benim de göbek açıkta..üşütmiyim diye panço giydim..kuaföre gittim malum işler için..herkes ayy ne kadar şişmişsin demez mi...
pançoyu çıkarınca anladılar o kadar da şişmediğimi ama pançoyla resmen balkabağı gibi oldum..
benim tüüüüümmm bu anlattıklarım süt sağma makinesiydi heheheehhhehe senin aldığınla alakası yok hehehehehehe
ii günlerde kullan cnm
derya gelince hemen yaz ya nası 2 dk damı oluyo bu sancı olayı böle anlamadım gitti(((
ayy millet zaten laf söylemek için bahane arıyo
bana da bugün yemekte bi bayan ne kadar ağırlaştınız, doğum çok yakın herhalde diyo sinir oldummmm
canım teşekkür ederim .göğüs kalkanı hem emzirdikten sonra göğüslerin acısını azaltıp dinlendirmek,hem de göğüs pedi görevini görüyor.s kalkanın içinde birikebiliyor ve biberona koyabiliyosun.vs.anlatılanlara göre göğüsler çok acıyormuş,sütyenler bile rahatsız edebiliyormuş,o durumlarda bir nevi teması kestiği için acısını alıyomuş güya,görücez.:)
bana da bugün yemekte bi bayan ne kadar ağırlaştınız, doğum çok yakın herhalde diyo sinir oldummmm
cnm benim süt bombasının içinden çıktı 1 tane phılıps 4 tane de yedek şişe aldım onlarda makineye uyumlu phılıps avent ii diyolar ama bakalım
ben de göğüs ucu koruyucu alıcam, yara olursa onunla emzirmek için
banada 1,5 ay falan var dıyınce baya dolmussun ıkımı dıolar hatta bırınde cnm sıkkındı yok 3 üz demısdım zaten aslında kıloluydum benı tanıyanlar cok ıı olmus dagılmamıssın sade karnın cıkmıs dıo motıve oluolyorum tabe ama bole dengesız ınsanlarda var herkesın karın yapısı farklı dımı ama Allah Allah
iyi demişsin walla böyle densizlere söylemek lazım
eline sağlık canım. güle güle giysin kuzucuğun.Eki Görüntüle 281580 kızlar bu benim fıstığıma ördüğüm ilk ve tek şey...doğmadan bitirebildim şükür
canım benim de mng kargoyla benzer anılarım varCanım dedıgın gıbı umarım eslerımızın dedıgı gıbı bebısler zamanında gelır hersey yolunda gıder bu arada ben unnadodan bır kez alısverıs yaptım canım bır dahada yapmayı dusunmuyorum neden dersen bunun nedenı anlasmalı oldukları MNG kargo ben oradan bır tane yazlık bebek sortu sıparıs etmıstım 1ay olmustu elıme gecmedı ustelık kargonun sıtesınde bana ıletıldı gorunuyordu kargoyu aradım urun teslım edılmıs sıze dedı halbukı oyle bır durum yok gelmedıler bıle oyle boyle arkadasları yollayalım dıe tam 15gun ben oyaladılar komsuya bırakmıs olabılırler dedıler kımlık olmadan komsuya nasıl bırakırlar dıyorum arkadasları yollayalım bır baksınlar dedıler tamam dedım yıne tık yok unnadoyu aradım kac kez tel gorusmesı yapıldı ne gelen var ne gıden bende en son kargoyu aradım sızı tuketıcı haklarına sıkayet edıyorum fln dedım tehdıt ettım baya bır baktım aynı gun aksamustu urunu evın dıs kapısına bırakmıs gıtmıslerne demek dıs kapıya bırakmak yaa burda suc belkı kargo sırketının ama ben yınede tekrar unnadodan sıparıs vermem sızıde etkılemek ıstemem de yınede paylasayım dedım
canım geçmiş olsun. bebişin kaç kilo olmuş ki çok dediler? dikkat et kendine ve bebişine.kizlar diabet dr geldim sonunda evimdeyimm
yarinda hastahaneye gidicem yine serum ilac ....vs olup(5-6saat)sonra evime gelecem .
