teşekkürler canım :) ben de elektrikli göğüspompası aldım,aventin.seninki ne markaydı ,fiyatı iyiymiş.güle güle kullan cnm.evet bi de onlar sterilize olucak,artı ne zaman kullanacağımız da belirsiz.bende tek biberon var o da avent'in yenidoğan biberonu o kadar.biberonlara bayılıyorum dr brown nuk felan da güzel eglenceli ama işte bebişime ağlı bakalım emicek mi beni ,emerse zaten biberona geç başlarız diye düşünüyorum.tabi sen iş hayatına döneceksin sanırım,ben en az 1.5 yıl kendim bakmayı planladığım için :) bilemiyorum artık... tülay bu arada bebek ısı termometresi aldın mı?
yaa onu ben de sonradan farkettim :) o göğüs pompasını içinde biberon var :) ama biberon başlığı yok galiba,emziği yani :) kutuyu açıp tam incelemedim ama eger öyleyse ben boşuna mı aldım acaba o tek delikli biberonu :) bi de o kadar güzel ki bal sarısı gibi olandan :) napalım her alışveriş kusursuz olmuyo demekki..:)
Canım kaç kiloyla başladın, ben de toplam 4 kilo aldım ama ben 72 ile başladım. bir de ben şu an 31 haftalığım...bakalım en sonunda kaç kilo almış olacağım?
kizlar kusura bakmayin gecmisi okumadim. rahatsiz olan arkadaslar varsa acil sifalar diliyorum. insallah hepiniz iyisinizdir.
bu haftasonu ben de yatarak gebeligini sonlandiracaklar arasina eklendim.. en azindan bir sure..
mardin arkadasimiz hatirlar, benzer zamanlarda hemoroid sikayetimiz olmustu. ikimizin de doktorlari ilac fitil vs onermisti 1 ay kadar once. ilaclar cok fayda etmedi baska ilaclar denedik derken bu 1 ay cok siddetli seyretmese de bu sikayet hep vardi. cuma aksam isyanci hemoroidlerden bir tanesi disarda kalmakta israr etmeye basladi. rengi mor ve deli gibi canimi yakiyordu. kendi disarda kaldigi yetmez gibi icerdeki arkadaslarini da disari cekiyordu gergindurumda olmasi nedeniyle. bu arada acik acik yaziyorum ki benzer durumda olan arkadaslar varsa en azindan benim yaptigim hatalari yapmasinlar.
cuma aksam ilik oturma banyosu denedim ancak fayda etmedi. gece bi sekilde gecti sabah kalktim hala disarda ve hala canimi yakiyor. diger disari cektigi kucuk parcalar da buyumus ve ates gibi. hasili ciddi olmayan hemoroid sikayetim 1 gecede 4. seviyeye gelmis
cumartesi doktorumla haberlestim ilaclarin miktarini arttirdi ama hicbir faydasi olmadi. kabus gibi uykusuz bir gecenin ardindan acibadem genel cerrahide aldik solugu. disarida kalan kucuk parca tromboze olmus (bogulmus) ve icndeki kan pihtilasmis. hemiriodo kesip icindeki pihtilarin cikmasi gerektigini yoksa acinin erken dogum nedeni olabilecegini soylediler. doktorumu aradim ve operasyonu yacak doktorla gorustu. anestezik ne kullancak falan filan onlari anlatti. hasili hemoroidlerimden en acili olanindan kurtuldum. diger kardesleri ve bir dikisle su an yatiyorum.
yalnis yaptiklarima gelince. hemoroidler ne olursa olsun bogulmamasi icin iceri itilmeliymis. bilinenin aksine sicak sudan ziyade buz kompresi yapmak hem aciyi alip hem de damarlari daraltirmis. gebeligin son donemlerinde cok sik goruldugu icin mumkun oldugunca yatar pozisyonda olup asagiya baski yapmamamsi saglanmaliymis. ben o can acima ragmen sirf listemi tamamlamak icin palladiumda 3 saat alisveris yapmistim cumartesi. bu da bana en buyugunden ders olsun. bu arada gebeligim boyunca hic kabiz olmadim aksine ilaclarim dolayisiyla hep kivamli ve duzenli bir wc aliskanligima ragmen bunlari yasadim.
sizlerden dua bekliyoruz minik oglumla. doktorum bebis iceride oldugu surece belirgin bi iyilesme olmayacagini ve acinin daha da siddetlenecegini soyledi. niyetleri 36 gibi almak ama dayanabildigim yere kadar dayanmaya calisicam kizlar.
benim de göbek açıkta..üşütmiyim diye panço giydim..kuaföre gittim malum işler için..herkes ayy ne kadar şişmişsin demez mi...
pançoyu çıkarınca anladılar o kadar da şişmediğimi ama pançoyla resmen balkabağı gibi oldum..
kizlar kusura bakmayin gecmisi okumadim. rahatsiz olan arkadaslar varsa acil sifalar diliyorum. insallah hepiniz iyisinizdir.
