yaa sağ kasıkta özellikle 5 dk da bir gidip geliyo adet ağrısı gibi sancı var,karnımda da sancı var,belimde de ağrı,off eşim şimdi tanış dr. a sorcak,inş. erken gelmez ya,sancılar başlasa da hemen arabayla antebe gitmeliyiz yol 2-2.5 saat sürer,Allahm nolur bugün olmasınnnn
bugün olmaz ama doğumun yakında olacağını gösterir.bu şekilde başlıyo.benim oğlumdada böyle başaladı.36 haftada doğum yaptım.şimdide doktorum buna benzer ağrılar başlasa bekleme gel dedi.nst ye bağlayım.ağrıları ölçüyolar.
bence de,dr. normal diyo bakalım akibiyeti ne olcak,hayırlısı olsun,inş. devamı gelmez geçer,artarsa da dr. a giderim,ama sabit 2 nokta karnımın sol üst tarafıyla karnımın sağ alt tarafı,tuv. e girdim o bölgenin şekli değişmiş sanki,belim çıt çıt çıt çıtlıyo,ayaklarım ağrıyo,dün tam 3 saat boyunca bel ağrım oldu 5 dk oldu,2-3 dk sürdü,5 dk geçti tekrar tekrar 3 saat sürdü,sağ tarafım çürümüş gibi acıyo,makatta ağrı da o bölgeye iyice yerleştiğini gösteriyomuş,sona geldik heralde,bi de göğüslerim acayip sızlıyo dünden beri:18::18::18:artarsa hemen izin alıp gitcem valizim hazır,inş. artmaz
bence de,dr. normal diyo bakalım akibiyeti ne olcak,hayırlısı olsun,inş. devamı gelmez geçer,artarsa da dr. a giderim,ama sabit 2 nokta karnımın sol üst tarafıyla karnımın sağ alt tarafı,tuv. e girdim o bölgenin şekli değişmiş sanki,belim çıt çıt çıt çıtlıyo,ayaklarım ağrıyo,dün tam 3 saat boyunca bel ağrım oldu 5 dk oldu,2-3 dk sürdü,5 dk geçti tekrar tekrar 3 saat sürdü,sağ tarafım çürümüş gibi acıyo,makatta ağrı da o bölgeye iyice yerleştiğini gösteriyomuş,sona geldik heralde,bi de göğüslerim acayip sızlıyo dünden beri:18::18::18:artarsa hemen izin alıp gitcem valizim hazır,inş. artmaz
geçmezse dr.git cnm.doktor nstye bağlar sana kesin bişey söyler.sonlara yaklaşıyosun.ondan ağrılar süreklileşiyo.
güpür güpür oynayan çocuk 1-2 saattir çok yavaş hareket ediyo,dr.un sekreteri hemen gel dedi,şimdi çıkayım ben,sancılar aynı şiddette devam ediyo,inş. gelmez ya,hergün o merdiveni in çık erken aşağı indi galiba
bunu duyduğum iyi oldu sağol canım çünkü bende bebeğimin adını yaramaz koymuştum 5 dakka durmuyo diyodumanneme söylüyorum sende öyleydin bebeğin sana çekerse yandın diyo :))) 32-34 haftalarda ise iyiymiş uykudan uyandırıyo uyutmuyo canımı acıtıyodu artık oynarken ozaman sevindim :))))))
ay ondan mı ben sabaha kadar uyuyamıyorum.....bizimki çuvala konmuş kedi misali hop oturup hop kalkıyo bu aralar..
mrb melek anneler :) sürekli takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum buraya.bende hamileyim 34+3 Allah nasip ederse tahmini doğum tarihi de 8 aralık.Allah hepimizi sağ sağlim sağlıklı bebeklerimize kavuşturmayı nasip etsin inşallah.