bugun hersey iyi dedi bebisimin kg konusu hakkinda biraz bana kizdineden diyettini tam yapmiyorsun diye kacamaklar yapmissin dedi bende evet yaptim dedim
zaten ilk donemlerde gunde 4kere seker olcuyordum sonra haftada 3 indi simdide 1 defa yapicam mutluyummmm
ya turkiyede olmak isterdim adamlar tombik bebege nasilda meraklilar sanki altin mubarek altinnnn....
deryacım geçmiş olsun,umarım herşey yoluna girer,panik yapma sakın yalancı sancılar olabilir.mutlaka haberdar et bizi de.
kızlar bu arada bugün jokerden philips avent göğüs kalkanı aldım,aranızda almış olan var mıydı???ya sanırım kullanmadan önce steril etmek durumunda kalıcam çünkü öylesine kartondan ambalajındaydı,yani kartonun dışarısında ince şeffaf naylon koruyucusu yoktu.muhtemelen açılmış bile olabilirbi de tencerede vs'de kaynatma yapamıyacagım için sterilizatör aldım .güzel görünüyor en azından philips avent kadar dünya para diil!
Weewell Sterilizatr-Kurutucu-Mama Istc işte bu kızlar,inşallah memnun kalırım.şimdiden alayım elimin altında bulunsun dedim. bi de biberon temizleme fırçasını aldım avent'in bu kadar.bu alışveriş olayı tam bir zincir,asla bitmiyo.
bi daha ki sefere de sanırım weewell'in bebek ısı termometresini alıcam.bu arada 32.haftadayım ve Allah günah yazmasın ama hem çok sıkıldım hem de kendimi çok kötü ve bakımsız hissediyorum!!!!!montlar kabanlar hiçbişi olmuyo,ama almıycam öyle göbek açıkta idare edicem artık.işin kötüsü ayak numaram büyüdüğü için çizme alasım bile yok.anne gariban kaldı,ama bebişin sterilaztörü var :))))
dımı ama
hade bız kactık herkese ıı aksamlarr
kizlar kusura bakmayin gecmisi okumadim. rahatsiz olan arkadaslar varsa acil sifalar diliyorum. insallah hepiniz iyisinizdir.
bu haftasonu ben de yatarak gebeligini sonlandiracaklar arasina eklendim.. en azindan bir sure..
mardin arkadasimiz hatirlar, benzer zamanlarda hemoroid sikayetimiz olmustu. ikimizin de doktorlari ilac fitil vs onermisti 1 ay kadar once. ilaclar cok fayda etmedi baska ilaclar denedik derken bu 1 ay cok siddetli seyretmese de bu sikayet hep vardi. cuma aksam isyanci hemoroidlerden bir tanesi disarda kalmakta israr etmeye basladi. rengi mor ve deli gibi canimi yakiyordu. kendi disarda kaldigi yetmez gibi icerdeki arkadaslarini da disari cekiyordu gergindurumda olmasi nedeniyle. bu arada acik acik yaziyorum ki benzer durumda olan arkadaslar varsa en azindan benim yaptigim hatalari yapmasinlar.
cuma aksam ilik oturma banyosu denedim ancak fayda etmedi. gece bi sekilde gecti sabah kalktim hala disarda ve hala canimi yakiyor. diger disari cektigi kucuk parcalar da buyumus ve ates gibi. hasili ciddi olmayan hemoroid sikayetim 1 gecede 4. seviyeye gelmis
cumartesi doktorumla haberlestim ilaclarin miktarini arttirdi ama hicbir faydasi olmadi. kabus gibi uykusuz bir gecenin ardindan acibadem genel cerrahide aldik solugu. disarida kalan kucuk parca tromboze olmus (bogulmus) ve icndeki kan pihtilasmis. hemiriodo kesip icindeki pihtilarin cikmasi gerektigini yoksa acinin erken dogum nedeni olabilecegini soylediler. doktorumu aradim ve operasyonu yacak doktorla gorustu. anestezik ne kullancak falan filan onlari anlatti. hasili hemoroidlerimden en acili olanindan kurtuldum. diger kardesleri ve bir dikisle su an yatiyorum.
