin ablacim yaa yoktun bi kac gundurr
iyiyim canım genel olarak. ama korkuyorum işte.
dün işim vardı bugünde dışardaydım ama okuyacağım ilk fırsatta:)

ah ben de uyusam iyi olacak yarın görevim var.
rahat ol ne olur dua et sadece...

günayı güzel anne adayları nasılsınız?ben dün akşamdan beri kötüyüm midem çok fena ama olsun bebişime değer ben bebişim için 24 saattimi lavaboda geçirebilirim

günaydın kızlaar...kaçgündür bişeyim yok diye çok övündüm galiba,iki gündür midem öyle fena ki anlatamam,gecem günüm kalmadı resmen,giremedim de pek..sizde umaım herşey yolundadır...

aynen öle bende sezeryandan korkuyorum 1. bebek sezeryan olursa 2. bebek mecbur sezeryan olmak zorunda göbiş aynen kalıyor ayrıca en fazla 3 bebek dünyaya getirebilirsun 4. ölümcül oluyormuş malesef

canım kişiden kişiye değişiyor sanırım 1. de sezaryan olup ikinci normal doğum olanları duymuştum

olur canım bende her zaman eşime söylüyorum kalbinin üstünede ( sol cebinde) taşıma diye ama taşıyor işte bu arada yastığının altına koyuyor diye söyleniyorum ama nafile hala koyuyor hamile olduğumdan beri cep telefonuna düşman oldum inanki kırıp atasım geliyor.( işim gereği ceple çok alakadar olduğum için takıntı yaptım sanırım günde en az 3 4 saat konuşuyorum çünkü zaten sabit tel kulağımdan düşmüyor Bebişim Allaha emanet ne diyim

hayırlı ve bol pıtpıtlı haberlerle dönersin inşallah :54

Malesef teyzesi duyamadık bebişimizi çok umutluydum dün akşam duyarım diye ama dr. rahmin ters kalp atışının duyulmaması normal istersen alttan bakayım dedi bende kararsız kaldım şimdilik kalsın dedim acaba akşam gidip birde öylemi baktırsam ? :44:

bende öyle olmadı , yani yara olması mikrop kapması gibi .. tamamen orayı nasıl koruduğunuza , pansumanlarınızı düzenli yapıp yapmadığınıza bağlı bir durum
bilgilerini yazarsan seni de ekleyelim listeye ..

kişiden kişiye değişiyor sanırım birde mesela benim biyerim kanasa hemen yaram kapanmaz hani derler ya etim pis diye

liste ;

nanan
ilkerözge
blagodevoyce
rudi
seldayavuzguray
emsalsiz
umran2034

ve bilgilerini güncelleyen arkadaşlar için yeniden ilk sayfada düzenlendi

tatlım benim sat 17 mart 28 yaşındayım 58 kiloyum 1,68 boy kalp atışlarını duyamadık halaa

kızlarrr selammm benim gibi olan var mı.çok kötüyüm.mide bulantısı açlık bişey yiymiyorum.2 gündür böyle.başlarda bulanmazdı başladı

bende mide ağrısı var dönüyo sanki ama pek bulanmıyo. çok halsizim ve uyuyorum kociş isyanları oynuyo o yüzden yüzümü göremiyomuş

hmm evet komik bişiydi çantadan çıkarıp konuşuyorlardı bir araştırayım bakayım saol tatlım

bugun kac defa slm yazdim cvp alamdim herkes okadar koyu sohbete dalmiski beni gormediler bilee kustum yazmicam bende artik

selammm kusme nolurrr bak zaten çok duygusalız oturup ağlarız

günayı güzel anne adayları nasılsınız?ben dün akşamdan beri kötüyüm midem çok fena ama olsun bebişime değer ben bebişim için 24 saattimi lavaboda geçirebilirim

bebişler yaramazlık yapmaya başladılar Allah kolaylık versin canım...

Ben dün akşam dr gittim keseyi görük ama bebişi göremedik kalp sesinide duyamadık. Rahmim tersmiş onun için duyulmaması normalmiş haftaya gel duyulur o zaman dedi . Alttan bakalım görünür dedi ben çekimser kaldım dr. çıkınca eşimde keşke baktırsaydın bir zararı yoksa dedi napayım bilmiyorum haftaya kadar bekleyeyimmi yoksa akşam iş çıkışı gideyim mi :44: akıl verin kıslar...

kızlarrr selammm benim gibi olan var mı.çok kötüyüm.mide bulantısı açlık bişey yiymiyorum.2 gündür böyle.başlarda bulanmazdı başladı

aynen canım. üç-dört gündür benim de midem ağzımda. her an çıkacak gibi. ama bişey çıkmıyor. düşünmemeye çalış, tuzlu bişeyler atıştır. tabi sana diyorum da ben yapabiliyor muyum

tuzlu ayran iyi gelir yazmış arkadaşlar, saolsunlar. ama midem o kadar bulanıyoki ayran kelimesini bile duymak istemiyorum. ama bişeyler yemek lazım gerçekten. doktor dedi ki ye öyle kus. midende kalanlar ikinize yeter dedi

bi de kafaya takmamak geniş olmak lazım. onu anladım. herşey neticede olacağına varıyor. biraz cool olmak lazım

ben salı günü kalp atışlarını duymaya gitcem insallah. o zaman 7+0 olcaz. duymama ihtimalimiz de var dimi :26::26::26: korkuyorum:18::18::18::18:

kızlaar demettuba83 ten haberi olan var mı? neden kaç gündür girmiyor? insallah ters giden bişeyler yoktur. nolur olmasın

