2011 Aralık Anneleri

ewet canım ya senle aynı yaşıyrz herşeyi :)) bnm akıntı gbi değil bu anlattığım yani nasıl desem hani akıntı görünür ya beyazımsı fala bu öyle değil sadece çamaşırım ıslak,,sanki terlemiş gbi ( ağrılarıma gelince bikaç gündür daha iyiyim,ama bacak aramda yastıkla uyuyabiliyrm hala,her dönüşümde de uyanıyrm zaten drum normaldir ağrılar olacaktır az kaldı doğuma hazırlık var içerde demişti

dün burda okuduğm bi yazıyı kafama taktım maalesef,,bütün gece oğluşum hareket ediyomu ay kıpırdamadı diye weswese ederek uyuyamadım,,en son sabah namzdan snra gözümü kapadığmı ama beynimin uyanık olduğunu hatırlıyrm yani o derece uyuyamadım drumu şimdiye kadar kaçkez aradıysam gelmen gerek,gelmeden bişey diyemem dedi hep,bende aramak yerine gidip birebir görüşmek istrym bu yüzden..

aaa senınkı farklıymıs bence bı sor bakım dr.:26:

ozaman boştanyere arama canım dırek gıt sen..ama onemlı bişey olcanı zannetmıyorum

hamileligin baslarinda ortalarinda olan arkadaslara saglikli 1hamilelik diliyorum. dogumu yaklasan arkadaslarada kolay 1.dogum diliyorum. rabbim tüm hamile kardeslerle beraber bizlerede kolay 1.dogum.la bebislerimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.

amıın ıns guzel dıleklern ıcın saol ıns sende aal melegını sagsaaglım kucagına

selam kizlar
nasilsiniz
benim moralim bozuk yaaaaa
bebisim donmedi ve hastaligimdan dolayi sezeryan yapacaklarrrrrrrrrr
allahim ben NORMallllllllll dogum isterkennnn beni siniyor galiba
normal dogum gibisi yok yaaa herseyin hemen geciyor hemen suttun geliyor herseyde cok guzel NORMAL dogummm
offffffffffffffffffff allah hepimiz icin hayirlisini versin
2-3hafta sonra benim prenses gelicek 15.11.11 kontrolum var ve tarih bellileyecegiz((((((((((((((((((

hayırlısı cnm ıns gecenlerde sormustum ama cvp yaazdıysanda gormedım yanına gelıomu bırılerı yardıma :26:

hayırlısı cnm ıns gecenlerde sormustum ama cvp yaazdıysanda gormedım yanına gelıomu bırılerı yardıma :26:

canim annemi getirmeye calisiyorum ama o dogumuma yetisemeyecek((((( gec gelecek oglusum icin cok uzuluyorum ya senin yaninda yardim edenin varmi?

canim annemi getirmeye calisiyorum ama o dogumuma yetisemeyecek((((( gec gelecek oglusum icin cok uzuluyorum ya senin yaninda yardim edenin varmi?

suanlık tekım ama kayınvalıdem gelck oglumda annem gelmıstı sıra onda baklım ay sonu gelceek sezeryan zor dedıgın gıbı allah yardımcın olsun ıns annenı getırebılrsın cnm allah yardımcın olsun bende normal ıstıyorm dogumu bakalım ıns yanında bırıde olsa oglumu nasıl bırkcam dıyormm:26:

seni okadar iyi anliyorum ki eminim sende beni anliyorsundur
ve burasi tr gibi degil normalda 5gun sezeryanda 7-14gun arasi kaliyorsun hastanede(((((
ya NORMAL dogum gibisi yok hani su korkudan sezeryan olanlara okadar cok aciyorumki duyduklarindan etkilendikleri icin enkolay dogum seklinden vazgeciyorlar ve en saglikli dogum seklinden....
neyse herkes icin hayirlisi olsun
ama yok kafasi buyuk yok kilosu fazla onlar hep bahane oyle guzel doguyorlarki noramlll

