2011 Aralık Anneleri

canım sıkma canını boşver bebişini de kendini de strese sokma insanlar bazen işine geldiği gibi davranıyor...Rabbim iyilik versin kuş gibi git gel hastaneye inşallah Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin

canım maşallah bebişineşimdiden düşünme bence zaten çok anormal bi durum olsaydı herhalde derdi dr sezeryana alırız diye.

maşlh cnm bebeğine kafana takma kötü bişey olsa dr aydınlatırdı seni sen doktoruna güven

canım maşallah bebişineşimdiden düşünme bence zaten çok anormal bi durum olsaydı herhalde derdi dr sezeryana alırız diye.

sağol canım ama ben doğumu istanbul da yapıcam ya bugün söyledim doktoruma istanbul a gidicem diye belki kendi yapmayacak diye bişey dememiş olabilir ama hayırlısı nasılsa öyle olsun

maşlh cnm bebeğine kafana takma kötü bişey olsa dr aydınlatırdı seni sen doktoruna güven

sağol hayatım kafama takıldı kaldı hani normal doğum istiyorum ya aksi bişey çıkarsa diye tedirginim ama sende haklısın doktor kötü bişey olsa söylerdi

normal doğuma engel hiçbişeyin yok dedi bunu yazmayı unutmuşum şekerler sadece plasenta sağ kasığımdaymış bebeğin kafasının hemen yanında takıldığım buydu

sağol canım ama ben doğumu istanbul da yapıcam ya bugün söyledim doktoruma istanbul a gidicem diye belki kendi yapmayacak diye bişey dememiş olabilir ama hayırlısı nasılsa öyle olsun

olsun canım geldiğinde istanbulda ki dr nasılsa söyler sana tek dr yetinme bence hayırlısı olsun ikinizde sağlıklı olunda doğum şekli o kadarda önemli değil

normal doğuma engel hiçbişeyin yok dedi bunu yazmayı unutmuşum şekerler sadece plasenta sağ kasığımdaymış bebeğin kafasının hemen yanında takıldığım buydu

süper o zaman demekki çokta önemli değil boşver takma nasılsa bi şekilde çıkıcaklar ordan yeterki sağlıklı olsunlar

kızlar ben bugün çok merak ettiğim çatı muayenesini sordum doktoruma dediki son haftada yani 38. haftada bakıyoruz sadece 2 parmak korkma dedi he bunu ticaret amaçlı yapan doktorlarda var hani yok senin çatın dar sen yapamazsın diye bişey yok dedi sezaryan yanlısı olabilir dedi kızmayın ama ben çatı yaptırmadan doğum yapsam dedim eninde sonunda kaçarın yok doğumdada bakılacak dedi güldü :))))))))

Son düzenleme:
süper o zaman demekki çokta önemli değil boşver takma nasılsa bi şekilde çıkıcaklar ordan yeterki sağlıklı olsunlar

sağol hayatım inşallah hiçbirimiz doğumda sorun yaşamayız en korktuğum şey okadar sancıdan sonra doğum masasından kalkıp sezaryana alınmak Allah hiçbirimize yaşatmasın

inşallah sağlıklı bir tosuncuk bekliyordur seni cnm :)

Ayy inşallah canım yaa bizde bugün eşimle onun esprisini yapıyorduk aramızda bide gidermişiz aa bu bebik 1kiloda kalmış parmak çocuk giib derlermiş diyoduk Ayy Allahım esirgesin yaa dalga gectıgımız konuya bak hep kocişin başının altından çıkıyor boyle seyler

Canım benim sezeryan olacak büyük ihtimal de drumda ne lağman yapılacak sana nede sonda takılacak dedi artık sağa sola işerim galiba Öyle dediğine göre vardır bir bildiği diyorum bakalım hayırlısı

canım sen neden sezaryan yapıyosun mecburimi yoksa isteğe bağlımı

eninde sonunda o parmakları yiycez anlaşılan inşallah kolayca kurtuluruz
sağol hayatım inşallah hiçbirimiz doğumda sorun yaşamayız en korktuğum şey okadar sancıdan sonra doğum masasından kalkıp sezaryana alınmak Allah hiçbirimize yaşatmasın

aminnn canım...inşallah öyle birşey olmaz kolayca doğum yaparız Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın ki o anda kasılmayalım

İyi geceler tatlışlarrrr bebeğimin şekerlerine başladım nihayettt cok eglencelı yaaa bayıla bayıla yapıyorum valla ama sırtım cok agrıdı bıraktım bende yavastan yapayımda barı onlar hazır olsun kocısde yardım edecek bana oda heveslı bakalım becerebılecek mı

vaji geçmişimi biliyodu zaten doktor lütfen bu korkumu ona bağlayın dedim he şimdi diyeceksiniz ki madem öyle normal doğum nasıl yapacaksın demeyin çünkü normal yapmayı istiyorum dedim gülüyo delimi bu diye tarzında

kolay gelsin canımnasıl yapıyosun hamurdan mı???yoksa malzeme mi aldın???ya bende istiyom ama eminönüne gitmem lazım koçişte bu göbişle göndermiyo bir yere

canım sen neden sezaryan yapıyosun mecburimi yoksa isteğe bağlımı

Canım ben 2sene once kaza gecırmıstım legen kemıgım kırılmıstı legen kemıgıde malum tam o bolgede doktoruma sordum normal dogum olabılırmı dıye sen ıstersen denerız ama ne olur o konuda bırsey dıyemem dedı bende rıske atmak ıstemıyorum acıkcası kendımı korkuyorum normal dogum anında kırık yenılenırse fln dıe sonucta 2ay yattım ve neler yasadım annem altımdan alıyordu aynı seylerı yasamak ıstemem o korku bana yeter bu yuzden sezeryan dusunuyorum sımdılık

ben daha sölemedim dr lara acaba sölesemmi ki yada çatı muaynesinde söylerim vajili olduğumu gerçi yendim bitti şükür artık kendimi vajili saymıyorum.tek korkum dikilerden etkilenip başa dönmek ama artık onuda aşarız

kolay gelsin canımnasıl yapıyosun hamurdan mı???yoksa malzeme mi aldın???ya bende istiyom ama eminönüne gitmem lazım koçişte bu göbişle göndermiyo bir yere

kardeşimle bende eminönüne gidicez şekerler kapı süsleri için ben gidemessem şayet kardeşim halleder sende bu şekilde yap tatlım

Canım malzemelerını aldım ayrı ayrı kendı kafama gore tasarladım ankarada suluhan dıye bır yer var ordan aldım hepsını bıblolu bırsey bıtsın sepetıyle bırlıkte ekleyecegım ınsallah kocişe rica et göndersin ben annemle gıttım yapması cok eglencelı sırtım agrıdan kopuyor ama ben hala sekerlerın derdındeyım bu arada seker yerıne lavanta kullandım ben daha iyi sekerler bıraz agır gelebılır dıye dusundum bırde sekerı acıp yerler fln olmaz yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…