2011 Aralık Anneleri

ayy millet zaten laf söylemek için bahane arıyo
bana da bugün yemekte bi bayan ne kadar ağırlaştınız, doğum çok yakın herhalde diyo sinir oldummmm

teşekkürler canım :) ben de elektrikli göğüspompası aldım,aventin.seninki ne markaydı ,fiyatı iyiymiş.güle güle kullan cnm.evet bi de onlar sterilize olucak,artı ne zaman kullanacağımız da belirsiz.bende tek biberon var o da avent'in yenidoğan biberonu o kadar.biberonlara bayılıyorum dr brown nuk felan da güzel eglenceli ama işte bebişime ağlı bakalım emicek mi beni ,emerse zaten biberona geç başlarız diye düşünüyorum.tabi sen iş hayatına döneceksin sanırım,ben en az 1.5 yıl kendim bakmayı planladığım için :) bilemiyorum artık... tülay bu arada bebek ısı termometresi aldın mı?

bana da bugün yemekte bi bayan ne kadar ağırlaştınız, doğum çok yakın herhalde diyo sinir oldummmm

banada 1,5 ay falan var dıyınce baya dolmussun ıkızmı dıolar hatta bırınde cnm sıkkındı yok 3 üz demısdım zaten aslında kıloluydum benı tanıyanlar cok ıı olmus dagılmamıssın sade karnın cıkmıs dıo motıve oluolyorum tabe ama bole dengesız ınsanlarda var herkesın karın yapısı farklı dımı ama Allah Allah

Son düzenleme:

ben de göğüs ucu koruyucu alıcam, yara olursa onunla emzirmek için

banada 1,5 ay falan var dıyınce baya dolmussun ıkımı dıolar hatta bırınde cnm sıkkındı yok 3 üz demısdım zaten aslında kıloluydum benı tanıyanlar cok ıı olmus dagılmamıssın sade karnın cıkmıs dıo motıve oluolyorum tabe ama bole dengesız ınsanlarda var herkesın karın yapısı farklı dımı ama Allah Allah

cnm benim süt bombasının içinden çıktı 1 tane phılıps 4 tane de yedek şişe aldım onlarda makineye uyumlu phılıps avent ii diyolar ama bakalım

yaa onu ben de sonradan farkettim :) o göğüs pompasını içinde biberon var :) ama biberon başlığı yok galiba,emziği yani :) kutuyu açıp tam incelemedim ama eger öyleyse ben boşuna mı aldım acaba o tek delikli biberonu :) bi de o kadar güzel ki bal sarısı gibi olandan :) napalım her alışveriş kusursuz olmuyo demekki..:)

iyi demişsin walla böyle densizlere söylemek lazım

selam kızlar yavaş yavaş sancılar falan sıkıştırıyor bizleri bende aynı durumdayım ama benimki doğum sancısı değil sadece oğlum idrar keseme baskı yaptıkça sancı yapıyor allahtan yarın kontrolümüz var soracaz doktorumuza sizleri takip etmeye çalışıyoruz ama oturuncada sancı oluyor sizler biberon olayına geçmişsiniz benim iki tane süt sağma makinesinin biberonu var onun dışında gaz yapmayan biberon alıcam ama emzik falan almadım ama iyi birşeyler olsun istiyorum bakalım artık araştırmadayım tek eksiğimiz onlar kaldı

Eki Görüntüle 281580 kızlar bu benim fıstığıma ördüğüm ilk ve tek şey...doğmadan bitirebildim şükür
eline sağlık canım. güle güle giysin kuzucuğun.
canım benim de mng kargoyla benzer anılarım var onun için bence sorun mng kargodan kaynaklanıyodur diye düşünüyorum ve ondan uzak durmaya çalışıyorum.
canım geçmiş olsun. bebişin kaç kilo olmuş ki çok dediler? dikkat et kendine ve bebişine.

güldürdün beni. güle güle kullanın canım. göğüs kalkanı hiç duymamıştım:26::26:bi de sterilizatör bana biraz gereksiz geliyo. ilk kullanımdan önce şöyle bir kaynatırım. ondan sonra zaten gerek kalmaz, çünkü çocuklar biraz da mikroba alışsınlar ki bağışıklık sistemleri gelişsin. yani sadece ilk kullanım için de o kadar para vermeye gerek yok.sen devamlı mı kullanacaksın?

derya geçmiş olsun haberlerini bekliyoss.

kizlar kusura bakmayin gecmisi okumadim. rahatsiz olan arkadaslar varsa acil sifalar diliyorum. insallah hepiniz iyisinizdir.

bu haftasonu ben de yatarak gebeligini sonlandiracaklar arasina eklendim.. en azindan bir sure..