sumakcım en çok korktuğum şey işte bu normal doğuma hazırlanıpta o kadar eziyet çekip sonrasında sezaryana alınmak hiç istemem
arkadaşının bebeğide hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
inşallah bizim doğumlarımız çok kolay geçer ama ihtimal olarak doğumda kilosu düşük çıksın
cnmmmm... biliyorum bu hafta dellendiklerini ama canımın bu kadar yanacağını bilememişim demek kien son buraya yazdıktan sonra yatayım biraz dedim ama ah,uh seslerime uyandım :))yerim ben o yaramazın canımı acıtan ayaklarını :)) ha bu aradaa.... saçlarını bi de kendin mi boyadın yaaaaaaaa... ben de mi boyasam acaba? artık kendimi hiç ii hissetmiyorum. neyle boyadın bu arada? marka ve rengini rica edeyim canımcım
sonunda fazla çıkanı da duymuş olduk :))) bu arada maşallah arkadaşının bebeğine...
starimu saçını mı boyattın sen ??? ya ben de cok istiyordum son haftalarda boyatayım diye ama yok cesaret edemiycem sanırım .bu arada daha çok var dimi doğumaaaaa
bende saçımı boyatmak istiyorum aama şimdi zararlı olur dıye boyatmıyorum ama 40ımdan sonra boyatmayı düşünüyorum..sütten geçer dıyolar bu seferde ama napim ya okadar geçmez heraldee
Ben bu konuyu doktora sordum 17.haftada bebeğin organ gelişimi tamamlanır,bu haftadan sonra saç boyaman bebeğe zarar vermez dedi.Gerçi bende daha boyatmadım ama son haftalarda istiyorum.Dediğin gibi doğduktan sonra daha riskli süte geçme durumu var.
destinacım geçmiş olsun
starimu nasıl cesaret ettin saç boyamaya.keşke bende de olsa o cesaret.kendimi çok bakımsız hissetmye başladım.
bu arada benim 2 gündür belim çok ağrıyor.bacaklarıma vuruyor bazen kasıklarıma.sancı dedikleri bu mu yoksa
ONEMLI kizlar bise soracammm 3 4 gundur vaginamda sislik var ve yatip kalkarken agri yapiyo sizliyoo aciyoo baya bi sistii aciliyomu ne?
hadi bir konu açayımda konuşun barim
mevlütte anne olarak ne giyineceksiniz annişler
herkese iygeceler kızlar nasılsınız aranızda bayram temizligi yapan varmı benyapıyom ama çok zorrrrr ya burada aynı zamanda doguma hazırlık temizligide denir bebegin beşigini filanda hazırlıyıcaz erkenmi s,zce 33 hafta olduartık
slm ben başladım hem doğum hem bayram temizliğine benim görümcem yanıma geldi.şimdi yavaş yavaş hergün bir odayı siliyor.saoolsun
kızlar dün gece biraz ağrım oldu diye geçen yattığım hastanennin aciline gittim.bi kız gelmişti.çok az sancısı vardı çatı muayenesinde 7 santim açıklık çıktı.az daha geç gelseydi.doğurucakmış.doğumhaneye yürüyerek gitti.inş.sizlerinde doğumu kolay olur.
İyimisin şimdi nasıl bir ağrı hissediyosun acile giderken??
Bu benim oğlum çok hıçkırıkçı ya,habire hıçkırıyo,niye acabaaa??
Bide artık fıkır fıkır hareket diil de,böyle karnımı geriyo bu sıpa,sanki içeride kollarını açmış geriniyo,karnım bi sağa yükseliyo bi solaa.Sizinde değiştimi karın hareketleriniz?
ben çıkıyom kızlar,kib
güpür güpür oynayan çocuk 1-2 saattir çok yavaş hareket ediyo,dr.un sekreteri hemen gel dedi,şimdi çıkayım ben,sancılar aynı şiddette devam ediyo,inş. gelmez ya,hergün o merdiveni in çık erken aşağı indi galiba
deryacım geçmiş olsun,umarım herşey yoluna girer,panik yapma sakın yalancı sancılar olabilir.mutlaka haberdar et bizi de.
kızlar bu arada bugün jokerden philips avent göğüs kalkanı aldım,aranızda almış olan var mıydı???ya sanırım kullanmadan önce steril etmek durumunda kalıcam çünkü öylesine kartondan ambalajındaydı,yani kartonun dışarısında ince şeffaf naylon koruyucusu yoktu.muhtemelen açılmış bile olabilirbi de tencerede vs'de kaynatma yapamıyacagım için sterilizatör aldım .güzel görünüyor en azından philips avent kadar dünya para diil!