Günaydın Anne adayları :)

zekaş tahir acaip kalabalık ama şu anda ank . üniv. tıp fakültesi ile zekai tahir arasındayım.. kontrollere nerde başlarsam orda doğum yaparım muhtemelen..
şurda 1 hafta içinde karar vermem lazım.. ama zekai tahir olur gibime geliyor..
deneyim açısından.. kalabalığı okadar takmıyorum.. belki tek kalabalık yüzünden sorularıma net cevap alamamıyacağım gibime geliyor ama.. bebek iyi desinler o da yeter bana... zaten ikili üçlü testlerde detaylı bakıyorlar.. biraz da takmamak lazım.. sanki bizim annelerimiz her hafta ultrasona mı gitmişler bizi görmeye.. hamilemisin.. hamile.. al şu ilaçları kullan.. doğuma 2-ay kala da 2 haftada bir kontrol.. sanırım biz çok abartıyoruz.. rahat olmak lazım..

slm anne adayları,
bulantım 2 gündür daha da arttı..8. haftada böyle mi oluyor anlamadım...:26:
kahvaltı işkence gibi...sırf bebiş için yiyorum..canım hiç istemiyooo

slm anne adayları,
bulantım 2 gündür daha da arttı..8. haftada böyle mi oluyor anlamadım...:26:
kahvaltı işkence gibi...sırf bebiş için yiyorum..canım hiç istemiyooo

herkesin bünyesi farklı canım.. atlatırsın inşallah..
bazıların bulantısı daha 5.haftada başlar.. bazıları de benimgibi bulantısız.. (gerçi daha yeni 7.haftaya girdik .. inşallah olmaz bulantım)
iştahsız oldum bende.. yoğurtlu şeyleri yiyebiliyorum rahat ediyor..
bulantı demiyim de.. salçalı yemek görünce içim almıyor..

benim de 5. haftada başladı bulantım..ama 2 gündür daha da arttı..napalım bebiş için herşeye razıyız..
yoğurtlu şeyler benim de favorim..tatlıdan nefret ediyorum bu arada..

Bebeğin kesinlikle gelişme ihtimali olmadığını anlayınca dr bütün ilaçları kesmemi söylemişti bana daha sonra bhcg seviyesinin düşüp düşmediğini anlamak için 2-3 gün ara ile kan tahlili yaptırdı eğer bhcg düşmezse sana ilaç vereceğim kasılmalar başlayacak ve düşük yapacaksın dedi benim bhcg seviyem hızla düştüğü için ilaç kullanmama gerek kalmadı, bence en doğrusu güvendiğin bir dr gidip onun yönlendirmesine göre davranmak. Ama bebeğin gelişmediğini çok iyi bir ultrason aleti ile tespit etmek gerekiyor, hatta ben iki ayrı dr a gitmiştim.

..olabilir valla...

hayırlısıyla canım..
benim "meşhur" eltim turşu hastasıdır.. kayınım da hamile sever diye gitmiş 10kiloluk turşu bidonu almış kış ta geliyodu... ama eltim turşudan nefret etti (erkek doğuracak allahın izniyle)
bir tek benim turşumu yiyebiliyordu.. :)
ama tatlı demeyin sakın ona :) bulduğu her tatlıyı yer vallahi..

merhaba kızlar,
malesef doktordan geldim. bebeğimin kalbi durmuş. büyümüş epey 1.5 cm olmuş. ama durmuş işte. yapacak bişey yok.. takdiri ilahi. 2 gün olmuş duralı dedi doktor. cumaya kadar kendinden düşmesini bekliycez. ilaçları bırak dedi. olmaza kürtaj olucam. tam 8 haftalıktım bugün.
yaşınız genç, tekrar olur dedi.
naplım biz de teselliyi tekrar olmasında aradık. ikimizde çok üzüldük. ama bu kadar oldu ya hamile kaldım ya yine olur inşallah.
size iyi haberler vermek isterdim ama malesef olmadı.
zaten geçen gafta diğer doktor yavaş atıyor demişti, tehlikeli demişti.
veren de Allah alan da Allah.
beni listeden çıkarın.

Çooook geçmiş olsun şuandaki psikolojini o kadar iyi anloyorumki. Bende bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim kalbi durdu. Çok üzüldüm ama verende Allah alanda Allah dedim. Hiç üzme kendini inşallah bebişlerimiz gene gelir Allahın izniyle...

ah canım benim.. ne denir ki böyle durumda.. Rabbimin bir bildiği vardır..
inşallah kısa zamanda yüzünüz tekrar güler..
canını sıkma.. çabuk toparlanırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…