2011 Aralık Anneleri

çok güzeller canımmalzemeleri nerden alıyorsunuz???senin ki kaça mal oldu???
Tesekkur ederim. Ben amerikada yasiyorum daha dogrusu bu sene gorev icin geldim. Baby shower diye birsey duydun mu bilmiyorum, bebege dogum oncesi yapilan suslu puslu hediyeli falan kutlamalar, baby shover malzemeleri satan yerlerden hazir olan parcalarini /kugu ve besigi/ alip icine renkli badem sekerleri koydum. Maliyeti toplamda 30 dolar gibi bisey.

cnm çok sağol yorumun için bende beklemeye karar verdim inanın sizlerin sayesinde bu arada Allahrazı olsn bende çatlıodum o gece neler oldu diye kendimi fatmagül deki meraklı yengeye benzettim

Deryam gelmedi mi ?Çıkıyorum ben yarın görüşürüz cok uykum var bugun..

Eki Görüntüle 281580 kızlar bu benim fıstığıma ördüğüm ilk ve tek şey...doğmadan bitirebildim şükür

çok güzeller cnm.. ben de dün başladım:) az çok geliyor elimden ama nedense heyecan yaptım. umarım güzel olurr...

anladım cnm... zaten bu konularda pek bi şansızımdır, kesin benim de başıma gelir :)

kaç kilo olmuş ki cnm bebeğin doktor kızdı sana? bu arada işin de çok zor. şekeri olan tüm annelerimize Allah yardım etsin inşallah...

benim de saçlarım sarı ama bitkiselde açılmaz diye hiç boyamaya kalkmadım zaten.bi de önceden hep kızıl kullanırdım ama şimdi tekrar kızıl yaparsam sarıya dönmek de zorlar beni... aman yaa... bu kez de iç güzelliğimizle çıkalım objektiflerin karşısınaaa :)) ama laf aramızda sana da çok imrendim o ayrıııı :))

dualarımız tabii ki sizinle...inşallah sorunsuzca atlatırsın bu dönemi...

hoşgeldin.... maşallah bebeğine deee...

ben geldimmmmmdr geldik az önce ama suratsız bi dr denk geldim oğlum 2050 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi ama sanki küçük mü ne :26::26::26::26:

doktor uyumlu dediyse takılma cnm çok fazla... maşallah bebişine...

teşekkür ederimcanım.valla almışken kullanmayı düşünüyorum.kaynatma olayı çok güzel ama onun için tencere vs alcağıma bunu alayım dedim.mutfağımda çok fazla tencere de yok,olanların da hep bir amacı var mecbur kaldım yani.bi de bu aldığımın mama ısıtma,ürünleri kurutma hatta yumurta pişirme özelliği de var :) gerci yumurtayı niye orda pişireyim bilemedim ama :) en azından göğüs pompasıdır emziğidir vs onları güzel temizler diyorum.

iyi akşamlar kızlar okula artık sürünerek gidiyorum
bu hafta son bayramdan sonra izne ayrılıyorum inşallah artık evde dinlenmek istiyorum çookk uykum var sürekli uyumak istiyorum
olbey geçmiş olsun
5848BL senin bebiş kaç kilo oldu da doktorun kızdı
sumak senin kıza da maşallah
deryaya nolmuş sancısı mı varmış

cnm senin kontrol ne zaman inş bu gidişinde dönmüş olur..doktorumun dediği ilk bebekte bu haftalarda dönmüş olması lazım ama senın için cok sorun deil bir gün sancıyla bırlıkte döner dedi..inş tabii:18::18:

destina oğlum ilerde herkesin annesi götürüyo diyip ağlarsa gülmekten ölürüm herhalde ayyy delimi bunlar beeeee inanamıyorum öle dediğine:))))) güldürdü beni

kız hep bu olay bazı velılerden kaynaklanıyor ben mesela oglumu okula bahcede sırasına bırakıp dönüyom ama bazı anneler taa sınıfına kadar girip yerine yerleştiriyor cocugunu busefer dıger cocuklarda annelerını istiyor..