bu haftasonu ben de yatarak gebeligini sonlandiracaklar arasina eklendim.. en azindan bir sure..
mardin arkadasimiz hatirlar, benzer zamanlarda hemoroid sikayetimiz olmustu. ikimizin de doktorlari ilac fitil vs onermisti 1 ay kadar once. ilaclar cok fayda etmedi baska ilaclar denedik derken bu 1 ay cok siddetli seyretmese de bu sikayet hep vardi. cuma aksam isyanci hemoroidlerden bir tanesi disarda kalmakta israr etmeye basladi. rengi mor ve deli gibi canimi yakiyordu. kendi disarda kaldigi yetmez gibi icerdeki arkadaslarini da disari cekiyordu gergindurumda olmasi nedeniyle. bu arada acik acik yaziyorum ki benzer durumda olan arkadaslar varsa en azindan benim yaptigim hatalari yapmasinlar.
cuma aksam ilik oturma banyosu denedim ancak fayda etmedi. gece bi sekilde gecti sabah kalktim hala disarda ve hala canimi yakiyor. diger disari cektigi kucuk parcalar da buyumus ve ates gibi. hasili ciddi olmayan hemoroid sikayetim 1 gecede 4. seviyeye gelmis
cumartesi doktorumla haberlestim ilaclarin miktarini arttirdi ama hicbir faydasi olmadi. kabus gibi uykusuz bir gecenin ardindan acibadem genel cerrahide aldik solugu. disarida kalan kucuk parca tromboze olmus (bogulmus) ve icndeki kan pihtilasmis. hemiriodo kesip icindeki pihtilarin cikmasi gerektigini yoksa acinin erken dogum nedeni olabilecegini soylediler. doktorumu aradim ve operasyonu yacak doktorla gorustu. anestezik ne kullancak falan filan onlari anlatti. hasili hemoroidlerimden en acili olanindan kurtuldum. diger kardesleri ve bir dikisle su an yatiyorum.
yalnis yaptiklarima gelince. hemoroidler ne olursa olsun bogulmamasi icin iceri itilmeliymis. bilinenin aksine sicak sudan ziyade buz kompresi yapmak hem aciyi alip hem de damarlari daraltirmis. gebeligin son donemlerinde cok sik goruldugu icin mumkun oldugunca yatar pozisyonda olup asagiya baski yapmamamsi saglanmaliymis. ben o can acima ragmen sirf listemi tamamlamak icin palladiumda 3 saat alisveris yapmistim cumartesi. bu da bana en buyugunden ders olsun. bu arada gebeligim boyunca hic kabiz olmadim aksine ilaclarim dolayisiyla hep kivamli ve duzenli bir wc aliskanligima ragmen bunlari yasadim.
sizlerden dua bekliyoruz minik oglumla. doktorum bebis iceride oldugu surece belirgin bi iyilesme olmayacagini ve acinin daha da siddetlenecegini soyledi. niyetleri 36 gibi almak ama dayanabildigim yere kadar dayanmaya calisicam kizlar.
teşekkürler canım :))ayyy bunlar çok tatlı yaben daha alamadım annem alırız biz dedi ama burdan daha uyguna alırım ben.bugün bende gidince sorucam çatı muaynesini inş.yapmazlar bana da :18::18::18::18::18:
maşallah oğluna
h.sonu aklıma geldin cnm nerde bu kız dedim bende:))) nbr bebek ii görünüyo bende perş gitcem ama şirkete yakın dra kendi druma değil o bayramdan sonra gel demişti çünkü h.sonumda ii geçmedi ağladım hep((( neyseki çocuk hareket etti baya şimdi sakin ama bakalım bekliyebilcemmi perşembeyi
cnm senle benim ev hiç temiz kalmaz cocuklardan en fazla okuldayken ev temız duruyor sonrası herşey eskısı gıbı
oglusuna maşallah cnm bu arada sekerleriniz cok güzel olmuş bayıldım
canım maşallah kuzucuğuna.evet uzun zamandır yoktun merak etmeye başlamıştık seni:26::26::26:
canım geçmiş olsun dikkat et kendine. bebişine de maşallhdemek sana 3. hamilelik olduğu için dönme şansı var dedi.senle aramızda bir hafta var. benim ilk hamilelik ben korkmaya başladım. :18::18::18::18::18:sezeryanı da hiç düşünmemiştim. allahım kuzum nolur dönsün ya
Eki Görüntüle 281580 kızlar bu benim fıstığıma ördüğüm ilk ve tek şey...doğmadan bitirebildim şükür
geçmişi atlayarak okudum.. umarım herkes iyidir...
seplem şekerlerin çok güzel olmuş canımm..
bende cuma günü erken çıktım işten emininönüne gidip istediğim süsü aldım.. bir ara resmini çekip koyarım...
geçmiş olsun canım.. meraklanma miniğin vaktinde gelecektir..
canım çokk geçmiş olsun.. durumundan haberdar et bizi olurmu. kendine iyi bak..
bu haftasonu ben de yatarak gebeligini sonlandiracaklar arasina eklendim.. en azindan bir sure..............
