canım sıkma canını boşver bebişini de kendini de strese sokma insanlar bazen işine geldiği gibi davranıyor...Rabbim iyilik versin kuş gibi git gel hastaneye inşallah Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesinBen hiç kimseyi istemiyorum yanımda eve gelince ne annemi nede kaynanamı evde kalabalık kimse istemiyorum ikisiylede aynı şehirde yasıyorum hatta kaynanamla aynı semtte kızıma dogum yaptıgımda 10 sene önce kaynanam bana yakın oturdugu halde aksamları evine gitmeyip kayınpederimle bende kalmıstı ne sinir olmustum yürüsen 15 dakika kendi arabaları var arabayla evlerine gitseler 3 dakikada evlerindeler ama yoookkk yanımdalarda
bugün sinir oldum onlara zaten bugün nts ye baglanmak için doktora gitmiştim ama benim gittiğim hastanede Kadın dogum 1. ve Kadın dogum 2. var ben 2nin hastasıyım normalde ama hangi günler bilmiyorum netten randevu alırkende uyarmıyor neyse bosyere gitmiş oldum otobüsle yoruldum yani anlıycagınız.
Dönüşte eşim aradı naptın diye yok işim hallolmadı ama cok yoruldum yarın tekrar gelicem babana söylede beni yarın getirsin dedim tamam söylerim dedi
Aksam sordum eminönüne gidicem erken gelirsem götürürüm demiş
Bende aynı semtte oturuyoruz ya sadece giderken götürsede yeter sabah kacta gidecekmiş benide alsın dedim eşim tekrar aradı beyfendiler baska bir semtte oturan eltime giitmişlerr aksam orda kalıcaklarmıs vee adım gibi eminim ki eminönüne de eltimin alışverişi için gidecekler sinir oldum aksamdan beri aglıyorum sinirden ne var yani baska bir gün gitseler cok mu acil sanki...
Eşimde benim üzüldüğümü görünce taksiyle gidersin ben sana para veririm taksiyle gider gelirsin dei ama adamın parası yok biliyorum daha maaşını almadı çünkü aklıma geldikçe aglıyıp sinir oluyorum
slm kızlar nasılsınız bugün misafirim var malum biliyosunuz gündüz doktora gittim bebeğimi gördüm yanakları tombikdi :)))) ama kilosy yerinde gidiyo 2180 gr dedi doktorumuz ama plasenta kasığında duruyo dedi bebeğin kafasına azıcık uzanmış dedi normal doğumda eğer bebek kafası gelmeden plasenta gelirse doğumun zorlaşır dedi dedim hocam ben şimdi elfam yaparım dedi sonrada bişey yok bişey yok dedi aklıma takıldı he buarada kafasıda 34-35 haftalık dedi bunada ayrı kafamı taktım beni bir aydınlatın neolur
slm kızlar nasılsınız bugün misafirim var malum biliyosunuz gündüz doktora gittim bebeğimi gördüm yanakları tombikdi :)))) ama kilosy yerinde gidiyo 2180 gr dedi doktorumuz ama plasenta kasığında duruyo dedi bebeğin kafasına azıcık uzanmış dedi normal doğumda eğer bebek kafası gelmeden plasenta gelirse doğumun zorlaşır dedi dedim hocam ben şimdi elfam yaparım dedi sonrada bişey yok bişey yok dedi aklıma takıldı he buarada kafasıda 34-35 haftalık dedi bunada ayrı kafamı taktım beni bir aydınlatın neolur
canım maşallah bebişineşimdiden düşünme bence zaten çok anormal bi durum olsaydı herhalde derdi dr sezeryana alırız diye.
maşlh cnm bebeğinekafana takma kötü bişey olsa dr aydınlatırdı seni sen doktoruna güven
sağol canım ama ben doğumu istanbul da yapıcam ya bugün söyledim doktoruma istanbul a gidicem diye belki kendi yapmayacak diye bişey dememiş olabilir ama hayırlısı nasılsa öyle olsun
normal doğuma engel hiçbişeyin yok dedi bunu yazmayı unutmuşum şekerler sadece plasenta sağ kasığımdaymış bebeğin kafasının hemen yanında takıldığım buydu
süper o zaman demekki çokta önemli değil boşver takma nasılsa bi şekilde çıkıcaklar ordan yeterki sağlıklı olsunlar
inşallah sağlıklı bir tosuncuk bekliyordur seni cnm :)
kızlar ya bişey sorucam aranızda sezeryan olmuş yada olucak olan varmı ben şu sonda ve lavman olayından cok korkuyorum sonda ve lavman yaptırmama gibi bi lüksümüz varmı istege mi baglı yani en azından sonda yerine hasta bezi kullansak bi kaç saatliğine ayaga kalkana kadar yani olur mu bu konuda bilgisi olan varmı?
Ayy inşallah canım yaa bizde bugün eşimle onun esprisini yapıyorduk aramızda bide gidermişiz aa bu bebik 1kiloda kalmış parmak çocuk giib derlermiş diyodukAyy Allahım esirgesin yaa dalga gectıgımız konuya bak hep kocişin başının altından çıkıyor boyle seyler
Canım benim sezeryan olacak büyük ihtimal de drumda ne lağman yapılacak sana nede sonda takılacak dedi artık sağa sola işerim galibaÖyle dediğine göre vardır bir bildiği diyorum bakalım hayırlısı
eninde sonunda o parmakları yiycez anlaşılankızlar ben bugün çok merak ettiğim çatı muayenesini sordum doktoruma dediki son haftada yani 38. haftada bakıyoruz sadece 2 parmak korkma dedi he bunu ticaret amaçlı yapan doktorlarda var hani yok senin çatın dar sen yapamazsın diye bişey yok dedi sezaryan yanlısı olabilir dedi kızmayın ama ben çatı yaptırmadan doğum yapsam dedim eninde sonunda kaçarın yok doğumdada bakılacak dedi güldü :))))))))
sağol hayatım inşallah hiçbirimiz doğumda sorun yaşamayız en korktuğum şey okadar sancıdan sonra doğum masasından kalkıp sezaryana alınmak Allah hiçbirimize yaşatmasın
eninde sonunda o parmakları yiycez anlaşılaninşallah kolayca kurtuluruz
aminnn canım...inşallah öyle birşey olmaz kolayca doğum yaparız Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın ki o anda kasılmayalım
İyi geceler tatlışlarrrr bebeğimin şekerlerine başladım nihayetttcok eglencelı yaaa bayıla bayıla yapıyorum valla ama sırtım cok agrıdı bıraktım bende yavastan yapayımda barı onlar hazır olsun kocısde yardım edecek bana oda heveslı bakalım becerebılecek mı
canım sen neden sezaryan yapıyosun mecburimi yoksa isteğe bağlımı
vaji geçmişimi biliyodu zaten doktor lütfen bu korkumu ona bağlayın dedim he şimdi diyeceksiniz ki madem öyle normal doğum nasıl yapacaksın demeyin çünkü normal yapmayı istiyorum dedim gülüyo delimi bu diye tarzında
kolay gelsin canımnasıl yapıyosun hamurdan mı???yoksa malzeme mi aldın???ya bende istiyom ama eminönüne gitmem lazım koçişte bu göbişle göndermiyo bir yere
kolay gelsin canımnasıl yapıyosun hamurdan mı???yoksa malzeme mi aldın???ya bende istiyom ama eminönüne gitmem lazım koçişte bu göbişle göndermiyo bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?