o bacak agrısı bı kac gundur bende de cok vardı ama bugun ıyı sankı sanırım normal fazla yük biniyor sonuçta onlarada

mardincim tesekkur ederim..o akşamkı olayda şöyle;dısardan biri bize laf sokmaya çalıştı nıye biz gösteriş yapar gıbı aldıklarımızı yazıyormuşuz ..vs..vs..gibi bir sürü şey yazdı bizde cevap verince tartışma cıktı en son şikayette bulunduk neysekı olay halloldu..şekerlerinin resimlerini bekliyoruz merakla cnm

lunecim cok sagol cnm..ve negüzel asagıya inmiş darısı benim kızıma o da bir inse rahatlıyacam bende

cok sagol cnm evet ya bugun cok ıyı oldu evde olması biraz dinlenmiş oldum bende
unnadodan kız kardeşim kızım için bebek kıyafetleri sipariş etmişti bisorun yaşamadık ama bilemem yinede:44:

Eki Görüntüle 281580 kızlar bu benim fıstığıma ördüğüm ilk ve tek şey...doğmadan bitirebildim şükür

ellerine saglık cnm ne güzel olmuş ve kendin yaptıgın içinde degeri ayrıdır bilirim bende oglumda yelek örmüştüm ne mutlu olmuştum ben ördüm diye ıyı gunlerde kullanmak nasip olsun inş

kız çin işkencesimi yapıyon kendine kaldır ortadan da bari görmegecen hafta yemiştim ama bu hafta hiçbirşey yiyemiyom bende

cnm cok geçmiş olsun acil şifalar dilerim..bilgi paylaşımın içinde cok sagol..

ben geldimmmmmdr geldik az önce ama suratsız bi dr denk geldim oğlum 2050 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi ama sanki küçük mü ne :26::26::26::26:

bence cok güzel kılosu benımkıde 2100olmuş gayet ıyı dedi doktor kılosuna..

slm guzel anneler nasılsınızzz....destından bi haber varmıııı???

cnm geçmişte yazmıştım ama sana özet geceyim:) böbreklerimde enfeksiyon cıktı sıtma ve ateşi o yapmış..midem hamılelık önceside rahatsızdı hamılelık iyice tetiklemiş ondan şimdi ne yesem kabul etmiyor onun içinde mide ilacı verdi birde kan ilaçlarımı ve vıtamınlerımı bıraktım onun yerine bu hafta serumla ilaç verilecek bugun ılk serumumu yedim birde bebişin başı tepelerde gezdiği içinde nefes alamam normalmiş

herkese iyi akaşamlar arkadaşlar ben bugün dogurmazsam daha dogurmam çünkü çok yoruldum ya temizlik yapıyom bugün camlar kapılara kadın tutmuştyum geldi benim cimcimem aşagı dogru çok erken döndüğü için alıştım sayılır bebişi daha dönmeyenler var sanırım işallah onlaranda bebişleri döner ya

aman dikkat et cnm fazla yorma kendini kacıncı haftandasın?? buarada bebişi dönmeyenlerden biri benim aminn diyeyim duana

canım benim de mng kargoyla benzer anılarım var onun için bence sorun mng kargodan kaynaklanıyodur diye düşünüyorum ve ondan uzak durmaya çalışıyorum.

Canım bende sorunun mng kargodan kaynaklandıgını bılıyorum unnadoda mng kargoyla calıstıgı ıcın bır daha sıparıs vermem

Canım benim yaaa çok geçmiş olsunnn bende aynı şeyleri yaşadım hemen hemen seninle seni çok iyi anlıyorum aynı senin gibi hiç kabız olmadım şükür hepte düzenli çıkıyorum geçen hafta benimde azdı hemoroidler hatta memeler cogaldı fitille ve kremle 2güne geçti memeler duruyor ama agrı fln yok bende korktum şimdi bir danışayım bakalım druma sende dikkat et canım kendine bol bol dinlen Allahın izniyle geçer de bebişine zamanında kavuşursun dualarım senınle ve bebegınle uzulme lutfen

ayy sipariş verdiniz mi ne güzel cnm hadi hayırısıyla gelsinde kurulsun inş cok sevindim benimde cocuk odasına yarın gelıcek inş dolap sonra bende bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyecem..beşiğinide arkadaşımdan alacaktım cumartesi günü onu almaya gittim babamdan arabayı alıp akşamınada hastalanınca babam araba kullanmama bagladı ve bır daha doguma kadar yasak sana dedi(( kötü oldu aslında onla alakalı deıldı işte ama babam ona bagladı hemen..ama neyseki beşiğide almış oldum onuda yarın marangoza kurduracagım yavaş yavaş hallolsun bari hazırlıklar yaaa

çok geçmiş olsun canım tekrardan ıyı olmana sevındım geçmişe bakmıştım ama gözumden kaçmış demekkı bende bı kızlara soruyum dedım....daha nasılsın pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…