yalnis yaptiklarima gelince. hemoroidler ne olursa olsun bogulmamasi icin iceri itilmeliymis. bilinenin aksine sicak sudan ziyade buz kompresi yapmak hem aciyi alip hem de damarlari daraltirmis. gebeligin son donemlerinde cok sik goruldugu icin mumkun oldugunca yatar pozisyonda olup asagiya baski yapmamamsi saglanmaliymis. ben o can acima ragmen sirf listemi tamamlamak icin palladiumda 3 saat alisveris yapmistim cumartesi. bu da bana en buyugunden ders olsun. bu arada gebeligim boyunca hic kabiz olmadim aksine ilaclarim dolayisiyla hep kivamli ve duzenli bir wc aliskanligima ragmen bunlari yasadim.
sizlerden dua bekliyoruz minik oglumla. doktorum bebis iceride oldugu surece belirgin bi iyilesme olmayacagini ve acinin daha da siddetlenecegini soyledi. niyetleri 36 gibi almak ama dayanabildigim yere kadar dayanmaya calisicam kizlar.
kizlar kusura bakmayin gecmisi okumadim. rahatsiz olan arkadaslar varsa acil sifalar diliyorum. insallah hepiniz iyisinizdir.
bu haftasonu ben de yatarak gebeligini sonlandiracaklar arasina eklendim.. en azindan bir sure..
mardin arkadasimiz hatirlar, benzer zamanlarda hemoroid sikayetimiz olmustu. ikimizin de doktorlari ilac fitil vs onermisti 1 ay kadar once. ilaclar cok fayda etmedi baska ilaclar denedik derken bu 1 ay cok siddetli seyretmese de bu sikayet hep vardi. cuma aksam isyanci hemoroidlerden bir tanesi disarda kalmakta israr etmeye basladi. rengi mor ve deli gibi canimi yakiyordu. kendi disarda kaldigi yetmez gibi icerdeki arkadaslarini da disari cekiyordu gergindurumda olmasi nedeniyle. bu arada acik acik yaziyorum ki benzer durumda olan arkadaslar varsa en azindan benim yaptigim hatalari yapmasinlar.
cuma aksam ilik oturma banyosu denedim ancak fayda etmedi. gece bi sekilde gecti sabah kalktim hala disarda ve hala canimi yakiyor. diger disari cektigi kucuk parcalar da buyumus ve ates gibi. hasili ciddi olmayan hemoroid sikayetim 1 gecede 4. seviyeye gelmis
cumartesi doktorumla haberlestim ilaclarin miktarini arttirdi ama hicbir faydasi olmadi. kabus gibi uykusuz bir gecenin ardindan acibadem genel cerrahide aldik solugu. disarida kalan kucuk parca tromboze olmus (bogulmus) ve icndeki kan pihtilasmis. hemiriodo kesip icindeki pihtilarin cikmasi gerektigini yoksa acinin erken dogum nedeni olabilecegini soylediler. doktorumu aradim ve operasyonu yacak doktorla gorustu. anestezik ne kullancak falan filan onlari anlatti. hasili hemoroidlerimden en acili olanindan kurtuldum. diger kardesleri ve bir dikisle su an yatiyorum.
yalnis yaptiklarima gelince. hemoroidler ne olursa olsun bogulmamasi icin iceri itilmeliymis. bilinenin aksine sicak sudan ziyade buz kompresi yapmak hem aciyi alip hem de damarlari daraltirmis. gebeligin son donemlerinde cok sik goruldugu icin mumkun oldugunca yatar pozisyonda olup asagiya baski yapmamamsi saglanmaliymis. ben o can acima ragmen sirf listemi tamamlamak icin palladiumda 3 saat alisveris yapmistim cumartesi. bu da bana en buyugunden ders olsun. bu arada gebeligim boyunca hic kabiz olmadim aksine ilaclarim dolayisiyla hep kivamli ve duzenli bir wc aliskanligima ragmen bunlari yasadim.
sizlerden dua bekliyoruz minik oglumla. doktorum bebis iceride oldugu surece belirgin bi iyilesme olmayacagini ve acinin daha da siddetlenecegini soyledi. niyetleri 36 gibi almak ama dayanabildigim yere kadar dayanmaya calisicam kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?