mardin arkadasimiz hatirlar, benzer zamanlarda hemoroid sikayetimiz olmustu. ikimizin de doktorlari ilac fitil vs onermisti 1 ay kadar once. ilaclar cok fayda etmedi baska ilaclar denedik derken bu 1 ay cok siddetli seyretmese de bu sikayet hep vardi. cuma aksam isyanci hemoroidlerden bir tanesi disarda kalmakta israr etmeye basladi. rengi mor ve deli gibi canimi yakiyordu. kendi disarda kaldigi yetmez gibi icerdeki arkadaslarini da disari cekiyordu gergindurumda olmasi nedeniyle. bu arada acik acik yaziyorum ki benzer durumda olan arkadaslar varsa en azindan benim yaptigim hatalari yapmasinlar.

cuma aksam ilik oturma banyosu denedim ancak fayda etmedi. gece bi sekilde gecti sabah kalktim hala disarda ve hala canimi yakiyor. diger disari cektigi kucuk parcalar da buyumus ve ates gibi. hasili ciddi olmayan hemoroid sikayetim 1 gecede 4. seviyeye gelmis

cumartesi doktorumla haberlestim ilaclarin miktarini arttirdi ama hicbir faydasi olmadi. kabus gibi uykusuz bir gecenin ardindan acibadem genel cerrahide aldik solugu. disarida kalan kucuk parca tromboze olmus (bogulmus) ve icndeki kan pihtilasmis. hemiriodo kesip icindeki pihtilarin cikmasi gerektigini yoksa acinin erken dogum nedeni olabilecegini soylediler. doktorumu aradim ve operasyonu yacak doktorla gorustu. anestezik ne kullancak falan filan onlari anlatti. hasili hemoroidlerimden en acili olanindan kurtuldum. diger kardesleri ve bir dikisle su an yatiyorum.

yalnis yaptiklarima gelince. hemoroidler ne olursa olsun bogulmamasi icin iceri itilmeliymis. bilinenin aksine sicak sudan ziyade buz kompresi yapmak hem aciyi alip hem de damarlari daraltirmis. gebeligin son donemlerinde cok sik goruldugu icin mumkun oldugunca yatar pozisyonda olup asagiya baski yapmamamsi saglanmaliymis. ben o can acima ragmen sirf listemi tamamlamak icin palladiumda 3 saat alisveris yapmistim cumartesi. bu da bana en buyugunden ders olsun. bu arada gebeligim boyunca hic kabiz olmadim aksine ilaclarim dolayisiyla hep kivamli ve duzenli bir wc aliskanligima ragmen bunlari yasadim.

sizlerden dua bekliyoruz minik oglumla. doktorum bebis iceride oldugu surece belirgin bi iyilesme olmayacagini ve acinin daha da siddetlenecegini soyledi. niyetleri 36 gibi almak ama dayanabildigim yere kadar dayanmaya calisicam kizlar.

ben geldım ..

oncelıkle doktorumuz 38.haftada catı kontrolu yapıyormus ona gore normal dogum yapabılırım yapamam dıye soyluyormuş..

ama bebegı de 37.haftadan sonra beklıyoruz

nasıl olucak dogumum cok merak edıyorum ama bakalım ..

herseyımız normal ,,bası asagıda ıyıce ,gobegın ınmıs dedı ..bu saatten sonra dönmez dedı .pozısyonu guzel dedı..

kılosu 2550 dedı..oh dedım ıyı barı .. cok guzel klosu boyle devam et dedı

cok hareketlıydı kızım zaten dedım bugun yordu benı dıye ..

nst'ye gırdım tekrar bu ıkıncı gırısım..

ama sorunlu cıktı bıraz ..3-4 kere alarm verdı 170-180 lerın uzerıne cıktı kalp atısı ..

cok hareketlıydı once ben hıssetmedım hareketını orada kı ebe dedı bunlaar hareket bas dedı sonra anladım gercekten hareketmıs

zıgzag cızıldı resmen ..doktorumuz bu kız ıcınde at kosturuyor dedı ..bu kadar hareketlı mı dedı evet dedım hep boyle..

yarın tekrar gel bır daha gır nst'ye dedı tekrar bakalım dedı..

ınsallah yarın normal cıkar ..

korkum bır ara nasıl sureklı alarm calınca ..bakalım yarın ne olucak ..

Son düzenleme:

çoook geçmiş olsun canımm
Allah acil şifalar versin
açıklayıcı bilgiler için çok teşekkürler
hepimizin kulağına küpe olsun

ben geldimmmmmdr geldik az önce ama suratsız bi dr denk geldim oğlum 2050 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi ama sanki küçük mü ne :26::26::26::26:

ben geldimmmmmdr geldik az önce ama suratsız bi dr denk geldim oğlum 2050 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi ama sanki küçük mü ne :26::26::26::26:

canım çok geçmiş olsun, artık yavaş yavaş hepimiz dökülüyoruz ya neler oluyor bize , canım çok yanıyodur eminim ama bebişin için biraz daha sabret canım, hayırlısıyla inş vaktinde gelir oğluşun, bu arada senin doğumundaha öncedende sezeryanmıydı yoksa bu olaylardan sonra mı 36 da alalım dediler?
bendede birkaçgündür kabızlık var, karnım şiş ama çıkayım diye zorlamıyorum kendimi hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…