Ben hiç kimseyi istemiyorum yanımda eve gelince ne annemi nede kaynanamı evde kalabalık kimse istemiyorum ikisiylede aynı şehirde yasıyorum hatta kaynanamla aynı semtte kızıma dogum yaptıgımda 10 sene önce kaynanam bana yakın oturdugu halde aksamları evine gitmeyip kayınpederimle bende kalmıstı ne sinir olmustum yürüsen 15 dakika kendi arabaları var arabayla evlerine gitseler 3 dakikada evlerindeler ama yoookkk yanımdalarda
bugün sinir oldum onlara zaten bugün nts ye baglanmak için doktora gitmiştim ama benim gittiğim hastanede Kadın dogum 1. ve Kadın dogum 2. var ben 2nin hastasıyım normalde ama hangi günler bilmiyorum netten randevu alırkende uyarmıyor neyse bosyere gitmiş oldum otobüsle yoruldum yani anlıycagınız.
Dönüşte eşim aradı naptın diye yok işim hallolmadı ama cok yoruldum yarın tekrar gelicem babana söylede beni yarın getirsin dedim tamam söylerim dedi
Aksam sordum eminönüne gidicem erken gelirsem götürürüm demiş
Bende aynı semtte oturuyoruz ya sadece giderken götürsede yeter sabah kacta gidecekmiş benide alsın dedim eşim tekrar aradı beyfendiler baska bir semtte oturan eltime giitmişlerr aksam orda kalıcaklarmıs vee adım gibi eminim ki eminönüne de eltimin alışverişi için gidecekler sinir oldum aksamdan beri aglıyorum sinirden ne var yani baska bir gün gitseler cok mu acil sanki...
Eşimde benim üzüldüğümü görünce taksiyle gidersin ben sana para veririm taksiyle gider gelirsin dei ama adamın parası yok biliyorum daha maaşını almadı çünkü aklıma geldikçe aglıyıp sinir oluyorum

KESINLIKLE CNM EN IYISI NORMAL MASALLAH DEYIMDEEE ABLM ALMNYADA KIIZI 3 YASINDA SIMDI AMA NORMAL DOGUM YAPTI HEMDE KIZI 61 CM 4.600 DOGDU ZOR OLMADIMI OLDU TBI AMAA SOR YINE NORMAL DOGURURUM DIO BIDE TRDE COK DOKTOR SEZERYANCI OKADR GUZEL KANDIRIYOLARKI KADINI YOK DEDIGIN GIBI KILOLU DIOLAR ANNEDE KORKUOO ISTER ISTEMEZ YURTDISINDA OLMAK ZOR AMA DOGUM CIDDEN KOLAY TR DE OLSAM SEZERYANI ISTERDIMM BENDEE BURDA AGLADIM SEZERYAN DIE DOKTORR YINEDE YAAPMADI IYIKI YAPMAMISS

bende sinirden agliyorum resmen dr sezeryan dediginde basimdan asagi sicak sular dokuldu
canim benim oglumda senin yegenin gibi dogdu bende iyiki normal yapmisim diyorum hatta 5%sansim var ama bebegi bogabilirmisim normal dogumla birde hastalik girince offfffff
neyseeeeeeeeeee bende 10cokcuk normal dogursamda 1sezeryan olmasam diyordum
rabbim beni siniyorrrrrrrrr offffffffffff hayirlisiiiiiii

cnm benm cok haklısıın uzulmekte kızmakta Ama aglama kımse ıcın degmeez senın esını dusunmeeen cok etkıledı benı hnı soyle yaanlıs aanlama babasınında oglunu dusunmesıı lazııım Ben cok uzaktyım cnm sart yrdımcı oglum bebıs dogunca tam 2 yasında bıle olmuoo kımse yok bıde

cnm benm cok rıske atmamak gerekıoo aama doktor cıddı bı gerekce dıosa sezeryan olacan bu sefer bıse olsa bebıse allah korusun ınsan kendnı suclu hıssederr uzulme sende herseyde var bı hayır dee boyle olması gerekıyormus demekkı

slm kızlar nasılsınız bugün misafirim var malum biliyosunuz gündüz doktora gittim bebeğimi gördüm yanakları tombikdi :)))) ama kilosy yerinde gidiyo 2180 gr dedi doktorumuz ama plasenta kasığında duruyo dedi bebeğin kafasına azıcık uzanmış dedi normal doğumda eğer bebek kafası gelmeden plasenta gelirse doğumun zorlaşır dedi dedim hocam ben şimdi elfam yaparım dedi sonrada bişey yok bişey yok dedi aklıma takıldı he buarada kafasıda 34-35 haftalık dedi bunada ayrı kafamı taktım beni bir aydınlatın neolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…