2011 Aralık Anneleri

süt sağma makinesi avent elektrikli evet fiyatı ii bencede:) ısı ölçer aldım bi alman markası dedi çocuk iiyimiş koltukaltından ölçüyo şimdilik tek onu aldım sonra işimi görüp görmeme durumuna göre ilave alırım

biberonun başlığıda var kutuyu komple çıkar parçaların kimisi arkada oralara bak

canım çok geçmiş olsun
senin bu yaşadıklarını ben 4 sene önce yaşadım tam 2 sene çektim
ama sen hamilesin bide allah yardım etsin cnm yaa çok üzüldüm valla
seni çok çok iyi anlıyorum hele o makattaki sancılar yokmu çıldırtıyo insanı
benim hem hemoroidim vardı hemde içerde yırtığım vardı
en sonunda dayanamadım ameliyat oldum yırtılan yerdeki gergin kası aldılar, hemoridleride temizledirler
ameliyattan sonra yaşadığımı anladım, sanki yeniden doğddum

bebek için az daha sabret cnm, doğumdan sonra mutlaka ameliyat ol ve kurtul o sorundan
hiçbir ilaç hiçbir yöntem iyi gelmiyo o merete ben neler neler denedim ahhhh ahhhhhhhhhhh

Çok geçmiş olsun cnm bnm....dularım seninle inş..

ayyy bunlar çok tatlı ya ben daha alamadım annem alırız biz dedi ama burdan daha uyguna alırım ben.bugün bende gidince sorucam çatı muaynesini inş.yapmazlar bana da :18::18::18::18::18:
teşekkürler canım :))

kızlar bu arada ben şekerlerimi 50 tanesini 37 tl ye malettim D

maşallah oğluna

sağol canım

sağol canım. iyi çok şükür
ağlama canım bu kadar cok. bebişinde üzülüyo sonra (

cnm senle benim ev hiç temiz kalmaz cocuklardan en fazla okuldayken ev temız duruyor sonrası herşey eskısı gıbı

oglusuna maşallah cnm bu arada sekerleriniz cok güzel olmuş bayıldım

sağol canım
sanada çok geçmiş olsun. yeni bitirebildim geçmişi. umarım şimdi iyisindir

sağol canım :)

Eki Görüntüle 281580 kızlar bu benim fıstığıma ördüğüm ilk ve tek şey...doğmadan bitirebildim şükür

çok güzel olmuş. güle güle kullansın inşallah küçük hanım :)
bende bi battaniye ördüm sadece 2 motifi kaldı ipim bitti (
bi bulabilsem ipten battaniyemde bitecek :))

sağol canım

kizlar kusura bakmayin gecmisi okumadim. rahatsiz olan arkadaslar varsa acil sifalar diliyorum. insallah hepiniz iyisinizdir.

bu haftasonu ben de yatarak gebeligini sonlandiracaklar arasina eklendim.. en azindan bir sure..............

.

cok geçmiş olsun canım

Bn özele gidiyorum..mesela bnm doktorum sadece doğumu kbl edio.

Ayy güldüm bu zeki alasya benzetmene,Allahta seni güldürsün canım

Ohh maşallah kilosuna benimde yarın kontrolum var ve benimkide çok hareketli bakalım ne dicek doktor.
olbey canım geçmiş olsun.
Deryacımbugün senden haber alamıcas sanırım,umarım en hayırlı vakitte gelir güzel kızın.

Ayy güldüm bu zeki alasya benzetmene,Allahta seni güldürsün canım

Ohh maşallah kilosuna benimde yarın kontrolum var ve benimkide çok hareketli bakalım ne dicek doktor.
olbey canım geçmiş olsun.
Deryacımbugün senden haber alamıcas sanırım,umarım en hayırlı vakitte gelir güzel kızın.

doğru özelde olsa devlette olsa nelerle karşılaşacağımız belli değil Rabbim o anda bizi iyi insanlarla karşılaştırsın birde psikolojik olarak çöküntü yaşamayalım.sağlıkla sıhhatle doğum yapalım inşallah

ay derya da doktora gıtmıs bırseyı yoktur ınsalalh..

olbey cok gecmıs olsun canım ya ınsallah sorun cıkmadan tamamlarız hepımız..

benım kızıma masallah dıyenlere tesekkur ederım netım de sorun var bır turlu yazamadım..

destına bende 3000 kılo olsun ıstıyorum ınsallah oyle devam eder ..

pamuk tesekkur ederım canım..

nstde sorun cıkınca kasık agrım devam edınce bugun hazırladım cantamı ..kızımın cantasını ayrı benım cantamı ayrı ..
cantalarımı cok sevıyorum ya ıyı kı almısım dıyıp durdum

fena tırstım hazır olda kalsınlar barı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…