2011 Aralık Anneleri

çok üzüldüm canım...Allah sabır versin...hamile kalabiliyorsun ya yine olur..hiç üzülme..pes etme..vardır Allah'ın bildiği..

ah canım benim.. ne denir ki böyle durumda.. Rabbimin bir bildiği vardır..
inşallah kısa zamanda yüzünüz tekrar güler..
canını sıkma.. çabuk toparlanırsın inşallah

çok üzüldüm canım...Allah sabır versin...hamile kalabiliyorsun ya yine olur..hiç üzülme..pes etme..vardır Allah'ın bildiği..
sağolun arkadaşlar. hepinizden Allah razı olsun.

slm kızlar..

bende 6 cı haftaya yenı gırdımm allahın ıznı ıle,bu testler ne zaman baslıyor ve nasıl oluyor ıkılı test dedınız nasıl bır sey dıs gebelıkte kese gorunuyormu ayrıca ben tup bebek olarak hamıle kaldımmm cvp verırsenız sevırımm tsk ederım...

cok ama cok uzuldum hatta keske paylasmasaydın bende gecmıste 2 tane kaayıp yasadıgım ıcın benı cok etkılıyor ve suan bende 8,5 haftalığım ınsallah rabbım tekrsrını yasatmaz cumlemıze hayırlısı ıle....

selam bayanlar bnde hamileyim.pazatresi gunu 6 haftalık olcaz ınş. doktor kontrolumuzde war o gun.kalp atışları ne zman duyulur bı fıkrı olan warmı.bıde ben cok korkuorum burdakı yazıları okuyunca ya kalp atısını duymazsam ya ıcımde ona bısey olmussa dıe gunlerdır kendı kendımı yıyorum.pazartesı olsun ıstıorum artık bır annn onceeeeee:97::26::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kendini yiyip bitirmenin ne kadar yıpratıcı olduğunu unutma canım..sana da bebeğe de zarar..rahat ol..
desem de ..bunu kendimde uyguluyomuyum..hayır.
şimdi sol kasığımda batma tarzı bi ağrı var..korkuyorum içerde bişey mi oluyo diye..

Bir defa hamile kalabilmek tekrar kalma şansını büyük ölçüde arttırıyor, moralini yüksek tut. Bir çoğumuz bu durumu yaşıyoruz malesef. Geçmiş olsun.

selam kızlarrrr :2: :2: güzel haberlerle gelmek isterdim ama maaleseffff kese çoktan bozulmuş doktor sagolsun cok iyi ilgilendi bastan beri sorunlu bi gebelikmiş dedi önceki ultrason resimlerine baktı zaten direk söyledi bozulmuş kese dedi ve vajinal ultrasonlada resmiyete dökülmüş oldu bugün karnım tok gittigim için anestesi uygulanamadı pzt alınıcak hayırlısı buymuş demekki napalım artık elden birşey gelmiyor üzülmedim degil ama yapacakta artık birşey yokk

güzelim canını sıkma.. hayırlısı böyleymiş demek ki..
aspirasyonla mı alınacak ? kazıttırma sakın.. rahimde hasar oluşabilir..
tekrar geçmiş olsun.. bir sonraki sağlıklı olur inşallah.. kendine dikkat et

nasıl alınacagını bende bilmiyorum hayırlısı artık cokta üzülmüyorum en azından dogurganlık yetim warmış onu biliyorum o bile yeter yaşım daha 22... vardır bundada bi hayır kürtajdan korkuyorum :18: :18:

cnm çok geçmiş olsun bikaç ay kendine çok dikkat et Allahın izniyle yeniden denersiniz yerine kardeşini yollayacaktır(( görüşmek üzere

hiçbişey anlamıcaksın ben ayıldığımda annemle kayınvalideme bana henüz bişey yapılmadı neden eve gidiyoruz diye bağrındığımı hatırlıyorum sonra dru aradım inanmıyodum onlara düşün yani dr da işleminizi yaptık diyince inandım ve çıktım hastaneden((

bebiş için üzülmüyorum ya napalım saglıksız olacagına eziyet vermeden oluşamamıs bile ileriki seviyelerde böyle birşeyle karsılassam üzülürdüm... yanıma götürmem gereknn bişeyler warmı canım ya ped falan ???? operasyon 5-10 dk ayılmanda 45 dk falan sürer dedi senndemi öyleydi

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun
bende yaşadım zamanında benim bebeğimin kalbi hiç atmamıştı
bende hala korkuyorum ama
rabbim ne verirse hayırlısını versin
başka yapcak bişiyimiz yok
allah yardımcımız olsun

sakın kürtajdan korkma canım
bende oldum ve hiç hissetmedim bile
çıkıncada acı çekmedim
kendini üzme lütfen bidaha olur merak etme inşallah
ben 3 sene sonra hamile kaldım
en azında hamile kalabildiğini öğrendin canım
dualarım seninle
unutmaki bebeşin öteki dünyada sana şefaatçi olacak

geçmiş olsun, cidden zor bir durum ama dediğin gibi demekki yine olacak bebişin, ben 2yıllık bekleyişin ve ameliyatların ardından nihatey hamile kalabildim 7 haftalık şu anda bebiş,
benimde bu ara en büyük korkum bu geçen hafta bir kanama sorunu yaşadık, doktor kesede sorun yok diyip istirahat verdi ama kalp atışlarını henüz duymadık, en büyük korkum bu oldu şimdi, ne gibi belirtiler olur bu durumlarda bilen varsa yazsa ya buraya, biz de evde kendi kendimizi yemekten iki dirhem kurtulmuş oluruz vesile ile??

Bir defa hamile kalabilmek tekrar kalma şansını büyük ölçüde arttırıyor, moralini yüksek tut. Bir çoğumuz bu durumu yaşıyoruz malesef. Geçmiş olsun.

hepiniz sağolun arkadaşlar. ama lütfen etkilenmenizi istemem. herkesin aynı olacak diye bişey yok. inşallah sonuna kadar bu yolda ilerlersiniz.
burcu erdem arkadaşım aynı kaderi paylaşmışız bugün. benim doktorum cumaya kadar kendi düşümesini bekleyelim dedi.

hayırlısı böyleymiş demekki üzülmek asla yok napalım gelir yine bebişler yeterki sağlıklı olsunlar... benim kese çürümek üzereymiş zehirleyebilir dedi doktor o yuzden alınması gerekmiş kürtajdan korkuyorum bende kimsemde yok acaba günlük hayatıma hemen dönermiyim ???

canim allah sabir versin. uzmemeye calis kendini dualarimiz hep seninle. baska bir ayin annesi olursun insallah saglikla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…