Geçen sene ben de keçiörende oturuyordum... şimdi ablangilde misin?
evet canım ıncırlıde oturuyolar.sen neresınde oturdun..keçioren çok kalabalık yaahuu :))
ayy sipariş verdiniz mi ne güzel cnm hadi hayırısıyla gelsinde kurulsun inş cok sevindimbenimde cocuk odasına yarın gelıcek inş dolap sonra bende bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyecem..beşiğinide arkadaşımdan alacaktım cumartesi günü onu almaya gittim babamdan arabayı alıp akşamınada hastalanınca babam araba kullanmama bagladı ve bır daha doguma kadar yasak sana dedi (( kötü oldu aslında onla alakalı deıldı işte ama babam ona bagladı hemen..ama neyseki beşiğide almış oldum onuda yarın marangoza kurduracagım yavaş yavaş hallolsun bari hazırlıklar yaaa
çok geçmiş olsun canım tekrardan ıyı olmana sevındım geçmişe bakmıştım ama gözumden kaçmış demekkı bende bı kızlara soruyum dedım....daha nasılsın pekı
Evet cnm, hani dedin ya bu saatten sonra özele gidilir mi diye...
anladım canım iyiymişhangi şehirdesin ben istanbul küçükçekmecedeyim yakınsa hastanen düşünebilirim:26::26::26::26:
Ben ankaradayım
Evet canım nıhayet verdık sıparısımızı20güne teslim ederiz dedi adam ben pek güvenmedim açıkçasıda eşim gayet rahat bu konuda meraklanma hallolacak diyor bende korkuyorum ya yetişmezse diye zaten bir gardolap birde şifonyer sipariş ettik minnak odamıza cok ıstedık tamamen bır odası olsun dıyede kısmet artık 2-3sene sonra ınsallah ne güzel canım sende baslarsın artık hazırlıklara yavas yavas hallet dediğin gibi araba kullanmanla alakası yoktur rahatsızlıgınında ıste baba yuregı ne yapsın dayanamamıs kızına zaten sende bundan sonra cıkma cnm trafıge Allah korusun tehlıkelı olur bundan sonrası ıcın
kızlarrrrr... bebişlerimize ne aldık topiğimize ben de birazcık kızımın kıyafetlerini ekledim... bakaın bakalım. beğenecek misiniz merak ettim:)) daha annemin ördüğü örgüler var. onları da eklicem inşallah :))) ayy yine heyecan bastı beni yaaa...
Evet canım nıhayet verdık sıparısımızı20güne teslim ederiz dedi adam ben pek güvenmedim açıkçasıda eşim gayet rahat bu konuda meraklanma hallolacak diyor bende korkuyorum ya yetişmezse diye zaten bir gardolap birde şifonyer sipariş ettik minnak odamıza cok ıstedık tamamen bır odası olsun dıyede kısmet artık 2-3sene sonra ınsallah ne güzel canım sende baslarsın artık hazırlıklara yavas yavas hallet dediğin gibi araba kullanmanla alakası yoktur rahatsızlıgınında ıste baba yuregı ne yapsın dayanamamıs kızına zaten sende bundan sonra cıkma cnm trafıge Allah korusun tehlıkelı olur bundan sonrası ıcın
ben baktım bile halimem ve bayıldım hepsine cok güzeller
gelir inş 20 güne zaten daha da uzun sürmesin ne kalmış doguma ancak yerleştirirsin..yeterli zaten ılk etapta şifonyerle dolap cnm eşyalarını koy yeter..benim evde cocukların odasında sadece ıkı kapılı dolap vardı oonlara ancak yetiyordu o dolabı oturma odasına koyduk cocuk odasına da 4 kapılı dolap yaptırdık o gelince rahat olacak nüfus artıkça evde eşyalarda yetmiyor:)) 4kişilik aile için herşey yeterliydi bir kişi eklenecek olunca evin tüm düzeni değişti kaç aydır bu prensese yer acalım diye uğraşıyoz
Bizim mobilyamiz geldi ama kokusunun cikmasi icin bekliyorum bende
kızlarrrr buarada bizim bugün prensesimle hafta dönümümüzmüşşş 33.haftamız dolmuş 34de başlıyoruzzz
geriye ya 6hafta ya 7 haftamız kalmış doktorumuz 10 aralık ile 19 arası bekle dedi..inş cok bekletmeden gelir miniğimmm
kızlarrrr buarada bizim bugün prensesimle hafta dönümümüzmüşşş 33.haftamız dolmuş 34de başlıyoruzzz
geriye ya 6hafta ya 7 haftamız kalmış doktorumuz 10 aralık ile 19 arası bekle dedi..inş cok bekletmeden gelir miniğimmm
hadi gözün aydın senin de az kalmış
benim 23 kasım offff heyecanım tavan yaptı şimdi de sezeryandan korkmaya başladım aferin bana
bu durumda ben de 9 aralıkla 18 aralık arası mı bekleyeyim yaniii?????
hadi gözün aydın senin de az kalmış
benim 23 kasım offff heyecanım tavan yaptı şimdi de sezeryandan korkmaya başladım aferin bana
ayyy ben onlarıda gördümay ben bugün coştum:))) kendi cicilerimi de ekledimmmm :)) gecelik takımları kısmınaa
Off cnm valla bızım mobılya gelecekdeee kokusu cıkacakdaaa ınsallah dogum fln olmadan gelır mobılya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?