Iyi gecelr herkese nasılsınız hanımlar.............
Bütün annelerimizin ve anne adaylarının Anneler Günü kutlu olsun. Hamileliğimin ilk günlerinden beri tansiyonum düştü normalde yükselme eğiliminde olan bir tansiyonum vardır. Sizde de bu tür bir problem oluyor mu?
ıyı geceler!sanırım benden baska kımse yok!bende pek ıyı degılım burada okudugum kayıp haberlerı benı yıkıyor rabbım kımseyı sınamasın boyle bır durumla ama benımde gecmısımde 2 kaybım var dolayısyla benı korkutuyor bu durm
arkadşlar bende 8 hafta 5 günlükken bebeğim büymedği içn doktor kürtaj dedi ben istemedm kendilğmden düşrmek istiyorum dedm zatende kanamam başlamıştı.sonrada kontrol ettk.şükür parça felan kalmamış dedi doktor.bende eşimdeçok üzlmüştük. ama allah sabrını veryo .benmde ilk hamilelğimdi.inşallah hayırlısyla tekrar hamile kalıp sağlıklı bişeklde bebeklerimizi doğururuz aralık anneleri hepinzze sağlıklı bir hamilelik diliyorumm.benide listeden çıkarabilrsnz..Arkadaşlar Allah ikinize de sabırlar versinn,,geçmiş olsun,, insan bu durumda pek bir sey diyemiyor,, umarım en kısa zamanda yeniden hamile kalıp, sağlıcakla alırsınız bebeklerinizi kucagınızaa,,
arkadşlar bende 8 hafta 5 günlükken bebeğim büymedği içn doktor kürtaj dedi ben istemedm kendilğmden düşrmek istiyorum dedm zatende kanamam başlamıştı.sonrada kontrol ettk.şükür parça felan kalmamış dedi doktor.bende eşimdeçok üzlmüştük. ama allah sabrını veryo .benmde ilk hamilelğimdi.inşallah hayırlısyla tekrar hamile kalıp sağlıklı bişeklde bebeklerimizi doğururuz aralık anneleri hepinzze sağlıklı bir hamilelik diliyorumm.benide listeden çıkarabilrsnz..
kızlar moralim bozuk biraz. dün kan tahlili sonuçlarımı almaya gittik. doktor karaciğer değerin biraz yüksek gözüküyor dedi. vitamin hapı yazacaktım ama bu durumda yazamam dedi. sonra grip olmama bağlayarak belki hasta olduğun için yükselmiştir dedi.
bir de şekerim yüksek çıktı, giderken limonata içmiştim.
haftaya bir daha gel tahlilleri baştan yapalım dedi
size de vitamin yazdılar mı?
haftada 3 gün ilaç olarak lavman kullanıyordum acaba o mu yordu karaciğerimi? ilaçlarımı kestim şuan. düzenli kullanmam gerekiyordu ömür boyu. inşallah bir sıkıntı çıkmaz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?