Weewell Sterilizatr-Kurutucu-Mama Istc işte bu kızlar,inşallah memnun kalırım.şimdiden alayım elimin altında bulunsun dedim. bi de biberon temizleme fırçasını aldım avent'in bu kadar.bu alışveriş olayı tam bir zincir,asla bitmiyo.
bi daha ki sefere de sanırım weewell'in bebek ısı termometresini alıcam.bu arada 32.haftadayım ve Allah günah yazmasın ama hem çok sıkıldım hem de kendimi çok kötü ve bakımsız hissediyorum!!!!!montlar kabanlar hiçbişi olmuyo,ama almıycam öyle göbek açıkta idare edicem artık.işin kötüsü ayak numaram büyüdüğü için çizme alasım bile yok.anne gariban kaldı,ama bebişin sterilaztörü var :))))
deryacım geçmiş olsun,umarım herşey yoluna girer,panik yapma sakın yalancı sancılar olabilir.mutlaka haberdar et bizi de.
kızlar bu arada bugün jokerden philips avent göğüs kalkanı aldım,aranızda almış olan var mıydı???ya sanırım kullanmadan önce steril etmek durumunda kalıcam çünkü öylesine kartondan ambalajındaydı,yani kartonun dışarısında ince şeffaf naylon koruyucusu yoktu.muhtemelen açılmış bile olabilirbi de tencerede vs'de kaynatma yapamıyacagım için sterilizatör aldım .güzel görünüyor en azından philips avent kadar dünya para diil!
Weewell Sterilizatr-Kurutucu-Mama Istc işte bu kızlar,inşallah memnun kalırım.şimdiden alayım elimin altında bulunsun dedim. bi de biberon temizleme fırçasını aldım avent'in bu kadar.bu alışveriş olayı tam bir zincir,asla bitmiyo.
bi daha ki sefere de sanırım weewell'in bebek ısı termometresini alıcam.bu arada 32.haftadayım ve Allah günah yazmasın ama hem çok sıkıldım hem de kendimi çok kötü ve bakımsız hissediyorum!!!!!montlar kabanlar hiçbişi olmuyo,ama almıycam öyle göbek açıkta idare edicem artık.işin kötüsü ayak numaram büyüdüğü için çizme alasım bile yok.anne gariban kaldı,ama bebişin sterilaztörü var :))))
hayırlı olsun canımm
aynı durum bende de var kabanımın önü kapanmıyo zeki alasya gibi dolaşıyorum
ayakkabı 38 giyiniyordum 40 oldum, 40 numara bota bir ton para vermek zoruma gidiyor
napıcaz bakalım
bu arada göğüs kalkanı ne işe yarıyooo:26:
BENDE aldım ama henüz temizliğini düşünmedim kutusunda duruyo ilk gün telaşla inceledim ama göğse koymak sakıncalı o yüzden şimdilik temizlemenin alemi yok ben 199 a aldım hemde 13 taksit yapmışlar taksit varmı dedim anasını ağlatmışlar hehehehe yedek biberonlardanda alsaydın bari he bu arada yedek 4 lü biberonu ben 39,9 a aldım botanik ecza var nette aynısı 27-28 falan bi tane daha alcam 4lü o zaman netten alcam daha ekonomik aklında olsun avent 4lü süt saklama kabı diye geçiyo bilgin olsun
BENDE aldım ama henüz temizliğini düşünmedim kutusunda duruyo ilk gün telaşla inceledim ama göğse koymak sakıncalı o yüzden şimdilik temizlemenin alemi yok ben 199 a aldım hemde 13 taksit yapmışlar taksit varmı dedim anasını ağlatmışlar hehehehe yedek biberonlardanda alsaydın bari he bu arada yedek 4 lü biberonu ben 39,9 a aldım botanik ecza var nette aynısı 27-28 falan bi tane daha alcam 4lü o zaman netten alcam daha ekonomik aklında olsun avent 4lü süt saklama kabı diye geçiyo bilgin olsun
canım biberonu hangi marka aldın..
hayırlı olsun canımm
aynı durum bende de var kabanımın önü kapanmıyo zeki alasya gibi dolaşıyorum
ayakkabı 38 giyiniyordum 40 oldum, 40 numara bota bir ton para vermek zoruma gidiyor
napıcaz bakalım
bu arada göğüs kalkanı ne işe yarıyooo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?