2011 Aralık Anneleri

cnm bende cok korkuyorm ki normal dogum yapmis biri olark ikisi birbirinden cok farklli ben sancilndm oglmda iste doktor bakm ne kadr acilmis dedii benim backlar kilitlendi sonraa dediki tamam bakmicam rahat ol epiduralden sonra bakicam dedi ok dedim tahminen 4 cmdir acilma dedii epidural i vurdu artik bakcak kacisi yok tabbii tipis tipis bktirdim ve acilmam 8 cmdiii yanii baktrmamak icin okadr agri cekmisim sonra bide sonda taktilar acimadi o epidural alinca takiyolar normal dogmda hala korkuyorm alttan baktirmaya tek degilsin yani

canım biz vajiyi atlattık tabi bu ayrı egzersizlerde parmaklar zaten vardı ama doktor olunca iş değişiyo ben bundan korkuyorum yoksa doğumdan değil :) bunu doktoruna söylediğin zaman seni sezaryana yönlendirebilir
ve birkere vajiyi yendiğin içn asla başa dönmessin hayatım hiçççç kafana takma bile

kardeşimle bende eminönüne gidicez şekerler kapı süsleri için ben gidemessem şayet kardeşim halleder sende bu şekilde yap tatlım

Canım gıdeceksen sende bır an once gıt bence bende annemle gıtmıstım Ankarada suluhana da gıdebılırsın cok guzel seyler var tabı yalnız gıdılmez orayada

ayy cok allemsin cnm cok guldum sekeri acip yerler demene buarada kolay gelsiin

canım normal doğumda sonda takılmıyor diye biliyorum bende :26:
benimde kaçarım yok desene sen yaşadığına göre he doğum yapacağım zaman herşeyi göze alıyorum kendimi şu şekilde hazırlıyorum ben bugün burda acıda çekicem herşeyde ama bebeğime kavuşucam sonrasında bu insanları bidaha görmicam herşey 1 günde olup bitecek ne yaşarsam 1 gün sürecek sakin ol sakin ol diyorum bende senin gibi tıpış tıpış yaparım herhalde Allah kurtarsın hepimizi ya valla zor

Canım gıdeceksen sende bır an once gıt bence bende annemle gıtmıstım Ankarada suluhana da gıdebılırsın cok guzel seyler var tabı yalnız gıdılmez orayada

canım bende istanbul a gidicem bayramdan sonra o nedenle eminönü diyorum sağol hayatım sanada kolay gelsin eminim çok zevkli yapıyosundur konu bebeklerimiz olunca

kardeşimle bende eminönüne gidicez şekerler kapı süsleri için ben gidemessem şayet kardeşim halleder sende bu şekilde yap tatlım
bakalım canım ben göndercek kimsem yok ama olmadı annem kastamonuda yaptırır gelir.

lavanta daha mantıklı canım en iyisini yapmışın bence...çokta kendini yorma yavaş yavaş yaparsın

epiduralde takildi bna ama odaaama gelincee bi hemsire elinde sondayla geldi dedi yuruyemezsin epiduralden takmam lazim dediim bna zamn verr 10 dkka kalkip gidecem wc yee yeteerki taakma dediim ok dedii zorda olsa kalktiim (uyusuk oluosun ya)kesinlikle cnm bebisi gordugun dkka unutuyosun dedim ya bide burda cati yok perde yook efe dogduu doktorr ugrasio benim asagiyla halaaa ben gozumu bebegime diktim gormemek icin dooktorun yaptiklarini zaten aci hissetmedim epiduralden dolayi

canım bende istanbul a gidicem bayramdan sonra o nedenle eminönü diyorum sağol hayatım sanada kolay gelsin eminim çok zevkli yapıyosundur konu bebeklerimiz olunca

Anladım tatlım sende saoll emınım sende oraya gıdınce benım verdıgım tepkılerı verırsın agzım hıc kapanmadı da kulaklarımdaydı hep

sen yurtdışındaydın canım ondan belki daha farklı olabilir ama şu epidural iyiki var artık çünkü bende o olmadan normal doğum düşünemem bende epidural normal yapmayı düşünüyorum ama dediğin doğru bebeği görünce hiçbirşey umrumda olmayacak inşallah efe de hayırlı evlat olsun inşallah annesi Allah bağışlasın

Saol canımm tesekkur ederımm ayy ama acıp yerlerse butun emeklerım bosa gıder olmaz yanı

wallahi yine okuyunca guldum oglumda sekerdi benimkide cidden cocuklar annelerinden alip yiyoo bende busefer lavantali yapcm en iyisini ypmissin ben bide ayriyeten sepetee seker koymustuumm yinede yaninda yemeselerde sonra yiyolaarr benm biberonun icindeydi sekerlerim sonra o biberonda kesin kiz cocukllarinin bebeklerine mama olmusturr dediim

ins cnm hepimizinkini ALLAH BIZLERE BAGISLSIN SAOL DILEKLERIN ICIN BENCEDE IYIKI VAR EPIDURAL NORML DOGUMUN EN GUZEL YARDIMCISI VALLAA SEZERYANDA ALAMAZDIM AMA BICAK ISTICEK FILAN DUYACM GORMESEMDE PANIK OLURDM:18:

İyikide lavanta almısım valla onu sokme ımkanları yok ılgılerınıde cekmez zaten bak oda mantıklı renklı drajelerdende koyabılırım sepete ne cici olurrr Gerçi kociş çikolata yaptıracagım hastaneye dıyo ama :44::44:

Kızlar benım asagı tarafa :26: Sankı dıken batııyor ya bugn basladı oda sızlıyo bılemedım kı ne bu guya 2.bebek :) ama her hamılelık farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…