.
sağolasın canımson haftalarda 1 kg alıyor diyorlar inşallah öyle olur...dr gitmeden önce doğumu hiç takmıyodum bugün nedense hastaneye girince tüylerim diken diken oldu neden bilmiyorum ama hiç bi hastaneyi beğenemiyorum bu saatten sonra özele gidilir mi???
yalnız değilmişim demekki ben de 3 kilo aldım toplamda 73 ile hamile kalmıştım şuan 33-3 teyim
hayırlı olsun canımm
aynı durum bende de var kabanımın önü kapanmıyo zeki alasya gibi dolaşıyorum
ayakkabı 38 giyiniyordum 40 oldum, 40 numara bota bir ton para vermek zoruma gidiyor
napıcaz bakalım
bu arada göğüs kalkanı ne işe yarıyooo:26:
ben geldım ..
oncelıkle doktorumuz 38.haftada catı kontrolu yapıyormus ona gore normal dogum yapabılırım yapamam dıye soyluyormuş..
ama bebegı de 37.haftadan sonra beklıyoruz
nasıl olucak dogumum cok merak edıyorum ama bakalım ..
herseyımız normal ,,bası asagıda ıyıce ,gobegın ınmıs dedı ..bu saatten sonra dönmez dedı .pozısyonu guzel dedı..
kılosu 2550 dedı..oh dedım ıyı barı .. cok guzel klosu boyle devam et dedı
cok hareketlıydı kızım zaten dedım bugun yordu benı dıye ..
nst'ye gırdım tekrar bu ıkıncı gırısım..
ama sorunlu cıktı bıraz ..3-4 kere alarm verdı 170-180 lerın uzerıne cıktı kalp atısı ..
cok hareketlıydı once ben hıssetmedım hareketını orada kı ebe dedı bunlaar hareket bas dedı sonra anladım gercekten hareketmıs
zıgzag cızıldı resmen ..doktorumuz bu kız ıcınde at kosturuyor dedı ..bu kadar hareketlı mı dedı evet dedım hep boyle..
yarın tekrar gel bır daha gır nst'ye dedı tekrar bakalım dedı..
ınsallah yarın normal cıkar ..
korkum bır ara nasıl sureklı alarm calınca ..bakalım yarın ne olucak ..
hayırlı olsun canımm
aynı durum bende de var kabanımın önü kapanmıyo zeki alasya gibi dolaşıyorum
ayakkabı 38 giyiniyordum 40 oldum, 40 numara bota bir ton para vermek zoruma gidiyor
napıcaz bakalım
bu arada göğüs kalkanı ne işe yarıyooo:26:
ben geldım ..
oncelıkle doktorumuz 38.haftada catı kontrolu yapıyormus ona gore normal dogum yapabılırım yapamam dıye soyluyormuş..
ama bebegı de 37.haftadan sonra beklıyoruz
nasıl olucak dogumum cok merak edıyorum ama bakalım ..
herseyımız normal ,,bası asagıda ıyıce ,gobegın ınmıs dedı ..bu saatten sonra dönmez dedı .pozısyonu guzel dedı..
kılosu 2550 dedı..oh dedım ıyı barı .. cok guzel klosu boyle devam et dedı
cok hareketlıydı kızım zaten dedım bugun yordu benı dıye ..
nst'ye gırdım tekrar bu ıkıncı gırısım..
ama sorunlu cıktı bıraz ..3-4 kere alarm verdı 170-180 lerın uzerıne cıktı kalp atısı ..
cok hareketlıydı once ben hıssetmedım hareketını orada kı ebe dedı bunlaar hareket bas dedı sonra anladım gercekten hareketmıs
zıgzag cızıldı resmen ..doktorumuz bu kız ıcınde at kosturuyor dedı ..bu kadar hareketlı mı dedı evet dedım hep boyle..
yarın tekrar gel bır daha gır nst'ye dedı tekrar bakalım dedı..
ınsallah yarın normal cıkar ..
korkum bır ara nasıl sureklı alarm calınca ..bakalım yarın ne olucak ..
canım, benimde ara sıra aklıma doktorumla ilgili şüpheler vs geliyor ama bence biz işimizi Allah'a bırakmalıyız
sonuçta en iyi doktor veya hastane bile olsa neler gelebiliyor insanların başına
Allah hepimizi kolaylıkla kurtarsın
sadece dua edip, herşeyi Allah'tan dilemek en güzeli bence
şeytan giriyor aklımıza bence bizi huzursuz etmek için:)
maşallah cnm.kilosu gayet iyi kafanı yorma.33.haftadan sonra hızla kilo alıyolar.
çok geçmiş olsun...
kızına maşallah cnm.inş.3500 geçmezde doğumun rahat olur.
Bn özele gidiyorum..mesela bnm doktorum sadece doğumu kbl edio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?