çok üzüldüm canım...Allah sabır versin...hamile kalabiliyorsun ya yine olur..hiç üzülme..pes etme..vardır Allah'ın bildiği..merhaba kızlar,
malesef doktordan geldim. bebeğimin kalbi durmuş. büyümüş epey 1.5 cm olmuş. ama durmuş işte. yapacak bişey yok.. takdiri ilahi. 2 gün olmuş duralı dedi doktor. cumaya kadar kendinden düşmesini bekliycez. ilaçları bırak dedi. olmaza kürtaj olucam. tam 8 haftalıktım bugün.
yaşınız genç, tekrar olur dedi.
naplım biz de teselliyi tekrar olmasında aradık. ikimizde çok üzüldük. ama bu kadar oldu ya hamile kaldım ya yine olur inşallah.
size iyi haberler vermek isterdim ama malesef olmadı.
zaten geçen gafta diğer doktor yavaş atıyor demişti, tehlikeli demişti.
veren de Allah alan da Allah.
beni listeden çıkarın.
Çooook geçmiş olsun şuandaki psikolojini o kadar iyi anloyorumki. Bende bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim kalbi durdu. Çok üzüldüm ama verende Allah alanda Allah dedim. Hiç üzme kendini inşallah bebişlerimiz gene gelir Allahın izniyle...
ah canım benim.. ne denir ki böyle durumda.. Rabbimin bir bildiği vardır..
inşallah kısa zamanda yüzünüz tekrar güler..
canını sıkma.. çabuk toparlanırsın inşallah
sağolun arkadaşlar. hepinizden Allah razı olsun.çok üzüldüm canım...Allah sabır versin...hamile kalabiliyorsun ya yine olur..hiç üzülme..pes etme..vardır Allah'ın bildiği..
çok üzüldüm canım...Allah sabır versin...hamile kalabiliyorsun ya yine olur..hiç üzülme..pes etme..vardır Allah'ın bildiği..
merhaba kızlar,
malesef doktordan geldim. bebeğimin kalbi durmuş. büyümüş epey 1.5 cm olmuş. ama durmuş işte. yapacak bişey yok.. takdiri ilahi. 2 gün olmuş duralı dedi doktor. cumaya kadar kendinden düşmesini bekliycez. ilaçları bırak dedi. olmaza kürtaj olucam. tam 8 haftalıktım bugün.
naplım biz de teselliyi tekrar olmasında aradık. ikimizde çok üzüldük. ama bu kadar oldu ya hamile kaldım ya yine olur inşallah.
beni listeden çıkarın.
merhaba kızlar,
beni listeden çıkarın.
selam kızlarrrr :2: :2:güzel haberlerle gelmek isterdim ama maaleseffff kese çoktan bozulmuş doktor sagolsun cok iyi ilgilendi bastan beri sorunlu bi gebelikmiş dedi önceki ultrason resimlerine baktı zaten direk söyledi bozulmuş kese dedi ve vajinal ultrasonlada resmiyete dökülmüş oldu bugün karnım tok gittigim için anestesi uygulanamadı pzt alınıcak hayırlısı buymuş demekki napalım artık elden birşey gelmiyor üzülmedim degil ama yapacakta artık birşey yokk
güzelim canını sıkma.. hayırlısı böyleymiş demek ki..
aspirasyonla mı alınacak ? kazıttırma sakın.. rahimde hasar oluşabilir..
tekrar geçmiş olsun.. bir sonraki sağlıklı olur inşallah.. kendine dikkat et
selam kızlarrrr :2: :2:güzel haberlerle gelmek isterdim ama maaleseffff kese çoktan bozulmuş doktor sagolsun cok iyi ilgilendi bastan beri sorunlu bi gebelikmiş dedi önceki ultrason resimlerine baktı zaten direk söyledi bozulmuş kese dedi ve vajinal ultrasonlada resmiyete dökülmüş oldu bugün karnım tok gittigim için anestesi uygulanamadı pzt alınıcak hayırlısı buymuş demekki napalım artık elden birşey gelmiyor üzülmedim degil ama yapacakta artık birşey yokk
nasıl alınacagını bende bilmiyorumhayırlısı artık cokta üzülmüyorum en azından dogurganlık yetim warmış onu biliyorum o bile yeter yaşım daha 22... vardır bundada bi hayır kürtajdan korkuyorum :18: :18:
hiçbişey anlamıcaksın ben ayıldığımda annemle kayınvalideme bana henüz bişey yapılmadı neden eve gidiyoruz diye bağrındığımı hatırlıyorum sonra dru aradım inanmıyodum onlara düşün yani dr da işleminizi yaptık diyince inandım ve çıktım hastaneden((
merhaba kızlar,
beni listeden çıkarın.
cok ama cok uzuldum hatta keske paylasmasaydın bende gecmıste 2 tane kaayıp yasadıgım ıcın benı cok etkılıyor ve suan bende 8,5 haftalığımınsallah rabbım tekrsrını yasatmaz cumlemıze hayırlısı ıle....
Bir defa hamile kalabilmek tekrar kalma şansını büyük ölçüde arttırıyor, moralini yüksek tut. Bir çoğumuz bu durumu yaşıyoruz malesef. Geçmiş olsun.
hepiniz sağolun arkadaşlar. ama lütfen etkilenmenizi istemem. herkesin aynı olacak diye bişey yok. inşallah sonuna kadar bu yolda ilerlersiniz.canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun
bende yaşadım zamanında benim bebeğimin kalbi hiç atmamıştı
bende hala korkuyorum ama
rabbim ne verirse hayırlısını versin
başka yapcak bişiyimiz yok
allah yardımcımız olsun
sakın kürtajdan korkma canım
bende oldum ve hiç hissetmedim bile
çıkıncada acı çekmedim
kendini üzme lütfen bidaha olur merak etme inşallah
ben 3 sene sonra hamile kaldım
en azında hamile kalabildiğini öğrendin canım
dualarım seninle
unutmaki bebeşin öteki dünyada sana şefaatçi olacak
hepiniz sağolun arkadaşlar. ama lütfen etkilenmenizi istemem. herkesin aynı olacak diye bişey yok. inşallah sonuna kadar bu yolda ilerlersiniz.
burcu erdem arkadaşım aynı kaderi paylaşmışız bugün. benim doktorum cumaya kadar kendi düşümesini bekleyelim dedi.
merhaba kızlar,
beni listeden çıkarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?