vaji geçmişimi biliyodu zaten doktor lütfen bu korkumu ona bağlayın dedim he şimdi diyeceksiniz ki madem öyle normal doğum nasıl yapacaksın demeyin çünkü normal yapmayı istiyorum dedim gülüyo delimi bu diye tarzında
ben daha sölemedim dr lara acaba sölesemmi ki yada çatı muaynesinde söylerim vajili olduğumu gerçi yendim bitti şükür artık kendimi vajili saymıyorum.tek korkum dikilerden etkilenip başa dönmek ama artık onuda aşarız
kardeşimle bende eminönüne gidicez şekerler kapı süsleri için ben gidemessem şayet kardeşim halleder sende bu şekilde yap tatlım
Canım malzemelerını aldım ayrı ayrı kendı kafama gore tasarladım ankarada suluhan dıye bır yer var ordan aldım hepsını bıblolu bırsey bıtsın sepetıyle bırlıkte ekleyecegım ınsallahkocişe rica et göndersin ben annemle gıttım yapması cok eglencelı sırtım agrıdan kopuyor ama ben hala sekerlerın derdındeyım bu arada seker yerıne lavanta kullandım ben daha iyi sekerler bıraz agır gelebılır dıye dusundum bırde sekerı acıp yerler fln olmaz yanı
cnm bende cok korkuyorm ki normal dogum yapmis biri olarkikisi birbirinden cok farklli ben sancilndm oglmda iste doktor bakm ne kadr acilmis dedii benim backlar kilitlendi sonraa dediki tamam bakmicam rahat ol epiduralden sonra bakicam dedi ok dedim tahminen 4 cmdir acilma dedii epidural i vurdu artik bakcak kacisi yok tabbii tipis tipis bktirdim ve acilmam 8 cmdiii yanii baktrmamak icin okadr agri cekmisim sonra bide sonda taktilar acimadi o epidural alinca takiyolar normal dogmda hala korkuyorm alttan baktirmaya tek degilsin yani
ayy cok allemsin cnm cok guldum sekeri acip yerler demenebuarada kolay gelsiin
Canım gıdeceksen sende bır an once gıt bence bende annemle gıtmıstım Ankarada suluhana da gıdebılırsın cok guzel seyler vartabı yalnız gıdılmez orayada
bakalım canım ben göndercek kimsem yok ama olmadı annem kastamonuda yaptırır gelir.kardeşimle bende eminönüne gidicez şekerler kapı süsleri için ben gidemessem şayet kardeşim halleder sende bu şekilde yap tatlım
Canım malzemelerını aldım ayrı ayrı kendı kafama gore tasarladım ankarada suluhan dıye bır yer var ordan aldım hepsını bıblolu bırsey bıtsın sepetıyle bırlıkte ekleyecegım ınsallahkocişe rica et göndersin ben annemle gıttım yapması cok eglencelı sırtım agrıdan kopuyor ama ben hala sekerlerın derdındeyım bu arada seker yerıne lavanta kullandım ben daha iyi sekerler bıraz agır gelebılır dıye dusundum bırde sekerı acıp yerler fln olmaz yanı
canım normal doğumda sonda takılmıyor diye biliyorum bende :26:
benimde kaçarım yok desene sen yaşadığına göre he doğum yapacağım zaman herşeyi göze alıyorum kendimi şu şekilde hazırlıyorum ben bugün burda acıda çekicem herşeyde ama bebeğime kavuşucam sonrasında bu insanları bidaha görmicam herşey 1 günde olup bitecek ne yaşarsam 1 gün sürecek sakin ol sakin ol diyorumbende senin gibi tıpış tıpış yaparım herhalde Allah kurtarsın hepimizi ya valla zor
canım bende istanbul a gidicem bayramdan sonra o nedenle eminönü diyorum sağol hayatımsanada kolay gelsin eminim çok zevkli yapıyosundur konu bebeklerimiz olunca
epiduralde takildi bna ama odaaama gelincee bi hemsire elinde sondayla geldi dedi yuruyemezsin epiduralden takmam lazim dediim bna zamn verr 10 dkka kalkip gidecem wc yee yeteerki taakma dediimok dedii zorda olsa kalktiim (uyusuk oluosun ya)kesinlikle cnm bebisi gordugun dkka unutuyosun dedim ya bide burda cati yok perde yook efe dogduu doktorr ugrasio benim asagiyla halaaa ben gozumu bebegime diktim gormemek icin dooktorun yaptiklarini zaten aci hissetmedim epiduralden dolayi
Saol canımm tesekkur ederımm ayy ama acıp yerlerse butun emeklerım bosa gıder olmaz yanı
sen yurtdışındaydın canım ondan belki daha farklı olabilir ama şu epidural iyiki var artık çünkü bende o olmadan normal doğum düşünemem bende epidural normal yapmayı düşünüyorumama dediğin doğru bebeği görünce hiçbirşey umrumda olmayacak inşallah efe de hayırlı evlat olsun inşallah annesi Allah bağışlasın
wallahi yine okuyunca guldum oglumda sekerdi benimkide cidden cocuklar annelerinden alip yiyoo bende busefer lavantali yapcm en iyisini ypmissin ben bide ayriyeten sepetee seker koymustuumm yinede yaninda yemeselerde sonra yiyolaarr benm biberonun icindeydi sekerlerim sonra o biberonda kesin kiz cocukllarinin bebeklerine mama olmusturr dediim
hayırlı geceler kızlarallaha emanet olun hoşçakalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?